Bazen diyorum ki evlat sahibi olamamanın acısı bu kadar büyük evladını doğurup gençken kaybedenler var onlar napıyor?! Ben bir gün dahi rahat nefes aldığımı hatırlamıyorum yumurtalarımın durumunu öğrendiğimden beri. Allah bizlere sabırlar versin bazen diyorum ki rahat nefes alacağım günler gelecek mi Allahım. İnanıyorum çünkü hayat bu kadar zor olamamlı her karanlığın sonunun aydınlığa çıktığına çok inanıyorum. Allah hepimize sabır ve evlat nasip etsin içimizdeki bu sönmeyen ateşi söndürsün

Bir de her yerde sorunlu insan gözüyle bakıyorlar gittiğimiz doktorlar infirtelite hastaları işte böyle oluyor bir kadın doğumcu bana bir daha muayeneye gelme dedi! Jelsiz muayene etti canım yandı jel sürer misniz dedim diye aynen bu cümleyi kullandı. Hani demiyorum Allahından bulsun yine de. Ama üzülüyorum bize.

Sonucumu ogrenmeye gittigimde bi doktor oturmama bile izin vermeden donasyona git dedi. Çok agrima gitmişti

Yazıklar olsun

Ne demek Zazacım, umarım faydası olması dileğiyle her birimize...

Bu sayfayı da inceleyebilirsiniz çok güzel ve faydalı bilgiler var. Tüp bebek başarısızlıkları dese de, transfer sonrası tedavi süreci aynı şekilde ilerliyor ne de olsa...

Canim zazam cok uzuldum rabbim acini dindirsin ne diyecegimi bilemiyorum cok agir bir sinavin var rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin artik mucizesini versin sana

Cok uzuldum canim benzeri seyi yasadim bende , 9. Haftada kalbi durdu . O ultrason goruntusunu olsem unutmuyorum. Cok sukur simdi yine hamileyim ama halen elim bogrumde ha bisey oldu olucak !! Bizim telasemiz endisemiz kucagimiza alana kadar bitmicek. Lutfen pes etme , gucun yettigince dene. Ayrica sagliksiz embrio oldugu icin tutmuyor bebisler. Donasyon dene , bilmem once denedinmi? Umarim kucagin dolsun hayirli saglikli bir evladin olsun , cok uzuldum canim .

Neler yasadimiz? Ins hayirlisi olur hakkinizda canim

Çok sinirleniyorum ya ne hakla bunu yaparlar
Devletteki hastaneler demişti
Şok geçirip kizmistim ama şimdi haklilarmis diyorum. Bi tanesinde kapı açıktı. Dışardaki muayeneye gelenler bana donasyon dendigini duymuştu. Sanki bi suç işlemiş gibi çok utanmistim. Kimseye bakamadan çıktım odadan

Kızlar günaydın dün gece saat 2 de kasığımda batma ile uyandım.okuduklarımdan dolayı mı ne beni bir korku sardı derken az daha bayılıyordum.yattığım yerden fenalaştım.eşimi hemen kaldırdım annem ayran yaptı falan derken kendime geldim.sonra ölçtük tansiyonumu 12-8 di ama yatmadan önce büyüğü 9 a düşmüştü.Korku ne zormuş ya sanki bebeğim tutunmuş da onu kaybetcekmişim gibi korkmuşum.

Çok ilginç baya güzel hazırlanmış, ellerine sağlık emeği geçenlerin. Dikkatimi çeken mthfr çıktıysa, folik asit kullanılmaması gerektiği kısmı oldu. Daha önce hiç duymamıştım.
Mthfr de folik asit vücutta folat formuna cevirilemiyormus bu da folat eksikligine bagli olarak homosistein birikimine yol acarak pihtilasmaya yol açiyormus. Aslında bazı markaların direk metil folat formunda ilaçları var. Doktora danışılarak onu kullanmakta fayda olabilir.

Ben varım. İlk denemede hamile kaldım. Ve kızım kucağımda Allah’ıma binlerce şükürler olsun.. Darısı başınıza en yakın zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…