Sonucumu ogrenmeye gittigimde bi doktor oturmama bile izin vermeden donasyona git dedi. Çok agrima gitmiştiBir de her yerde sorunlu insan gözüyle bakıyorlar gittiğimiz doktorlar infirtelite hastaları işte böyle oluyor bir kadın doğumcu bana bir daha muayeneye gelme dedi! Jelsiz muayene etti canım yandı jel sürer misniz dedim diye aynen bu cümleyi kullandı. Hani demiyorum Allahından bulsun yine de. Ama üzülüyorum bize.
Yazıklar olsunBir de her yerde sorunlu insan gözüyle bakıyorlar gittiğimiz doktorlar infirtelite hastaları işte böyle oluyor bir kadın doğumcu bana bir daha muayeneye gelme dedi! Jelsiz muayene etti canım yandı jel sürer misniz dedim diye aynen bu cümleyi kullandı. Hani demiyorum Allahından bulsun yine de. Ama üzülüyorum bize.
Çok sinirleniyorum ya ne hakla bunu yaparlarSonucumu ogrenmeye gittigimde bi doktor oturmama bile izin vermeden donasyona git dedi. Çok agrima gitmişti
Ne demek Zazacım, umarım faydası olması dileğiyle her birimize...Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı
merhaba arkadaşlar öncelikle çok güzel bir konuya değinmiş arkadaşımız burada rahatlıkla dertleşebiliriz.bende 4 yıllık evliyım hiç korunmadık o kadar araştırma yapıldı hiç birşey yok 3 defa çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı 1 defa da aşılama gene tutmadı moral bozukluğu ayrı bir sıkıntı, maddi...www.kadinlarkulubu.com
Yerinde olsam şikayet ederdim önerilmesiyasak olan bişeyi direk söylemiş hem de umursamadanSonucumu ogrenmeye gittigimde bi doktor oturmama bile izin vermeden donasyona git dedi. Çok agrima gitmişti
Canim zazam cok uzuldum rabbim acini dindirsin ne diyecegimi bilemiyorum cok agir bir sinavin var rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin artik mucizesini versin sanaDoktor tedavime bakıyor çok güçlü diyor
Prednol imun faktorlerini baskılar
Aspirin,clexan antifosfolipit varsa onu çözer
Progestan düşüğü önler
Yani bu neye bağlı bulamıyorlar
8 sene önce eşim karyotipine baktırdı hacetepede,temiz çıkmıştı.
Doktor yine versin dedi
Dün özeldede verdi bakalım ne çıkıcak
Kızlar inanın en kötüsü o ki,insan derdinin ne olduğunu bilmemesi.
Zazam umisibyonmi var acaba bide subyan muskasi yaptirsan istersen intde arastirEvet düşük günü çok yordum kendimi
Cok uzuldum canim benzeri seyi yasadim bende , 9. Haftada kalbi durdu . O ultrason goruntusunu olsem unutmuyorum. Cok sukur simdi yine hamileyim ama halen elim bogrumde ha bisey oldu olucak !! Bizim telasemiz endisemiz kucagimiza alana kadar bitmicek. Lutfen pes etme , gucun yettigince dene. Ayrica sagliksiz embrio oldugu icin tutmuyor bebisler. Donasyon dene , bilmem once denedinmi? Umarim kucagin dolsun hayirli saglikli bir evladin olsun , cok uzuldum canim .Merhaba arkadaşlar
Bende de olumlu haberler yok maalesef.
5. Negatif tüp bebekten sonra bir yandan donasyon araştırmaları bir yandan kendimizi toparlanma derken çok zorlanıyorduk.
Yalan değil, maddi manevi süründük kocamla. Allah'ım beterinden saklasın, şükür bugünlerimize diye diye hep ikimiz birbirimize destek olduk.
Yılbaşından 1,2 hafta önce yine adet olmuyorum, menapoz mu yükselen tiroid mi diye kan vereyim dedim. İlla beta hcg bakalım dediler, 0 küsurlu rakam çok ağlattığı için istemiyorum dedim, doktor dinlemedi, baktı.
Sonuçlar açıldı.
Beta 277
2 gün sonunda 690 küsur
2 gün sonra 1400 küsur
Deliriyoruz karı koca
Kese görüldü
Kalp attı
Öyle muhteşem günlerdi ki
Az mı şükrettik az mı sadaka dağıttık diye sorguluyorum kendimi...
Pazartesi oksapar ve crione jel yazdırmak için hastanede ölçülen tansiyon 19-10.
Hemen kardiyoloji sevk, tansiyon hapı başladı, bu haftayı raporla kapattı. Eve geçerken kanamam geldi. Hemen kliniğe koştuk, aspirini kes, o yapmış, bebek sağlıklı, kalp atışı hızlı.
Salı kanama devam, yeniden doktora koş, kese sağlıklı, kalp atıyor.
Çarşamba kanama arttı, üniversite hastanesine koştuk, kese sağlıklı, kalp atıyor.
Perşembe temizim, evdeyim, akşam saatlerinde resmen regl oluyorum,hem de şakır şakır. Acil kadın Doğum evine koştuk. Bebek solda, kanama sağda. Korkma iyisiniz dediler. Progestran yut dendi, yuttum. Tansiyon ölçümü 12-9
Perşembe gece tam uyumadan tuvalete girdim, gene kanıyor.
Olsun dedik, dayanalım, Cumartesi zaten kendi doktorumuzda randevu var.
Cuma yatarak ve bol kanamalı geçti.
Cumartesi öğlen 13'te randevu.
Maalesef kalp atmıyor.
Yerin kaç kat dibine girdik, hatırlamıyorum. 10+ bilmem küsur bebeğimiz var, kalbi atmıyor. O son gördüğümde kıpırdayan yavru şimdi sessizce duruyor.
Yarın işe gidip yıllık izin alacağız, durumu anlatacağız, aile büyükleri az önce öğrendi. Hep saklamıştık onu koynumuzda.
Salı günü operasyon ile alacaklar.
Çok uzattım biliyorum, affedin, içimi dökmek istedim.
İsyan etmiyoruz, kıyaslamıyoruz, neden demiyoruz da çok zorlanıyoruz.
Allah'ım şahit bu yolda yürüyen herkese ediyorum dualarımızı.
Bu bir imtihan bunu da biliyoruz.
Allah'ım zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.
Neler yasadimiz? Ins hayirlisi olur hakkinizda canimKızlar ben baküde medical plazadayım şu transferimi yaptırayım her şeyi detaylı anlatıcam bana biraz ilgisiz geldiler şimdilik yarın gidip embriyoların durumunu öğreneyim gelip gelmemeniz konusunda gelirseniz hangi konularda neler yaşarsınız nelerle karşılaştığımı ayrıntılı anlatıcam. Benden haber bekleyin soranlar oldu çünkü baküyü.
Fiyat olarak ne dusunuyorlar peki ne fiyat verdilerBenimde sperm donasyonu olacak
Devletteki hastaneler demiştiÇok sinirleniyorum ya ne hakla bunu yaparlar
Mthfr de folik asit vücutta folat formuna cevirilemiyormus bu da folat eksikligine bagli olarak homosistein birikimine yol acarak pihtilasmaya yol açiyormus. Aslında bazı markaların direk metil folat formunda ilaçları var. Doktora danışılarak onu kullanmakta fayda olabilir.Çok ilginç baya güzel hazırlanmış, ellerine sağlık emeği geçenlerin. Dikkatimi çeken mthfr çıktıysa, folik asit kullanılmaması gerektiği kısmı oldu. Daha önce hiç duymamıştım.
Ben varım. İlk denemede hamile kaldım. Ve kızım kucağımda Allah’ıma binlerce şükürler olsun.Bir şey soracagım cunku gozlemledıgım bir sey var : Daha evvelden canlı bebek dogumu olanlar bızım yaslarımızda donasyonla sansları daha yuksek sanki. Aslında bununla iligi arastırma var desteklwyen. Birkac cok sevdıgım sahsen tanıdıgım arkadasımda aynı durumda. Acaba hıc cocugumuz da yok fazla mı zorluyoruz aklımda deli sorular. Ümit olsun hic cocugu yokken 45 yas uzerı canlı bebek kucagına alan oldu mu buradan arkadaslarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?