Papatyaduygu, tebrik ederim, ne mutlu sana. Insallah hersey cok iyi gececek.....ne güzel...bizlere yardimci ol papatyagül.....benim bir kac sorum var...cok sevinirim cevap verirsen..
kac tane transfer yapiyorlar dünya ivf kibrisda berk bey? yani mesela 4 tane de mümkünmü?
donasyonun sana benzeme konusunda bilgi veriyorlarmi?
ve bu ilk kezmi transfer yapildi?

cok sagol canim...

Anisha..bak su 12 gün insallah coook cabuk gececek senin icin......
sadece tek bir tavsiye - sürekli de haraketsiz yatma derim (ilk 2-3 gün belki haric), cünkü rahimde kan dolasimi sürekli yattigin zaman durabiliyor, yani yavas haraketler önemli diye bizim burdaki merkezler hep diyor. ben bir defa gebe kaldigimda (maalesef düsük olmustu) her gün 1 saat temiz havada yürüyüse ciktim, kan dolasimi cok önemli. hatte ass100 haplar varya onlardan günde bir tane aliyordum, doktor dediki, rahimin en ince damarlarindan dahi kan dolasmasi cok önemli dedi.

bilginisacım rahim kalınlaşması hakkında nar suyu dışında başka şeylerde kullandım yazmışsın canım neler yaptın biraz açıklar mısın .benim rahim 7.5 mm fazla olmuyor senin 12mm süper arkadaşım cevabını bekliyorum canıımm

Arkadaslar acaba embriyonun kalbi ne zaman atmaya başlıyor. Daha 5 gün oldu ama bazen içinde özelliklede sağ tarafımda kalp atışı gibi bir seyirme hissediyorum. Muhtemelen değildir tabi ama öyleymiş gibi düşünüp elimi üzerinde gezdiriyorum bu bile çok güzel bir duygu :)

papatya duygu bende dünya tüp bebekte deniycem lütfen bana birazdaha bilgi verir misin ikinci denemem.mesela gitmeden önce neler yaptın rahim kalınlığın kaçtı eşinin sperm durumu nasıldı birkez daha sormuştum sanırım gözünden kaçtı bebek arkadaşımda sormuştu lütfen bize ayrıntılı bahseder misin birde hangi ilaçları kullanmıştın canııımm

papatya duygu bende dünya tüp bebekte deniycem lütfen bana birazdaha bilgi verir misin ikinci denemem.mesela gitmeden önce neler yaptın rahim kalınlığın kaçtı eşinin sperm durumu nasıldı birkez daha sormuştum sanırım gözünden kaçtı bebek arkadaşımda sormuştu lütfen bize ayrıntılı bahseder misin birde hangi ilaçları kullanmıştın canııımm

canıım allah yasadığın duygunun tamammına erdirsın moralini hep böyle yüksek tutmaya çalışş az kaldı bazen diyorum ki nakil yapılsa ertesi gün gebe olup olmadığımızı öğrensek*** nasıl olurdu .bence süper olurdu benide ilk denememde hiç bir sey germedi şu meşhuuur 12 gün kadar ...

canım ben genel sağlık takviyesi olsun diye uzun süredir günde bir kaç ceviz, badem, fındık, incir, hurma (rahmi besliyor) kayısı kullandım.
ayrıca bal, polen, arısütü sabah akşam birer kaşık yedim. (hücre yapılanmasını sağlıyor )
ve bir karışımım var sabah akşam birer kaşık mutlaka yediğim
tarifi:
3 kaşık bal
3 kaşık pekmez (keçiboynuzu)
3 kaşık has zeytinyağı
1 kaşık tereyağ
1 kaşık karabiber
1 kaşık tarçın
1 kaşık zencefil
1 kaşık zerdeçal

bunları cam bir kavonuzun içinde tahta kaşıkla karıştırıyorum 1-2 gün sıcak bir yerde bekletip ondan sonra kullanıyorum.
bu karışım hem vucudu besliyor hem gribe karşıda koruyor ..

ayrıca transfer öncesi ve sonrası bitki çayları içmemek gerekiyor. rahimdekini söküp atabiliyormuş. (Adaçayı, rezene, biberiye, maydonoz suyu gibi)

Mutlaka deniycem arkadasim cok tesekkur edrimm

Anisha merhaba,
Öncelikle stres yapma pozitif ol.... Bahsettiğin seyirmelerin olması normal ama kalp atışı değildir. Kalp atışı 5 haftadan sonra başlıyor. Yani sen testinde pozitifi gördüğünde bile kalp atışı olmuyor henüz... Pozitif sonuç ve kalp atışnı duyman dileğiyle......

Arkadaslar transferden sonra su gibi akintiniz oldu mu?bugun 6. Gun ve su gibi bir akintim var bilginisacim sen nasilsin hala igne batmalarin devam ediyor mu?benim bugun normal mi bilmiyorum ama basim dönüyor sersem gibiyim.

Arkadaslar transferden sonra su gibi akintiniz oldu mu?bugun 6. Gun ve su gibi bir akintim var bilginisacim sen nasilsin hala igne batmalarin devam ediyor mu?benim bugun normal mi bilmiyorum ama basim dönüyor sersem gibiyim.

anisacım bendeki akıntı o progestran fitilden sonra oluyor. onun haricinde yok.. daha iyiyim.. evin içinde çok gezinirsem ve eğilip kalkarsam oluyor batmalar. isyan ediyorlar sanki hareketlenmeme :) baş dönmesi için erken değil mi acaba bilmiyorum ki

Bende o fitilin sebep olduğunu düşünüyorum dediğin gibi daha çok fitilden sonra oluyor . Aynen canım bende hareket ettiğim zaman batma hissediyorum , basdönmem muhtemelen yatmaktanda olabilir. Biyerde okumuştum 10-11. Günler keseleri oluşurmuş bu yüzden dikkat etmek lazımmış. Karnımda adet sancısı gibi ağrı var birde belimde .

cnm ultrason çıktısı olarak gösterildi elime aldım ve bu bende kalabilir mi dediğimde hemşire elimden öyle bir çekmişti ki anlatamam... yasak!! demişti sonra da ...

transfer zamanını iyi ayarlaman lazım. suyu çok önceden içersen sıkışıklığın daha fazla sürüyor. transferden tam 1 saat önce içmeye başlarsan daha anca sıkışıyorsun zaten hemen alıyorlar transfere.... transferden sonra da yaklaşık yarım saat bekletmişlerdi sonra lazımlık vermişlerdi. yattığın yerden çok rahat yapamıyorsun gerçi 2 saat sonra tuvalete kalkmıştım...

Önceden transfer yaptıran arkadaşlar acaba orada sizin gibi insanlarla tanışıp konuşabildiniz mi? yani onların transferlerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenebildiniz mi?

evet ben konuşmuştum almanyadan gelen bir gurbetçi aile vardı hatta transfere birlikte girmiştik önce benimki sonra onunki yapılmıştı.. spnrasında o beni telefonla arayıp sonucu öğrenmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…