Ben şimdi oksapar igen ve prolutex igne kullaniyorum sende kullaniyo musun? Amin canim insallah kendim kadar senide dusunuyorum seni tanimiyorum ama kader arkadasj olduk burada umarim sevinc gozyaslarin olur sonucunu merakla bekliyoruuuum
ay yaaa ben sizden daha heyecanliyim kizlarrr ınsallah güzel sonuçlar alirsiniz❤❤❤❤ artık mutlu olalim moralimiz yerine gelsin.

inşallah kaymak gibi işin gider

Sevgili Zaza’cım azmin ve inancınla bize umut oldun iyiki samimi şekilde yolculuğunu bizimledir paylaşıyorsun. İnanıyorum ki güzel bebeğini kucağına alacaksın ve Umut olmaya devam edeceksin

bana mesajla bilgi verebilir misin canım çünkü pandemi yüzünden kıbrısta dondurulmuş yumurta kulladıklarından korkuyorum. bir de karantina var mı karantina oteli ücreti tedavi ücreti dışında mı belli sayıda embriyo sayısı garantisi verdiler mi. merak ediyorum seni çok sıkmadan bunaltmadan bilgi verirsen çok sevinirim Allah hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin bebişin sağlıkla hayırlarla doğsun

bu mesajı da Arya_Pdr ye yazmak istemiştim becerememişim

Merhaba, kendinizi hiç üzüp de strese sokmayın, stres bedene zarar, ruha zarar. transferinizi okuduğum zaman içimden iste bir 2021 bebeği diye geçti. bence hamilesiniz ve bu nedenle biraz duygusallaşmış durumdasınız. Allah yardımcınız olsun kalbinizdeki gerçekleşip kucağınıza doğsun.

Hayırlı olsun transferiniz, bir bebek haberi daha geldi buraya ne kadar güzel. inşallah bu dönemde transferi olan tüm arkadaşlarımız bebeklerini kucaklarlar. haberlerinizin devamını bekliyoruz.

zaza inşallah inan csnı gönülden istiyorum Rabbim emeğinin karşılığını versin

Kizlar ben dayanamdim meraktan transfer oldugu gunu saymazsak cuma gunu yani 4.gun aksam şu erken cikaran digital testlerden yaptim 1 dk icinde ince silik bi çizgi cikti.test bozukmu diye ikinci bi test daha yaptim oda ayni cikti ince bi cizgisonra yedek bi test daha vardi onada esimden idrar aldim onla testi tekrar yaptim şukur onda cizgi cikmadi benim adam hamile degilmisevime yakin ozel bi hastane var aksam 21.30 gibi gidip kan verdim. .sonuc 18.91 cikti bilemedim cok cok erken daha insallah tutunmuslardir.baoyle erken bakipta sonrasıda olumlu olan arkaslar varmi ki umutlanmakta istemiyorum ama insan iste umut etmedende duramiyoki....yarin aksam da ayni saate kan vereyim diyorum ki artis olcakmi göreyim diye ben boyle boyle ayin onbesine kadar iki gunebir tahlil yaptiriyim bari napiyim kizlar.....bu heyacan bile guzel...Allahim hepimize guzel guzel sonuclar versin

Insallah ilerler canim 4.gun 18.91 çıktığına göre ınsallah sağlıklı ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…