Canım sen kanda baktıracaktın sonucunaCok sukur canim
Doktora sordum yumurta kalitesizliği bu yaşlarda normal ama seninki çok kötü olmayacak durumda değil dedi. Duygusal bakmayın tüp bebeğe diyor. Nasıl bakmayacaksak psikoloji mi kalıyor insanda. Son bir kez iyi bir hastanede yaptırayım diyorum bir yandan da işte donasyon geliyor aklıma. Şuan altından mümkün değil kıbrisi kalkamayız ama çaresizim ne yapmalıyım bilmiyorum. Kafama taka taka iyice psikolojim bitti tahammülsüz oldum çıktımÇok geçmiş olsun,kendin söyledin maddi manevi yoruldum
Bence artık yorma vicudumu
Ama maddi gücün yetiyorsa dinlen iyice sonra son bir kezde dene yumurtalarını
ard arda yapılanda tedavi kötü sonuç veriyor
Son bir kez daha deneyin yumurtalarınızka ama oncesınde butun testleri yaptırın esınızle bırlıkte, hatta histereskopi de yaptırın... eger olmassa donasyon için para biriktirin 2-3 sene mesela, durumunuza gore tabikiDoktora sordum yumurta kalitesizliği bu yaşlarda normal ama seninki çok kötü olmayacak durumda değil dedi. Duygusal bakmayın tüp bebeğe diyor. Nasıl bakmayacaksak psikoloji mi kalıyor insanda. Son bir kez iyi bir hastanede yaptırayım diyorum bir yandan da işte donasyon geliyor aklıma. Şuan altından mümkün değil kıbrisi kalkamayız ama çaresizim ne yapmalıyım bilmiyorum. Kafama taka taka iyice psikolojim bitti tahammülsüz oldum çıktım
Ben de adet kanaması yaşamıyordum. Sadece çok az kahverengi leke geliyordu. Hatta doktor muayenesinde bu adet değil rahimin çok ince vs diye endişeli şeyler söylemişti. Merkezdeki doktorum önemli değil dedi, ilaçla rahim kalınlaşır yine dedi. Yani menopoz döneminde olduğum için rahim doğum kontrol hapına rağmen yeterince kalınlaşıp dökülmüyordu ben de.Kızlar tarlusalı bitireli 8 gün oldu,bugün sancımda oldu,adet kanamasından tık yok
Böyle şey yaşayan oldumu
Ben kendi yumurtamla 2 düşük yaşamıştım. Şansım %3 tü. Yumurta 2 tane fln oluyordu. Açıkçası yıpranmak istemedim. Direkt donasyona karar vermiştim. Ama şanslı bir kesim de var %3 lük tek yumurtasıyla bile evladına kavuşan.Tekrar selam kızlar. Konuyla ilgili ciddi bilgili arkadaşların olduğunu görünce seviniyor insan ☺ Biraz durumumdan bahsedeyim. İlk tüp bebek denememde gelişim durduğu için kürtaj oldum. 2. ve 3. denemede ise özel üniv. Hastanesinde raporlu denedim ama iki denemede de hiç tutmadı. 5. Gün Grade 3 kalitede 2 tane transfer olmuştum bir sonrakinde de 3. gün a kalite dediler ama emin değilim doğru söylediklerine. Çünkü grade 3 olanlara gayet iyi dediler ama sonradan orta kalite olduğunu öğrendim. Ayrıca yine sonradan bu üniv. hastanesinde çok sık embriyolog değişmiş. Doktor yumurta kalitesizliği var dedi. Yaşım 39 bu arada. Şimdi şişli memorialin laboratuvarı iyi diye orda denemek istiyorum ama bir yandan da boşa mı kürek sallarım acaba diye de düşünüyorum. Maddi manevi gerçekten çok yorulduk. Kafam karışık siz olsaydınız tekrar dener miydiniz yoksa yumurta donasyonu mu yaptırırdınız. Eşimden de sperm dna hasar testi istendi ama henüz sonucu çıkmadı. Yeniden spermiogram yaptırdık ileri hareket 22 cıktı yani düşük. Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.
Bende çok merak ettim dün baktım durdum ama haber yoktu hadi ınsallah bizlere umut olsunCanım sen kanda baktıracaktın sonucuna
İnşallah her şey yolunda
Hiç moralinizi bozmayın yasınız daha donasyon için genc fakat zamanda hızlı ılerlıyor daha dun gbi benim 39 yasım:) planlı harekeret ederseniz içiniz rahatlar.. hem donasyon için para bırıktırdıgınız surecte pandemi de bıter daha rahat gıdersınız. Lütfen rahat olun yaşınız daha çok iyiDoktora sordum yumurta kalitesizliği bu yaşlarda normal ama seninki çok kötü olmayacak durumda değil dedi. Duygusal bakmayın tüp bebeğe diyor. Nasıl bakmayacaksak psikoloji mi kalıyor insanda. Son bir kez iyi bir hastanede yaptırayım diyorum bir yandan da işte donasyon geliyor aklıma. Şuan altından mümkün değil kıbrisi kalkamayız ama çaresizim ne yapmalıyım bilmiyorum. Kafama taka taka iyice psikolojim bitti tahammülsüz oldum çıktım
Aman onada para alirlar ilac sende koymasi bizden der alirlarSoğuk zincirli ilaçtı tabii iyi şekilde transport yapa bilirseniz neden olmasın
Amiiiiinnnnn kardeşimHayirli ramazanlar kizlarbu mübarek ayda rabbim hepimizin yüzüne gülsün insallah
Aman onada para alirlar ilac sende koymasi bizden der alirlar
Ben memoriel de 2 kere denedim 5. Güne gitmedi embriyo lar eşim de sorun yoktu 3. Deneme de çok saglıklı olmayan ama isterseniz transfer edelim dedikleri embriyo kaldı orada çünkü yaptırmadı yaşım 36_38 arasın daydı, donasyon tamamen şans eseri net de gördüm herkesin fikri duygusu psikolojisi farklıdır ama şimdiki aklım olsa memoriale okdr para dökeceğim 1 kere denedim 5. Güne gitmiyorsa kalite de sıkıntı var daha ne 2 kere daha uğraşıyorsun hmn Kıbrıs'ı denerdim, am donasyon diye bişey bilmiyordum işte, neyse ki son paramız ve çare olarak denedim ve yavrum oldu çok şükür yani benim fikrim eşinizde de sorun varsa direk Kıbrıs da embriyo donasyon deneyin, maddi sıkıntı varsa yıllar geçer elinizdeki memoriale vereceğiniz para da gider baştan para biriktir euro almış başını gidiyor bir daha kaç yılda para birikir kim bilir bu naçizane aynı yollardan geçmiş biri olarak benim fikrim tabiki rabbim yardımcınız olsun en güzel kararı tabiki siz verirsinizTekrar selam kızlar. Konuyla ilgili ciddi bilgili arkadaşların olduğunu görünce seviniyor insan ☺ Biraz durumumdan bahsedeyim. İlk tüp bebek denememde gelişim durduğu için kürtaj oldum. 2. ve 3. denemede ise özel üniv. Hastanesinde raporlu denedim ama iki denemede de hiç tutmadı. 5. Gün Grade 3 kalitede 2 tane transfer olmuştum bir sonrakinde de 3. gün a kalite dediler ama emin değilim doğru söylediklerine. Çünkü grade 3 olanlara gayet iyi dediler ama sonradan orta kalite olduğunu öğrendim. Ayrıca yine sonradan bu üniv. hastanesinde çok sık embriyolog değişmiş. Doktor yumurta kalitesizliği var dedi. Yaşım 39 bu arada. Şimdi şişli memorialin laboratuvarı iyi diye orda denemek istiyorum ama bir yandan da boşa mı kürek sallarım acaba diye de düşünüyorum. Maddi manevi gerçekten çok yorulduk. Kafam karışık siz olsaydınız tekrar dener miydiniz yoksa yumurta donasyonu mu yaptırırdınız. Eşimden de sperm dna hasar testi istendi ama henüz sonucu çıkmadı. Yeniden spermiogram yaptırdık ileri hareket 22 cıktı yani düşük. Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.
Evet canim yaptirdim kan testi cok sukur pozitifCanım sen kanda baktıracaktın sonucuna
İnşallah her şey yolunda
Allah tamamina erdirsin insallah cnmEvet canim yaptirdim kan testi cok sukur pozitif
Evet canim yaptirdim kan testi cok sukur pozitif
merhaba hangi merkeze gittinizAmin kardeşim.Ayim 30 unda eşimle birlikte gittik.burda pcr testi kişi başı 250 tl yaptırdık.onlarin verdiği maliye bak.iban numarasında ayrıca 4500 yada 455 yalan olmasın 2 kişilik karantina parası yatırdık.merkezim bana ted olacağıma dair bi yazı yolladi.onun çıktısını aldım.orda başlanması gereken ilaç listesi yollamışlardı reçete onlarında yazılı çıktısını aldım.bu ilaçları sokamazsınız filan derlerse ülke giriş kontrolundee reçeteyi göstermek icin ama sormadilar.birde benim kalacağım otel in adını merkezim söyledi orada kaislacagima dair bir otel yazısı yolladılar onumda çıktısını aldım.sorunsuz bişekilde kibrisa indim.inerinmez hava alanında pcr testi yaptilar.ama para ödemedik.inen tüm yolculara yaptilar.otele göturuldük.bizi yerleştirdiler.pcr sonucu cıktı.eresi günü otelden almaya gelip merkeze gittik.esim sperm verdi.ben muayne oldum.10 adet yumurta ile dölleme yaptilar yarın bildiricem dediler.ve otele geldik.karantina oteli olduğu icin giriş çıkış yasak yemek su her öğün farklı olmak kaydıyla getirdiler.yemekler ev yemeği gibiydi.yani sıkıntı ve.problem yaşamadım.mukemmel olmasada iyiydi.disardan yemek söylemek yasakmış.ama abur cubur gibi şeyler ohtiyacinda merkezdeki asistan yadımcı öldu.bizim markete gitmemiz yasak onlar aldı biz bi liste verdik parasını ödedik.giderken yanınızda kek boğaca cerez filan alın derim insan odada kapalı kalınca bisiyler yemek istiyo.somra 7 yumurta dollendi dediler. Beklemeye devam ettik...3.günde 5 embrio var dediler sevinçle bekledik.pazartesi günü en iyi kalite 2 tane var 1 tanede 2.Kalite var dediler.ucunude transfer ettiler.dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ayni gün öğleden sonra çıkış yaptim ve döndüm. Ha bide transfer oncesi gece özel bi laboratuardan geldiler.pcr aldılar kişi başı 175 tl verdik.kart gecmiyo dediler nakit verdik.merkez ve otel işte havaalanı transferleri nin parasını ödemedik hepsini merkez yaptı gelip aldılar.bir tek ilk indiğimizde almadılar onuda kibris hükümeti zorunlu kılmış otele gidişte onların yolladığı araçla geldik 150 tl nakit verdik..bizim kaldığımız oda balkonuydu.balkonda sonraki günlerde de başka insanları getirirlerken gördüm onlarda hep oduyolardi.benimki bukadar arkadaşlar.insallah Allah bana ve hepimize anne olmayı nasip eder.
Canım eğer maddi durumun varsa sonradan aklım kalmasın diyorsan dene ama yorucu ve zor bir süreç ben iki kere tüp bebek denedim olumsuz haberi aldığımdaki yıkıklık hala içim de eşimden sperm bulunamıyor benim yumurtalıklarımda sıkıntı yok ama ben eşimle aynı duyguyu yaşamak için emriyo donasyonu istiyorum bunu ben yapıyorum sende yap diye anlatmıyorum bir çok kişi bu süreci yaşıyor olumsuzluk çok kötü olsun da böyle olsun bende anne olayım diye sabırsızlanıyorum o zaten benim olacak benim içimde benim kanımla canımla büyüyecek yani tüp bebekten hiç bir farkı olduğunu düşünmüyorum onun için rahat ol iyice düşün maddi durumunu gözden geçir en kısa zamanda yavruna kavuş inşTekrar selam kızlar. Konuyla ilgili ciddi bilgili arkadaşların olduğunu görünce seviniyor insan ☺ Biraz durumumdan bahsedeyim. İlk tüp bebek denememde gelişim durduğu için kürtaj oldum. 2. ve 3. denemede ise özel üniv. Hastanesinde raporlu denedim ama iki denemede de hiç tutmadı. 5. Gün Grade 3 kalitede 2 tane transfer olmuştum bir sonrakinde de 3. gün a kalite dediler ama emin değilim doğru söylediklerine. Çünkü grade 3 olanlara gayet iyi dediler ama sonradan orta kalite olduğunu öğrendim. Ayrıca yine sonradan bu üniv. hastanesinde çok sık embriyolog değişmiş. Doktor yumurta kalitesizliği var dedi. Yaşım 39 bu arada. Şimdi şişli memorialin laboratuvarı iyi diye orda denemek istiyorum ama bir yandan da boşa mı kürek sallarım acaba diye de düşünüyorum. Maddi manevi gerçekten çok yorulduk. Kafam karışık siz olsaydınız tekrar dener miydiniz yoksa yumurta donasyonu mu yaptırırdınız. Eşimden de sperm dna hasar testi istendi ama henüz sonucu çıkmadı. Yeniden spermiogram yaptırdık ileri hareket 22 cıktı yani düşük. Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?