Caaan güzel kardeşimkız birde içine hem tutup hemde kızmı doğuyor allahım içinin güzelliğini duysunda hayırlsıyla nasip etsin zazama ve tüm isteyenlere
Zaza canım allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz güle güle git gelin
Bir tanecik evladım olsun yeter banaValla ben gidiyomisim gibi heycanlaniyorumhayirlisiyla gidin dönün insallah Bir kiz bir erkek yegen istiyoruz Allahin izniylee insallah
Amin cnmm rabbim gönlüne göre versin insallahBir tanecik evladım olsun yeter bana
İster Rabbim kız versin ister erkek
Hiç fark etmez
Ay cok sevindim buna ben inaniyorum burasi senin icin hayirli olacak❤❤❤❤❤Ayy beyzacım keşke gitseydin benimle
Sıkılmazdık orda
Bugün korona testlesimizin cevabını aldık QR kodlu hem türk hem ingilis dilinde(negatif)
Andrey watsaptan bana ve eşime sağlık sığortası ve çıkış iznini attı
Onlarıda fotokopiden çıkartık
Heyecan beni boğuyor
Ama içimde okadar umut var ki
İnşallah umutlarım çöp olmaz
Rabbim bu mubarek gunlerde gonlunden gecen herseyi kabul etsin insallah canim sevikiyorsun kuzum bunu unutma❤❤❤❤Bir tanecik evladım olsun yeter bana
İster Rabbim kız versin ister erkek
Hiç fark etmez
Güzel kalplimRabbim bu mubarek gunlerde gonlunden gecen herseyi kabul etsin insallah canim sevikiyorsun kuzum bunu unutma❤❤❤❤
İnşallah söyleyeceksinYa kızlar bende birgün buraya girip kızlar hamileyim der miyim acaba allahım sen o günleri bana nasip et
insallah cnmYa kızlar bende birgün buraya girip kızlar hamileyim der miyim acaba allahım sen o günleri bana nasip et
Aramıza hoş geldin kardeşimBu sayfanın yıllardır sessiz takipçisi ve okuyucusuyum. Zaza74 mücadeleni okuyarak kendim de güç kazanıyorum. Her şeyi paylaştığın için Allah razı olsun. Ukrayna yolculuğun beni o kadar heyecanlandırdı ki yazmadan duramadım. Ben 8 senedir tüp bebek deniyorum olmuyor. Artık donasyona kadar verdim nasipse yazın gideceğim. Biotex baştan beri bana en sıcak gelen yer. Ama giden o kadar az ki Kıbrıs kadar fikir sahibi olamıyordum merkez hakkında. Şimdi sen gidiyorsun ve ben ve benim gibiler de heyecanla tecrübelerini bekliyor. İnşallah bizim için mutluluklarla ve bebeklerimizle döndüğümüz bir yer olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin amin canim diyeceksin sende rabbimin izniyleYa kızlar bende birgün buraya girip kızlar hamileyim der miyim acaba allahım sen o günleri bana nasip et
zaza eşinle ilgili birşey olursa yazar mısın ben senin durumunun eşinden kaynaklı olduğunu düşünüyorumAramıza hoş geldin kardeşim
Beni takip ediyorsan ne ağır yollardan geçtiğimide biliyorsun
11 defa kendi yumurtamla denedim olmayınca donasyonla kesin olur dedim
Donasyon dedikse direk aklımızda kıbrı
2016 seneden kıbrısda çeşitli kliniklerde denedim ve kıbrısın tüm tedavilerine hakimim
13 donasyon denedim kıbrısta
Bu 13 donasyon denemelerden 5 gebelik yakaladım ama hiç birinin kalp atışlarını bile duymadım
İnanılmaz kadar testler yaptım sorun çıkmadı
Çok şükür bunada sağlıkloyım diye
Sorun ya sperm dediler yada rahim dediler
Ama inanın hiç bir tedavimde yenilikler görmedim
Hep ay ,hep aynı tedaviler
Şimdi yolumu kieve tutuyorum
Nedeni doktorlar beni görmek istiyor
Çok ilgimi çektiker.çok detaylı incelemek istiyorlar beni ve eşimi.
Şimdi pazartesinden biotexcomun doktorlarının eline geçicem.bakalım ne yapacaklar,hangi yöntemle tedaviye başlanacak,hepsi banada belli değil.sizlere söz veriyorum tüm kıbrıs ve kiev farklarını yazıcam
Tüm detaylarımı sizinle paylaşıcam
Ama çok özel konular olursa açık yazamasamda özelden isteyenlerle paylaşmaya hazırım
İnşallah bu yolda Rabbim beni sevindirir
Allah kalbimi biliyor
Kalbime görede versin diliyorum
Her ne deseler her bir şeyi yazıcamzaza eşinle ilgili birşey olursa yazar mısın ben senin durumunun eşinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Her ne deseler her bir şeyi yazıcam
Zaten ilk pazartesi eşimin spermiogramına bakılıcak
Elimizde olan spermiogramı kabul etmediler,çünkü değerler her 3-6 ayda bir değişiyormuş
anladım canım inşallah herşey gönlünce olurHer ne deseler her bir şeyi yazıcam
Zaten ilk pazartesi eşimin spermiogramına bakılıcak
Elimizde olan spermiogramı kabul etmediler,çünkü değerler her 3-6 ayda bir değişiyormuş
Hoş buldum sağ olun. Evet geçtiğiniz yolları çektiğiniz sıkıntıları biliyorum ve bu sefer maceranın mutlulukla sonuçlanacağına tüm kalbimle inanıyorum. Vereceğiniz bilgileri bekleyen bir hayli Kiev yolcusu var gibi. Toplanıp gitsek indirim yaparlar mı kiAramıza hoş geldin kardeşim
Beni takip ediyorsan ne ağır yollardan geçtiğimide biliyorsun
11 defa kendi yumurtamla denedim olmayınca donasyonla kesin olur dedim
Donasyon dedikse direk aklımızda kıbrı
2016 seneden kıbrısda çeşitli kliniklerde denedim ve kıbrısın tüm tedavilerine hakimim
13 donasyon denedim kıbrısta
Bu 13 donasyon denemelerden 5 gebelik yakaladım ama hiç birinin kalp atışlarını bile duymadım
İnanılmaz kadar testler yaptım sorun çıkmadı
Çok şükür bunada sağlıkloyım diye
Sorun ya sperm dediler yada rahim dediler
Ama inanın hiç bir tedavimde yenilikler görmedim
Hep ay ,hep aynı tedaviler
Şimdi yolumu kieve tutuyorum
Nedeni doktorlar beni görmek istiyor
Çok ilgimi çektiker.çok detaylı incelemek istiyorlar beni ve eşimi.
Şimdi pazartesinden biotexcomun doktorlarının eline geçicem.bakalım ne yapacaklar,hangi yöntemle tedaviye başlanacak,hepsi banada belli değil.sizlere söz veriyorum tüm kıbrıs ve kiev farklarını yazıcam
Tüm detaylarımı sizinle paylaşıcam
Ama çok özel konular olursa açık yazamasamda özelden isteyenlerle paylaşmaya hazırım
İnşallah bu yolda Rabbim beni sevindirir
Allah kalbimi biliyor
Kalbime görede versin diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?