Ay cok sevindim buna ben inaniyorum burasi senin icin hayirli olacak❤❤❤❤❤

Bu sayfanın yıllardır sessiz takipçisi ve okuyucusuyum. Zaza74 mücadeleni okuyarak kendim de güç kazanıyorum. Her şeyi paylaştığın için Allah razı olsun. Ukrayna yolculuğun beni o kadar heyecanlandırdı ki yazmadan duramadım. Ben 8 senedir tüp bebek deniyorum olmuyor. Artık donasyona kadar verdim nasipse yazın gideceğim. Biotex baştan beri bana en sıcak gelen yer. Ama giden o kadar az ki Kıbrıs kadar fikir sahibi olamıyordum merkez hakkında. Şimdi sen gidiyorsun ve ben ve benim gibiler de heyecanla tecrübelerini bekliyor. İnşallah bizim için mutluluklarla ve bebeklerimizle döndüğümüz bir yer olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aramıza hoş geldin kardeşim
Beni takip ediyorsan ne ağır yollardan geçtiğimide biliyorsun
11 defa kendi yumurtamla denedim olmayınca donasyonla kesin olur dedim
Donasyon dedikse direk aklımızda kıbrı
2016 seneden kıbrısda çeşitli kliniklerde denedim ve kıbrısın tüm tedavilerine hakimim
13 donasyon denedim kıbrısta
Bu 13 donasyon denemelerden 5 gebelik yakaladım ama hiç birinin kalp atışlarını bile duymadım
İnanılmaz kadar testler yaptım sorun çıkmadı
Çok şükür bunada sağlıkloyım diye
Sorun ya sperm dediler yada rahim dediler
Ama inanın hiç bir tedavimde yenilikler görmedim
Hep ay ,hep aynı tedaviler
Şimdi yolumu kieve tutuyorum
Nedeni doktorlar beni görmek istiyor
Çok ilgimi çektiker.çok detaylı incelemek istiyorlar beni ve eşimi.
Şimdi pazartesinden biotexcomun doktorlarının eline geçicem.bakalım ne yapacaklar,hangi yöntemle tedaviye başlanacak,hepsi banada belli değil.sizlere söz veriyorum tüm kıbrıs ve kiev farklarını yazıcam
Tüm detaylarımı sizinle paylaşıcam
Ama çok özel konular olursa açık yazamasamda özelden isteyenlerle paylaşmaya hazırım
İnşallah bu yolda Rabbim beni sevindirir
Allah kalbimi biliyor
Kalbime görede versin diliyorum

zaza eşinle ilgili birşey olursa yazar mısın ben senin durumunun eşinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

zaza eşinle ilgili birşey olursa yazar mısın ben senin durumunun eşinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Her ne deseler her bir şeyi yazıcam
Zaten ilk pazartesi eşimin spermiogramına bakılıcak
Elimizde olan spermiogramı kabul etmediler,çünkü değerler her 3-6 ayda bir değişiyormuş

Elimizde olan spermiogramı kabul etmediler,çünkü değerler her 3-6 ayda bir değişiyormuş
anladım canım inşallah herşey gönlünce olur

Hoş buldum sağ olun. Evet geçtiğiniz yolları çektiğiniz sıkıntıları biliyorum ve bu sefer maceranın mutlulukla sonuçlanacağına tüm kalbimle inanıyorum. Vereceğiniz bilgileri bekleyen bir hayli Kiev yolcusu var gibi. Toplanıp gitsek indirim yaparlar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…