Allah taşıyacak kadar versin inşallah canım arkadaşımEn guzeli tecrubeli arkadaşların hikayelerini de aslinda arasira paylasmalari.Gercekten ancak sureci yasayanlar bilebilir cok haklisin canim.Siz daha iyi bilirsiniz ama benim mantigima yatmiyan hani zaten cok zor hamile kalabileceğiz ya kucucuk bir yere o kadar embrio koymak oluyor.Zaten arizanin onde gideniyim o kadar embrioyu bunyem kaldirir mi sanmam diye dusunuyorum.Yoksa Rabbim bol bol verse keske.
Tüm kalbimle amiiin aminn inşallah aminnAmiiiiinnnnn
Amiiiiinnnnnn
Amiiiiiinnnn
Yerim seniiii yaaaSadesutlu senide unutum değil
Senden bir tık rahatım
Yarın dahada tıkım artıcak
Sonra kan testinle oleeeeeeeyyyy olucak
İnşallah
Bunu başta Murat beye söyliyecenZazam sana bisey danisicam canim benim simdi transferim olacak temmuz sonu bayramdan sonraki hafta donorden yumurta toplanacak aklima getirmek istemiyorum ama ya yine beni apart topar transfere alirlarsa ilkindeki o zaman napayim ben canim. Insallah oyle bisey olmazda esimin aklina gelmis ya 3.gun embiriyosu olursa ben ceker giderim gynolften diyor napacam ben yaa
Yaa insallahPandaaaa bizim küçük kardeşimiziudi şimdi üçüzlerin annesi maşallah
Bizim ığur böceğimiz
Sende ikinci oldun
İnşallah pandaa gibi şanslı ol kuzum
Insallahhh guzel arkadasim
Tamam canim konusucam yarin az kaldikca geriliyorum saol kardesim❤❤❤❤❤Bunu başta Murat beye söyliyecen
Donör yumurtasına güvenmese tedaviyi iptal yeniden istiycem de
Allah razi olsun bimukabil bitanemAllah taşıyacak kadar versin inşallah canım arkadaşım
Katiyen gerilmeTamam canim konusucam yarin az kaldikca geriliyorum saol kardesim❤❤❤❤❤
Allah razi olsun canim aminnn insallah rabbim hayirli transferler hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza almayi sonradinda da saglikli bi sekilde buytmeyi nasip etsin bereketleriyle gelsinler insallah tum yavrularimiz@sedesutlu , M Mutluyasam ve P Ponciknasip
2 şer, 3 er gün arayla mutlu edecekler hepimizi.
Inşallah, Allahım sen büyüksün.
Transfer olacak arkadaşımızın da heyecanı, hep böyle güzel heyecan olarak doğurana kadar devam etsinISABELLA1
aahh yaaKızlar Mutluyasam arkadaşım şuan transfer sonrası sonuç bekliyenlerden
O benim canım arkadaşım
Özelden yazdım kim olduğunu hatırladım
2016 yılından benimle beraber bu yolda çok mücadele eden canım arkadaşım
Allahım onun çektiği ezyetlerini evlat(hayır dolu) mükafatıyla sevindirsin
Onu çok seviyorum
Derdini içinde tutan can arkadaşım
Akşam ezanında ona bol dua ettim
Allahım kabul et
Eski çektiklerini hatırlatmak istemem,ama 16 haftalık yavrusunu bile toprağa verdi
Ağır hastalıklar atlattı
İnşallah bu defa aldığın güzel sonucunla her şeyi unutturan bir mutluluk olsun
Amiiiinnnn
Kızlar nolursunuz okuyan her kes bir ağız Amiiin desin
Nakadar bol enerji,bir okadar güzel sonuçAllah razi olsun bimukabil bitanem@mutluysam kardesimin de gonlunun muradini versin Mevlam.Okurken az daha aglayacaktim.Aman biz kadinlar neler cektik beee Neyse halimize bin sukur.Insallah hersey harika olacak oldu oldu oldu buradaki herkes hayirlisi ile anne oldu mutlu mesut oldu
Pozitif sutunu ile ilgili Nes e katiliyorum keseyi goresiye kadar yazilmasin ya da 2 sutun acilsin 1. Evre merkezden donus olumlu veya olumsuz 2.evre surec devam edip etmedigi mesela olabilir benceTabiki bizler kaderdaşız herkes fikrini belirtsin yapalım duruma göre canım
Evet yesilada....... o da çok emek verdi ama sonucu 2 tane dünya yavrusu bebis... biri kız biri oğlan baldan tatlılar. Rabbim onlari anasına babasına bağışlasın... Bu yolda emek veren tüm kadınlara bu duyguyu tattirsin insallah. Pozitif düşünelim moralimiz hep yüksek olsun....Katiyen gerilme
Ben eminim Murat bey bu defa her şeyin en iyisini yapıcak ve sonuda güzel biticek
Yeşiladayı hatırla
Zaza bende ilaç hakkında sana soru soracam canım, sen eczacısın bilirsin. Benim evde ilaçlarım vardı, estradiol2 hemde 2 kutu hiç açılmamış , ben bu ilaçları tedavim de kullanacaktım. Ama bugün baktım son kullanma tarihi 12.2020 yazıyor. Şimdi ben bunları napim çöpemi atım. Yoksa kullanılır mı ? Ağustos ayına kadar 8 ay oluyor ?Bunu başta Murat beye söyliyecen
Donör yumurtasına güvenmese tedaviyi iptal yeniden istiycem de
AmiiiinnnS sadesutlu , M Mutluyasam ve P Ponciknasip
2 şer, 3 er gün arayla mutlu edecekler hepimizi.
Inşallah, Allahım sen büyüksün.
Transfer olacak arkadaşımızın da heyecanı, hep böyle güzel heyecan olarak doğurana kadar devam etsinISABELLA1
Kendi adima supersin diyebilirim .Daha biz hamis anne tribi yasayacagiz bunlar neymis gir gir duygusala da gir nazlan da hakettin sen bunlari kuzumKızlar bugün duygularım tavan yaptı
Lütfen bıktırdıysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?