AminnnYolun seni yormasın guş gibi git gel
Evet haklısın negatif olması ya da pozitiften negatife dönmesi çok kötü bir durum çok ince bir çizgi var orada ama biz burada dertleşiyoruz soruyoruz çözüm arıyoruz sonucun yazılması iyi gibi sanki Çünkü nerede yaptırıldığı Bir şekilde bizim için kılavuz oluyor tabi senin ve çoğunluğun kararı bu yazıp yazmamam her şekilde saygı duyuyorum biz kaderdaşız burada hepimiz anne olmak için çabalıyoruzYaparım canım bana eksiklerin bilgilerini atın.
Pozitifler konusunda ortak karar verelim bazı sıkıntılı durum yaşayanları Allah korusun sonradan negatife çevirmeye elim gitmez. Ondan çekimser kaldım o konuda.
Canım zazam Yani iki mi üç mü koymak iyi ben açıkçası tek bebek istiyorumRahmine güveniyorsan, doğru yapıyorsun kuzum
Rahmin iyiyse hiç riske girme
Kız bana 4 tane cillop gibi embriyo konulduCanım zazam Yani iki mi üç mü koymak iyi ben açıkçası tek bebek istiyorum
Aa bende kaçırmışımmmTek
5mm
Pamuk kalpli zazammmSadesutlu arkadaşımız önde
Onun test sonucuna az kalmış
Kalplerimiz seninle atıyor canım arkadaşım
İnşallah bayramdan sonra artıkAa bende kaçırmışımmmÇok tebrikleer Kalp atışı ne zaman dinlenecek
İnnşallah gümbür gümbür duyarsınnn o güzel sesiİnşallah bayramdan sonra artık
Bu tetanozla ilgili dusuk durumlarini okumustum ben de, hic yaptirmasak olmaz mi?@Hayall_et arkadaşımızda daha önceden bu soruyu sormuş ama bir cevap gelmemiş.
Kız bana 4 tane cillop gibi embriyo konuldu
Bakalım kaçı tuttu
Hele perşembe her halde düşenide oldu
ANgel1427 canımm Allahın işi o bilemeyiz tabi kaçı tutacak kaçı tutmayacak ama birazda rahmin yaşın da etkisi oluyor sanırım. Halil İbrahim Bey ile görüştüm ben senin gibi hastalarımıza hep 2 embriyo transfer ettik ama tabi karar senin dedi. 27 yaşındayım ben bu arada. Rabbim en hayırlısını en güzel şekilde nasip etsin hepimize inşallahCanım zazam Yani iki mi üç mü koymak iyi ben açıkçası tek bebek istiyorum
Canım Durubalımİnnşallah gümbür gümbür duyarsınnn o güzel sesi❤Musmutlu sonra Rabbim mükafatlandırsınn Seni , hepimizi
Ayyy ben seni yerimmmmANgel1427 canımm Allahın işi o bilemeyiz tabi kaçı tutacak kaçı tutmayacak ama birazda rahmin yaşın da etkisi oluyor sanırım. Halil İbrahim Bey ile görüştüm ben senin gibi hastalarımıza hep 2 embriyo transfer ettik ama tabi karar senin dedi. 27 yaşındayım ben bu arada. Rabbim en hayırlısını en güzel şekilde nasip etsin hepimize inşallah
Masallah canım benim gurur duyuyorum seninle, en zor şeydir iradeni kontrol etmek kendi kendinle yaptığın savaşı kazanmak.Ben hamilelikte 20 kilo aldım doğumdan 15 gün sonra 16 kg kendiliğinden gitmisti(tabi bebekler)Gönülden alkışlıyorum seni:)Gunaydin kizlar
Before 106.99 duz hesap 107.after.. bugun sabah tartildim yine 68.20cok tesekkur ederim canim vallahi asil ben seni de tebrik ediyorum canim 2 3 yildir koruyorsun bu koruma isi darisi benim basima. hamile kalirsak eger dunyanin en guzel kilolarini alacagiz diye düşünüyorum sonrasinda dogumdan sonra kolayca verilir zaten.
Unutmadım seni , ilk yaşadığın acı hepimizi derin den üzmüştü, çok şükür geçmişte kaldı oğluna kavuştun canım.Hafızan süper maşallahaynen sormuştum ve cevap alamamıştım sanırım kimse konuya hakim değildi. Bir doz önceki hamileliğimde yapılmıştı onun için ikinciyi yaptırtmadı.
Hiç bilmiyorum inan, heralde en iyi cevabı hamile kaldığımızda kendi doktorumuzdan alacağızBu tetanozla ilgili dusuk durumlarini okumustum ben de, hic yaptirmasak olmaz mi?
23/07 de rahim usg istedi eğer temiz/ güzel çıkarsa 1/08 ta başlıyoruz tedavine dedi 11/08 de kievde olmamız gerekiyormuşCanım Durubalım
Senin tarih bellimi kieve?
Durubal austos ayıda çok dolu olucak23/07 de rahim usg istedi eğer temiz/ güzel çıkarsa 1/08 ta başlıyoruz tedavine dedi 11/08 de kievde olmamız gerekiyormuşHerşey 23/07 tarihine bağlı yani
Tabiki bizler kaderdaşız herkes fikrini belirtsin yapalım duruma göre canımEvet haklısın negatif olması ya da pozitiften negatife dönmesi çok kötü bir durum çok ince bir çizgi var orada ama biz burada dertleşiyoruz soruyoruz çözüm arıyoruz sonucun yazılması iyi gibi sanki Çünkü nerede yaptırıldığı Bir şekilde bizim için kılavuz oluyor tabi senin ve çoğunluğun kararı bu yazıp yazmamam her şekilde saygı duyuyorum biz kaderdaşız burada hepimiz anne olmak için çabalıyoruz
Beni rahatsız etmez açıkçası durumumun tabloda görünmesi , tabi çoğunluğun kararına da saygı duyarım bu arada biz 2. Dozu dün olduk ancak klinik açılınca ön görüşmeye gidebilecez bizi de eklerseniz sevinirim henüz tarih belli değil ama ilk hafta hemen gitmek isteriz … netleşince tekrar bildiririm size … teşekkürlerTabiki bizler kaderdaşız herkes fikrini belirtsin yapalım duruma göre canım
Anneadayı sendemi kiev yolcususunBeni rahatsız etmez açıkçası durumumun tabloda görünmesi , tabi çoğunluğun kararına da saygı duyarım bu arada biz 2. Dozu dün olduk ancak klinik açılınca ön görüşmeye gidebilecez bizi de eklerseniz sevinirim henüz tarih belli değil ama ilk hafta hemen gitmek isteriz … netleşince tekrar bildiririm size … teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?