Yaparım canım bana eksiklerin bilgilerini atın.
Pozitifler konusunda ortak karar verelim bazı sıkıntılı durum yaşayanları Allah korusun sonradan negatife çevirmeye elim gitmez. Ondan çekimser kaldım o konuda.
Evet haklısın negatif olması ya da pozitiften negatife dönmesi çok kötü bir durum çok ince bir çizgi var orada ama biz burada dertleşiyoruz soruyoruz çözüm arıyoruz sonucun yazılması iyi gibi sanki Çünkü nerede yaptırıldığı Bir şekilde bizim için kılavuz oluyor tabi senin ve çoğunluğun kararı bu yazıp yazmamam her şekilde saygı duyuyorum biz kaderdaşız burada hepimiz anne olmak için çabalıyoruz

Kız bana 4 tane cillop gibi embriyo konuldu
Bakalım kaçı tuttu
Hele perşembe her halde düşenide oldu

Canım zazam Yani iki mi üç mü koymak iyi ben açıkçası tek bebek istiyorum
ANgel1427 canımm Allahın işi o bilemeyiz tabi kaçı tutacak kaçı tutmayacak ama birazda rahmin yaşın da etkisi oluyor sanırım. Halil İbrahim Bey ile görüştüm ben senin gibi hastalarımıza hep 2 embriyo transfer ettik ama tabi karar senin dedi. 27 yaşındayım ben bu arada. Rabbim en hayırlısını en güzel şekilde nasip etsin hepimize inşallah

Ayyy ben seni yerimmmm
Çok gençsin
Biliyormusun ilk gebeliğim 20 yaşımda oldu
Kalsaydı doğursaydım aynı yaştaydınız şimdi
İnşallah güzel sonuç alıcaksın çok hençsin
Rahminde enerjisi önemli
Yaş ilerledikce çok işlem görülmüş rahimde yıpranıyor

Masallah canım benim gurur duyuyorum seninle, en zor şeydir iradeni kontrol etmek kendi kendinle yaptığın savaşı kazanmak.Ben hamilelikte 20 kilo aldım doğumdan 15 gün sonra 16 kg kendiliğinden gitmisti(tabi bebekler)Gönülden alkışlıyorum seni:)

Hafızan süper maşallah aynen sormuştum ve cevap alamamıştım sanırım kimse konuya hakim değildi. Bir doz önceki hamileliğimde yapılmıştı onun için ikinciyi yaptırtmadı.
Unutmadım seni , ilk yaşadığın acı hepimizi derin den üzmüştü, çok şükür geçmişte kaldı oğluna kavuştun canım. Allah analı babalı büyütsün.
Valla hayal halâ bu konuya hakimiyetimiz yok canım sanırım yaşıyarak öğreneceğiz. Seni ve oğluşunu öpüyorum

Tabiki bizler kaderdaşız herkes fikrini belirtsin yapalım duruma göre canım

Tabiki bizler kaderdaşız herkes fikrini belirtsin yapalım duruma göre canım
Beni rahatsız etmez açıkçası durumumun tabloda görünmesi , tabi çoğunluğun kararına da saygı duyarım bu arada biz 2. Dozu dün olduk ancak klinik açılınca ön görüşmeye gidebilecez bizi de eklerseniz sevinirim henüz tarih belli değil ama ilk hafta hemen gitmek isteriz … netleşince tekrar bildiririm size … teşekkürler

Anneadayı sendemi kiev yolcususun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…