Anneadayı sendemi kiev yolcususun
Tamamen senin sayende canım benim hayatımı değiştirdin inşallah cümlemize hayırlı sağlıklı güzel haberler olsun , ben Hit de karar kılmış fiyat almış plan yapmıştım senin deneyimlerin benim fikrimi tamamen değiştirdi tabi en büyük şansım eşim “sen nasıl mutlu huzurlu olacaksan sen karar ver seni anne yapıcaz “ diye beni hep motive etti sağılsun bende son anda kiev dedim

evet yaa en genc ben miyim acaba suan aranizda hepiniz ablam gibisiniz o kadar cok hissediyorum ki desteginizi cok tesekkur ederim

Vanım arkadaşım inşallah pişman olmazsın
İnşallah tuttuğun yoldan evlat sahibi olursun
Ama en büğük şansın eşin maşallah,nakadar anlayışlı
Ben 2017 seneden eşimi ikna ede ede kiev biotexcomu kendimi 2021 de buldum,ikna oldu sonunda

evet yaa en genc ben miyim acaba suan aranizda hepiniz ablam gibisiniz o kadar cok hissediyorum ki desteginizi cok tesekkur ederim
Pandaaaa bizim küçük kardeşimiziudi şimdi üçüzlerin annesi maşallah
Bizim ığur böceğimiz
Sende ikinci oldun
İnşallah pandaa gibi şanslı ol kuzum

zaza kiev gebe-doğum elçisi

Kızlar Mutluyasam arkadaşım şuan transfer sonrası sonuç bekliyenlerden
O benim canım arkadaşım
Özelden yazdım kim olduğunu hatırladım
2016 yılından benimle beraber bu yolda çok mücadele eden canım arkadaşım
Allahım onun çektiği ezyetlerini evlat(hayır dolu) mükafatıyla sevindirsin
Onu çok seviyorum
Derdini içinde tutan can arkadaşım
Akşam ezanında ona bol dua ettim
Allahım kabul et
Eski çektiklerini hatırlatmak istemem,ama 16 haftalık yavrusunu bile toprağa verdi
Ağır hastalıklar atlattı
İnşallah bu defa aldığın güzel sonucunla her şeyi unutturan bir mutluluk olsun
Amiiiinnnn
Kızlar nolursunuz okuyan her kes bir ağız Amiiin desin

Valla iyiymiş ,fiyatı da prolutex göre çok daha uygunmuş, iyiki söyledin pandacım
Okurken gözlerim doldu Allahım yüzünü güldürsün. Evladını kucağına versin

Allahim yüzünü güldürsün canim dualarimiz seninle insallah Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin emegini boss cikrmasin insallahSeninde hayirli haberlerini alalim insallah sag saglim yavrunu kucagina al

Amiiiiiiinnmm
Allah sevinc gozyaslari nasip etsin M Mutluyasam

Allahim yüzünü güldürsün canim dualarimiz seninle insallah Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin emegini boss cikrmasin insallahSeninde hayirli haberlerini alalim insallah sag saglim yavrunu kucagina al
Beyzoşum benim böyle zıplıyıp derdimi dağıtan
Bendende çok çeken arkadaşlarım var
Eminim sudup sakince takip eden ve umut bekliyenlerde var
Almanyada yaşayan gül arkadaşımda var,oda şuan sağlığıyla cebelleşiyor,ama yinede diyor iyileşim yine deniyecem

Tabiki bizler kaderdaşız herkes fikrini belirtsin yapalım duruma göre canım
Pozitif için bir sütun açılması gerekiyor, tabloya bakan sonucu arar çunkü. Ama pozitifken negatife dönmesi insanın canını acıtır işte.
Kalp atışından sonra pozitif desek olmaz mı?

Kızlar benim geçmişimi okusanız bu kıza direk 10 koysunlar dersiniz
Canı bu yoldan güzellikle kurtarsın
En guzeli tecrubeli arkadaşların hikayelerini de aslinda arasira paylasmalari.Gercekten ancak sureci yasayanlar bilebilir cok haklisin canim.Siz daha iyi bilirsiniz ama benim mantigima yatmiyan hani zaten cok zor hamile kalabileceğiz ya kucucuk bir yere o kadar embrio koymak oluyor.Zaten arizanin onde gideniyim o kadar embrioyu bunyem kaldirir mi sanmam diye dusunuyorum.Yoksa Rabbim bol bol verse keske.

Sadesutlu senide unutum değil
Senden bir tık rahatım
Yarın dahada tıkım artıcak
Sonra kan testinle oleeeeeeeyyyy olucak
İnşallah
Zazam sana bisey danisicam canim benim simdi transferim olacak temmuz sonu bayramdan sonraki hafta donorden yumurta toplanacak aklima getirmek istemiyorum ama ya yine beni apart topar transfere alirlarsa ilkindeki o zaman napayim ben canim. Insallah oyle bisey olmazda esimin aklina gelmis ya 3.gun embiriyosu olursa ben ceker giderim gynolften diyor napacam ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…