Ben her sabah progestan 50mg. , Lutinus vajinal tablet 100mg. 3 adet de estrofem. Bu kadar!
Yaş 49.
Maalesef aradaki uçurumu çok geç farkettim.
Allah bebislerinle sana uzun ve mutlu bir ömür versin. Sağlıkla kucağına al inşallah

Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.
Canım mesajları pek okuyamıyorum sadece bu mesajına göre cevap vermek istedim test yaptırıp stres yapma çünkü okadar hassas bir noktadasın ki bebişin bu durumdan çok etkilenir, senin psikolojinin yüksek olması çok önemli. Sürekli kendini telkin et bebişin eminim seninledir. Naçizane tavsiyem zor evet biliyorum ama doktora gidene kadar bekle olumsuzu çağırma.

Toclase har halde saklanmayı karar verdi
Nikini pasif etmiş,saygı duyarım
1234 hayal orda
Perşembe dönücek
Yat dinlen yarın gezersiniz

Tamam canım, haklisin. Yapmaya çalışacağım. Iyi ki varsınız

Nasıl depot iğneyi hafta da 2 yapacaz demiş ben orayı anlayamadım canım? Zaten 3 güne bir yapılıyorsa hafta da 2 olmuş olmuyormu ? Yoksa 2 haftada bir mi demek istedi ?

Nasıl depot iğneyi hafta da 2 yapacaz demiş ben orayı anlayamadım canım? Zaten 3 güne bir yapılıyorsa hafta da 2 olmuş olmuyormu ? Yoksa 2 haftada bir mi demek istedi ?
Pablo kievde 3 günde bir hata takvim vermişler
Gitikce 4 günde 1
Sonra 5 günde bir
Sonra haftada 1

Benden 5 gün önce olacaksın transferr hadi gözün aydın olsun, en azından bi tarihin var artık seninde
Valla zoladexi olalı 10 gün olcak henüz bi belirti yok bende, sıcak basıyosa da ben anlamıyorum havalar ztn yeterince sıcak sadece yumurtalama akıntısı olur ya bi kaç gündür o var ki gerçekten yumurtlama günümle uyumlu, kahverengi geliyor

Pablo kievde 3 günde bir hata takvim vermişler
Gitikce 4 günde 1
Sonra 5 günde bir
Sonra haftada 1
Sen o takvimi bizimle paylaşsan hangi haftalara yada aylara göre dağılıyor. Örneğin test gününe kadar kaç günde bir , sonraki haftalarda kaç günde bir paylaşın kızlar biz kıbrıslılar artık kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

Son düzenleme:
Toclase har halde saklanmayı karar verdi
Nikini pasif etmiş,saygı duyarım
1234 hayal orda
Perşembe dönücek
Yat dinlen yarın gezersiniz
aaa görursem saklanamaz,ben türkü gözünden tanirim,ama tabii saygi cercevesinde
evet restronda karsilastik hayalle
buarada yattim bilee,simdide uykum gelmio.
buarada zazacim canim sen iyiki varsin,sayende geldik ve burdan memnun ayrilcaz.iyi ki varsin,Allah im taşidigin cani kucagina saglikla versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…