aayy ozaman denkte gelicezzBenden 5 gün önce olacaksın transferrhadi gözün aydın olsun, en azından bi tarihin var artık seninde
Valla zoladexi olalı 10 gün olcak henüz bi belirti yok bende, sıcak basıyosa da ben anlamıyorum havalar ztn yeterince sıcaksadece yumurtalama akıntısı olur ya bi kaç gündür o var ki gerçekten yumurtlama günümle uyumlu, kahverengi geliyor
haayydaaa koca begenmistim ona boyluu posluNarinde nikini pasif etmiş
ben de varımmmmZ Zaza74 'e iş teklif ettim.Beraber Klinik açacak.O klinik şefi olacak ben koordinatörlük yaparım.kk üyelerine indirim yaparız.herşey şeffaf olacak.Maddi imkanlarından dolayı sıkıntı yaşayanlar içinde duruma el atarız.Rahat ve konforlu oteller, işin ehli profesyonel bir ekip.En iyi laboratuvar .Hayalime kendimi deli gibi kaptırdım valla.
İsim bulmak lazım.Sanırım kk bu zamana kadar böyle dayanışma görmemiştir yakın tarihinde.
Hayatımda ilk kez çift çizgiyi gördüm diyince gözlerimm dolduuuArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim
Bunu okuyunca geri gelecek bencehaayydaaa koca begenmistim ona boyluu poslu
HemenSen o takvimi bizimle paylaşsanhangi haftalara yada aylara göre dağılıyor. Örneğin test gününe kadar kaç günde bir , sonraki haftalarda kaç günde bir paylaşın kızlar biz kıbrıslılar artık kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz
Abla olr mu sen bizim canimizsinKızlar bugün duygularım tavan yaptı
Lütfen bıktırdıysam özür dilerim
Çok sevindim Allah sağlıklar kucağından almak nasip etsinArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim
Kızz sen nereye gidiyorsunkiValla kievli bacilar baska merkeze gitmek zorunda olan bizlere yol yordam gosterin transfer oldunuz hadi bakalim simdi sunlara baslayin su igneleri yapin bu progestanlari alin ez az su kadar alin falan deseniz ne guzel olur yaa
Zaza ya bu nasil var sende nasillllllHemen
İlkini transfer günü vuruyorlar
Kizz ben yaz kis buz gibi olurdum simdi yaniyomBenden 5 gün önce olacaksın transferrhadi gözün aydın olsun, en azından bi tarihin var artık seninde
Valla zoladexi olalı 10 gün olcak henüz bi belirti yok bende, sıcak basıyosa da ben anlamıyorum havalar ztn yeterince sıcaksadece yumurtalama akıntısı olur ya bi kaç gündür o var ki gerçekten yumurtlama günümle uyumlu, kahverengi geliyor
Nes im canım benim, sıkıntını üzüntünü en derin den anlıyorum canım. Durumun belirsizliği ister istemez seni de endişelendiriyor. Sabret canım benim, Allah büyüktür çıkmayan candan ümit kesilmez demişler, Çarşamba günü doktora gittiğinde sendeki bu belirsizliğin soru işaretlerinin illa ki bir cevabı olacaktır. İnşallah inşallah en güzel haberler le dönesinCanım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.
Mecburen Batuma diyim.Ucakla gidemiyorum kalp krizi gecirecek gibi oluyorum cok defa denedim ilaclarla da ama olmuyor hadi gitrim donuse kesin ucakta dusururum konan yumurtalari benKızz sen nereye gidiyorsunki
Sende rotayı değiş
Ayyy kızlar beni göklere çıkardınızaaa görursem saklanamaz,ben türkü gözünden tanirim,ama tabii saygi cercevesinde
evet restronda karsilastik hayalle
buarada yattim bilee,simdide uykum gelmio.
buarada zazacim canim sen iyiki varsin,sayende geldik ve burdan memnun ayrilcaz.iyi ki varsin,Allah im taşidigin cani kucagina saglikla versin insallah
Kiev düşük dozla başlayıp duruma göre ikiliyor üçlüyor. Bana 3 doz tek seferde yapıldı. Adetin ilk 5 gününde yapıldı bi deaayy ozaman denkte gelicezzsagol cnm valla insanin bi tarihi olmasi bile guzelmis
biz beyzaya gulerken bende zoladexi ikilicembide agustosta var.
bakalim bende ne etki yaratcakbenim 20. gunumdu bugun elena cok uygun dedi tarihi,bakalim
Durubalimmm tatlim ballimHayatımda ilk kez çift çizgiyi gördüm diyince gözlerimm dolduuuO an ki mutluluğunu taa yüreğimde hissettimmm çok çokkkk sevindimm canımmm Herşey gönlünce olsunnnn Eşimde çok sevindi çok selam söylüyor size Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiiipp etsinnnnn innnşallahhh Ben sana demiştim sen hamile kalacaksın bana dua edeceksin senin de duan kabul olacak demiştimm
Sana niye o kadar yogun vuruldu canim merak ettimKiev düşük dozla başlayıp duruma göre ikiliyor üçlüyor. Bana 3 doz tek seferde yapıldı. Adetin ilk 5 gününde yapıldı bi de
Beraber gün sayıcaz A az sekerli inşallah sonunda da müjdeli haberi vericezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?