AminnnnnÇok sevindim Allah sağlıklar kucağından almak nasip etsin
bu ne ki,klinigin kapisina "zaza reisin yeri' yazicam transferden sonraAyyy kızlar beni göklere çıkardınız
İnşallah hiç birimiz üzülmeyelim bu yolda
Kız klinik verdi transfer sonrasıZaza ya bu nasil var sende nasillllll
evet,tedavi 25 inde baslick agustosun nasipse ozaman duruma gore artar dedi andrey.Kiev düşük dozla başlayıp duruma göre ikiliyor üçlüyor. Bana 3 doz tek seferde yapıldı. Adetin ilk 5 gününde yapıldı bi de
Beraber gün sayıcaz A az sekerli inşallah sonunda da müjdeli haberi vericezzz
Hafta 3 yapıyorum canım. 3. ayda haftada 2 yaptıracağım. İntalipid serum kullanıyorum ben. Ottoimmun rahatsızlığım var. Ana pozitif bende . Dr. Ona göre bir protokol yaptı. Herkese aynı olmazNasıl depot iğneyi hafta da 2 yapacaz demiş ben orayı anlayamadım canım? Zaten 3 güne bir yapılıyorsa hafta da 2 olmuş olmuyormu ? Yoksa 2 haftada bir mi demek istedi ?
Ya bende adenomiyozis tespit etti doktorum..Sana niye o kadar yogun vuruldu canim merak ettim
bu ne ki,klinigin kapisina "zaza reisin yeri' yazicam transferden sonracansin sen can
Yook benimki boyle detayli degilKız klinik verdi transfer sonrası
Sende yokmu
Sen oksiprogesteronları nasıl vuruyon
Murat bey cok kiziyor erken test yapmaya ilkinde soylemis bulunmustum ben sana bakma demedimmi diye epey söylenmişti bu sefer kibrista yapicam testi 12.gunŞu beta hcg test sonucunu ben asla bekleyemem heralde ya
6. Güne kdr bekler sonra idrarda bakmaya başlarım muhtemelen
Bende gelen yabancilara rehberlik yaparimZ Zaza74 'e iş teklif ettim.Beraber Klinik açacak.O klinik şefi olacak ben koordinatörlük yaparım.kk üyelerine indirim yaparız.herşey şeffaf olacak.Maddi imkanlarından dolayı sıkıntı yaşayanlar içinde duruma el atarız.Rahat ve konforlu oteller, işin ehli profesyonel bir ekip.En iyi laboratuvar .Hayalime kendimi deli gibi kaptırdım valla.
İsim bulmak lazım.Sanırım kk bu zamana kadar böyle dayanışma görmemiştir yakın tarihinde.
Peki bişi sorcamm, iğneyi olduktan ne kadar süre sonra başladı sende bu belirtiler? Ya yokluyorum kendimi valla bi fark yokk, arada ani kasık batmalarım oluyo yumurta çatlaması gibi o kadar.. inşallah böyle geçer gider 60 günKizz ben yaz kis buz gibi olurdum simdi yaniyom
Abooo nefes alamiyom yaa vallaha uyuyamiyom adam diyo sen kafayi yemissin bütün camlari aciyomrüzgar iki gün önce bir esti evin kapisi komple kirildi camlar ayagima girdi bu adini anmak istemedigim igne nefes aldirmiyo
hesap kitapta bendeZ Zaza74 'e iş teklif ettim.Beraber Klinik açacak.O klinik şefi olacak ben koordinatörlük yaparım.kk üyelerine indirim yaparız.herşey şeffaf olacak.Maddi imkanlarından dolayı sıkıntı yaşayanlar içinde duruma el atarız.Rahat ve konforlu oteller, işin ehli profesyonel bir ekip.En iyi laboratuvar .Hayalime kendimi deli gibi kaptırdım valla.
İsim bulmak lazım.Sanırım kk bu zamana kadar böyle dayanışma görmemiştir yakın tarihinde.
Anlaşıldı Murat bey e söylemicez test sonucumuzuMurat bey cok kiziyor erken test yapmaya ilkinde soylemis bulunmustum ben sana bakma demedimmi diye epey söylenmişti bu sefer kibrista yapicam testi 12.gun
Haklilar sekerim bizim bu yolda gözümüzü sen açtın senin sayende ogrendim valla herseyi burda herkes ayni sen bizim elimiz ayagimiz oldun bizim.amiiiiiinnnAyyy kızlar beni göklere çıkardınız
İnşallah hiç birimiz üzülmeyelim bu yolda
Kız o takvimi banada vermemişdilerYook benimki boyle detayli degilyaziyla yazdilar postaladilr beni demek.
Sen cok ünlü bir prof. Oldugun icin sana takvimi uygun görmüsler
Adam pimpirikliAnlaşıldı Murat bey e söylemicez test sonucumuzu
Canım cok sevindim,güzel haberlerinin devami gelsin,bebislerini sağlıkla kucağına al inşallahArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim
Hemen
İlkini transfer günü vuruyorlar
Canim benim Allah razi olsun ne guzel aciklamissin acaba bende de varmidir nasil bir olay oluyor dedigin sey tedaviye baslamadan ben de baktirayim.Aciklamalar icin tekrar cok tesekkurlerYa bende adenomiyozis tespit etti doktorum..
Adenomiyozis embriyonun tutunmasına engel olabilirmiş. Bu konuyu zaza ile de konuşmuştuk.. adenomiyozisi olan 2 arkadaş vardı 2 si de menapoza girip bekledi donmuş embriyo transferi oldu ve gebe kaldılar dedi.
Ciddi değil, spontan gebe kalmana da engel bi durum değil doktor ama yeterince zorlu ve masraflı yollardan geçiyosunuz. Risk almaya gerek yok. Hormonları güzelce baskılayalım adenomiyozisini de geriletelim dedi.
Böylelikle transfer öncesi p4 e2 nin aşırı yükselmesi durumu da söz konusu olmayacak.. kendisi kontrollü yükseltecek çünkü.
Zoladex 10.8 yaptı bana direkt.. 60 gün koydu üstüne 1 eylül estrofem başlangıç verdi..
Nasıl mutlu oldum bende hayatımda hiç hamile kalmadım inşallah hayırlısıyla bana da nasip olur , Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun evinize neşe huzur bereket getirsin hep güzel günler göresiniz inşallahArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?