evet,tedavi 25 inde baslick agustosun nasipse ozaman duruma gore artar dedi andrey.
aaay sayalim bacim sonunda da cifter cifter kutlayalim ins

Nasıl depot iğneyi hafta da 2 yapacaz demiş ben orayı anlayamadım canım? Zaten 3 güne bir yapılıyorsa hafta da 2 olmuş olmuyormu ? Yoksa 2 haftada bir mi demek istedi ?
Hafta 3 yapıyorum canım. 3. ayda haftada 2 yaptıracağım. İntalipid serum kullanıyorum ben. Ottoimmun rahatsızlığım var. Ana pozitif bende . Dr. Ona göre bir protokol yaptı. Herkese aynı olmaz

Sana niye o kadar yogun vuruldu canim merak ettim
Ya bende adenomiyozis tespit etti doktorum..
Adenomiyozis embriyonun tutunmasına engel olabilirmiş. Bu konuyu zaza ile de konuşmuştuk.. adenomiyozisi olan 2 arkadaş vardı 2 si de menapoza girip bekledi donmuş embriyo transferi oldu ve gebe kaldılar dedi.

Ciddi değil, spontan gebe kalmana da engel bi durum değil doktor ama yeterince zorlu ve masraflı yollardan geçiyosunuz. Risk almaya gerek yok. Hormonları güzelce baskılayalım adenomiyozisini de geriletelim dedi.
Böylelikle transfer öncesi p4 e2 nin aşırı yükselmesi durumu da söz konusu olmayacak.. kendisi kontrollü yükseltecek çünkü.

Zoladex 10.8 yaptı bana direkt.. 60 gün koydu üstüne 1 eylül estrofem başlangıç verdi..

Şu beta hcg test sonucunu ben asla bekleyemem heralde ya
6. Güne kdr bekler sonra idrarda bakmaya başlarım muhtemelen
Murat bey cok kiziyor erken test yapmaya ilkinde soylemis bulunmustum ben sana bakma demedimmi diye epey söylenmişti bu sefer kibrista yapicam testi 12.gun

Bende gelen yabancilara rehberlik yaparim

Peki bişi sorcamm, iğneyi olduktan ne kadar süre sonra başladı sende bu belirtiler? Ya yokluyorum kendimi valla bi fark yokk, arada ani kasık batmalarım oluyo yumurta çatlaması gibi o kadar.. inşallah böyle geçer gider 60 gün

hesap kitapta bende

Canım cok sevindim,güzel haberlerinin devami gelsin,bebislerini sağlıkla kucağına al inşallah

Canim benim Allah razi olsun ne guzel aciklamissin acaba bende de varmidir nasil bir olay oluyor dedigin sey tedaviye baslamadan ben de baktirayim.Aciklamalar icin tekrar cok tesekkurler Benim fsh yuksek malum menepozum 10 yildir onun gibi birsey mi acep

Nasıl mutlu oldum bende hayatımda hiç hamile kalmadım inşallah hayırlısıyla bana da nasip olur , Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun evinize neşe huzur bereket getirsin hep güzel günler göresiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…