Terside fenadir doktorcumun 2 kere denk geldim 1 kere sigara icerken yakaladi fena hasladi 2. De erken test yaptim diye hasladi. Hakliydi sesimi cikarmadim yoksa varya.. beni atarlardi valla merkezdenAnlaşıldı Murat bey e söylemicez test sonucumuzu
Canım cok sevindim,güzel haberlerinin devami gelsin,bebislerini sağlıkla kucağına al inşallah
BirtanesinizNasıl mutlu oldum bende hayatımda hiç hamile kalmadım inşallah hayırlısıyla bana da nasip olur , Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun evinize neşe huzur bereket getirsin hep güzel günler göresiniz inşallah
hepiniz güzel haberlerle dönün inşaallahMasaallh canim bebislerinizle dönün insallah
Yok yok bunun menapozla bi bağlantısı yok.. google a adenomiyozis yaz bak görsellere. Daha net anlarsın.Canim benim Allah razi olsun ne guzel aciklamissin acaba bende de varmidir nasil bir olay oluyor dedigin sey tedaviye baslamadan ben de baktirayim.Aciklamalar icin tekrar cok tesekkurlerBenim fsh yuksek malum menepozum 10 yildir onun gibi birsey mi acep
Kievden güzel haberler geldikçe nasıl umıtla doluyorum nasıl heyecan yapıp sabırsızlanıyorum anlatamamDurubalimmm tatlim ballim
sen de göreceksin hepimiz görecegiiizz tek temennim ve hayirlisiyla devami da gelecek
herkese umut olsun hepimiz umut dolalim diye paylastim
Biz de cook selam soyluyoruz esine azcik kaldi sizin de cok cok azicik
Teşekkürlerkızlar ağustosta 8 kişiyiz kievde. A anneadayi1974 ekledim canım
Anladim canim cokk tesekkur ederim gönülden sana.Benim bir ara endometrum cok ince dedi doktorun biri sonra ilacla kalinlastirmayi denediler sukur kalinlasiyormus doktor usg de iyi dedi ama bilmiyorum tabi.Yok yok bunun menapozla bi bağlantısı yok.. google a adenomiyozis yaz bak görsellere. Daha net anlarsın.
Uterusun endometrium tabakasında kas dokusu oluyormuş adenomiyoziste..
İşte zoladex ile endometriumu inceltiyor iyice o kas dokusu da kayboluyor. Sonra ilaçla kalınlaştırıyor tekrar..
Daha önce yapılan usg lerde belli ederdi kendini bence olsaydı..
Ilk ignede bütün yan etkilerini yasadimPeki bişi sorcamm, iğneyi olduktan ne kadar süre sonra başladı sende bu belirtiler? Ya yokluyorum kendimi valla bi fark yokk, arada ani kasık batmalarım oluyo yumurta çatlaması gibi o kadar.. inşallah böyle geçer gider 60 gün
Bende iki hafta sonra zoladex in küçük kardeşi lucrin 3,75 ile tedaviye başlıcam. Murat beyin lucrin ile olan tedavisi kiew in kine biraz benziyor gibi. Daha önce de başka merkezde lucrinle tedavi olmuştum , adet den bir hafta önce felan yapılıyor ve adetin 2-3 günü de tedaviye başlıyorlardı. Ama murat bey adetin 3 günü lucrin yaptırıyor ve 21 sonra ultrason tahlil sonuçlarına göre de ilaca başlatıyor.Buda bana çok değişik geldi mesela , biraz kiew in kine benziyor.Kiev düşük dozla başlayıp duruma göre ikiliyor üçlüyor. Bana 3 doz tek seferde yapıldı. Adetin ilk 5 gününde yapıldı bi de
Beraber gün sayıcaz @Azsekerli17 inşallah sonunda da müjdeli haberi vericezzz
Bende murat beye baslicaktim banada bir ay önce lucrin yapicaksin demisti, aynen isimler degisik hepsi akrabaBende iki hafta sonra zoladex in küçük kardeşi lucrin 3,75 ile tedaviye başlıcam. Murat beyin lucrin ile olan tedavisi kiew in kine biraz benziyor gibi. Daha önce de başka merkezde lucrinle tedavi olmuştum , adet den bir hafta önce felan yapılıyor ve adetin 2-3 günü de tedaviye başlıyorlardı. Ama murat bey adetin 3 günü lucrin yaptırıyor ve 21 sonra ultrason tahlil sonuçlarına göre de ilaca başlatıyor.Buda bana çok değişik geldi mesela , biraz kiew in kine benziyor.
Tek fark kievde igne ilac birazdaha fazla kibristaki ve kievdeki ilaclarin bazilari birbiriyle denk çünküBende iki hafta sonra zoladex in küçük kardeşi lucrin 3,75 ile tedaviye başlıcam. Murat beyin lucrin ile olan tedavisi kiew in kine biraz benziyor gibi. Daha önce de başka merkezde lucrinle tedavi olmuştum , adet den bir hafta önce felan yapılıyor ve adetin 2-3 günü de tedaviye başlıyorlardı. Ama murat bey adetin 3 günü lucrin yaptırıyor ve 21 sonra ultrason tahlil sonuçlarına göre de ilaca başlatıyor.Buda bana çok değişik geldi mesela , biraz kiew in kine benziyor.
İğne ilaç dışında vitamin takviyeleride çok fazla. İnşallah bizlerinki de mutlu sonla biter canımTek fark kievde igne ilac birazdaha fazla kibristaki ve kievdeki ilaclarin bazilari birbiriyle denk çünkü
sende ona kız bence korkar senden.Baskın çık.Deli deliyi görünce sopasını saklarmışMurat bey cok kiziyor erken test yapmaya ilkinde soylemis bulunmustum ben sana bakma demedimmi diye epey söylenmişti bu sefer kibrista yapicam testi 12.gun
süper transfer kısmı sendeBende gelen yabancilara rehberlik yaparim
Kızlar azşekerlinin söylediklerinin altına imzamı atarımkızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktikAigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa igne hemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burdayarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic
canım arkadaşım gözyaşları içinde sevincini paylaşıyorum. bugün daha güzel bir haber alamazdım. bende o çizgiyi hiç görememiş biri olarak sevincini anlayabiliyorum. çok sevindim çok inşallah çarşamba günü sevincimiz katlanacak. 9 ay sonrada o kucağın şenlenecek. zaza için aynı duyguları seninle paylaşıyorum.o olmasa ben burada sizlerle bunları paylaşıyor olamzdım. iyiki varsın zazam. allahım ayağına taş değirmesin. bütün sayfada ki can arkadaşlarım iyiki varsınızArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?