Canım cok sevindim,güzel haberlerinin devami gelsin,bebislerini sağlıkla kucağına al inşallah

Birtanesiniz
Allah hepimize nasip etsinnnn diliyorum ki
Grubumuza nazar degmesin

Yok yok bunun menapozla bi bağlantısı yok.. google a adenomiyozis yaz bak görsellere. Daha net anlarsın.
Uterusun endometrium tabakasında kas dokusu oluyormuş adenomiyoziste..
İşte zoladex ile endometriumu inceltiyor iyice o kas dokusu da kayboluyor. Sonra ilaçla kalınlaştırıyor tekrar..
Daha önce yapılan usg lerde belli ederdi kendini bence olsaydı..

Durubalimmm tatlim ballim
sen de göreceksin hepimiz görecegiiizz tek temennim ve hayirlisiyla devami da gelecek
herkese umut olsun hepimiz umut dolalim diye paylastim
Biz de cook selam soyluyoruz esine azcik kaldi sizin de cok cok azicik
Kievden güzel haberler geldikçe nasıl umıtla doluyorum nasıl heyecan yapıp sabırsızlanıyorum anlatamam İlk Z Zaza74 dan gelen güzel haberle umutlandım sen de pekiştirdin canımm Sağlıkla ilerlesin bugünden itibaren hep güzel haberler ver bize Hepimiz güzel haberler verelimm bu sene bebeklerimizi taşıdığımız gelecek yıl anneler gününü kutladığımız ANNE OLDUĞUMUZ yıl olsunnnn Eyyyy güzel hamileler lütfen bize de çok çok dua edin biz de katılalım aranıza

Anladim canim cokk tesekkur ederim gönülden sana.Benim bir ara endometrum cok ince dedi doktorun biri sonra ilacla kalinlastirmayi denediler sukur kalinlasiyormus doktor usg de iyi dedi ama bilmiyorum tabi.

tamaracım bence sen de anne olacaksın

Ilk ignede bütün yan etkilerini yasadim karnimda sanki bisey varmis gibi hareket ediyor gibi bir his vardi ve cok agrim vardi kasiklarimda
2. ci igneden sonra hic agrim yok ama sicak basiyor valla cok fena hemde

Bende iki hafta sonra zoladex in küçük kardeşi lucrin 3,75 ile tedaviye başlıcam. Murat beyin lucrin ile olan tedavisi kiew in kine biraz benziyor gibi. Daha önce de başka merkezde lucrinle tedavi olmuştum , adet den bir hafta önce felan yapılıyor ve adetin 2-3 günü de tedaviye başlıyorlardı. Ama murat bey adetin 3 günü lucrin yaptırıyor ve 21 sonra ultrason tahlil sonuçlarına göre de ilaca başlatıyor.Buda bana çok değişik geldi mesela , biraz kiew in kine benziyor.

Bende murat beye baslicaktim banada bir ay önce lucrin yapicaksin demisti, aynen isimler degisik hepsi akraba

Tek fark kievde igne ilac birazdaha fazla kibristaki ve kievdeki ilaclarin bazilari birbiriyle denk çünkü

Bende murat beye baslicaktim banada bir ay önce lucrin yapicaksin demisti, aynen isimler degisik hepsi akraba
Aynen öyle canım hepsi akraba., gynolife giden şimdilik üç kişi kaldık beyzabir elin beş parmağını geçmeyiz ben L La Luna ve E Eftalios , başka da varmı bilmiyorum valla

Kızlar azşekerlinin söylediklerinin altına imzamı atarım onun dışında benimde rahmim küçükmüş onu hazırlayacaklar görünen transfer tarihim 15 eylül. Yani biz yine azşekerliyle beraberiz bu arada sayfada rahim küçüklüğüyle ilgili hiç bişeye denk geldiğimi hatırlamıyorum. Bana tek transfer yapılacakmış rahmim taşımaz diye mi nedir bilen var mı?

Son düzenleme:
canım arkadaşım gözyaşları içinde sevincini paylaşıyorum. bugün daha güzel bir haber alamazdım. bende o çizgiyi hiç görememiş biri olarak sevincini anlayabiliyorum. çok sevindim çok inşallah çarşamba günü sevincimiz katlanacak. 9 ay sonrada o kucağın şenlenecek. zaza için aynı duyguları seninle paylaşıyorum.o olmasa ben burada sizlerle bunları paylaşıyor olamzdım. iyiki varsın zazam. allahım ayağına taş değirmesin. bütün sayfada ki can arkadaşlarım iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…