3 cüzler geliyor gözünaydın canimm☺

Yaaaaaaa super ama Superr..... gkzun aydin canim allah kucağına almayı nasip etsin. Sonuca bakılırsa ikizler geliyorrrrrrrrrrrrr

Amaninnn 3 yavruda sana simsiki tutunsun insallaahhh allahimmm bebek cocuk diyince kafayi yiyenlerdenim gercekten 24 saat cocuklarla oynayabilirim kizlar bu gidisle ben bi kres acarim sizde bebelerinizi getirirsiniz bana hadi insallah

eksik olmayin darisi hepimize hepimize ve saglikla kucaga almaya insallahhh

Buyuk hata yaptim. Son anda hadi 1 tane daha koyalim garanti olsun dedik elenir diye dusundum ya, ben ettim siz etmeyin.
Rabbim rahminin taşıyacağı kadar versin
Ama reduksiyon düşünürsen biliyorsun Elenanın eli bu işte pratik
Kieve gidip birini durdurursun
Secey arkadaşımızı unutma

Buyuk hata yaptim. Son anda hadi 1 tane daha koyalim garanti olsun dedik elenir diye dusundum ya, ben ettim siz etmeyin.
Hahahahah Allah sabrinida gucunude verir insallahhh bakalim bi kontrole gitte belki ikizdir

Bu arada önemli bir sey soracagim sizlere kizlar peogestrn hepimiz kullaniyoruz bende posasini sanki disari atiyor gibi oluyor silinmek icin baktigimda belli bi tutam geliyor sizde de oldu mu aldiktan snra en az 1 saat uzanmama ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…