- 26 Mayıs 2021
- 125
- 529
- 33
Canim tebriklerrrrrr3 tanecik
3 cüzler geliyor gözünaydın canimm☺
Yaaaaaaa super ama Superr..... gkzun aydin canim allah kucağına almayı nasip etsin. Sonuca bakılırsa ikizler geliyorrrrrrrrrrrrr
Amaninnn 3 yavruda sana simsiki tutunsun insallaahhh allahimmm bebek cocuk diyince kafayi yiyenlerdenim gercekten24 saat cocuklarla oynayabilirim kizlar bu gidisle ben bi kres acarim sizde bebelerinizi getirirsiniz bana hadi insallah
Canim yaa bu arada 3 tane olmasini sen mi istedinnn kiz ben 2 ye bile tereddut etmistim sen nasil cesaret ettin helal olsun sana3 tanecik
Sabırsızlıkla bekliyoruz senden gelen güzel haberleri14.00 de. Sen sevincini yaşa, benimki sonra
Buyuk hata yaptim. Son anda hadi 1 tane daha koyalim garanti olsun dedik elenir diye dusundum ya, ben ettim siz etmeyin.Canim yaa bu arada 3 tane olmasini sen mi istedinnn kiz ben 2 ye bile tereddut etmistim sen nasil cesaret ettin helal olsun sana
Hay maşallah maşallahKizlaaar sonucum 4110
Hormonlari fazla mi kacirdik naptikHay maşallah maşallahhadi gözün aydın canım
Rabbim rahminin taşıyacağı kadar versinBuyuk hata yaptim. Son anda hadi 1 tane daha koyalim garanti olsun dedik elenir diye dusundum ya, ben ettim siz etmeyin.
Haftaya ultrasyon cevabını bekliyorumHormonlari fazla mi kacirdik naptik
Tesekkur ederimm pablocum
Buyuk hata yaptim. Son anda hadi 1 tane daha koyalim garanti olsun dedik elenir diye dusundum ya, ben ettim siz etmeyin.
Hahahahah Allah sabrinida gucunude verir insallahhh bakalim bi kontrole gitte belki ikizdirBuyuk hata yaptim. Son anda hadi 1 tane daha koyalim garanti olsun dedik elenir diye dusundum ya, ben ettim siz etmeyin.
Ya canım benim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah bizde masallah ucer ucer gidiyoruz buaraHormonlari fazla mi kacirdik naptik
Tesekkur ederimm pablocum
Çok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlaaar sonucum 4110
Yuppi gelsin sayfanın ikinci üçüzüKizlaaar sonucum 4110
Secey bunu okuyorsan sana cok ihtiyacimRabbim rahminin taşıyacağı kadar versin
Ama reduksiyon düşünürsen biliyorsun Elenanın eli bu işte pratik
Kieve gidip birini durdurursun
Secey arkadaşımızı unutma
Canım arkadaşım Allah sen taraftan yüzümüzü güldürsün inşallahÇok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Darısıda. Benim gibi bekleyen herkese ve bana olsun inşallah amiiin
Amiiinnnnn canimmmmÇok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Darısıda. Benim gibi bekleyen herkese ve bana olsun inşallah amiiin
Her keste aynıBu arada önemli bir sey soracagim sizlere kizlar peogestrn hepimiz kullaniyoruz bende posasini sanki disari atiyor gibi oluyor silinmek icin baktigimda belli bi tutam geliyor sizde de oldu mu aldiktan snra en az 1 saat uzanmama ragmen
2 hafta sonra dedi Andrey.Haftaya ultrasyon cevabını bekliyorum
Kaç tane acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?