hamile iken hamile kalanlar oluyormuş ya zazam bizim sadesutlumuzde trasfer+transfer pozitif olarak tarihe geçerZumron neden sordum biliyormusun
Zaten rahim implantasyon penceresi 48 saatlik oluyor
Acaba bunlar işk ikisimi tutundu?
Yada üçüde tutunsa Sadesutlu tarihe giricek rahmi sürekli embriyo kabul etme aşamasında❤
Dur bir ultrasyonu çıksın
Çok merak etim
Aynen canimBu arada önemli bir sey soracagim sizlere kizlar peogestrn hepimiz kullaniyoruz bende posasini sanki disari atiyor gibi oluyor silinmek icin baktigimda belli bi tutam geliyor sizde de oldu mu aldiktan snra en az 1 saat uzanmama ragmen
Arpalari fazla geldiDahada iyi gelmiş
Bebişler zıplıyarak tutunmuşlar
Yillardir buna aç demekkiZumron neden sordum biliyormusun
Zaten rahim implantasyon penceresi 48 saatlik oluyor
Acaba bunlar işk ikisimi tutundu?
Yada üçüde tutunsa Sadesutlu tarihe giricek rahmi sürekli embriyo kabul etme aşamasında❤
Dur bir ultrasyonu çıksın
Çok merak etim
Dualar hep varİnşallah Zazam dua edin bana da
Canım çok sevindim çok şükür Allah'imaCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.
çok çok çooook sevindim, merak etme gerekli tedbirlerini alırsan sorun olmaz diye düşünüyorum..Canlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.
Ohh çok şükür valla çok sevindim canım yaCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Ya biz ne demiştik sana dikkatli ol bol bol dinlen canımCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Nes her halde 9 ay yatıcanCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Kizlae bu kievde uygulanan bi sey mi ikili transfer nasik oluyir ben bilmiyorumdailkinde iki ikincide tek transfer yapılmış sadesutlume
Canim benimmm masallah kuzumuza.Allah in izni ile bol bol progestrn da alinca mis gibi büyuyecek yegenimiz sen merak etmeCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
çok şükür bugünkü ikinci mutlu haberide aldık . artık daha pozitif daha dikkatli ol allahımın izniyle bebişin seni bırakmayacakCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Amann ben transefere aracla gidececegim taaaa batuma gidip donecegiz en az 1200 km olacak ben yandim o zamanBen kievde girilebilcek tum cukurlara girdim onu sana net soyleyebilrim hatta zumrom beni tutuyordu soyledigim gibi.
Coook sevindimmmCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?