hamile iken hamile kalanlar oluyormuş ya zazam bizim sadesutlumuzde trasfer+transfer pozitif olarak tarihe geçer

Yillardir buna aç demekki
Ilahi cok komiksin.
Zaza biliyorsun benim vücudum suprizlerle dolu:))

Canlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.

Canım çok sevindim çok şükür Allah'ima bol bol yat dinlen mümkünse, en azından ilk üç ay çok fazla hareket etmemeye çalış kendine dikkat et lütfen

çok çok çooook sevindim, merak etme gerekli tedbirlerini alırsan sorun olmaz diye düşünüyorum..
sağlıkla kucağına almanı diliyorum

Ohh çok şükür valla çok sevindim canım ya inşallah bir sıkıntı çıkmaz Rabbim sana bağışlar canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin

Ya biz ne demiştik sana dikkatli ol bol bol dinlen canım gözün aydın olsun

Nes her halde 9 ay yatıcan
Progesteronun dozunuda artır

Canim benimmm masallah kuzumuza.Allah in izni ile bol bol progestrn da alinca mis gibi büyuyecek yegenimiz sen merak etme

çok şükür bugünkü ikinci mutlu haberide aldık . artık daha pozitif daha dikkatli ol allahımın izniyle bebişin seni bırakmayacak

Coook sevindimmm
Saglikla kucagina al annesi

Merhaba, Kısmetse kasım ayında 42 yaşına gireceğim. Sonbaharda yumurta donasyonu için kieve gitmek istiyoruz. İki yada üç embriyo transferi benim yaşımda problem olur mu? Biotexcom da ikili paket almanın avantajları ne oluyor acaba?
Allah hepimize hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…