Canım arkadaşım nakadar mutlu olduğunu yazılarından bile anlıyorum2 hafta sonra dedi Andrey.
2’ye catlarim artik ortadan
Insallah cisim gibi kanim da sacmalamistir zaza
cansin senCanım arkadaşım nakadar mutlu olduğunu yazılarından bile anlıyorum
Rabbim nazarlardan korusun
Yüz bin kere maşallah diyelim
Mutluluğun tadını çıkar
çok şükür canım maşallah sana. allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin. eşimde sana tebriklerini iletti darısı artık bizlere.sağlıkla doğurup büyüteceğin çok güzel günlerin olsun . takipteyizKizlaaar sonucum 4110
Allaahh valla uçuyorum bu sonuçlardan sonra. Her şey sağlıkla ve güzellikle ilerler kuzuları kucağına alırsın inşallahKizlaaar sonucum 4110
hadi bakalım nes6373 şimdi sıra sende 14 den sonrada allahın izniyle senin için sevineceğiz inşallah. galiba seninki biraz nazlı olup seni yoracak ama olsun biz bu yorulmalara bile hasretiz. vuslatlarımız yakındır inşallah14.00 de. Sen sevincini yaşa, benimki sonra
Zumrommm sen ikinci transferimde yanimdaydin, araba sallandikca cukurlara girdikce sen benden daha cok kortun hepçok şükür canım maşallah sana. allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin. eşimde sana tebriklerini iletti darısı artık bizlere.sağlıkla doğurup büyüteceğin çok güzel günlerin olsun . takipteyiz
Sahi sen söyledin aklıma geldi, transfer sonrası araba kullanmak , arabanın sarsıntısı çukura girmesi gibi bunların zararı varmı ki? Haliyle doktora gidip gelirken araba kullanacaz. Z Zaza74 ve transfer olan arkadaşlar siz naptınız?Zumrommm sen ikinci transferimde yanimdaydin, araba sallandikca cukurlara girdikce sen benden daha cok kortun hepAllah pamuk kalbine gore versin canim benim Hadi arkamdan gelllllll Sira sende. Esine cok cok selamlar
Ben kievde girilebilcek tum cukurlara girdim onu sana net soyleyebilrim hatta zumrom beni tutuyordu soyledigim gibi.
amin canım amin inşallah hepimiz yavrucaklarımıza kavuşuruz. bu sayfadaki herkes benim için çok değerli tabiiki ama öncelikle zaza( bana kiev için vesile olduğu için) sonrada sen ilk tanıştığım kader yoldaşım olduğun için . umarım bu çember ağustosda fazlasıyla büyüyerek çoğalacak belkide bir yıl sonra bam başka şeyler için konuşacağız.Zumrommm sen ikinci transferimde yanimdaydin, araba sallandikca cukurlara girdikce sen benden daha cok kortun hepAllah pamuk kalbine gore versin canim benim Hadi arkamdan gelllllll Sira sende. Esine cok cok selamlar
Aaa Sadesutlu sendemi ikili transfer oldunZumrommm sen ikinci transferimde yanimdaydin, araba sallandikca cukurlara girdikce sen benden daha cok kortun hepAllah pamuk kalbine gore versin canim benim Hadi arkamdan gelllllll Sira sende. Esine cok cok selamlar
Darısı sana
aynen sadesutlu muz örnektir. araba her çukura girdiğinde kendimi onun yerine ben kasıyordum. bayağı stresli bir yoldu ama çok şükür demekki allahım izin verince birşey olmuyor. yeterki allahım ol desin.Ben kievde girilebilcek tum cukurlara girdim onu sana net soyleyebilrim hatta zumrom beni tutuyordu soyledigim gibi.
ilkinde iki ikincide tek transfer yapılmış sadesutlumeAaa Sadesutlu sendemi ikili transfer oldun
İlkinde kaç ikincide kaç konuldu?
Dahada iyi gelmişaynen sadesutlu muz örnektir. araba her çukura girdiğinde kendimi onun yerine ben kasıyordum. bayağı stresli bir yoldu ama çok şükür demekki allahım izin verince birşey olmuyor. yeterki allahım ol desin.
Zumron neden sordum biliyormusunilkinde iki ikincide tek transfer yapılmış sadesutlume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?