3 günde bir pruloton depot yaptırın. Sabah / akşam prolutex göbekten kendiniz vuruyorsunuz. Bence yükselir canımKizlarr... progestron degeri 5.2 cikti igne kullanimina gectim igneyle normale döner mi yada cok düsük mu
Harika hey maşallahKizlaaar sonucum 4110
Canim transfer sonrasi 8 saate kadar yolculyk yapabiliyorsun daha uzununu onermiyor doktorlarAmann ben transefere aracla gidececegim taaaa batuma gidip donecegiz en az 1200 km olacak ben yandim o zaman
Canlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.
AaaaaayyyyyyyyKizlaaar sonucum 4110
İnşallah olmaz canım bol bol yat dinlen oda sana sıkıca yapışsın ilaç dozlarına mutlaka dikkat etCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.
Bak canım bende 43 yaşındayım önce ikili paket aldım .Baktım bunlar milleti çatır çutur hamile bırakıyor tekli pakete dönecem ama bu konuda kendini daha garantiye almak istersen ikili olanından al.üstelik zaten bizim yaşımız gereği bize ikili transfer şart gibi bişey hayatım.Sakıncası şu olabilir.En fazla dört bebekte tutunur yine sağlık durumumuza paralel indirgeme yapılır bu kadar.tekli pakette indirgeme fiyata dahil değil.ikilide dahil.Sın karar senin nasıl rahat edeceksenMerhaba, Kısmetse kasım ayında 42 yaşına gireceğim. Sonbaharda yumurta donasyonu için kieve gitmek istiyoruz. İki yada üç embriyo transferi benim yaşımda problem olur mu? Biotexcom da ikili paket almanın avantajları ne oluyor acaba?
Allah hepimize hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin inşallah.
ikili demek iki kez mi transfer demek oluyor yani 2 embriyo transferi mi? teşekkur ederimBak canım bende 43 yaşındayım önce ikili paket aldım .Baktım bunlar milleti çatır çutur hamile bırakıyor tekli pakete dönecem ama bu konuda kendini daha garantiye almak istersen ikili olanından al.üstelik zaten bizim yaşımız gereği bize ikili transfer şart gibi bişey hayatım.Sakıncası şu olabilir.En fazla dört bebekte tutunur yine sağlık durumumuza paralel indirgeme yapılır bu kadar.tekli pakette indirgeme fiyata dahil değil.ikilide dahil.Sın karar senin nasıl rahat edeceksen
En çok ben merakla bekliyorumS sadesutlu kız anam sen pandaya rakip mi olacan.Çocuklara çift kale maç yaptırırsınız artık.Hadi gözün Aydın.
Kızlar bu arada hani ben hasta olmuyordum ya söktürücüde kullandım.sadece pazartesi kahverengi leke geldi hemde bir defa.bugün sabah direk doktora gittim.Sen adet olmuşsun rahim incecik dedi.Bugün şu 21 günlük ilk ilacıma başladım andre yarın bana tarih verecek
Transferim senden sonra olursa önce beraber tey tey tey diye halay çekeriz serumlar kolumuzda sonda çıkışta söz bağıra bağıra oleylerle karşılayacağım seni.En çok ben merakla bekliyorumİnnnnnnnnşallaaah denk geliriz kievde Senin beni transfer dönüşü oleeeeeeey diye karşılamanı istiyorum Sende tedaviye başlamış oldun böylelikle hayırlı uğurlu olsun canımmm
canımmmm latteemKizlaaar sonucum 4110
Transferim senden sonra olursa önce beraber tey tey tey diye halay çekeriz serumlar kolumuzda sonda çıkışta söz bağıra bağıra oleylerle karşılayacağım seni.
canım benim İnan hep aklımızdasın ama bazen insan duyacağından korkuyor soramıyor ama satırlarda arıyor acaba bir haber varmı nasıl diye?Hepinize ayri ayri ama gerçekten ayrı ayrı çook teşekkür ederim, cevap yazan, beğeni koyan herkese. Dualarınız için minnettarım. Gerçekten Zaza nin dediği gibi, güzel şeyler oluyorsa bu dualar sayesinde. Güzel haberlerimiz eksilmesin.
Duruball Zirkaa O omayra34 S sadesutlu Z Zumrom Gulensi Z Zaza74 B bir hayalim var P pablo40 S sibra631 Tamara M muphem_ 1 12345hayat
❤❤❤
Eveeet, sıradaki gelsin...
Kiz bizi unutmussun bizde yakinda gidecez anne olmak icinHepinize ayri ayri ama gerçekten ayrı ayrı çook teşekkür ederim, cevap yazan, beğeni koyan herkese. Dualarınız için minnettarım. Gerçekten Zaza nin dediği gibi, güzel şeyler oluyorsa bu dualar sayesinde. Güzel haberlerimiz eksilmesin.
Duruball Zirkaa O omayra34 S sadesutlu Z Zumrom Gulensi Z Zaza74 B bir hayalim var P pablo40 S sibra631 Tamara M muphem_ 1 12345hayat
❤❤❤
Eveeet, sıradaki gelsin...
Seninde hayirli olsun kuzum insallah saglicakla kucagina al insallahhhhh sevindim cok sevindimmm❤❤❤❤❤❤❤Coook sevindimmm
Saglikla kucagina al annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?