Ekimcim merhaba,
Biraz once onceki sayfalarda yazdiklarini okudum, transferden once kabak cekirdegi ve sonrada ananas yedigini yazmissin.
Sen ilac kullanimini merkezin tavsiye ettigi sekilde mi yaptin?
Cunku hamilelikten once folik asitin kullaniminin onemli oldugunu soyluyorlar; 3 ay oncesinden falan kullanmak gerekiyormus ama merkezin bana yazdigi prosudurde transferden onceki ay kullanmaya baslamam gerek..
Kızlar ben aranıza yeni katıldım.sayfaları okudum ve bende bir karar verdim önceden çok kararsızdım ama sizlerin mutluluğunu okudukca heveslendim.bende yaptırmaya karar verdim.sizlerin sayesinde yola nasıl devam etceğimi öğrendim.burda birbirinize yardım etmeiz çok güzel bende eylül gibi gitmeyi düşünüyorum.banada tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben merkezin yönlendirdiği dışında ilaç kullanmadım,sadece yediklerim onlar da besin zaten...
yumurta toplandığı gün estrofem ,progestan,prednol,aspirin,folbiol ...hepsini başlatmıştı firdevs hanım
krem16 hoşgeldin aramıza.istediğin her şeyi sorabilirsin burada.
merhaba canım hoşgeldin.. sayfaları okuman çok güzel bende biçok şeyi sadece forumu okuyarak öğrendim. bende tedavi için doktor kararımı verdim Halil ibrahim tekine gitcez inşallah. Nisanda bi aksilik olmazsa kıbrısta olacağız :)) Allahım hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım :))[/
ben 29 yaşında erken menepoza girdim şimdi 33 yaşındayım çok kötü günler geçirdim bu yaşta ne bu erken menepoz dedim sadece ben varım sanıyodum bu erken menepoza yakalanan ama bir sürü kişi varmış araştırdıkca öğrendim ve bununla yaşamyı öğrendim.hormon kullanıyorum 1 senedir kullanmasam çok ağır menepoz şikayetleri yaşıyorum.bu sayfaları okudukça bende ümitlendim ve bende yaptırcam dedim kocama oda onayladı benim hikayem böyle.hepimiz için hayırlı olsun.allah kucağımızı boş bırakmasın.
merhaba canım hoşgeldin.. sayfaları okuman çok güzel bende biçok şeyi sadece forumu okuyarak öğrendim. bende tedavi için doktor kararımı verdim Halil ibrahim tekine gitcez inşallah. Nisanda bi aksilik olmazsa kıbrısta olacağız :)) Allahım hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım :))[/
ben 29 yaşında erken menepoza girdim şimdi 33 yaşındayım çok kötü günler geçirdim bu yaşta ne bu erken menepoz dedim sadece ben varım sanıyodum bu erken menepoza yakalanan ama bir sürü kişi varmış araştırdıkca öğrendim ve bununla yaşamyı öğrendim.hormon kullanıyorum 1 senedir kullanmasam çok ağır menepoz şikayetleri yaşıyorum.bu sayfaları okudukça bende ümitlendim ve bende yaptırcam dedim kocama oda onayladı benim hikayem böyle.hepimiz için hayırlı olsun.allah kucağımızı boş bırakmasın.
Canım aramıza hoş geldin.bende 23 yaşında erken menepoza girdim. Erken me epoz olup hamile kalan çok arkadaşımız var.eksik olan testlerini mutlaka yaptır ve bu formuda elinden geldiğince ilk sayfalardan itibaren. Okumaya çalış önemli bulduklarını kağıda yazzz.soruların olursa hepimize sorabilirsin...bu formda artık bir aile gibi olduk.iyiki. iyiki bu formu keşfetmişm.benim kocaman bir ailem oldu diyorum ..arkadaşlarımı çok seviyorum.Tekrar ,ailemize hoş geldin kremcimmm
Canım aramıza hoş geldin.bende 23 yaşında erken menepoza girdim. Erken me epoz olup hamile kalan çok arkadaşımız var.eksik olan testlerini mutlaka yaptır ve bu formuda elinden geldiğince ilk sayfalardan itibaren. Okumaya çalış önemli bulduklarını kağıda yazzz.soruların olursa hepimize sorabilirsin...bu formda artık bir aile gibi olduk.iyiki. iyiki bu formu keşfetmişm.benim kocaman bir ailem oldu diyorum ..arkadaşlarımı çok seviyorum.Tekrar ,ailemize hoş geldin kremcimmm
sende bendensin canım.bu erken menepoz olayı çok kötü ama yapcak bişey yok.inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız.hangi testleri yaptırcağımı bilmiyorum.firidese mail attım aradı.testleri gönderirim dedi ama göndermedi daha unuttu heralde.ben eylül gibi gitcem daha erken herade testleri yaptırmak için.
sende bendensin canım.bu erken menepoz olayı çok kötü ama yapcak bişey yok.inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız.hangi testleri yaptırcağımı bilmiyorum.firidese mail attım aradı.testleri gönderirim dedi ama göndermedi daha unuttu heralde.ben eylül gibi gitcem daha erken herade testleri yaptırmak için.
Canım merhaba bende erken menopozum ama yıllarca üzerine düşmedik yani donasyon diye bişey olduğunu çok sonradan öğrendik. öğrendiğimz zamanlar ise hemen maddi durumumuz müsade etmedi. kısmet bu zamanaymış. Allah izin verirse doktor Halil ibrahim tekine karar verdik tedavi için. bu alanda başarılıymış. Allah senin, benim ve hepimizin yardımcısı olsun kremcim.
Aklıma Nadya Süleyman'ın dr u Dr. Michael Kamrava geldi 12 embriyo yerleştirmiş rahmine sonra sadece evet sadece 8 i tutmuş. Üstelik kadının önceden altızları var yani 2. uygulamada nasıl eli titrememiş o embriyoları koyarken :) bizde de yalvar yakar 3 veya 4 koyarlar hele bazen 2 diye tutturmazlar mı Nadya gibi altızlarımız da yok üstelik. Bu arada Nadyanın dr u Kıbrıs a gelirmiş hayal bu ya bir klinik açıverirmiş nüfus artışımıza direk katkısı olur adamın diye düşünüyorum :)))
kızlar ben eylül gibi gitmeyi düşünüyorum testleri yaptırmaya başlasam erkenmi daha bu testler devlet hastanesinde oluyormu.ben şu ilaçlı rahim filmini 3 sene önce çektirmiştim yine çektirmeye gerek varmı sizce doktorla konuşmadım daha.
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama ben bir kac klinige sormustum sacma birsekilde fiyat istediler, devlette yaparlarmi diye gittim doktora muayene oldum kadin ve kadin dogumcuydu soyledik boyle boyle diye tup bebek redavisine uygunmudur diye istedi hepsini yaptirdik sagolsunlar derdini anlattiginda geri ceviren kimseyi gormedim ben acikcasi :) bence hangi hastaneye gitceksen internetten gir bak kadin dogumcu ve kadin isimlerini arat kim cikarsa randevu al git doyle, hem hamilelik doneminde de sana recete bile yazar gunde aldigin jel ilac var o mesela 100 tl icinde 15 tane falan var her hafta almak zorunda kalcaksin bir dene derim ben :) SIMDIDEN COKcaaaaaa SANS diliyorum
Canım testlerini bir an önce yaptır.gidicen zaman kafam rahat olur en azından.test sonuçlarına göre belki tedavi olman gerekebilir.
benim yumurta don değil benim eşim azosperm yani ameliyatla sperm aranıyor ancak haziran ayında acıbademde operasyonla aranacak bende aynı zamanda hazır beklicem bulunursa hemen tüp bebek yapılıcak bizim o yüzden çok stresli doktorlar da pek iyi konuşmuyorlar ama biz yine de şansımızı deniyelim dedik.bakalım bu yaz o da olmazsa belki donasyon deniyebiliriz çünkü eşimle pek konuşmadık inşallah bulunur olumlu sonuç alırız Allh ım kucağımızı boş bırakmasın inşallah hepimiz için dua ediyorum bakalım yaa .ben çok tecrübesizim hiç denemem yok bu yaz ilk olacak o yüzden forumu dikkatle izliyorum çok eksiğim var inşallah sonbaharda tüm tayfalarımız gebe olur yaa ne güzel olmadı forumun ismini değişiriz::)))yakında doğum yapacaklar topiği falan:))) ne güzel olur
Arkadaşlar ya orda pişti olacaksak olalım yoksatransfer sonrası odada perdenin öte tarafında aynı siteden 2 arkadaş ama haberleri yoku oynamayalım.
kızlar ben eylül gibi gitmeyi düşünüyorum testleri yaptırmaya başlasam erkenmi daha bu testler devlet hastanesinde oluyormu.ben şu ilaçlı rahim filmini 3 sene önce çektirmiştim yine çektirmeye gerek varmı sizce doktorla konuşmadım daha.
havalarda kibrista eminim nisanda daha da guzel olacaktir orda dost destek kendinden bir olmasi da enerji verir aslinda ayni tarihlerde gidecek olan arkaaslarim bencede sizin icin super. :)
Canim bizde eylulde gidicegiz, aynii doktora gidersek belki karsilasiriz; ay ne guzel tekim diye uzuluyordum. Okuduysan genelde herkes nisan mayis gibi gidiyor. Seninle birlikte eylulde gidicek olan 3 kisi olduk.
Ben de eylulde gidicem ve testleri yaptirmaya basladim, iki hafta once rahim ultrasonu cekildi,nisanin ilk haftasi da kan testleri yapilicak. Erken olmasi daha iyi tabiki, tedavi gormen gereken br konu varsa eylule kadar halledebilirsin. Hem surekli gorundugun bir doktorun varsa eger testleri ona yazdirabilirsen neden devlet hastanesinde yaptiramayasin ki...
Ben denemedim henuz, 2 merkezle konustum, 2 tane ile daha konusacagim. Fiyatlar ilk ikisinde ayni: 4500 Euro (Cek'ten gelenlere 3600 Euro civari). Bu ay sonuna kadar karar verilmis olacak. Hangi merkeze gidecegime karar vermem biraz zor, cunku forumlarda pek bilgi yok, hepsi iyi gibi gorunuyor, zaten Cek doktorlar hep iyidir, ve servis hep kotudur. Hmmm jade01'e bir mesaj atayim bari, o ne yapmis. Turkiye'den cok hasta var dedi doktor, attimi yoksa dogrumu bilemem. Ama bizim forumlarda hic ses yok.
Bilincaltina gelince, buyuk cocuk genelde daha sorunluluk yuklenen, digerine kol kanat geren, guclu olmayi bebekken ogrenen oluyor, ustelik hayat boyu digerini korumak gibi de bir misyonun var yani, ne hata yaparsa yapsin sana ona hersey serbest, yorucu bir is. Ben de oyleyim, ama bosver, derin konular, kisaca haklisin hersey beyinde bitiyor.
lütfen umutlu ol. zira son bir ayda ileri yaşta iki hamile okudum kendi yumurtaları ile. biri puff68 biri hope73... 38 yaş üstü bayanlarda okudum. ikiside kendi yumurtası ile hamile kaldı puff68 45 yaşında ve kalp atışlarını bile duydu. memorialda yaptırdı sanırım tedaviyi..
herşeyde bir hayır var. aslında beyini hormonları rahat bırakınca bu iş olumlu oluyor galiba. sen bu ay araştırmalara daldın ve yumurtalar güzel güzel büyüdü. çünkü yumurtlama günü vs düşünmedin. rahattın. inşallah bu yumurtalardan biri senin altın yumurtandır ve bebişin gelir.
olmazsa donasyon diye bir umudun ve rahatlığın da var ya bu da başarıyı getirecek göreceksin.
senin için dua edeceğim. ve bebeğini tebrik etmek için, küçük altını mavi boncuklu iğneye takıp prag'a geleceğim... söz geleceğim...
Arkadaşlar bana dünyada böyle birşey önerilmedi hatta trombofili paneli de istenmemişti. Bu prednol ilacını elbette duydum ama niye tüm drlar vermiyor anlamadım. Transfer başarısını arttırıyor mu bu ilaç? Çünkü atessn hatırladığım kadarıyla claxen mi yanlış olmasın tutunma için bir iğne vurdurduğunu söylemiştin bu iğne ve ilaçlar aslında transfer sonrası başarıyı arttırıyor mu? Yani dr neye göre kimimize önerirken kimimize hiç vermiyor? Teşekkürler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?