ben merkezin yönlendirdiği dışında ilaç kullanmadım,sadece yediklerim onlar da besin zaten...
yumurta toplandığı gün estrofem ,progestan,prednol,aspirin,folbiol ...hepsini başlatmıştı firdevs hanım

krem16 hoşgeldin aramıza.istediğin her şeyi sorabilirsin burada.

Son düzenleme:
kızlar ben eylül gibi gitmeyi düşünüyorum testleri yaptırmaya başlasam erkenmi daha bu testler devlet hastanesinde oluyormu.ben şu ilaçlı rahim filmini 3 sene önce çektirmiştim yine çektirmeye gerek varmı sizce doktorla konuşmadım daha.

merhaba canım hoşgeldin.. sayfaları okuman çok güzel bende biçok şeyi sadece forumu okuyarak öğrendim. bende tedavi için doktor kararımı verdim Halil ibrahim tekine gitcez inşallah. Nisanda bi aksilik olmazsa kıbrısta olacağız :)) Allahım hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım :))

hoşbulduk canım.sizin sayenizde karar verdim zaten bunu yaptırmaya.

aaaaaa Gercekten mi :) altiz yok o kadar i istemem bir tane saglikli geri kalanini da diger arkadaslarima verseydi rabbim baska bisey istemezdim cok sukur derdim.
NERDE BU DOKTORUN KLINIGI? BASARISI CIDDI ANLAMDA FAZLAMI?

Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama ben bir kac klinige sormustum sacma birsekilde fiyat istediler, devlette yaparlarmi diye gittim doktora muayene oldum kadin ve kadin dogumcuydu soyledik boyle boyle diye tup bebek redavisine uygunmudur diye istedi hepsini yaptirdik sagolsunlar derdini anlattiginda geri ceviren kimseyi gormedim ben acikcasi :) bence hangi hastaneye gitceksen internetten gir bak kadin dogumcu ve kadin isimlerini arat kim cikarsa randevu al git doyle, hem hamilelik doneminde de sana recete bile yazar gunde aldigin jel ilac var o mesela 100 tl icinde 15 tane falan var her hafta almak zorunda kalcaksin bir dene derim ben :) SIMDIDEN COKcaaaaaa SANS diliyorum

canim aramiza hos geldin..
Eylulde hangi merkeze, hangi doktora gitmeyi dusunuyorsun?

Tress cim ben de aynisini dusunuyordum da, dr haziranda gidecegimiz icin kan testlerini nisana atmisti, simdi eylulde gidecegimizi soylersen daha sonraya randevu verir diye korkuyorum. ama bir sorun varsada tedavi olmam gerekebilir dedigin gibi.
yurtdisinda oldugumuz icin burda biraz zor oluyor..
Canım testlerini bir an önce yaptır.gidicen zaman kafam rahat olur en azından.test sonuçlarına göre belki tedavi olman gerekebilir.

Son düzenleme:
Canim benim, umarim guzel sonuclar alirsiniz
Allah hepimizin yardimcisi olsun.Isteyen herkesin bebegini kucagina almayi nasip etsin:)

havalarda kibrista eminim nisanda daha da guzel olacaktir orda dost destek kendinden bir olmasi da enerji verir aslinda ayni tarihlerde gidecek olan arkaaslarim bencede sizin icin super. :)

Arkadaşlar ya orda pişti olacaksak olalım yoksatransfer sonrası odada perdenin öte tarafında aynı siteden 2 arkadaş ama haberleri yoku oynamayalım.

Canim bizde eylulde gidicegiz, aynii doktora gidersek belki karsilasiriz; ay ne guzel tekim diye uzuluyordum. Okuduysan genelde herkes nisan mayis gibi gidiyor. Seninle birlikte eylulde gidicek olan 3 kisi olduk.
Ben de eylulde gidicem ve testleri yaptirmaya basladim, iki hafta once rahim ultrasonu cekildi,nisanin ilk haftasi da kan testleri yapilicak. Erken olmasi daha iyi tabiki, tedavi gormen gereken br konu varsa eylule kadar halledebilirsin. Hem surekli gorundugun bir doktorun varsa eger testleri ona yazdirabilirsen neden devlet hastanesinde yaptiramayasin ki...

Son düzenleme:
bir arkadas onermisti, aramizda bir parola olusturalim diye
nisan mayis doneminde gidecek olan arkadaslar parolanizi olurturdunuz mu?
havalarda kibrista eminim nisanda daha da guzel olacaktir orda dost destek kendinden bir olmasi da enerji verir aslinda ayni tarihlerde gidecek olan arkaaslarim bencede sizin icin super. :)

canım ben firidese gitmeyi düşünüyorum.evet çok iyi olurdu birlikte giderdik birbirimize güç verirdik.sen doktoru aradın mı hangi testleri yaptırcağını söyledimi.ben ilaçlı rahim filmini 3 sene önce çektirmiştim tekrar mı çektircem bilgin varmı.

kampa benim hamilelik haberindenden sonra kocam donasyon kumbarasini bosaltti türkiye'de bir güzel alisveris yaptik ama ne yazik ki erken davranmisiz. haberin varmi bilmiyorum ama kan degerlerimiz artisini durdurunca bizim 3.tüp maceramiz harika bir blast ve muhtesem savasci bir morula ve 16 hücreli transferine ragmen negatif sonuclandi. dünya basimiza yikildi ama nasip Allahtan. simdi kumbara tekrar eski yerine konuldu. ben anlamam Cek Cumhuriyetindeki pazarliklarda lütfen yanibasimizda ol. bende istiyorum indirim :)

bizimki ne yazik ki devam etmedi. ama yilmak yok. son hakkimi da kullanacagim kendi yumilerimle veya belki de ortaya karisik yaparim. hem benimkiler hem de donörden. ama puffy'nin masallah harika geciyor hamileligi Allah nazarlardan sakinsin.

benim 3 denememde de verdiler. ismi Brevacid. tutunmayi kolaylastiriyormus. ilk iki denemede göbekten 3 kez vuruldum ama son denemede farkli bir klinik 1 kez kalcadan vurdu. transferden 4 gün sonra yaptilar igneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…