Fblı a katılıyorum!!!
forumun dahada zenginleşmesi ve faydalı olması için soruları, korkuları ve bilgileri genelde paylaşmanın daha iyi olacağı görüşündeyim.

Selam, sen uzun süredir foruma uğramıyordun
Uğadığına çok sevindim.
Ne alemdesin ?? Haberlerini merak ediyoruz.
Sevgiler)

Canim, demek kesinlesti simdi günün - hadi hakkinda hayirlisi, dualarimiz seninle..bebislerini al da gel

hic heyecan yapma, gayet sakin ol, ve sadece olumlu düsünmeye bak..sanki ilk günden beri gercekten hamileymis gibi davran..ay ay..heyecanli günler basladi..bende burda heyecanlandim......kac kisi birden gidiyor önümüzdeki günler, haftgalar - yasasin.............

biliyormusun bende aynı senin yazdığın gibi düşünüp gidiyorum canım tamda dediğin gibi
ikizlerimi aldım bende beynimde ilk ikinci denemeyi düşünmeye başladığımdan beridir böyle istiyorum bebekcim
sağol eksik olma bebeklerinle beraber yaşlan inşallah

evet kısmetse 5.gün embriyosu olucak
senin içinde hayırlı olsun inşallah arkadaşım bol şans

Bir kaç gündür forma giremedim.çoğu arkadaşımızın gidiş tarihi belli olmuş çok sevindim.bana gelince annem kalp amelyatı oldu.bu aralar annemle meşgulüm.hastaneden geldim hemen formu açtım.runya sonucunu henüz almamış.hayırlı bir şekilde yarın güzel haberini alıcaz inşallah...sevgili fbl,efsune,yusuf deniz gitmeden önceki güzel enerjinizle bizlere örnek oldunuz.yüksek enerjinizle,pozitif bakışınızla sonuna kadar devam arkadaşlar...

Tress senin için zor dönem allah yardımcın olsun...
Umarım aile içi sağlık sorunları seni yolundan uzaklaştırmaz.
Sevgiyle kal

Saol canım.anneme kalırsak sağlık sorunları hiç bitmiyor.Ben bu ay ki mensimden sonra başlıycam inşallah.sabırsızlanıyorum .sizin arkanızdan Ben gidicem.

inşallah senin işlerinde hayırlı ve kolay şekilde ilerler
sende bir an evvel yola çıkarsın.

Canım senin ilk transferindeyken aynı dönem bende gidicektim olmadı ...şimdi sen ikinci sefer hazırlanıyorsun bende maalesef Halen gidmeedim.bazı şeylerde kısmetten öteye gidilmiyor. sağlık sorunlarım vardı.şükürler olsun ki Iyiyim şimdi...sırada artık kıbrısa hazırlık kaldı.tabii önce sizin pozitif sonuçlarınızla enerji dolucam..sonra pırrrr kıbrısa uçuş..

Tressciğim annen için geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...
Sıra sizlere geldi..
Hepimiz sıra sıra pozitifler alırız sağlıkla umuyorum...

Kızlar ne yaptım bilin bakalım??? İnternetten bebek patik modeli bulup ördüm...hıhhıhhıııııh........:))))))))))))))))))))
Acayip keyifliydi..... çok zevk aldım.... aaahhhahhahhah... Ayy çokk şeker olduuuuuuuuuu..... -bu arada örgü benim hobim-Yani boş vakit bulursam yapmaktan keyif aldığım hobilerden biri... Bu arada başka hobilerim de var elbette...
Kızlar bebeklerinizin ilk patikleri benden......hehehehehh
Şu avatarımdaki gibi bir kızım olacak ve ben ona resimdeki deniz kızı elbisesini örüp giydireceğim aaaaaaaahhahhahhaaaahhh....

Tavsiyem hobilerinizle ilgilenin... Mesela çalışmayan veya küçük yerde yaşayan ne yapacağını bilmeyen arkadaşlar var aramızda keyif aldıkları hobilerle ilgilensinler... Çok faydalı... stresi yok etmeye birebir.... Bebek odası için farklı şeyler hazırlayabilirsiniz...

Son günlerde işimle değil, sadece kendimle ilgileniyorum...Sevdiğim şeyleri yapıyorum.. transfere kadar da böyle yapacağım,kendimi yormuyorum....
Kendinizi sevin,şımartın canlarım...
Öpüldünüz...

Son düzenleme:
Kızlar doktorda ölçüm yaptırdım
7. Gün. 4.1 mm
Aslında 8. Gün ölçtür demişlerdi ben bir gün erken gittim.
İyikide gitmişim biraz düşük çıktı ilaç artırılacakmış irem hn dan haber bekliyorum

ayy yaa herkes gidiyor bir bir ne güzel sanırım bana gelinceye kadar forum boşalcak:))))) aman haaa pozitif sonuçları aldıkça uzaklaşmayın bizden burda daha yolunuzu bekleyen çok kişi var.herkeste bir hazırlık Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmasın kkucaklarınızı boş bırakmasın inşallah.

biz eşimle çok özlem çekiyoruz ama acele de etmiyoruz bana kalsa şimdiye çoktan giderdik ama eşim ısrarla ir kez daha tüp deniyelim diyor bende tamam dedim kızlar beni de unutmayı özellikle gebe olanlar çünkü doktorlar çok düşük bir ihtimalden bahsediyorlar.Allah ım bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah .bu arada biz acıbadem maslak a gidicez şehir dışından gideceğimiz için kalacak yer yok yakın uygun ve düzgün bir yer bileniniz var mı?

runyaa heyecanla seni bekliyoruz inşallah yarın güzel haberini alıcaz arkadaşım

Oaraya yakın çevre il müdürlüğünün misafirhanesi var eğer memursan kullanabilrsin galiba. Yürüme mesafesinde.

çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşsun annen en kısa zamanda. İstanbul da çok çok iyi bir kalp doktoru var. inşallah ihtiyacınız olmaz ama olursa veririm telefonunu.

çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşsun annen en kısa zamanda. İstanbul da çok çok iyi bir kalp doktoru var. inşallah ihtiyacınız olmaz ama olursa veririm telefonunu.

Atessncim şimdilik annem iyi ..Kap krizi riksiyle gittik,anjioyla halledildi.gerekli olursa doktor telini alırım canım çok saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…