merhaba yusufdeniz,

sizi unutmadım. bu aralar yorum yapacağım fazla birşey göremedim. papatya, fbli harika yorumlar yapmışlar. üstüne diyecek birşey yok :) ellerine sağlık.
her gün girip okuyorum hatta çoğu zaman günde birkaç kez. ama telefondan. yani misafir gibi gözüküyorum.

öncelikle sen, fbli, dilemma, baharım, efsune, walktrayburg ve sonra tüm forum aklımda ve dualarımdasınız :)

sanırım sizlerin sonuç zamanı benim doğuma denk geliyor. full heyecan :))

herkese selam,

forum bebeğimiz 2,5 kg olmuş :) şafak 25.
genel anestezi mi epidural anestezi mi karar vermeye çalışıyorum.
hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum. bu arada bebiş büyüdüğü için eğilip doğrulmakta güçlük çekiyorum ve canım acıyor.
tez zamanda başınıza gele :))

canım ya ne güzel bir heyecan olsa gerek o minik elbiseleri almak giydirmek Allah ım bir nefeste kurtarsın inşallah:)) bu bahar çok enerjiğiz çok kişi hazırlanıyor bahar bebeklerimiz artıyor forumu okudukça hemen gidesim geliyor valla ne yalan söylim b hcg sonucumu bile hayal eder oldum :))) eskiden bebek hayali bile çok uzak gelirken forum sayesinde hayalperest oldum yaa:)) ama çok güzel sizi hayal ederkende aynı gebeleri tatlı göbişlerle hayal ediyorum çok güzel oluyor darısı başıma inşallah

ben genel anestezi ile sezaryan doğum yaptım. kardeşim epidural yaptı.ben anesteziyi çok severim:))) çünkü acı eşiğim çok düşük beni bayıltsınlar ne yapacaklarsa yapsınlar. kan bile alınırken salya sümük ağlayan biriyim çünkü. genel anestezi olduğu için ben bebeği giyinmiş temizlenmiş yatağında uyurken gördüm ilk kez. ama anesteziden dolayı hiç bir zorluk yaşamadım ben. yine olsa yine tercih edeceğim yöntem bu olur. ama kardeşim anesteziden uyanamamak korkusu yaşıyordu bu nedenle onun epidural oldu birde kamera girdi onun doğuma yani o konuşa konuşa her anını yaşadı doğumun. bebeği daha kanlı haliyle gördü hemen. ve sonrasında öksürükler olmadı dikişleri acımadı hiç. yani ikimizde yapılan işlemden memnunduk. sen eğer acıya dayanıklıysan epidurali tercih et bence. gerçi acı falan yok da. sesler sallanmalar falan oluyor ben dayanıksızım hiç acımadığı halde dişçide seslerden bile bayılıyorum ben benim gibiysen anestezi en güzeli bi uyanıyosun oooohhhh herşey geçmiş gitmiş:)))))

canım geçmiş olsun Anne bambaşka ya Allah ım başıızdan eksik etmesin.anjio olduysa ii en azından tüm riskler ortayaçıkar önlemler alınır inşallah .

nereye gidiyorsun ya! sen hazirandaki tese den sperm bulundu diye bize müjde vermeyi hayal et bakayım :))
önünüzde bir aşama daha var. bir umut daha yani. kıbrıs a gidesin gelmesin şimdi :))
hazirana, teseye odaklan :) ben hep senin tese sonrası hamile kalman için dua ediyorum.

atessn cim çok güzel özetlemişsin, çok teşekkür ederim. ben aslında genel anestezi istiyorum. aynı senin gibiyim. yani bunca yıl hep beni bayıltsınlar ne yaparlarsa yapsınlar dedim. rahim filmini bile maske narkozuyla çektirdim. sevmem ben acı çekmeyi. burnum aksa 2. saatte doktordayımdır. öyle ağır grip olunca,bildiğin ağlarım :)) hemen iğne yapın bana, serum verin demeye başlarım. o yüzden aslında genel anestezi bana daha uygun.
epiduralle heyecanımı yatıştıramam, o sesler vs beni ürkütür diyorum. ama doktorum epidurali öneriyor. düşünsene bebeğini ilk gören, öpen sen olacaksın, bu özel an' ı kaçırma diyip aklımı karıştırıyor :) bu bebek çok özel, çok uzun yollardan geliyor ve sen bu an'ı kaçırırsan sonra üzülebilirsin diyor. ben de bu cümleyi duyunca yelkenleri indiriyorum tabii :)) herkes yaptırıyor, korkman normal ama ben yanında olacağım, çok güzel olacak diyor. bakalım sanırım son anda karar vereceğim.
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum.

Kızlarrr
Eşimin gidişi belli oldu 20 nisan. Son anda bilet olduğundan ve herkes 23 nisan tataili için yollarda olduğunda iki kişi gidiş geliş1000 tl tuttu.
Ne haftaya denk geldi ama keramet vardır herhalde)

Bende onla gitmeye karar verdim.
Bir gün kalıp döneceğiz.
Sonrada 24 nisanda gidip 25 nisanda transfer olacak.

Tsh değerim 1,24 olmuş 3 hafta önce 0,52 idi meğer yanlış ilaç alıyormuşum..
Endokrinologdan haber bekliyorum.

Estrofem oral olarak günde 4 e çıktı. Bir tanede gee yatarken vajinadan . Yani günde 5 adet.
Yüzümde sivilceler çıktı küt küt bu sizlerde de oldumu?
Çenem cadı çenesi gibi şişti.

o küçük mavi ilaç mı vajinadan gece yatarken. bunu ilk duydum ben. böylemi oluyordu ???

Arkadaşlar ben tüp bebek denemsi yapmak için hazırlık sürecine başladım doktorum biestoron vardı elimde yarım kutu vardı ancak bugün itibaroyla bitti ve her yerde aradım yok hatta ithakatcı fimayla bile görüştüm onlarda 1 hafta 10 gün sonra gelir dediler.Bu topikte çoğunuz erken yumurta yetmezliği olduğu için elinde bu ilaçtan son kulanma tarihi geçmemiş olan var mı?Varsa parasıyla ilacı bana satabilir m,i yarım kutu kalmış da olabilir.Son umudum işte.

Perşembe günü sana kargolayabilirim.
Yarım kutudan fazla var. Özelden mesaj olarak ev adresini gönder lütfen!!!

o küçük mavi ilaç mı vajinadan gece yatarken. bunu ilk duydum ben. böylemi oluyordu ???

Evet bugün bende bir yaşıma daha girdim.
Telefonda iki kere estrofemin fitilimi de var mış diye sordukça hayır hapını vajinadan dedi..
Sonrada hatırladım galiba aysevi yıllar önce bundan bahsetmişti..

ohh tarih de belli oldu. haydi hayırlısı.
eşinle gidecek olman çok güzel. her aşama birlikte. ama dikkat et arkadaşım. eşinin bir hareketi ya da sözü enerjini düşürmesin. ilaçlar nedeniyle daha hassaslaşılıyor ve eşler de gergin olabiliyor.
yanlış ilaç nasıl oldu ki? doktor mu yanlış vermiş, sen mi yanlış almışsın? endokrinoloğunu değiştirmen gerekebilir mi?

estrofemi bilmiyordum ama bu tedavilerde kullandığımız birçok ilacın vajinal de alınabildiğini ve çok daha etkili olduğunu biliyorum.

test tarihin 7 mayıs olacak :)) bayramımız olur inşallah.

PS: ne kadar sivilce çıkarsa çıksın senden cadı olmaz.olsa olsa tatlı cadı olur :)

2
Efsuncuğum demek gidiş tariniz belli oldu hadi hayırlısı....
Senle aramızda pek gün farkı yok aslında, teğet geçeceğiz.. Ya ben 1 gün erken gitmeliydim ya da sen 1 gün geç.... Görüşebilirdik öyle bir durumda.... Neyse bu görüşme hangi zamana kısmet olacak bakalım...

Estrafem bende sivilce yapmadı, ama 2 gündür yataktan kalkarken baş dönmesi oluyordu, şimdi iyiyim... Bir de uykuya meyil oldu, bilhassa sabahları... Estrafemi rahim kalınlığını biraz ince bulduğu için vajinal yapmıştır birini... vajinal daha iyi emilim oluyor.. Progesteron da vajinal veriliyor biliyorsun... Sonuç olumlu olsun da yan etkilere razı olduk...
İnşallah olumlu sonuç alırız, emeğimiz ve hayallerimiz boş çıkmasın ümit ediyorum..

Son düzenleme:

İlk mesaj gitmedi göründü.. Bir daha göndermiş oldum :))

atessn uzun zamandır listeyi düzenliyorsun, hepimize yorum yapıp yardımcı oluyorsun. bunun için çook teşekkürler.
ama kendinden pek bahsetmiyorsun. sen ne durumdasın?

Perşembe günü sana kargolayabilirim.
Yarım kutudan fazla var. Özelden mesaj olarak ev adresini gönder lütfen!!!

Efsune çok sağ ol Allah razı olsun iki saatir ağlıyorum umut dünysı işte.Ben özelden msj yazamıyorum 100 msj.ım dolmadığı için sen özelden msn veya cep numaranı verirsen sana ulaşırım adımı ve adresimi veririm.Çok sağ ol o kadar minayarımki sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…