papatyacım birde şu yaşınla ilgili konuşanlara sözüm
herkes bize yaşattığını bir gün kendiside yaşayacak kendi yaşamasa onun sevdiği biri yaşıcak
aslında ne gerek var insan biraz düşünerek konuşur.neyse biz onları boşverelim gülcenin dünya tatlısı olduğunu tahmin ediyorum
güzel ALLAHIM ONU SİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
BİZE DUA ETMEYİ UNUTMA
RÜZGARSELİN AYKIZIM 4 EKİM BİZİ UNUTMAYIN
VE TOPİK DEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIM HEPİMİZİN İKİZ İKİZ BEBEKLERİ OLMASI DİLEĞİYLE.
SEVGİLER
herkese selam,
forum bebeğimiz 2,5 kg olmuş :) şafak 25.
genel anestezi mi epidural anestezi mi karar vermeye çalışıyorum.
hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum. bu arada bebiş büyüdüğü için eğilip doğrulmakta güçlük çekiyorum ve canım acıyor.
tez zamanda başınıza gele :))
canım ya ne güzel bir heyecan olsa gerek o minik elbiseleri almak giydirmek Allah ım bir nefeste kurtarsın inşallah:)) bu bahar çok enerjiğiz çok kişi hazırlanıyor bahar bebeklerimiz artıyor forumu okudukça hemen gidesim geliyor valla ne yalan söylim b hcg sonucumu bile hayal eder oldum :))) eskiden bebek hayali bile çok uzak gelirken forum sayesinde hayalperest oldum yaa:)) ama çok güzel sizi hayal ederkende aynı gebeleri tatlı göbişlerle hayal ediyorum çok güzel oluyor darısı başıma inşallah
ben genel anestezi ile sezaryan doğum yaptım. kardeşim epidural yaptı.ben anesteziyi çok severim:))) çünkü acı eşiğim çok düşük beni bayıltsınlar ne yapacaklarsa yapsınlar. kan bile alınırken salya sümük ağlayan biriyim çünkü. genel anestezi olduğu için ben bebeği giyinmiş temizlenmiş yatağında uyurken gördüm ilk kez. ama anesteziden dolayı hiç bir zorluk yaşamadım ben. yine olsa yine tercih edeceğim yöntem bu olur. ama kardeşim anesteziden uyanamamak korkusu yaşıyordu bu nedenle onun epidural oldu birde kamera girdi onun doğuma yani o konuşa konuşa her anını yaşadı doğumun. bebeği daha kanlı haliyle gördü hemen. ve sonrasında öksürükler olmadı dikişleri acımadı hiç. yani ikimizde yapılan işlemden memnunduk. sen eğer acıya dayanıklıysan epidurali tercih et bence. gerçi acı falan yok da. sesler sallanmalar falan oluyor ben dayanıksızım hiç acımadığı halde dişçide seslerden bile bayılıyorum ben benim gibiysen anestezi en güzeli bi uyanıyosun oooohhhh herşey geçmiş gitmiş:)))))
canım eşim hastanede memur kurum farkediyor mu?tüm memurlara açık mı?en az 10 gün kalacağımız için biraz uygun bir yer bakıyoruz teşekkür ederim canım saol
Arkadaşlar ben tüp bebek denemsi yapmak için hazırlık sürecine başladım doktorum biestoron vardı elimde yarım kutu vardı ancak bugün itibaroyla bitti ve her yerde aradım yok hatta ithakatcı fimayla bile görüştüm onlarda 1 hafta 10 gün sonra gelir dediler.Bu topikte çoğunuz erken yumurta yetmezliği olduğu için elinde bu ilaçtan son kulanma tarihi geçmemiş olan var mı?Varsa parasıyla ilacı bana satabilir m,i yarım kutu kalmış da olabilir.Son umudum işte.
o küçük mavi ilaç mı vajinadan gece yatarken. bunu ilk duydum ben. böylemi oluyordu ???
Kızlarrr
Eşimin gidişi belli oldu 20 nisan. Son anda bilet olduğundan ve herkes 23 nisan tataili için yollarda olduğunda iki kişi gidiş geliş1000 tl tuttu.
Ne haftaya denk geldi ama keramet vardır herhalde)
Bende onla gitmeye karar verdim.
Bir gün kalıp döneceğiz.
Sonrada 24 nisanda gidip 25 nisanda transfer olacak.
Tsh değerim 1,24 olmuş 3 hafta önce 0,52 idi meğer yanlış ilaç alıyormuşum..
Endokrinologdan haber bekliyorum.
Estrofem oral olarak günde 4 e çıktı. Bir tanede gee yatarken vajinadan . Yani günde 5 adet.
Yüzümde sivilceler çıktı küt küt bu sizlerde de oldumu?
Çenem cadı çenesi gibi şişti.
Efsuncuğum senin de tarih belli oldu demek, hadi hakkımızda hayırlısı...
Aramızda pek gün farkı yok gibi.. teğet geçiyoruz.. Ya sen 1 gün geç ya ben 1 gün erken gitmiş olsaydım görüşebilirdik... Neyse bakalım ne zamana saklı o görüşme :))
Estrafem benimde 4 oldu ama vajinal almıyorum şimdilik... Belki biraz ince bulmuştur kalınlığı... Vajinadan emilim daha yüksek olduğu için veriliyor.. Mesela progesteronda da vajinal emilim yüksek diye öyle veriliyor..
Bende sivilce olmadı ama 2 gündür yataktan kalkarken başım dönüyor sonra geçiyor.. Bir de uyku eğilimi var, bilhassa sabahları..
İlaç etkileşimi herkeste farklı olabiliyor sanırım...
İnşallah sonuçlarımız güzel olsun da, yan etkilere razı olduk... Emeklerimiz, hayallerimiz boşa çıkmasın ümit ediyorum...
Kızlarrr
Eşimin gidişi belli oldu 20 nisan. Son anda bilet olduğundan ve herkes 23 nisan tataili için yollarda olduğunda iki kişi gidiş geliş1000 tl tuttu.
Bir gün kalıp döneceğiz.
Estrofem oral olarak günde 4 e çıktı. Bir tanede gee yatarken vajinadan . Yani günde 5 adet.
Kızlarrr
Bir gün kalıp döneceğiz.
2
Efsuncuğum demek gidiş tariniz belli oldu hadi hayırlısı....
Senle aramızda pek gün farkı yok aslında, teğet geçeceğiz.. Ya ben 1 gün erken gitmeliydim ya da sen 1 gün geç.... Görüşebilirdik öyle bir durumda.... Neyse bu görüşme hangi zamana kısmet olacak bakalım...
Estrafem bende sivilce yapmadı, ama 2 gündür yataktan kalkarken baş dönmesi oluyordu, şimdi iyiyim... Bir de uykuya meyil oldu, bilhassa sabahları... Estrafemi rahim kalınlığını biraz ince bulduğu için vajinal yapmıştır birini... vajinal daha iyi emilim oluyor.. Progesteron da vajinal veriliyor biliyorsun... Sonuç olumlu olsun da yan etkilere razı olduk...
İnşallah olumlu sonuç alırız, emeğimiz ve hayallerimiz boş çıkmasın ümit ediyorum..
Kızlarrr
Bir gün kalıp döneceğiz.
Efsuncuğum senin de tarih belli oldu demek, hadi hakkımızda hayırlısı...
Aramızda pek gün farkı yok gibi.. teğet geçiyoruz.. Ya sen 1 gün geç ya ben 1 gün erken gitmiş olsaydım görüşebilirdik... Neyse bakalım ne zamana saklı o görüşme :))
Estrafem benimde 4 oldu ama vajinal almıyorum şimdilik... Belki biraz ince bulmuştur kalınlığı... Vajinadan emilim daha yüksek olduğu için veriliyor.. Mesela progesteronda da vajinal emilim yüksek diye öyle veriliyor..
Bende sivilce olmadı ama 2 gündür yataktan kalkarken başım dönüyor sonra geçiyor.. Bir de uyku eğilimi var, bilhassa sabahları..
İlaç etkileşimi herkeste farklı olabiliyor sanırım...
İnşallah sonuçlarımız güzel olsun da, yan etkilere razı olduk... Emeklerimiz, hayallerimiz boşa çıkmasın ümit ediyorum...
bende dün ignemi oldum carsamba yasmin bitiyo bugun irem hnm la konustum sanirim önümüzdeki haftada adet olurum insallah yani ben bugun özellikle 5.gün transferi istedim olur ama cok sik rahim kalinligini kontrl ettirmen gerekiyor dedi tmm dedim benden simdilik haberler bu Kadar efsune und fbli hadi kizlar bebisleri alip ardi ardina geleceksiniz insallah 4 gözle sonuclarinizi bekliyoruz...Dilemma dan sanirim hala haber yok ..runya insallah yarin güzel haberini alacagiz nedense icime pozitif doguyor...ruzgarselin canim cok az kalmis insallah kolay bir dogum olur artik sayili günler kimbilir nasil heyecanlisindir ....
Perşembe günü sana kargolayabilirim.
Yarım kutudan fazla var. Özelden mesaj olarak ev adresini gönder lütfen!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?