nereye gidiyorsun ya! sen hazirandaki tese den sperm bulundu diye bize müjde vermeyi hayal et bakayım :))
önünüzde bir aşama daha var. bir umut daha yani. kıbrıs a gidesin gelmesin şimdi :))
hazirana, teseye odaklan :) ben hep senin tese sonrası hamile kalman için dua ediyorum.
Bak tamda hangi tarihte test olur derken uğurlu sayı geldi !!!ohh tarih de belli oldu. haydi hayırlısı.
eşinle gidecek olman çok güzel. her aşama birlikte. ama dikkat et arkadaşım. eşinin bir hareketi ya da sözü enerjini düşürmesin. ilaçlar nedeniyle daha hassaslaşılıyor ve eşler de gergin olabiliyor.
yanlış ilaç nasıl oldu ki? doktor mu yanlış vermiş, sen mi yanlış almışsın? endokrinoloğunu değiştirmen gerekebilir mi?
estrofemi bilmiyordum ama bu tedavilerde kullandığımız birçok ilacın vajinal de alınabildiğini ve çok daha etkili olduğunu biliyorum.
test tarihin 7 mayıs olacak :)) bayramımız olur inşallah.
PS: ne kadar sivilce çıkarsa çıksın senden cadı olmaz.olsa olsa tatlı cadı olur :)
öğretmen evininde cok uygun fıyatları..aşagıda linki gönderiyorum.
bır bak ıstersen
..:: GRNE RETMENEV - GRNE / KKTC ::..
sevgiler..
herkese selam,
forum bebeğimiz 2,5 kg olmuş :) şafak 25.
genel anestezi mi epidural anestezi mi karar vermeye çalışıyorum.
hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum. bu arada bebiş büyüdüğü için eğilip doğrulmakta güçlük çekiyorum ve canım acıyor.
tez zamanda başınıza gele :))
inşallah. hayırlı kararsızlıklar bunlar
bence epidural anestezi olsun.
tam bilmiyorum ama nasıl doğduğunu daha doğrusu alındığınımı görüyorsun
epidural de
canım bende onu kastettim herkes nisanda gidiyor ya bana haziran bile geç gibi geliyor :)))) yoksa şimdi bende inşallah gerek kalmaz bu sefer diye dua ediyorum eşime gıda takviyeleri veriyorum zorla:))) birde başka bir forumda celalettin hoca diye birinden bahsediyorlar eşim hiç oralı olmadı ama memnun olanlar çok .canım ya ben sizleri gördükçe sabırsızlanıyorum umarım birgün bende sizin gibi doğum hazırlığımdan konuşurum hayırlısı ile.çok teşekkür ederim canım duan için sende benim aklımdasın ablamla aynı dönme olcak doğumunuz o yüzden hiç unutmuyorum:)))dua ile
celalettin hoca derken? ne iş yapıyormuş bu hoca?
hamilelerin duası kabul oluyormuş ya, sanırım sezgileri de güçlü oluyor.
ben ne durumdayım biliyor musun??
şu an kalbim ağzımdan çıkacak kadar heyecanlıyım. içim uçuyor. neden mi ????? çünkü bende 20 nisanda kıbrısa uçuyorum...
aslında paylaşmak istemedim çünkü çok daha fazla heyecanlanıyorum. hani duygular paylaştıkça çoğalıyor ya benimki de öyle.
20 sinde gideceğimi az önce öğrendim. şu an ayaklarım yere basmıyor.
hakkımıza hayırlısı inşallah. ALLAH HEPİMİZİN UMUTLARINI HAYALLERİNİ GERÇEK ETSİN .AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN...........
haklısın canım soyadını unuttum biryere not ettim ama kaybettim belki duymuşsundur diye direkt yazdım iç hastalıklarında özel bir hastanede prof bilgileri unuttum ama adam hiç ameliyat olmayın diyormuş gıda takviyeleri falan veriyormuş memnun kalanlar var hatta birinin eşi kleinfelterliydi 1 tese den sonra bunlarla çıkış olmuş bilemedim bende eşim de hayır diyince kaldım öyle:)ne yapalım kısmette varsa olur inşallah.bence epidural daha iyi zararı daha az daha çauk toparlanıyorsun ama anesteziyi yapacak doktora dikkat et derim kötü konuşmak istemem Allah ım kimsenin başına vermesin eşim ankarada 1. tese de epidural yapılırken ölümden döndü bana söylemediler bile eşim ertesi gün anlattı neyse ekip iyi olsun hergün doğum mu yapıcaz:)))
çook mutlu oldum çok. aslında bu cevabı hiç beklemiyordum ama içimden bir an önce denese diye geçirip sormuştum :)
dur şimdi ben de heyecan yaptım. hangi doktora gidiyorsun? kaçıncı gün embriyosu? efsuneyle aynı zamanda :)
ne güzel bir destek :))
hayallerin, duaların, mucizen gerçek olsun :)
hamilelerin duası kabul oluyormuş ya, sanırım sezgileri de güçlü oluyor.
ben ne durumdayım biliyor musun??
şu an kalbim ağzımdan çıkacak kadar heyecanlıyım. içim uçuyor. neden mi ????? çünkü bende 20 nisanda kıbrısa uçuyorum...
aslında paylaşmak istemedim çünkü çok daha fazla heyecanlanıyorum. hani duygular paylaştıkça çoğalıyor ya benimki de öyle.
20 sinde gideceğimi az önce öğrendim. şu an ayaklarım yere basmıyor.
hakkımıza hayırlısı inşallah. ALLAH HEPİMİZİN UMUTLARINI HAYALLERİNİ GERÇEK ETSİN .AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN...........
Hıv, hbs testlerini nerde yaptırabilrim. Yaptırmak için doktara ne diyeceğim. Nerede yapılıyor. Izindeyim yaptırmam lazım . Acil yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar:)
Selam, hıv ve diğer bütün genetik testleri ssk da herhangi bir hastanede yaptırablirsin. SSK mevcuttur sanırım.Kadın doğumcuduna randevu al ve direk tüp bebek yaptıracağım benden bu testleri istediler dışarıda çok pahalı yardımcı olabilir misiniz dersen hemen yardımcı oluyorlar. İstanbulda yaşıyorum ben burada sağlık ocağında dr yapmadı.. Üstelik kan alırken özel hastaneden daha tecrübeli hemşireler mevcut.
Kolay gelsin.
PS:183 sanırım ssk randevu telefonu bilgine
sağol teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?