canım bende onu kastettim herkes nisanda gidiyor ya bana haziran bile geç gibi geliyor :)))) yoksa şimdi bende inşallah gerek kalmaz bu sefer diye dua ediyorum eşime gıda takviyeleri veriyorum zorla:))) birde başka bir forumda celalettin hoca diye birinden bahsediyorlar eşim hiç oralı olmadı ama memnun olanlar çok .canım ya ben sizleri gördükçe sabırsızlanıyorum umarım birgün bende sizin gibi doğum hazırlığımdan konuşurum hayırlısı ile.çok teşekkür ederim canım duan için sende benim aklımdasın ablamla aynı dönme olcak doğumunuz o yüzden hiç unutmuyorum:)))dua ile

Bak tamda hangi tarihte test olur derken uğurlu sayı geldi !!!
Asıl sen hamile hamile çok tatlı yorumlar yapıyorsun.
Farkındamısın bilmem hamilelik seni çok çok mutlu etti ve çok pozitif oldun.
Sihirli bir dokunuş gibi.
Darısı bu forumdaki tüm çıtır kızların başına)

inşallah. hayırlı kararsızlıklar bunlar
bence epidural anestezi olsun.
tam bilmiyorum ama nasıl doğduğunu daha doğrusu alındığınımı görüyorsun
epidural de

Hıv, hbs testlerini nerde yaptırabilrim. Yaptırmak için doktara ne diyeceğim. Nerede yapılıyor. Izindeyim yaptırmam lazım . Acil yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar:)

inşallah. hayırlı kararsızlıklar bunlar
bence epidural anestezi olsun.
tam bilmiyorum ama nasıl doğduğunu daha doğrusu alındığınımı görüyorsun
epidural de

alpilknur, hayatımda yaşadığım en güzel kararsızlık. o yüzden diyorum ya, tez başınıza gele :)
epidural sezeryanda belden aşağısı uyuşturuluyor. kestiklerini hissediyormuşsun, doktorun elleri içerideyken, bebeği çıkartırken, dikerken hissediyormuşsun. bilincin açık ama acı duymuyorsun. böylece bebeğin ilk anlarını görebiliyorsun.
ama kesilme, ve bebeğin alınma anlarını acı olmasa da kabus gibi diye nitelendirenler var.
bakalım hakkımızda hayırlısı kolaylaşsın.

celalettin hoca derken? ne iş yapıyormuş bu hoca?

sevgili efsune sana hotmailden mail gönderdim.Malum özelden yazamıyorum.Sana çok teşekür ederim.İnşallah Allah gönlündekini karnına koyar.

hamilelerin duası kabul oluyormuş ya, sanırım sezgileri de güçlü oluyor.
ben ne durumdayım biliyor musun??

şu an kalbim ağzımdan çıkacak kadar heyecanlıyım. içim uçuyor. neden mi ????? çünkü bende 20 nisanda kıbrısa uçuyorum...
aslında paylaşmak istemedim çünkü çok daha fazla heyecanlanıyorum. hani duygular paylaştıkça çoğalıyor ya benimki de öyle.
20 sinde gideceğimi az önce öğrendim. şu an ayaklarım yere basmıyor.

hakkımıza hayırlısı inşallah. ALLAH HEPİMİZİN UMUTLARINI HAYALLERİNİ GERÇEK ETSİN .AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN...........

celalettin hoca derken? ne iş yapıyormuş bu hoca?

haklısın canım soyadını unuttum biryere not ettim ama kaybettim belki duymuşsundur diye direkt yazdım iç hastalıklarında özel bir hastanede prof bilgileri unuttum ama adam hiç ameliyat olmayın diyormuş gıda takviyeleri falan veriyormuş memnun kalanlar var hatta birinin eşi kleinfelterliydi 1 tese den sonra bunlarla çıkış olmuş bilemedim bende eşim de hayır diyince kaldım öyle:)ne yapalım kısmette varsa olur inşallah.bence epidural daha iyi zararı daha az daha çauk toparlanıyorsun ama anesteziyi yapacak doktora dikkat et derim kötü konuşmak istemem Allah ım kimsenin başına vermesin eşim ankarada 1. tese de epidural yapılırken ölümden döndü bana söylemediler bile eşim ertesi gün anlattı neyse ekip iyi olsun hergün doğum mu yapıcaz:)))

çook mutlu oldum çok. aslında bu cevabı hiç beklemiyordum ama içimden bir an önce denese diye geçirip sormuştum :)
dur şimdi ben de heyecan yaptım. hangi doktora gidiyorsun? kaçıncı gün embriyosu? efsuneyle aynı zamanda :)
ne güzel bir destek :))

hayallerin, duaların, mucizen gerçek olsun :)

peki sen irtibata geçsen. hormon değerlerini göstersen ve hikayeyi ayrıntılı anlatsan? belki yardımcı olabilir. verdiği gıda takviyesini de tatlılıkla, çaktırmadan, vitamin niyetine versen olmaz mı?
haklısın epiduralde anestezi uzmanı çok önemli. ama doktorum anestezi uzmanına çok güveniyor. zaten o uzman da genelde epidural yapmayı tercih ediyormuş.
bakalım son anda bi cesaret gelirse epidural olurum. yok yine nazlı yanım ağır basarsa genel olur heralde :))

çok teşekkür ederim canım...
hepimizin duaları mucizeleri gerçek olsun inşallah.

ben şevket beye gidiyorum. efsune ile konuşuyoruz evet aynı anda önlükleri giyicez onunla:))
ikimizinde 5. gün embriyosu olacak benim olursa ortaya karışık olacak kendi yumurtamla:))

Atessciğim bu ne güzel sürpriz yahu!! İnanılmaz mutlu oldumm...
Biliyor musun sana geçenlerede özelden mesaj yazdım ama cevap alamadım.... ve bir yanım dedi ki insanları bazen kendi haline bırakmalı ve didiklememeli, belki zamana ihtiyacı vardır.... Öteki yanım hazırlanıp sürprüz yapıyor olmasın....
İkinci ihtimalin gerçekleşmesi muhteşem... beni çooook mutlu etti... İnşallah sağlıklı bir pozitifle de sonuçlanır..
Bizlerle paylaşmana mutlu oldum...
20 nisandan 25 nisana kadar kalacak mısınız?

Çok sevindim,
Ne güzel haber hem tandem olması bence mükemmel .. Aklında hiç soru işareti olmayacak ve zaman kaybuda olmayacak. Bahtına artık hangisi çıkarsa.
Ve eeee günler denk geldi asıl bunu denk getirmek zordu doğallığıyla denk geldi)
Hayırlısı arkadaşım !!!!

yazmıştım biliyorsun düşükten sonra regl dengem bozuldu. ve belirsizlik vardı. regl olunca tüm değerler çok normal seyretti ve lucrine falan gerek olmaksızın hemen süreç başladı. hayat bana sürprizlerle doludur her zaman ve ben kendimi akışa bırakmayı seviyorum.
GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ GELSİN İŞİMİZ BU YAŞAMAK ......(sezenin dediği gibi)

hakkıma hayırlısı neyse o olsun inşallah
biz 7 8 gün kalıcaz hiç tatil yapmadık çok uzun zamandır. buna gerçekten çok ihtiyacımız var..

Hıv, hbs testlerini nerde yaptırabilrim. Yaptırmak için doktara ne diyeceğim. Nerede yapılıyor. Izindeyim yaptırmam lazım . Acil yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar:)

Selam, hıv ve diğer bütün genetik testleri ssk da herhangi bir hastanede yaptırablirsin. SSK mevcuttur sanırım.Kadın doğumcuduna randevu al ve direk tüp bebek yaptıracağım benden bu testleri istediler dışarıda çok pahalı yardımcı olabilir misiniz dersen hemen yardımcı oluyorlar. İstanbulda yaşıyorum ben burada sağlık ocağında dr yapmadı.. Üstelik kan alırken özel hastaneden daha tecrübeli hemşireler mevcut.

Kolay gelsin.

PS:183 sanırım ssk randevu telefonu bilgine

sağol teşekkür ederim:)

sağol teşekkür ederim:)

Rica ederim. Allah yolunu açık etsin.

Evet arkadaşlar Nisanda kıbrısa giden gidene hepinizi hamile göreceğim inşallah. Güzel dost Fb li Efsune attesn)) Hemen hemen aynı zamanlarda orada olacaksınız... Güzellikler diliyorum size..

Bende pazar günü regl oldum. Ben mi regl oldum reglimi beni doğurdu bilmiyorum ama genç kızlığımdaki gibi sancılı oldum) Yarın dr.uma gideceğim. Benim tarihim muhtemelen mayıs ortasını bulacak..Pek heyecan yok bende garip bir kabulleniş var içimde. Hayat ne gösterirse artık..

Kolay gelsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…