Nasıl güzel bir süpriz buuu..çok sevindim.formu açtım vee senin güzel süprizini görduüm.günün olayı.bence en güzelini yapmışsın beklemenin ve zaman kaybetmenin mantığı yok..yolun açık olsun.inşallah bir sonraki süpriz de HAMiLEYiM olur.yolun ve şansın açık olsun

bebkcim ççok saol cnm umarım Rabbim hayırlısını verir inşallah beklemedeyizmide bulantılarım çok yok aslında arada bi gelio ama halsizlik var sürekli uyku isteği var bakalım nası olcaksen nasılsın cnm nası bebişler

ATEŞSİNCİM hadi hayırlısı çok sevindim güzel haberlerini beklioruz inşallah:

TRESSCİMM çok geçmiş olsun umarım annen iyidir şimdi acil şifalar dilorum

sevgili Atessen vallahi okurken güdldürdün aynen bende disciden cook korkarim hemde nasillllll ))))

Demekki yalniz degilmisin,ayni ben ..cok korkyurdum dogumdan bebek iri deyince korktum kendime güvenemedim.sezeryandan sonrada cok rahat ayaga kalktim hic sorun yasamadim.
insalah tekrar bebegim olursa yine yani methodu isterim.
sevgiler.

Merhaba sevgil iarkadaslarim,yatili misafirim vardi nete giremedim ,malum yorugunluktan direkt yataga...cogu seyi kacirdim ..uygu zamanda geriye dönük okuyacagim
son aylar adetimde düzensizlik olamya basladi ve ileri tarihe atiyor hep. sizdede böyle oluyormuydu?
eger olursa tedavinizde aksama söz konusumuydu ?
Nasil bir öneride bulunabilirsiniz ?
beklyiorum yorumunuzu ? tsk ederim.

sevgili tress - Atesen - fbl mümkünse,

benim henüz 100 mesajim dolu dgeil bana özelden e-mail yada msn adresinizi atarmisiniz?
her seyi yazamyiorum burdan?

sevgiler

Evet cnm ,gecte okusuam cevap yazyiorum .katilyiorum hepside genetik meselesi diyorum .allahim evlatalrin en hayirlisni göstersin diyorum.
benim kizimda sarisin olunca babasi yabancimi diye sordular, halbuki annem sarisin ,ablam yesil gözlü sari sacli, herkesten almis demekki..kime benzeyeceginide dna lar allahtan abska bilen yok tabiki..
cok merak icindeyim bende donasyon icidne cook heyecanliyim aynennnn herkes gibi...benim icinde süpriz olacakk nasil dogacak diye..
amin diyorum cnm.saglikli -hayirli evlatlar nasip estsin insallah..
sevgiler

Doğum kontrol hapı kullanarak düzene girebilirsin... Doktoruna danış elbette...
Sevgiler

Sevgili Tress cook buyuk gecmis olsun annecigin icin. Allah en yakin zamanda tam sifasini verir insallah.

Bebekciğim nasılsın? İkizler nasıl? Sağlığın daha iyi değil mi? İnşallah sorunsuz tamamlarsın hamileliğini...
Yeğenlerimiz kız oğlan ne zaman belli olacak? Merakla bekliyoruz...
Sağlıcakla kall...

Sevgili Tress cook buyuk gecmis olsun annecigin icin. Allah en yakin zamanda tam sifasini verir insallah.

Saolasın canım.nasılsın ? Umarım daha iyisindir.bebişlerin cinsiyetini merakla bekliyorum..bebekcim sana bir sorum var.progesterona transferden kaç gün önce başlamıştın.blast transfer olursa nasıl oluyor.yani biraz kafam karıştı...kendine iyi bak sevgiyle kal canııııııımmmm

Sagol canim, benim sagligim birazcik daha iyi ama hala vucudumda cok su toplu. Bebeklerim insallah iyilerdir teyzesi, yarin doktor randevumuz var. Hayir yaa cinsiyet daha belli degil ( bizde artik yavas yavas sabirsizlaniyoz yarin bisey ogrenirsem sizlere haber veririm mutlaka canim

Tamam canim cinsiyet belli olirsa elbette haber vericem size artik belli etsinler kendilerini diyorum

Progesteron hatirladigima gore ya 1 veya 2 gun once baslamistim. Zaten 3 gun once baslasan bile zarari yok faydasi olabilir. Coraspin de alican mi canim? Al derim cunku en ince damarlara kadar kan dolasimin iyi olsun. Onlarin bence cok faydasi var. Kac tane blasto alican canim?

Kızlar bu yolda yürüyen bütün kardeşlerim birbirimize dua edelim düngece ben bunu yaptım bu topikldeki herkese dua ettim bu yoldaki emeklerimizin karşılığını hepimiz ikiz ikiz alırız inşallah diye sizde edin birbirimize dua edelim çünkü darda olanın duasını Allah Duyarmış şimdi

Herkese günaydın ,
Eski arkadaşlar azalmış yeni arkadaşlar çoğalmış forumda . Çok fazla yazamasamda girip yazılanları okuduğumdan emin olabilirsiniz. Beni tanıyan eski arkadaşlar için son durumum geçen hafta itibariyle 6. Ayımızı bitirdik artık 7. Ayın içindeyiz , oğlumda bende gittikçe büyüyoruz tabi yavaş yavaş hareketlerim kısıtlanmaya çok çabuk yorulmaya ellerim ayaklarım şişmeye başladı. Bütün günümü yatarak geçiriyorum desem yalan olmaz . Çok mu bilmiyorum ama 9 kilo aldım şimdiden . Bu haftasonu oğlumuzun odası gelicek eksikleri yavaş yavaş tamamlıyoruz . 6 ay nasıl geçti anlamadık ama kalan 3 ay bize o kadar uzuuuun geliyor ki sanki hiç geçmeyecek iyice sabırsızlanıyoruz. Bizden son durumlar böyle :)))

günaydın,

size de olur mu bilmiyorum. bazı sabahlar uyandığıımda, aklımda seneler önce kaybettiğim birşeyin yerini hatırlayak uyanırım ya da çok alakasız birşeyi tekrar ederken uyanırım.
bu sabah uyandığımda hatırladığım ve uyandığımdan beri unutmamak için bilinçsizce aklımdan geçirdiğim söz : 'embriyolarımız proteini, eti sever' cümlesi.
transferden sonra firdevs hanımın asistanı ile eşim konuşuyorlardı. (ben gittiğimde asistanı irem hanım değil bir erkekti) eşim özellikle birşey yemesi gerekiyor mu, iyi gelen birşey var mı? dedi. asistan hayır herşeyden yiyebilir dedi.
eşim ısrar etti. ama şunu yerse daha iyi gibi birşey diyemez misiniz deyince, adam embriyolarımız proteini eti sever, bilimsel olarak kanıtlanmış değil ama ben tavsiye ederim dedi.

bunu aradan 8 ay geçtikten sonra uyanır uyanmaz hatırlamam tesadüf değildir heralde.
gidecek arkadaşlar, bu bilgi sizin için :))

Atessn çok sevindim şurada 20 Nisan'a senin bebeklerine kavuşmana ne kaldı , çok heyecan verici o günlerimi hatırladım birden tarifi olmayan bir heyecan endişe sabırsızlık mutluluk korku hepsini barındıran bir duygu ama sonu çoookkkk mutlu . İnşallah çok yakında buradan hamileyim diye herkese duyuracaksın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…