hamilelerin duası kabul oluyormuş ya, sanırım sezgileri de güçlü oluyor.
ben ne durumdayım biliyor musun??
şu an kalbim ağzımdan çıkacak kadar heyecanlıyım. içim uçuyor. neden mi ????? çünkü bende 20 nisanda kıbrısa uçuyorum...
aslında paylaşmak istemedim çünkü çok daha fazla heyecanlanıyorum. hani duygular paylaştıkça çoğalıyor ya benimki de öyle.
20 sinde gideceğimi az önce öğrendim. şu an ayaklarım yere basmıyor.
hakkımıza hayırlısı inşallah. ALLAH HEPİMİZİN UMUTLARINI HAYALLERİNİ GERÇEK ETSİN .AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN...........
ay canim, demek ücünün de kalp atislarini gördünüz........ne güzel canim....insallah reduksiyon yaptirma mecburiyetinde falaln kalmazsiniz canim..Allah o 3ünce can verdiyse, sana yardimini da gücünüde vericektir......dedigin gibi 12. haftayi bir gecirin bakalim..nasil hissediyosun kendini, migde bulantin sanirim cok oluyordu?
ben genel anestezi ile sezaryan doğum yaptım. kardeşim epidural yaptı.ben anesteziyi çok severim:))) çünkü acı eşiğim çok düşük beni bayıltsınlar ne yapacaklarsa yapsınlar. kan bile alınırken salya sümük ağlayan biriyim çünkü. genel anestezi olduğu için ben bebeği giyinmiş temizlenmiş yatağında uyurken gördüm ilk kez. ama anesteziden dolayı hiç bir zorluk yaşamadım ben. yine olsa yine tercih edeceğim yöntem bu olur. ama kardeşim anesteziden uyanamamak korkusu yaşıyordu bu nedenle onun epidural oldu birde kamera girdi onun doğuma yani o konuşa konuşa her anını yaşadı doğumun. bebeği daha kanlı haliyle gördü hemen. ve sonrasında öksürükler olmadı dikişleri acımadı hiç. yani ikimizde yapılan işlemden memnunduk. sen eğer acıya dayanıklıysan epidurali tercih et bence. gerçi acı falan yok da. sesler sallanmalar falan oluyor ben dayanıksızım hiç acımadığı halde dişçide seslerden bile bayılıyorum ben benim gibiysen anestezi en güzeli bi uyanıyosun oooohhhh herşey geçmiş gitmiş:)))))
Sevgili larax seninle bir dönem Jade1 olarak özelden görüşmüştük, sonra kayboldun...:))
Ben sana daha komik bi şey anlatayım; ben kumral yeşil göz, oğlumun babası sarışın mavi-yeşil göz.. Ailelerde açık renk ve renkli göz hakim.....Oğlum kestane saçlı ve kahve gözlü...Şu artık çürütülmüş Mendel yasasına uygun olmayan bir şekilde geldi oğlum dünyaya.. Hani koyu renkler açık renkleri taşır ama açık renkler koyu rengi taşımaz, dolayısıyle renkli göz iki insandan koyu renk göz çıkmaz diye bilinirdi Mendele göre... Benim oğlan Mendel yasalarını çiğnedi.... Allahtan renk olarak değil de bir çok özelliği babaya benziyor)) Yoksa mazallah !!! Herhalde sütçü, tüpçü muhabbeti yapardı millet arkamdan...:)))))))))))
Doğum yaptığım zaman gelemeyenler bebek sarışın mı renkli gözlümü diye soruyordu....
Doğum sonrası hemşireler bebeğimi kucağıma verdikleri zaman ne söylediğimi bilseniz şaşarsınız:
Bu benim mi emin misiniz karışmadı değil mi??? diye sordum.. :)))) Onlar da gülüp çok eminiz sizin dediler.. Bana benzemiyor, babasına hiç benzemiyor dedim..:)))) Ama büyüdükçe renk olarak değil ama diğer özellikler inanılmaz babaya benzedi...
Şimdi donasyon da beni heyecanlandırıyor !!!! Büyük süpriz.... Bakalım kime benzeyecek, nasıl bi şey olacak??????
Hepimize sağlıklı, akıllı,uzun ömürlü ve ailesine,tüm dünyaya faydalı evlatlar diliyorumm...
Kızlar transfer günüm kesinleşti dün... 22 nisanda transferim olacak...
Hepimizin şansı bol olsun!....
Merhaba sevgil iarkadaslarim,yatili misafirim vardi nete giremedim ,malum yorugunluktan direkt yataga...cogu seyi kacirdim ..uygu zamanda geriye dönük okuyacagim
son aylar adetimde düzensizlik olamya basladi ve ileri tarihe atiyor hep. sizdede böyle oluyormuydu?
eger olursa tedavinizde aksama söz konusumuydu ?
Nasil bir öneride bulunabilirsiniz ?
beklyiorum yorumunuzu ? tsk ederim.
Sevgili Tress cook buyuk gecmis olsun annecigin icin. Allah en yakin zamanda tam sifasini verir insallah.
Bebekciğim nasılsın? İkizler nasıl? Sağlığın daha iyi değil mi? İnşallah sorunsuz tamamlarsın hamileliğini...
Yeğenlerimiz kız oğlan ne zaman belli olacak? Merakla bekliyoruz...
Sağlıcakla kall...
Saolasın canım.nasılsın ? Umarım daha iyisindir.bebişlerin cinsiyetini merakla bekliyorum..bebekcim sana bir sorum var.progesterona transferden kaç gün önce başlamıştın.blast transfer olursa nasıl oluyor.yani biraz kafam karıştı...kendine iyi bak sevgiyle kal canııııııımmmm
hamilelerin duası kabul oluyormuş ya, sanırım sezgileri de güçlü oluyor.
ben ne durumdayım biliyor musun??
şu an kalbim ağzımdan çıkacak kadar heyecanlıyım. içim uçuyor. neden mi ????? çünkü bende 20 nisanda kıbrısa uçuyorum...
aslında paylaşmak istemedim çünkü çok daha fazla heyecanlanıyorum. hani duygular paylaştıkça çoğalıyor ya benimki de öyle.
20 sinde gideceğimi az önce öğrendim. şu an ayaklarım yere basmıyor.
hakkımıza hayırlısı inşallah. ALLAH HEPİMİZİN UMUTLARINI HAYALLERİNİ GERÇEK ETSİN .AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?