Anisha gerçekten de zaman çok çabuk geçmiş :) kocaman olmuş oğulcuğun :) maşallah. 9 kilo çok değil bence.bu aralar doktorlar ağız birliği etmiş fazla kilo almayın diyip duruyorlar. ama çok da fazla takılmamak gerek diye düşünüyorum.
oda konusunda erken davranmakla iyi etmişsiniz. bizimki daha yeni geldi. kokusu çıkacak gibi değil :)

seni burada görmek güzel. daha sık bekliyoruz :))

Efsune çok sevindim sonunda bebeklerine doğru yolculuğa çıkıyorsun . Bundan sonra hayatın hep onlara endeksli olacak ama insan bundan hiç şikayet etmiyor, onca sıkıntıyı hep onlar için çekiyoruz , doğana kadarda o sıkıntılar bitmiyor ama bunlar güzel şeyler her anı mutluluk dolu olsun senin için . Al gel onları :))) çok mutluyum senin adına ...

anisha nerelerdesin?
nasıl gidiyor hamilelik? iyi misin? anlatsana.

Canım aslında hep buradayım okuyorum yazdıklarınızı . Hamilelik fena değil ama karnım büyüdükçe karın kaslarım inanılmaz acıyor özellikle. Geceleri daha çok şişiyor ve her hareketimde sanki karın kaslarım kopacak gibi hissediyorum . Artık sosyal anlamda da çok fazla gezip tozamıyorum çok yoruluyorum anca bizim minik oğlanın eksikleri için koşturuyorum o kadar , evde bir yemek yapıyorum akşama kadar yorgun yatıyorum (( doğumum Temmuz sonu bakalım yaz sıcaklarında son aylarımda ne yapacağım , şuanda bile inanılmaz terliyorum . Ama bunlar şikayet değil tabi onun için nelere katlandım bunlara mı katlanamıycam :)

Aslında çok fazla iştahım açılmadı abur cubur yemem de yok artık bu vücudumun normal kilo alışı , doktorum iyi dedi ama bazen internette filan toplam 12-13 kilo filan diye okuyorum moralim bozuluyor benim kesin daha fazla olacak. Dediğin gibi oda için 2 ay havalansın dediler son ayımda da gezip bakamam zaten Temmuz'a tam sıcaklara gelicek diye şimdiden halledelim dedik 3 ay kaldı zaten . Gerçekten zaman su gibi inanılmaz çabuk geçiyor. Senin tam ne zaman doğumun ?

merhaba Anisha, Allahım tamamına erdirsin inşallah ve darısı biz bekleyenlerin başına.... Bence çok kilo almamışsın normal olan hamilelik boyunca 9 - 13 kilo olarak biliyorum ben. bi arkadaşımın ablası 24 kilo aldı ve bebek ziyaretine gittik kızı tanıyamadım ( yiyip içip yatmış hamilelik boyunca. Doktoru ona yürüyüş yap falan demişti tabi bizimki yattığı için doktoru çok kızmış. doğum çok zor olmuş suni sancılar falan...

günaydın canım. çok ilginç durum :)) ben uyanınca falan değilde, bazen bişeyi çok düşünürüm ısrarla hatırlamak isterim aklıma gelmez. Sonra gün içinde yada başka bigün alakasız bi anda çatt diye aklıma gelir sinir olurum ne alaka diye :)))

ne kadar çabuk geçiyor zaman yaa hazırlık dönemin,çıkan aksilikler falan Allah ım 7 ay geçti öyle mi?valla gerçekten zamanın geçtiğini çocukların büyümesinden anlıyoruz:)))sağlıkla kucağına al inşallah çok kilo almamışsın ya son 2 ayda en fazla 3 kilo alırısn doğumla emzirmeyle hepsi gider zati dert etme ya olsun da kalan kilolar olsun onca şeyle mücadele ettikten sonra bu solda sıfır kalır:)))

Merhaba meltemdag, inşallah allahım herkese yaşatsın bunları , evlat sahibi olmaya çalışmak hayatımdaki en büyük tecrübem . Benim daha 3 ayım var doktorum bu son 3 ayda daha hızlı kilo alacaksın dedi , banada haftada 3-4 gün en az yürüyüşe çık diyor , hava güzel oldukça çıkmaya çalışıyorum ama inan insanın vücudu ağırlaştıkça o yürüyüş öyle zor geliyor ki anlatamam zaten hareketlerde kısıtlanıyor ayakkabımı bile eşim bağlıyor :) o yüzden arkadaşının ablasının sürekli yatması aslında normal vücudun hep yatmak istiyor :)

Çok teşekkür ederim , gercekten de zaman inanılmaz çabuk akıp gidiyor . Yaşanan herşey anı olarak kalıyor ama insanın içindeki çocuğuyla ilgili endişeler ilk günki gibi hep duruyor galiba hayat boyuda onlar için endişe edeceğiz.
Haklısın bir kadının kilolarına takılmayacağı tek dönem hamilelik olsa gerek :)

Perşembe günü sana kargolayabilirim.
Yarım kutudan fazla var. Özelden mesaj olarak ev adresini gönder lütfen!!!
resmen bir aile olduk burda yaaa ne kadar güzel.farklı yerlerde yaşasak asıl isimlerimizi bile bilmesekte çok yol kat etmişiz kader arkadaşlarım,hepinizi çok seviyorum.Allah ım hepimizin emeklerine acısın burdaki herkeze tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.aminnnnnn

12-13 kilo yazıyor ama sen kilolu biri değilsen en az 15-16 kilo gerekli bence. çünkü zaten büyük bir kısmı doğumda gidiyor ve sonrasında uykusuzluk , emzirme döneminde de kilo kaybı devam ediyor. bu da vücudun zorlanmasına ve sinirlerin yıpranmasına neden oluyor. etrafımda gözlemlediklerim böyle. abimin eşi 32 kg aldı. tabii ki bu da vücut için zararlı ama sonuçta doğumdan 2-3 ay sonra eski kilosundaydı :)

ben yaklaşık 2 aydır şeker nedeniyle diyetteyim. bir ara diyet yüzünden 2 kilo verdim. çoğu şey yasakken kilo alabilmek çok zor. 24 günüm kaldı ve toplamda 12 kilo aldım. ama ben daha çok almak istiyordum çünkü zaten çok fazla zayıftım. 47 kilo ile hamile kalmıştım. neyse az kaldı, doğum sonrası her gece rüyamda gördüğüm tatlıları yiyip kilo almak istiyorum :))

sağ salim kucağımıza alalım, gerisi teferruat aslında :)

doğrudur canım yaşamadığım için bilemiyorum şuanda ama kiloyu dert etme. şuan merkez araştırıp bilgilerimizi paylaştığımız gibi doğumdan sonrada diyetisyen araştırırız :)))))

Bende 50 kilo ile hamile kaldım dediğin gibi doktorumda 15-16 kilo ile bitirirsin diyor. Bu hafta benden de şeker testi istedi bugün belli olacak bakalım inşallah çıkmaz , hamileliğinin ilk aylarında canım hiç tatlı istemiyordu hep ekşi şeyler yiyordum ama son zamanlarda canım tatlı istiyor hep .
Sizin çok az kalmış heyecan son noktadadır herhalde .
Bu arada oğlum tekmeler savurmaya başladı galiba ondan bahsettiğimi hissetti

doğrudur canım yaşamadığım için bilemiyorum şuanda ama kiloyu dert etme. şuan merkez araştırıp bilgilerimizi paylaştığımız gibi doğumdan sonrada diyetisyen araştırırız :)))))

Allahım en kısa zamanda sanada yaşatsın canım , her zaman dua ediyorum isteyen herkes kavuşsun bebeklerine diye. Evet diyet listeleri yaparız artık burada :)

Özelden e-mail attim önceki yazistigimiz e-mailde uzun süredir ana kasasini kullanim disiydi yani actirdik.
mail gönderdim bilgine.
herhangi bir sorun yok sadece aktif diye bildirmek istedim.her zaman ekler yada silebilirsin acimdan asla sorun teskil etmez.
Tedavin icin yolun acik olsun,bol dualar ediyoruz herkese insallah güzel habellerle geleceksin.

sevgiler

Sevgili Fbli ,
senide hotmailime ekledim cnm .benim hotmail skype ye gecis oldu bilgine.
tekrar güzel paylasimalr dilerim
larax

Allahım en kısa zamanda sanada yaşatsın canım , her zaman dua ediyorum isteyen herkes kavuşsun bebeklerine diye. Evet diyet listeleri yaparız artık burada :)

evet bazen göremyioruz seni ama iyi olmana sevindim 7.aya girmissin.hizli büyüme dönemidir. 11-12 kg hamilleikteki kilo yeterlidir cnm.
Allahim hamileligini daim etsin cnm.Darisi diger tüm anne adaylarina .

sevgiler.

4ekim nerelerdesin? bu aralar forumda hareketlilik var.
gidecek olanlar çok. onlara umut olmak için, canlı örnek olmak için tüm donasyon gebelerini buraya bekliyoruz :)
donasyon anneleri shanti, papatya da burada. haydi sen de daha sık gel.

Sevgili rüzgarselin,
Hamileliğin boyunca onca problemine rağmen forumu takip edip, desteğini esirgemediğin için kutlarım seni.... Forum sana, sen foruma destek verdin.. Eminim bu paylaşımın gücünü taa derinde hissetmişsindir... Görünüp kaybolan arkadaşlarımızdan olmadın...
İnşallah göz açıp kapamayla geçecek, yumuşacık bir doğumla kavuş kızına..
Sana ve Selin e :) sevgilerimi gönderiyorum güzel anne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…