tress selam
Sistit olduğumuzda olan yanma ve hassasiyet gibiyse şöyle.
Onca antibşyortik iyi bakterileride öldürmüştür.
Oysa bir miktarda iyi bakteride lazım.
Günde 12-15 büyük bardak papatya çayı iç.
Sarı ortası beyaz yaprakları değil.
Arifoğlunun almany-a için ihraç ürettiği papatya çayı gibi.
Banyoda ise papatya çaylı ılık aıcak arası suda otur yarım saat.
Çok sık su içmelisin bence orayı sık tuvalete çıkmalısın.
Kızlar günaydın.... 1 saattir forumda dolaşıyorum... Eşimi uğurladım,uyku tutmadı...Heyecanlıyım...
1saattir forumun bekçisiyim... ben ve 2 ziyaretçi... Bu ziyaretçi arkadaşlar bizim forumdan mı dışardan mı acep?
Kızlar ezan okunuyor şu an.... Duygulandım şimdi bak... Hepimiz için duacıyım şu an......................[/QUOTE....
Canm fblicim heycanın formdan taştı. Bizlere kadar ulaştı.kıbrıs sürecinizi ,sonuçlarınızı nasıl bekliyorum anlatamam .fblicim şimdi beş gün sonra yumoşlarınızı almak kaldı geriye.dualarım hepiniz için.ayrıca bu hafta kutlu doğum haftası çok özel bir döneme renk geldiniz.
tam altı aydır vajende hassasiyet .tuvaletten sonra yanma ,acıma ve hassasiyet sorunu yaşıyorum.idrar tahlili temiz smear sonucu temiz..dünya kadar antibiyotik bana mısın demiyor.artık çok sıkıldım.bu gidişle donasyon denemek riks gibime geliyor .iki tane ayrı doktora gittim bir sorun yok diyorlar ya çıldırıcam niye acı çekiyorum ben o zaman...neyse yarın bir kez daha doktor yolu gözüktü bana ...
Kızlar günaydın.... 1 saattir forumda dolaşıyorum... Eşimi uğurladım,uyku tutmadı...Heyecanlıyım...
1saattir forumun bekçisiyim... ben ve 2 ziyaretçi... Bu ziyaretçi arkadaşlar bizim forumdan mı dışardan mı acep?
Kızlar ezan okunuyor şu an.... Duygulandım şimdi bak... Hepimiz için duacıyım şu an......................
merhaba,
evet hamileyim 27 haftalıkekim ayında aşılama yaptırdım ilk aşılamada pozitifi gördüm çok şükür
diğer topicten bir arkadaşın msjlarını okuyordumda ismi "kampa" tabi sadece onun değil hepinizin yazılarını
verdiği mücadeleleri tek tek okumuş, göz atmış oldum.. Her birinizi sabrınızdan dolayı tebrik ederim..
Rabbim bu yolda maddi manevi sıkıntı çeken mücadele veren herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese
tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Sevgiler
tam altı aydır vajende hassasiyet .tuvaletten sonra yanma ,acıma ve hassasiyet sorunu yaşıyorum.idrar tahlili temiz smear sonucu temiz..dünya kadar antibiyotik bana mısın demiyor.artık çok sıkıldım.bu gidişle donasyon denemek riks gibime geliyor .iki tane ayrı doktora gittim bir sorun yok diyorlar ya çıldırıcam niye acı çekiyorum ben o zaman...neyse yarın bir kez daha doktor yolu gözüktü bana ...
Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........((((((((((((((((
Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?