dediklerinide yapıcam mutlaka canım.sadece kafama takılan şu ki onca antibiyotiğe rağmen geçmiyorsa ,belkide kullanmamın zararı vardır yarın doktorla konuşucam artık.

Kızlar günaydın.... 1 saattir forumda dolaşıyorum... Eşimi uğurladım,uyku tutmadı...Heyecanlıyım...
1saattir forumun bekçisiyim... ben ve 2 ziyaretçi... Bu ziyaretçi arkadaşlar bizim forumdan mı dışardan mı acep?
Kızlar ezan okunuyor şu an.... Duygulandım şimdi bak... Hepimiz için duacıyım şu an......................

Son düzenleme:

bildiğim kadarıyla antibiyotikler de kuruluk yapıyor vajinada. çok uzun süredir alıyorsun sen canım ya.bu kuruluk nedeniyle de tahriş oluyor olabilir.

birde vajina ph ı diye bişey var. bunu ölçmek için akvaryumcudan yada bulabilirsen eczaneden turnusol kağıdı alabilirsin onun nasıl kullanıldığını tam olarak bilmiyorum ama internette var bunun bilgisi. eğer vajen ph ı asidikse ona göre beslenmen gerekiyor bu hamile kalmak içinde önemli. sperm asidik ortamda daha kısa süre yaşıyor.

özellikle menapoz döneminde kuruluk tahrişin sebebi birde sakın sabunla jelle vs çok sık suyla vajina içini yıkama. rahatlamak için ultrason jeli yada su bazlı kayganlaştırıcılardan kullan bir süre iyileşinceye kadar en azından.

başka aklıma bişi gelmedi çok geçmiş olsun canım

allah dualarını kabul etsin. heyecanın 9 ay sürsün. sağlıkla gidip dönsün eşin ve sen inşallah
mutlu sona az kaldıııııııııııııı :)))))))))))))))))

Fblı
bugün öyle zor kalktımki ilaçlardan galiba .
Uyanır uyanmaz ama hemen aaa bugün fblı eşi yolcu diye düşündüm

Heyacanın çok güzel herşeyin iyiliğine hizmet edecek şekilde gelişmesini diliyorum..
Forumdaki misafirler için eski azdıklarımı hatırlarsın.
Keşke onlarda bu enerjinin bir parçası olabilme cesaretini gösterebilseler..

ne güzel yaa baya olmuş nerde tedavi oldun peki donasyon mu normal mi?

geçmiş olsun canım sanırım çok fazla antibiyotikten kaynaklanıyor senin durumun.maflor ovül kullanabilirsin bence bu vajenin normal florasına dönmesini sağlıyor sadece yararlı bakteri içeriyor yan etkisi yok denecek kadar az bence dene bide temizleyici kullanma sadece su ve kurulama inşallah geçer bide bu donasyona engel olmaz eğer enfeksiyon yoksa sıkıntı olmaz bence yine de doktora danış tabii çünkü vajina ile rahim farklı birbirini etkilemez diye düşünüyorum:) umarım atlatırsın en yakın zamanda

Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........((((((((((((((((

Fbli çok geçmiş olsun. Neyseki eşine birşey olmamış ve istanbuldan da olsa bilet bulunmuş. Bunda da vardır bir hayır diyelim. Yaşanması gerekiyormuş. Sen canını sıkma, ilaçlarını aksatma ve doktora git hemen canım. Akışı bozma e mi. Bu güne kadar enerjinle , pozitif yaklaşımınla çok iyi gittin. Şimdi de öyle yapmaya çalış olur mu? Aykızım ın başına gelenleri hatırla :) şimdi bebişleri bekliyor. Yaşadığımız aksilikler belki de bizim faydamıza. Hadi doktora git ve bize de bilgi ver :))

canım yaa çok üzüldüm. bu şerde nasıl bir hayır arıcaz bilmiyorum ama. vardır bir hayır. geleni kabul edip çözüp yola devam etmişsiniz. daha kötü bişey olmamış Allahtan. ay düşünmesi bile korkunç allah eşini korumuş. bozmamaya çalış moralini. inşallah bu aksiliklere rağmen sonu güzel oldu diye anlatacaksın çok yakında.

Canım çok çok geçmiş olsun çok şükür eşine bişey olmamış. sakinleş biraz lütfen ( tansiyonun düşmüş olabilir bi eczaneye falan ölçtürsen yada evde varsa sen ölç aman canım dikkat et yaa (((

Sana sms attım.
Sevgimiz ve ilgimiz senle,
Her olan bir dalga bunun karşısında esnek olmak geleni kucaklayıp dönüştürmek bize insan olarak düşen.
Neyseki bilet bulup uçuş olmuş. İstanbula insin sonra direkt lefkoşe..
Sakin ol lütfen panik yok.
Bizler aslında olanlar karşısında aciz olduğumuzu görmek zorundayız.
Olacaksa oluyor olmuyacaksa zaten olmuyor..
Bizler tevekkül içind eolup gerekeni yapacağız başka çare yok..

Bugün yumurtalar toplanacak ve eşinde zamanında orada olacak

Canım çok üzüldüm.ne demişler cana geliceğine mala gelsin.önemli olan eşinin ve senin sağlığın.soğukkanlılığını koru lütfen....ilaçlarını düzenli bir şekilde almaya devam et..aksilikler olsada her şey çok güzel olucak...

Son düzenleme:

FBLİ çok geçmiş olsun...her şerde bir hayır vardır..inşallah başka aksilikler olmadan yoluna devam edersin...hadi toparlan ve yola devam et...bizler bu yola baş koymuş inatçı,mücadeleci ve cesur kadınlarız...hiçbir şey bizi yıldıramaz...dualarım hepinizle....

Tress

Efsune'nin yorumu bana su eski bilgimi anımsattı.Dr lar antibiyotik tedavisinde B vitaminin de veriyorlar. İyi bakterilerin ölümünü telafi için. Geçmiş olsun Bir de kafayı oraya takmadiyeceğim mantara dönüşmesin Ama üzülme mantar bile olsa rahimi etkilemiyor ben hamileyken olmuştum Dr hiç alakası yok demişti iki bölge araı.

Fb liiii

Tek bir şey söyleyeyim Kısmet olmasaydı eşin o uçağa binemezdi. Sadece bir küçük talihsizlik olmuş Belki seni sakinleştirmek içindir dikkatini daha büyük bir olaya çekerek. Sakinleş o şarkıdaki gibi HERŞEY GÜZEL OLACAK. rüzgarselinin dediği gibi en pozitif arkadaşlarımızdansın sakın çizgi bozulmasın. Telaşlanma cool ol :)

SEVGİLİ ANİSHA allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inaşallah...darısı bu forumdaki ben ve kaderdaşlarımızın başına dualarını esirgeme bizden...

çok geçmiş olsun arkadaşım. eşin de senin gibi heyecanlıydı tabii. telaşın ona geçti tetiklediniz birbirinizi .ama çok şükür ucuz atlatmış .neyse.
kaderden öteye gidilmez. o uçağa binmemesi gerekiyormuş demekki.

herşey de bir hayır vardır . şimdi toparlanmalısın hemen . ilaçlarını almaya devam et ltf. bak eşin o halde vazgeçmiyor .

biz burdaki güçlü ve farklı bayanlar-ki sen en güçlülerimizdensin( araştırıyorsun,bilgilisin her konuda,çok önemsiyorsun bu işi uzun zamandır hazırlıyorsun vücudunu,beslenmene,kilona,ilaçlara dikkat ediyorsun hep) kriz zamanlarını çabuk aşabilirsin.
benim sana inan güvenim tam.desteğim de.
yapacaksın .
bebeğini göbüşünde hissettiğin an bütün aksilikler de komik bir anı olarak kalacak. gülüp geçeceğiz ve dansözlerle göbek atacağız .
ALLAHIM dualarımızı kabul et.
sen herşeyin hayırlsını nasip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…