Sevgili rüzgarselin,
Hamileliğin boyunca onca problemine rağmen forumu takip edip, desteğini esirgemediğin için kutlarım seni.... Forum sana, sen foruma destek verdin.. Eminim bu paylaşımın gücünü taa derinde hissetmişsindir... Görünüp kaybolan arkadaşlarımızdan olmadın...
İnşallah göz açıp kapamayla geçecek, yumuşacık bir doğumla kavuş kızına..
Sana ve Selin e :) sevgilerimi gönderiyorum güzel anne...
Arkadaşlar bugün test yaptırdım. Ve ultrasona girdim. Fsh kendiliğinden 8,00 e düşmü,. Ultasonda 6 folikül vardı. Ahm 0,80 doktor bu şansı kaçırma dedi. Bende ilk ve son kez tüp bebek denemesine başladım. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama kafam çok karışık. Benim donasyon temmuz yada ağustosa sarkacak. Tüp olmazsa 2 ya da 3 ay bekleri. Yeter mi sizce?
Sevgili arkadaslarim
bende söz verdigim gibi size haberleri yazayim - doktor randevumuz vardi bugün. bebislerim büyümüs masallah 12 cm gibi olmuslar. ikiside üst üste yatiyorlardi. biri yine haraketliydi bayagi :) cinsiyete gelince, bizde merakla bekliyoruz cünkü yavas yavas bir kac alisveris yapmak istiyorum...ama yine tam olarak belli olmadi - doktor bir tanesi büyük ihtimal erkek dedi - digeri ise yine hic istifini bozmadi yavrum :)
haberler böyle...doktorda öyle sedyede yatip ultrason yaparken, yüce tanrim dedim, eskiden televizyonda olsun, internetde olsun böyle ultrasona bebek bakma sahneleri gördükce, hep aglardim, icim kan aglardi..sanki hic ben öyle sey yasamiycakmis gibi, erisilmiycekmis gibi gelirdi..ve bugün ben kendim yasadim ve insallah Allah tamamini erdircek......demek istedigim UMUTLARINIZI HIC MI HIC KABEYETMEYIN ...insallah herkes burda böyle bunlari yasiycak.......
zaten rüzgarselin in dedigi gibi, bende burda donasyon olayini tam olarak ögrendim, nerde nasil yapilir, hangi doktorlar diye..yani bu forum ve forum arkadaslarimiz inanin hep cok destek oldu.......iyiki varsiniz arkadaslar ve hepde birbrimize destek olalim derim...
Canim benim cok sevindim, bebeklerini gormussun. Biri erkek belki digeri de kiz olur. Allah gonlune gore versin..
Selam tweety7883
Bu aralar forumu okuduğunu gözlemledim.
Hamilemisin ?
Eğer öyleyse çok sevindim adına.
Sürecini bizle paylaşırsan memnun oluruz?!
Sevgiyle kal
tam altı aydır vajende hassasiyet .tuvaletten sonra yanma ,acıma ve hassasiyet sorunu yaşıyorum.idrar tahlili temiz smear sonucu temiz..dünya kadar antibiyotik bana mısın demiyor.artık çok sıkıldım.bu gidişle donasyon denemek riks gibime geliyor .iki tane ayrı doktora gittim bir sorun yok diyorlar ya çıldırıcam niye acı çekiyorum ben o zaman...neyse yarın bir kez daha doktor yolu gözüktü bana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?