Valla güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün
eşim hep zor olduğunu söyler bu işin
film felan izletiyolarmış içerde
gelelim banaaa,
yumişler donduruldu beni bekliyorlar da ben tın tın...
ne kalınlaşıyo rahmim ne tutunuyo embriyolar
taşıyıcı anne önerdi firdevs hn birde...
bilmiyorum benim sonum ne olacak kızlar
tress öncelikle geçmiş olsun diliyorum.
seneler önce akıntıda renk değişimi nedeniyle doktora gitmiştim. kültür sonrası antibiyotik vermişti doktorum.
ve antibiyotiğin hemen ardından da ph düzenleyici vajinal yoldan kullanılacak bir hap vermişti.
hatta normalde grip olup kullandığımız antibiyotiklerden sonra da kullanmamı tavsiye etmişti. haftada bir ilişkiden sonra da kullanabilirsin demişti. çünkü ph ın bozulması demek, enfeksiyon , tahriş vs demekmiş.
bence de doktor değiştirmekte fayda var. 6 aydır sana antibiyotik veren doktorun bunu düşünmemesi enteresan. umarım bir an önce iyileşirsin de donasyon hazırlıklarına başlarsın.
sevgilerimle
Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........((((((((((((((((
Veeeeeeeee. Neticeeeeeee bügün sonucumu telefonla aldim hcg 722,6
Normalde 13 Gün cumartesiydi ama Burda cumartesi pazar Heryer Kapali oldugundan pazartesi kan Verdim sali cikar dediler cikmadi carsamba yani bügün sonucumu Tel aldim alana kadar 9 dogurdum. Vallah .
Allllllahhhim hepimizin sonucunu hayirli Eylesin yani positiv
Normalde 13 Gün cumartesiydi ama Burda cumartesi pazar Heryer Kapali oldugundan pazartesi kan Verdim sali cikar dediler cikmadi carsamba yani bügün sonucumu Tel aldim alana kadar 9 dogurdum. Vallah .
dilemma rahimin kalınlaşmamasına ne diyor firdevs hanım?
nedeni belli değildi sanırım değil mi?
bence bir süre dinlenip tekrar kalınlaşma için çalışabilirsin. ne bileyim mesela nar suyunu sürekli ve uzun süre içersin. başka önerileri de vardı arkadaşların. hepsini bir arada yapınca ve ilaçlar da eklenince olur belki.
sen ne düşünüyorsun taşıyıcı anne konusunda? eşin ne diyor?
sen bana bakma ben hem kavga eder hem barışırım hayatla. :)) ama mutlaka vardır bir hayır ben buna inanıyorum. SANA BEBEKLER GELECEK BUNLAR ANI OLACAK..
yalnız fb li böyle bir günde bütün bunların üstüne git Kıbrıs da Bİ BOŞAL GEL.....................
valla eşini tebrik ediyorum.
kızlar eşlerimize de çok yazık yaa(( al bardağı eline gir içeri hem de kimbilir kaç kere yaptılar bunu NE ÇEKTİLER BE NE ÇEKTİLER VALLA:)))))
Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........((((((((((((((((
Kızlar selamlaar,
döndüm ben ve ne yazacağımı neresinden başlayacağımı bilemiyorum
transfer yapılmadı, ertelendi tahmin ettiğimiz gibi malesef
ama gittik gördük para harcadık geldik iştee :)
sizlerde ne var ne yok
hamişlerin hamilelikleri iyi gidiyor anladığım kadarıyla ne mutlu onlara
doğum sancısı çekerken bizleri anarlar inş
dölleniyorlar haberler
diğer bilgileri yarın arayıp bildirecekler
sende geldin mi burdamısın offff çok üzüldüm son anda
inşallah sonu harika olurrrr olucakta inanıyorum
çünkü doktorumuz gerçekten insan halinden anlayan biri.
iyiki burdayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?