canım ya tüylerim diken diken oldu:) allahım ne güzel bir duygu,çok çokkk sevindim,allahım sağsalim tamamına erdirsin inşallah..

arkadaşlar merhaba..nisan başı bende kıbrıs da halil ibratim tekinde yumurta donasyonu yaptırdım..sonuç negatif oldu..sebebini çok sorguladım..rahim filmi çektirdim sorun yoktu..histeroskopi yapıldı sorun yoktu..rahim kalınlığım 10.4 dü tüm tahliller normal ilaçlar düzgün kullanıldı..ama yinede olmadı..
donör konusu kafama takıldı..açıkçası sorunumuz yumurta olduğu için kaliteli yumurta verecek daha önce doğum yapan donör olsun istedik..merkezde donör konusunda çok açıklama yapmadılar.. 23 yaşında daha önce çocuğu olmuş dediler..
neyse donörden yumurtalar yoplandı.. 11 tane toplandığı bunlardanda 9 tanesinin döllendiğini dediler...önce ona bir şaşırdım.. yumurta sayısı az geldi..ben daha önce 4 kez tüp bebek denemesi yapmıştım ve ileri yaş olmama rağmen 9 tane yumurta oluşmuş 8 i döllenmiş ve blastosise bile gitmiştim ama ileri yaş olduğu için kaliteleri ikinci kalitede oldukları için tutmamıştı..
Yumurta toplandığının ertesi günü 9 tanesi döllendi dediler iyi gelişti yumurtalar dediler....ben istemememe rağmen 5.güne gi,tmeye gerek yok 3.gün transfer edicez dediler...onada evet dedik..transfer günü epey beklettiler sonra transfer masasına yattım doktor geldi tam transfer edileceği zaman 7 hücreli 3 adet embriyo naklediyoruz dediler..orada yatarken 9 yumurtadan A kalitede 8 hücreli embriyo olmadımı dedim yok dediler 7 hücrelide kaliteli sayıyoruz gebelik elde ediyoruz dediler..onada peki dedim..sonra diğerlerini donduramadık kaliteleri iyi değildi takip edicez dediler..transfer sonrası embriyoloğu çağırdım..9 yumurtadan nasıl dondurulacak kalmaz hem nakledilenlerde 8 hücreli değiller diye epey bir sorguladım..bana bir dolu istatistiksel bilgi verdi. 5 hücrelilerde tutuyormuş falan filan...diğer yumurtaları takip edicez belki gelişirler biz sizi haberdar ederiz dedi ama döndükten sonra telefonlarıma bile çıkmadılar..12 gün sonra negatif olduğunu öğrendim..beni hala arayıp sormadılar...
zaten bizler yumurta sorunu nedeniyle donasyon yaptırıyoruz..genç yaştakiler 20 nin üstünde yumurta verir ki donör 23 yaşındaymış..yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar..sizlerden böyle bir deneyim yaşayan oldumu..şaşkınım

Canım çok sağol , valla zaman inanılmaz hızlı geçiyor hafta hafta sayıyoruz . Yarın oğlumuzun odası gelicek ona küçücük bişey alsak mutlu oluyoruz . Darısı başına sen tekrar ne zaman düşünüyorsun ?

Çok sevindim Allah sağlıcakla onları kucağınıza da almayı nasip etsin . Hayırlı uğurlu olsun ne güzel iki tane melek :)))

Bu aralar gidenler gelenler çok fazla takip edemedim bir türlü ama inşallah her giden melekleriyle birlikte dönerler . Atessn efsune güle güle gidin ve bebeklerinizde dönün :)

önceki gün etkilemez canım ya sen gönlünü ferah tut pozitif düşün ve odaklan onların seni bırakmayacağını düşün...güzel günler düşün doğacak çocuklarınla öncesi geçti bitti takılmamak lazım test günün ne zaman canım

Son düzenleme:

bende merak ediyordum düğrusu bir daha ne zaman deniyeceğini ne güzel yaza gidiyorsun o zaman yaa bu ara forum çok bereketli sanırım herkes çok tecrübeli buda başarı oranını artırdı ayyy hadi inşallah senin de pozitifini görürüz canım

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım,
benimde üçüncü denemem olacak inşallah rahim kalınlaşırsa
2 kez savaş özyiğit e gittim
hemen hemen aynı dediklerini yaşadım
ilk gittiğimde her şey güzel dediler
acemilik hat safhada tabii bende
ne kaç yumurta toplandığını sordum
ne kaçının döllendiğini ne kan grubunu
ne de neden 4 tane transfer edilmediğini
kalanının dondurulmadığını sordum
ki normal şekilde de kalınlaşmıştı rahim
ee sonuç negatiif
gelelim ikinciye rahim kalınlaşmadı 21 gün kullandım estrofemi 9.2 yi gördüm
tabii o sırada bana buldukları donör ne oldu
bana tazemi dondurulmuşmu kullandılar
niye yine 3. gün transferi yaptılar
şimdiyse her şey daha düzgün gibi
ilgi alaka vs
Allah yardımcın olsun Allah yardımcımız olsun

yaşadıklarına üzüldüm.şunu söylemek istedim ,23 yaşında dönor ileri bir yaş deyil canım.ama yumurta kalitesi ve önceden doğum yapmış mı bunları bilemeyiz.onlar söylüyorlar bizde mecburen güveniyoruz.genel olarak öğrencilerden alınıyor.doğumyapmış dönorun çoğunlukta olduğunu sanmıyorum.tekrar sana dönmemeleride çoğu merkezin yaptığı bir şey maalesef.nildaaacım sperm durumunuz yani kalitesi nasıldı.neyse canım rabbim güç versin .halil İbrahim tekini arayıp nedenini kendin sorabilirsin.bir an önce kendini toparlamanı ve yeniden denemeni diliyorum.

canım yaa biraz önce seninle benzeyen bir yönümü keşfettim. aynı doktora gidicez. doğru adresteyiz diyorum.ama bende senin gibi bir türlüü donasyona başlayamıyorum.bendede nedenini bilemediğim enfeksiyon var ve bir türlü geçmiyor.doktorumda bu şekilde göndermiyor.her ay ileri atıyor tarihh.senin rahim kalınaşmıyor benim enfeksiyon geçmiyor.allahım yardımcımız olsun .beklemek çok yorucu..dilemmacım peki şimdi planının nedir yani karar verdin mi canımm.fizyoterapi almışmıydın canım.belki faydasını görürsün.sonuçta savaş beyde denediğinde rahim kalınlaşmış.yani başından beri rahim durumun böyle deyilmiş .

4ekim sen nasılsın...neler yapıyorsun..
iyiyim canım şükür.iyi gidiyor hayat bebeğim de iyi teyzesi.bulantılarım daha yeni yeni başladı.herkesin sabah olur bulantısı,benim akşamüstü oluyor:)))kokulara aşırı duyarlı oldum,havasız yerlerde duramıyorum,okulda sürekli pencere açtırıyorum üşümek pahasına da olsa.1 haftadır giremedim internetim yoktu,artık arada girip haber alacağım hepinizden...

tedavide olan arkadaşlarım hayırlı sonuçlarınızı alacağız inşallah.

atessn ,fbli, efsune,yusufdeniz hepinizi kutluyor dansözlerimiz sırada bekliyorlar,iyi haberlerinizi bekliyoruz.

tunanehir seni de tebrik ederim,Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim..Beni kıbrısa göndermeden önceni hazırlayan istanbulda bir tüp bebek merkezi.. İkimizinde tüm tetkikleri yapıldı..eşimin sperm analizinde herhengi bir sorun olmadığını söylediler..Bu defa yine olmayınca eşimde acaba spermdemi sorun vardı demeye başladı..İçimiz rahat etsin diye daha ince daha detaylı bir analiz yaptıralım dedi..Dediğin gibi kendimi toparlıyıp nedenini sorayım..ona göre sil baştan başlayayım istiyorum..

saol canım çok teşekkür ederim..yine aynı merkezemi gideceksin..ben çok araştırdım ve Halil İbrahim Tekin'e karar verdim.Daha doğrusu istanbulda gittiğim tüp bebek merkezide bu doktorla çalışıyor..onunda etkisi oldu..hala inanamıyorum..genç donörden 11 yumurtadan fazla toplanmalıydı..belkide dönorün yumurtalarını ikiye böldüler..bir forumda böyle birşeyden bahsettiklerini okumuştum..bunu nasıl anlarız bilemiyorum..
neyse canım dediğin gibi allah herkesin yardımcısı olsun insaflılarla vicdan sahipleriyle karşılaştırsın...
bu arada sizi türkiyede hazırlayan doktor merkez oldumu..

Hoşgeldin nilda... Öncelikle geçmiş olsun, ama yılmak yok yola devam... ki sen de öyle düşünüyorsun..
Halil i.Tekin yumurtaları bölüyor zaten... bunu da açıkça söylüyor... Nasıl anlarız demişsin, direkt sor HİT e o söyler zaten böldüğünü.
Böldürmek istemezsan 6500 euro fiyatı yumurta donasyonunun...
Ayrıca donör bilgisini kim verdi sana.. Sen HİT in kendisi ile görüşseydin ya arkadaşım.. Çünkü hit donör konusunda olması gerektiği kadar bilgi veriyor...
Yeni umutlara yelken açıp, bir dahakinde pozitifi yakalaman dileğiyle...

Efsuncuğum tekrar slm,
Evet ben de senin verdiğin ölçülere yakın olur diye tahmin ediyorum.. Benim de o lucrin sonrası şişlik biraz azaldı.. regl olunca rahatlamıştım...
Gelelim bugüne.... Sabah gidip, çarşamba günü actıon arası verdiğim kan sonucunu aldım tsh için... Veeee tsh sonucum 8 di.. Kabus gibi...
2 hafta önce 0.29 olan tsh geçen hafta 3.15 ve bu hafta 8 .... Ki geçen hafta 3 ü görünce hafif doz arttırılmıştı. Amaaa estrojen yüklendiğim için ve sizden farkım tiroidim olmadığı için tsh tavan yaptı... Estrojen tsh ın daha hızlı yükselmesine neden oluyor, tiroidi olmayanlarda ve az çalışanlarda...Fakat ft4 üm normal sınırlarda.. İstanbuldaki Endokronoloji doktorum (has doktorum) Amerika da şu an.. Burdaki şehir dışındaymış... şaka gibi yine her şey :))))))))
Ben telaşla etkisi daha yüksek bir tiroid ilacı aldım eczaneden...
Firdevsi aradım ulaşamadım ama sonra bana döndü... Neyse ki beni rahatlattı. Bugün,yarın yüksek doz alacağım.. yarın öğlen yeniden kan verip sonuca bakacağız.. pazar ve pazartesi duruma göre doz ayarlanacak.. Firdevs pazartesi geldiğinizde de transfer öncesi kan alıp bakalım dedi. ft4 iyi olduğu için çok sorun yapma ve tiroidin olmadığı için bu sanal bir yükseliş der...
Hayırlısı artık... bunu da atlatacağım inşallah...
Sen yarın mı gidiyorsun?
Sen de kalınlık durumu nasıl?

ben ünmüzdeki ay donasyon yaptıracam vajinamda yanma kaşıntı var dokdora gittim fitil ve antibiyotik verdi kullanıyorum donasyon için sorun olurmu bu acabaertelesem mi diyorum başka bir aya . ha birde açlık kan şekerim 109 biraz yksek sorun olurmu şimdiden teşekkürler.

Aynı soruna benzer bir durumdan bende muzdaribim.iki aydır erteliyorum.doktor enfeksiyon rahimde yok dedi ama genede hamilelik olursa ilaç alamıycaz .yani enfeksiyon geçmezse.doktoruna danışabilirsin canım.bir ay ertelersen de ne kaybedersin en azından için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…