canım ben özellikle şu ara çok kadındoğumcuya muayene oldum,eğer iyi bir kadındoğumcu bulabilirsen devlete de gidebilirsin,devlette de çok iyi hatta bazen özeldeki doktorlardan bile daha insancıl doktorlar var.özele de gidebilirsin.çevrenden önerdikleri doktorlara git hangisine için ısınırsa ona devam edersin.büyük bir yerdeysen tıp fakültelerindeki hocaları da öneririm.
canm geçmiş olsun,ben Halil İbrahim beye hiç gitmedim ama ben Firdevs hanım ve İrem hanım dan memnun kaldım Allah ın izniyle birde hamile kalabilirsem Allah benden mutlusu olmazben 10 gündür araştırma yapıyorum en sonda size kadar ulaştım:)kıbrıs tüp merkezinde halil ibrahim tekin diyen var doguş tüp merkezinde firdevs hanım diyen var zaten imkanımız sınırlı gidipte ellerinden geleni yapmazlarsa çok üzülürüm bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfennnnnn
tek isminizle hitap etmek istiyorum ama daha tam öğrenemedim benimle ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar sayfaları okuyayım dedim ama henüz 90.sayfadayım bana yardımcı olurmusunuz ben ışın tedavisi nedeni ile doğal olmayan menopoza girdim sizce ilk etapta yapmam gereken nedir bana yardım edermisiniz.
tek tek yazacaktım tek yazmışım
bana da o duayı gönderebilirmisiniz,bol duaya ihtiyacım var....sagol canım benim..aminn aminn Rabbim tamamına da erdirir inşallah...evet canım hatırladım ve inan bende senin için çok dua etmiştim ve o zamanda yazmıştım..bana çok yakın gelmiştin...ve canım sana gönderdiğim duayıda transfer boyunca,transferde,uçakta,12 gün beklerken hep içimden dedimm...namazda banada dua etmişsinya Allah razı olsun senden çok sagol..canım bu formdaki ve isteyen herkesede Rabbim evlat nasip eder inşallah...
*********************************************************kızlar sizlerde haziran kafilesisiniz..şimdiden bol sanslarr
kardelenkaranfil canım kıbrıstamısın:)) yolun açık olsun,bebişlerini alıp gelcen inşallahhFirdevs hocanın eli uğurlu gelcek inşallahh iremde çok tatlı ve canayakın,aklına takılan en ufak şeyi çekinmeden sorabiliyorsun,hemen yardımcı oluyor...bende büyük Anadolu otelde kaldım,otel güzel ve çok çok yürüdüm havuz başında,sahile doğru,taksiyle 10 tl tutuyordu,ama yürüyüş iyi diye eşimle biz bol bol deniz kenarına yürümüştük...dualarım seninle canım
bana da o duayı gönderebilirmisiniz,bol duaya ihtiyacım var....
haziran icin bende adimi yazayim burdan
yakinda adet olursam haziran 25-27 si gibi kismetse trasnferim olur.adetimi bekliyorum.
burdan mutlaka genisce her seyi paylasacagim,herkese namaz kildim dua ettim ,simdide sizin bana büyük enerjisnizi ve duanizi esirgemeyin ..yollayin diyorum.simdiden tsk ederim
herkesi burdan tebrik ederim,emekelrimiz bosa gitmesin.
tekrar görsümek üzere.
sevgiler.
km lerce öteden enerjinizi gönderdiniz rahim ölçüm iyi geldi10.1mm dedi,Firdevs hanım eşim sperm verdi,büyük ihtimalle 5. gün olabilir dedi,bakalım inşallah.Firdevs hanımve irem hanımla tanıştık sağolsunlar ikisi de çok tatlılar sıcak kanlılar,ben herzamanki gibi gözyaşlarımı tutamdım biraz sulugözüm,İrem hanımla konuşurken çok duygulandım.merkez öyle çok gelişmiş değil ama iyiler sağolsunlar.ovitrellemi yaptı Firdevshanım hiç acımadı elleri dert görmesin.o uğurlu elleriyle bebişlerimi de rahmimi yerleştiriversin hayırlısıyla.bakalım irem hanımdan haber beklicez kaç yumi oldu kaçı döllendi kaçı 5.güne ulaşacak.Firdevs hanım 4 embriyo diyor ben de 5 bakalım ne olacak:)))ne bileyim nasıll yapsak 4 e tamam mı desem yardımmmm:.Allah ım hayırlısıyla bir olsaaaa.pozitif enerjileri göndermeye devam bana.bol dua edin canlarımmmm hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınnnn
slm kızlarrrrrrrrr ben cinsiyet seçimi için kıbrısı düşünüyorum o kadar çok merkez ve doktor ismi varkı kıbrısta serbest cinsiyet seçimi lütfen hangi tüp bebek merkezine ve hangi doktora gitmem gerekkkkkkkk kazıklanmadan bana yorum yazın lütfen burayada yazabilirsiniz tuana_777@hotmail.com meilimede ayrıca rabbim hepinize çifter çifter versinde büyütün amin
mrb tresciğim. bende şu an adet söktürücü ilaç kullanıyorum. bir haftaya kadar adet olursun dedi firdevs hanım. sonra ilaçlara başlayıp haziran 10-15 gibi transfer olucak gibi. hakkımızda hayırlısı canm. sende gelişmelerden beni haberdar et.
adet söktürücü derken nasil -hangi ialc kullanyiorsun?
Bende kullandim ama tik yok vallahi ))) clyclo-prognova
insallah güzel sorunsuz bir tedavimiz olur.
Simdiden allahim kolayiklar versin diyorum.
Dememki sende haziran gurubundasin ?
Güzel paylasimlar dilerim.
Sevgilerimle
laraxccığım benim bu ay adet birkaç gün gecikti...tahliler herşey yolunda olunca tarlusal kullanmaya başladım...6 gün bu ilacı kullanıcam...sonra 3 ve ya 4 gün sonra adet olunca donasyon ilaçlarına başlayacağım...benden de sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?