canım aslında ben doktorun özeline gidip,tetkiklerimi büyük hastanede yaptırmak istiyorum...şuan arayıştayım:))

slm kızlarrrrrrrrr ben cinsiyet seçimi için kıbrısı düşünüyorum o kadar çok merkez ve doktor ismi varkı kıbrısta serbest cinsiyet seçimi lütfen hangi tüp bebek merkezine ve hangi doktora gitmem gerekkkkkkkk kazıklanmadan bana yorum yazın lütfen burayada yazabilirsiniz tuana_777@hotmail.com meilimede ayrıca rabbim hepinize çifter çifter versinde büyütün amin

arkadaşlar ben kıbrısa gidip cinsiyet seçimi ile bebek istiyorum hangi merkez hangi doktor lütfen bana yazın buraya yazarsanızda takip ederim meilim tuana_777@hotmail.com bu rada hepiniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh saglıklı gönlünüze göre bebekler alırsınız amin

doğuş tüp bebkte verda hanım yapıyor cinsiyet seçimi.ara bi görüş istersen.oradan bilgi alabilirsin canım.

ben 10 gündür araştırma yapıyorum en sonda size kadar ulaştım:)kıbrıs tüp merkezinde halil ibrahim tekin diyen var doguş tüp merkezinde firdevs hanım diyen var zaten imkanımız sınırlı gidipte ellerinden geleni yapmazlarsa çok üzülürüm bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfennnnnn

canm geçmiş olsun,ben Halil İbrahim beye hiç gitmedim ama ben Firdevs hanım ve İrem hanım dan memnun kaldım Allah ın izniyle birde hamile kalabilirsem Allah benden mutlusu olmaz

tek isminizle hitap etmek istiyorum ama daha tam öğrenemedim benimle ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar sayfaları okuyayım dedim ama henüz 90.sayfadayım bana yardımcı olurmusunuz ben ışın tedavisi nedeni ile doğal olmayan menopoza girdim sizce ilk etapta yapmam gereken nedir bana yardım edermisiniz.

tek tek yazacaktım tek yazmışım

bana da o duayı gönderebilirmisiniz,bol duaya ihtiyacım var....

haziran icin bende adimi yazayim burdan
yakinda adet olursam haziran 25-27 si gibi kismetse trasnferim olur.adetimi bekliyorum.
burdan mutlaka genisce her seyi paylasacagim,herkese namaz kildim dua ettim ,simdide sizin bana büyük enerjisnizi ve duanizi esirgemeyin ..yollayin diyorum.simdiden tsk ederim
herkesi burdan tebrik ederim,emekelrimiz bosa gitmesin.
tekrar görsümek üzere.
sevgiler.

bana da o duayı gönderebilirmisiniz,bol duaya ihtiyacım var....

sevgili kardelen,

duami yapyiorum seni tanimasamda canim,meryem duasini okuyorum bende..
ama baska bir dua varsa bende bilmek isterim.
tarsnferin ne zaman canim?
kac embrio trasnfer edilecek?
gözümden kacmis olabilir cnm tekrar sordum ama>>>
allahim her seyi gönlümüzce versin..
sevgilerimle

laraXCIĞIM DUAN İÇİN SAĞOL...BENDE KENDİMLE BİRLİKTE KİMSEYİ ATLAMADAN DUA EDİYORUM.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....

cnm hosgeldin sende aramiza,
güzel paylasimalr dilerim.geriye dönük okyuacagim hakkinda fazla bilgim yok?
bazen formu okuyamamayinca ipin ucu kaciyor yakalyamiyorum tekrar soruyorum kusura bakayin ,vaktin olursa burdan yazarsan birebir seni tanimis olurum cnm.
alalhim kolayiklar ,bol sanslar versin..
kucakalrimiz bebeklerle dolsun.
sevgiler

gönlümden ne yalan söyleyeyim senin için ikiz geçiyor,
sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün, zihnen mükemmel evlatların olsun.
otel ve klinik için verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Biz sizden sonra gidecekler için bir ışık oluyorsunuz.
lütfen yazmaya bilgi vermeye devam eder misin?
merak ettiğim otel ile klinik arasında kaç dakika var?

tuanacığım ben kıbrısı araştırırken dr berk beye cinsiyet seçiminide sormuştum...yanlış hatırlamıyorsam 3000 euro demişti...tek tek tlf ara bence sor....sevgiler....

adet söktürücü derken nasil -hangi ialc kullanyiorsun?
bende kullandim ama tik yok vallahi ))) clyclo-prognova
insallah güzel sorunsuz bir tedavimiz olur.
simdiden allahim kolayiklar versin diyorum.
dememki sende haziran gurubundasin ?
güzel paylasimlar dilerim.
sevgilerimle

laraxccığım benim bu ay adet birkaç gün gecikti...tahliler herşey yolunda olunca tarlusal kullanmaya başladım...6 gün bu ilacı kullanıcam...sonra 3 ve ya 4 gün sonra adet olunca donasyon ilaçlarına başlayacağım...benden de sevgiler...

hosgeldin büyük ailemize Tutku34

güzel paylasimlar diler,tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle

Doktorun firdevs hanimdi dgeilmi? ilaci doktor kendisimi önerdi ?
yoksa sizin kendi dontorunuzmu önerdi? benimde bayagi gecikti adetim ...bekleyecegiz dediler..bende aAmanyada bir doktora gittim benide farkli uzun protokolla hazirliyor.bende ayni klinige gidiyorum ..
kismetse 10 güne kadar ergl gelire estrofeme baslarim insallah..
allahim güzel osnucalr nasip eder insallah..

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…