haziran icin bende adimi yazayim burdan
yakinda adet olursam haziran 25-27 si gibi kismetse trasnferim olur.adetimi bekliyorum.
burdan mutlaka genisce her seyi paylasacagim,herkese namaz kildim dua ettim ,simdide sizin bana büyük enerjisnizi ve duanizi esirgemeyin ..yollayin diyorum.simdiden tsk ederim
herkesi burdan tebrik ederim,emekelrimiz bosa gitmesin.
tekrar görsümek üzere.
sevgiler.
amin canım inşallah Allah ın izniyle bizler de evlatlarımıza kavuşuruz,bana da dua edrmisin,evet Meryem duası güzel.bu gün eşim sperm verdi büyük ihtimalle çarşamba transfer olacak.ben 5 embriyo istiyorum ama Firdevs hanım 4 diyor bakalım hayırlısı olsun yeterki bebişlerim olsunda.sevgilerimle canım Allah ım isteyip dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah ım bizi buralardan eli boş çevirmesin,ban da dua et canım görüşürüzsevgili kardelen,
duami yapyiorum seni tanimasamda canim,meryem duasini okuyorum bende..
ama baska bir dua varsa bende bilmek isterim.
tarsnferin ne zaman canim?
kac embrio trasnfer edilecek?
gözümden kacmis olabilir cnm tekrar sordum ama>>>
allahim her seyi gönlümüzce versin..
sevgilerimle
mrb arkadaşlar uzun zamandır nete giremiordum işlemden dolayı dinlenmedeydim......pztesi işlem oldu şükür ağrısız sızısız geçti.....
malesef ki bebişimin birine veda ettik masada ağladım işlem sırasında gerçekten çok zor durumdudoktor işlemin iyi geçtiğini bi aksilik beklemediğini söledi ama tabi belli olmaz dinlenmede ol biraz dedi şükür bi aksilik yok.....rabbim diğer bebişlerimi bize bağışlasınnn sağlıklı olsunlarda tek duam o......
geçmiş olsun canım,Allah ım diğer iksini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım ,üzülme sen de isterdin üç bebeğin olsun ama düşük tehdidin erken doğum tehdidin çok olurdu gerçekten üçüz çok zor.sen de onların iyiliği için yaptın ayrıca senin sağlığında çok önemli sevgiyle kal...
mrb arkadaşlar uzun zamandır nete giremiordum işlemden dolayı dinlenmedeydim......pztesi işlem oldu şükür ağrısız sızısız geçti.....
malesef ki bebişimin birine veda ettik masada ağladım işlem sırasında gerçekten çok zor durumdudoktor işlemin iyi geçtiğini bi aksilik beklemediğini söledi ama tabi belli olmaz dinlenmede ol biraz dedi şükür bi aksilik yok.....rabbim diğer bebişlerimi bize bağışlasınnn sağlıklı olsunlarda tek duam o......
EFSUNECİMMMMMMMMM cnm çok güzel haber vermişsin üçüzzz insan duyunca şok oluo gerçektenRabbim inşallah hayırlısı ile devam etmelerini nasp etsin bu durumla ilgili bişi yazmışın ondan öle dedim bakalım 12 haftalığa kadar gelene kadar belli olur cnm .......gerçekten insan kara kara düşünüo hayırlısı olsun inşallah cnm haberleri dört gözle bekliorum cnm habersiz bırakma emi
BAHAR1980 cnm tebriklerrrrrrrr hayırlı olsun
WALKBURGGGG cnm çok çok geçmiş olsun gerçekten ne dicemi bilemiorum umarım en kısa zamnda toplarsın kendini haberlerini beklioruz inşallah cnm
amin canım inşallah Allah ın izniyle bizler de evlatlarımıza kavuşuruz,bana da dua edrmisin,evet Meryem duası güzel.bu gün eşim sperm verdi büyük ihtimalle çarşamba transfer olacak.ben 5 embriyo istiyorum ama Firdevs hanım 4 diyor bakalım hayırlısı olsun yeterki bebişlerim olsunda.sevgilerimle canım Allah ım isteyip dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah ım bizi buralardan eli boş çevirmesin,ban da dua et canım görüşürüz
canım hattımı Türkiye deyken yurt dışı aramalarına açtırdım sadece o kadar,ailem arıyor,onlara hiçbir uyarı vermiyormuş normal yurt içindeki gibi çalıyor dediler bir sıkıntı yok.internete otelden giriyorum yanımda bilgisayar getirdik.ilk defe bu gün gittik Firdevs hanım rahmimi ölçtü eşim sperm verdi,yarın irem hanım embriyolar hakkında bilgi vericek,artık transfere gideriz herhalde.görüşürüz canım sevgilercnm başlangıcı yaptın hayırlı olsun...embriyoların güzel gelişmsi dileklerimle...kıbrısta telefon konusunu nasıl hallettin?yeni hat mı aldın?internete nasıl girebiliyorsun?transfere kadar hergün kliniğe gitmek gerekiyor mu?yoksa gerek gördükçe mi çağırıyorlar?merak işte ne yapayım:)))inşallah sizlerşn bize yardımcı olduğu gibi bende benden sonraki arkadaşlara yardımcı olacağım...kendine iii bak...şimdiden teşekkürler...
bebekciğim hamileliğim nasıl gidiyor bende bilmiyorumki,bişey hissetmiyorum
çok dua ediyorum,birde sırt üstü yatmaktan bi hal oldum,tüm sırtım ağrıyor,sabah 5 de ayaktayım.Hayırlısıyla bi doktor bulsaydım...
km lerce öteden enerjinizi gönderdiniz rahim ölçüm iyi geldi10.1mm dedi,Firdevs hanım eşim sperm verdi,büyük ihtimalle 5. gün olabilir dedi,bakalım inşallah.Firdevs hanımve irem hanımla tanıştık sağolsunlar ikisi de çok tatlılar sıcak kanlılar,ben herzamanki gibi gözyaşlarımı tutamdım biraz sulugözüm,İrem hanımla konuşurken çok duygulandım.merkez öyle çok gelişmiş değil ama iyiler sağolsunlar.ovitrellemi yaptı Firdevshanım hiç acımadı elleri dert görmesin.o uğurlu elleriyle bebişlerimi de rahmimi yerleştiriversin hayırlısıyla.bakalım irem hanımdan haber beklicez kaç yumi oldu kaçı döllendi kaçı 5.güne ulaşacak.Firdevs hanım 4 embriyo diyor ben de 5 bakalım ne olacak:)))ne bileyim nasıll yapsak 4 e tamam mı desem yardımmmm:.Allah ım hayırlısıyla bir olsaaaa.pozitif enerjileri göndermeye devam bana.bol dua edin canlarımmmm hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınnnn
EFSUNECİMMMMMMMMM cnm çok güzel haber vermişsin üçüzzz insan duyunca şok oluo gerçektenRabbim inşallah hayırlısı ile devam etmelerini nasp etsin bu durumla ilgili bişi yazmışın ondan öle dedim bakalım 12 haftalığa kadar gelene kadar belli olur cnm .......gerçekten insan kara kara düşünüo hayırlısı olsun inşallah cnm haberleri dört gözle bekliorum cnm habersiz bırakma emi
BAHAR1980 cnm tebriklerrrrrrrr hayırlı olsun
WALKBURGGGG cnm çok çok geçmiş olsun gerçekten ne dicemi bilemiorum umarım en kısa zamnda toplarsın kendini haberlerini beklioruz inşallah cnm
Allah ım senden razı olsun canım müminlerin birbirlerine dualar daha çok kabul oluyormuş ben onun için çok önem veriyorum,transfer günü ve saati belli olunca yazarım canımmm hoşçevet meryem duasi cok keskin ve güzel dualrimizdan birdir.doktorunu dinle cnm derim 5 embrio cogul gebelik anne ici n tehlikeli oluyor.yiende düsün derim.karar snein cnm kendi firkimdi )
bende 4 adet istedim yeterlidir diyorum.veren allahim birinide -4 nüde ayni diyorum ..yüce rabbim verecekse kaderimizde vardir zaten diyorum.
hayirli evlatlar nasip estin,kolay bir sürec olsun insallah.
tabiki duamida snein icin ve haziran grubuna edecegim tek tek kim gidiyorsa simdiden allahim kabul etsin cnm.
trasnfer saatinide ksiaca not yaz cnm daha etkili olur.))
dualarim sizinle..
sevgilerimle
geçmiş olsun canım,Allah ım diğer iksini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım ,üzülme sen de isterdin üç bebeğin olsun ama düşük tehdidin erken doğum tehdidin çok olurdu gerçekten üçüz çok zor.sen de onların iyiliği için yaptın ayrıca senin sağlığında çok önemli sevgiyle kal...
yüce rabbim öbürlerine sağlık sıhhat uzun ömür versin....bir dahaki gözyaşların mutluluk gözyaşları olsun...kendine dikkat et...sevgiler...
çok saolun arkadaşlar herşey kendim ve bebişlerim içindi dediğiniz gibi hayırlısı umarım diğerlerini sağlıklı kucağımıza alırız
canım seni görünce birden kalbim pırpır ediverdi ne oldu acaba diye.üzüldüm biliyomusun, yüreğim cız ediverdi,ama bu bi mecburiyetti napabilirsinki(( ama herşeyin hayırlısı canım.inşallah diğer ikisini sağlıcakla doğurursun canım.Allah seni onlara onlarıda sana bağışlasın tatlım:)
bu arda cinsiyetleride belli olur pek yakında canım.gerçi hepimizin tek umudu sağlıklı olsunlar da farketmez deimi ama:))
Canim cok gecmis olsun...hic de kolay bisey degildir yasadigin. inan hep aklimdaydin, ne yapacak, nasil olucak diye......insallah iki bebeklerin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin yüce rabbim.
kendine cok iyi bak.........baska nasil gidiyor hamileligin..migde bulantisi cok mu sendede? bende müthis kötüydü ilk 4-5 ay...
kızlar 10 gün sonra doktora gitmem gerek ama nereye gitceğimi bilmiyorum,kan tahlilimi aile hekimliğimde yaptım,şimdide bi kadın doğumcu bulmalıyım ama özelmi devletmi daha mantıklı bi seçim olur bilemiyorum,sizler ne yaptınız yardımcı olun bana lütfen...
sagolun arkadaslarim..........evet geldim 24. haftaya Allahin izniyle...............darisi insallah sizlere........
bilginisa canim, insallah Allah bu defa yüzünü hayirlisiyla güldürecek canim..insallah..dualarimiz seninle ve diger tüm tedavi gören arkadaslarla..herseyin hayirlisi canim..........
aykizim...prens ve prenses vallahi iyilerdir umarim..insan hep merak ediyor iste...ikizlerin birni cok hissediyorum, digerini pek degil..ozaman iste icimde korku geliyor...ayni zamanda aman olumlu düsün diyorum. Allah korusun diyorum......yani insallah 36. haftaya kadar bende kalirlar diyorum yavrularim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?