her şey gönlünce olur inşallah,,
dualarım inan seninle olacak,
transferin zorlanmadan çabucak geçsin,
güzel haberlerini okumayı bizlere nasip etsin.

Allah tüm evlat isteyen herkesin dualarını kabul eder ,kollarımızı hayırlı evlatlarla doldursun..

mrb arkadaşlar uzun zamandır nete giremiordum işlemden dolayı dinlenmedeydim......pztesi işlem oldu şükür ağrısız sızısız geçti.....
malesef ki bebişimin birine veda ettik masada ağladım işlem sırasında gerçekten çok zor durumdudoktor işlemin iyi geçtiğini bi aksilik beklemediğini söledi ama tabi belli olmaz dinlenmede ol biraz dedi şükür bi aksilik yok.....rabbim diğer bebişlerimi bize bağışlasınnn sağlıklı olsunlarda tek duam o......

EFSUNECİMMMMMMMMM cnm çok güzel haber vermişsin üçüzzz insan duyunca şok oluo gerçektenRabbim inşallah hayırlısı ile devam etmelerini nasp etsin bu durumla ilgili bişi yazmışın ondan öle dedim bakalım 12 haftalığa kadar gelene kadar belli olur cnm .......gerçekten insan kara kara düşünüo hayırlısı olsun inşallah cnm haberleri dört gözle bekliorum cnm habersiz bırakma emi

BAHAR1980 cnm tebriklerrrrrrrr hayırlı olsun

WALKBURGGGG cnm çok çok geçmiş olsun gerçekten ne dicemi bilemiorum umarım en kısa zamnda toplarsın kendini haberlerini beklioruz inşallah cnm

amin canım inşallah Allah ın izniyle bizler de evlatlarımıza kavuşuruz,bana da dua edrmisin,evet Meryem duası güzel.bu gün eşim sperm verdi büyük ihtimalle çarşamba transfer olacak.ben 5 embriyo istiyorum ama Firdevs hanım 4 diyor bakalım hayırlısı olsun yeterki bebişlerim olsunda.sevgilerimle canım Allah ım isteyip dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah ım bizi buralardan eli boş çevirmesin,ban da dua et canım görüşürüz

yüce rabbim öbürlerine sağlık sıhhat uzun ömür versin....bir dahaki gözyaşların mutluluk gözyaşları olsun...kendine dikkat et...sevgiler...

cnm başlangıcı yaptın hayırlı olsun...embriyoların güzel gelişmsi dileklerimle...kıbrısta telefon konusunu nasıl hallettin?yeni hat mı aldın?internete nasıl girebiliyorsun?transfere kadar hergün kliniğe gitmek gerekiyor mu?yoksa gerek gördükçe mi çağırıyorlar?merak işte ne yapayım:)))inşallah sizlerşn bize yardımcı olduğu gibi bende benden sonraki arkadaşlara yardımcı olacağım...kendine iii bak...şimdiden teşekkürler...

evet meryem duasi cok keskin ve güzel dualrimizdan birdir.doktorunu dinle cnm derim 5 embrio cogul gebelik anne ici n tehlikeli oluyor.yiende düsün derim.karar snein cnm kendi firkimdi )

bende 4 adet istedim yeterlidir diyorum.veren allahim birinide -4 nüde ayni diyorum ..yüce rabbim verecekse kaderimizde vardir zaten diyorum.
hayirli evlatlar nasip estin,kolay bir sürec olsun insallah.
tabiki duamida snein icin ve haziran grubuna edecegim tek tek kim gidiyorsa simdiden allahim kabul etsin cnm.
trasnfer saatinide ksiaca not yaz cnm daha etkili olur.))
dualarim sizinle..
sevgilerimle

canım hattımı Türkiye deyken yurt dışı aramalarına açtırdım sadece o kadar,ailem arıyor,onlara hiçbir uyarı vermiyormuş normal yurt içindeki gibi çalıyor dediler bir sıkıntı yok.internete otelden giriyorum yanımda bilgisayar getirdik.ilk defe bu gün gittik Firdevs hanım rahmimi ölçtü eşim sperm verdi,yarın irem hanım embriyolar hakkında bilgi vericek,artık transfere gideriz herhalde.görüşürüz canım sevgiler

Kardelenkaranfil canim, hayirli olsun..bak canim, bence sakin 5 tane embyro aliyim falan deme..elbette senin kararin ama biraz olsun sunu düsün...ya hepsi tutarsa? bak aykizim ücüzden biriinden vazgecmesi gereki, efsunede yüzde yüz 3 embyrodan 3 ü tuttu..güzelim tutsunda saglikli bir sekilde olsun..cogu gebeliklerin riskleri anne ve bebekler icin cok fazla.....bank ben 4 tane aldim 2si tuttu..tekrar bu yola girmis olsam, inan 3 den fazla kesinlikle 5. gün embyrosu almam....
cok iyi düsün......Allah yardimciniz olsun....

BAharim canim...yakinda hissedersin migde bulantilari, uyku gelmeleri..oh neler cekicen daha :)) insallah iyi gitsinde, diger sikayetler cekiliyor...

benim hamilelik iyi gidiyor, elbette sikayetlerim var, cogaliyorda git gide, ama olsun diyorum, önemlisi bebeklerin iyi olmasi..benim ayaklarim sismeye cok erken basladi daha 14. haftadaydim sanirim, öyle ayaklarimi görsen varya korkarsin :) berbat agriyor, berbat gözüküyor..birde migde yanmasi cok du, ama ona karsi ilac aliyorum. burnum cok tikaniyor, bazen nefes alamiyorum.

ama iyi taraflari da bir kac gündür bebeklerimi öyle hissediyorumki, bilhassa alttaki bebegimi, öyle aktif sanki spor yapiyor...hafif hafif kipirdamalar, bazen tekme atiyor sanki..o anlar varya, insan ucuyor resmen sevincten...daha bu sabah hepinize burda dua ettim, Allahim tüm forum arkadaslarimda bunlari hissetmeye nasip et diye.....yani insanin inanasi gelmiyor bu mucizeye......cok cok güzel bir duygu..bazen resmen hala agliyorum sevincten....

Son düzenleme:

canım seni görünce birden kalbim pırpır ediverdi ne oldu acaba diye.üzüldüm biliyomusun, yüreğim cız ediverdi,ama bu bi mecburiyetti napabilirsinki(( ama herşeyin hayırlısı canım.inşallah diğer ikisini sağlıcakla doğurursun canım.Allah seni onlara onlarıda sana bağışlasın tatlım:)

Allah ım senden razı olsun canım müminlerin birbirlerine dualar daha çok kabul oluyormuş ben onun için çok önem veriyorum,transfer günü ve saati belli olunca yazarım canımmm hoşçakallll

bu arda cinsiyetleride belli olur pek yakında canım.gerçi hepimizin tek umudu sağlıklı olsunlar da farketmez deimi ama:))

Canim cok gecmis olsun...hic de kolay bisey degildir yasadigin. inan hep aklimdaydin, ne yapacak, nasil olucak diye......insallah iki bebeklerin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin yüce rabbim.

kendine cok iyi bak.........baska nasil gidiyor hamileligin..migde bulantisi cok mu sendede? bende müthis kötüydü ilk 4-5 ay...

cnm çok saol arkadaşım hiç sorma o gün geri geri gitti ayaklarım masada ağladım öle görünce ne bbilim gerçekten zor inşallah bundan sonra hayırlı ve sağlıklı şekilde devam ederiz cnm

bu arda cinsiyetleride belli olur pek yakında canım.gerçi hepimizin tek umudu sağlıklı olsunlar da farketmez deimi ama:))

2 yada 3 haftaya belli olur heralde cnm o günü sabırsızlıkla bekliorum sağlıklı olsun da ne olursa olsun ikiside yok güzelolur

cnm çok saol çok teşekkür ederim şuan bi sıkıntı yok bazen gelio miğde bulantısı çok değil ama işte iştahsızlık var bişi yiyemiorum 2 kilo vermişim...sen neler yapıosun cnm şişlikler nasıl bebişler prens ve prensesimiz neler yapıo bakalım

Baharım ben özel doktora gittim öncekinde de şimdide . doktorum durumu biliyor daha hassas ve tedarikli davranıyor .. devletteki doktorlara güvenemiyorum ultrasonları gelişmiş falan değil.. sen kendin için en iyisini bilirsin canım.. hem özele arada da devlete kontrole gidebilirsinde ..

AYKIZIM nihayet yazdın seni merak ediyorduk.. geçmiş olsun arkadaşım ikizlerin sağlıcakla rahat rahat büyür gelişirler .. kendne çok dikkat et..

KARDELENKARANFİL verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim. daha önce lefkoşede uygun bir telde kalmıştık. bu kez daha uzun kalmayı düşünüyoruz ama lüks, pahalı yer olmasını düşünmüyorum.. Büyük anadoluya fiyatları sorup bana yazabilirimisin. herşeyi kendim ayarlamayı düşünüyorum..

BEBEK., canım ya ne kadar gayretli ve tevekkül halindesin kıyamam şaka baka 24. haftaya geldin zaman su gibi geçiyor çoğu gitti azı kaldı )

TUANA, aramıza hoşgeldin. rica etsem öncelikle kendinden bahsedermisin.. çocuğun var da o sebepten mi cinsiyet seçimi düşünüyorsun.
bu forumda hiç birimiz (hatırladığım kadarıyla ) cinsiyet seçimini düşünmedik.. sağlıklı çocuğumuz olması için uğraş verdik.
kıbrıstaki tüm doktorlar cinsiyet seçimi yapıyorlar diye biliyorum. fakat ödemesi de ona göre yüksek elbette...
ayrıca forumda açıktan mail adresi verilmesini ben pek sağlıklı bulmuyorum.. sonrasında sıkıntı oluşabilir...

sagolun arkadaslarim..........evet geldim 24. haftaya Allahin izniyle...............darisi insallah sizlere........

bilginisa canim, insallah Allah bu defa yüzünü hayirlisiyla güldürecek canim..insallah..dualarimiz seninle ve diger tüm tedavi gören arkadaslarla..herseyin hayirlisi canim..........

aykizim...prens ve prenses vallahi iyilerdir umarim..insan hep merak ediyor iste...ikizlerin birni cok hissediyorum, digerini pek degil..ozaman iste icimde korku geliyor...ayni zamanda aman olumlu düsün diyorum. Allah korusun diyorum......yani insallah 36. haftaya kadar bende kalirlar diyorum yavrularim........

iyilerdir inşallah cnm ya olumlu düşün herşey güzel olcak inşallah genelde erken oluomuş doktorlar 34 yada 36 haftalarda alıolarmış ikizleri öle duymuştum ama kalabildikleri kadar çok kalırlar inşallah ölde olur cnm umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…