canim kardelenkaranfilede yazmistim anodolu otelin fiati Klinik araciligiyla gidince 2 kisi 130 tek kisi 97 tl kahvalti aksam yemegi dahil ..lefkosede merit otel var klinigin cok yakininda geceligi 1 kisi 250 tl sadece kahvalti dahil ben transferden sonra orada kalmistim sevgiyle kal insallah pozitifle doneceksin ....

selam bir kiz annesiyim ve 2 kez tüp 2 kezde kibrisa gidip negatif aldim..vee yikilmiycam deyip tekrar deniycem kismetimde varsa olur ama kizim var diye oglum olsun diye bir gayem yok..benim icin evledin kizi erkegi yok Allah hayirli eli ayagi duzgun evlat versin rabbim kiz evlatta verse kucagimi doldursa dünyalar benim olur 2 kizim hatta 3 kizim olur yeterki olsun cinsiyet ayrimina karsiyim ve ayiranlarada inanamiyorum evlat yaa cinsiyetin ne önemi var kusura bakma canim biz bir evladimiz olsun diye ben dahil ( ben ilactan nefret eden biriydim cok zorda olmadan asla icmezdim) suan hala göbegim ignelerden mosmor ve gunde 9 hap yutuyordum ve hala kucagim bos yuce rabbimin takdiri hersey asla kendi adima cocugum olurken erkek olsun diye kibrisa gitmem erkek olacak belki hayirisz olacak Allah kimseye vermesin rabbimden gelen herseye raziyim razida oldum negatife bile sevgiyle kal cnm....

Bir kadının hayatında aşk erkekle başlıyor çocuk aşkı ile devam ediyor demişti annem. Ben erkek aşkında kaldım Sonucum negatif. Herşey yolunda idi, fakat olmadı. Üzgün değilim.. Kabullendim. Gitmeden önce bu sondu diye söz vermiştim kendime. Sanırım hayat bana bişeyler anlatmaya çalışıyor. Bazen vazgeçmesini bilmelisin. Ben vazgeçtim.

Güzel forum dostları , bir süre işime çok büyük zaman harcayacağım ve çocuk fikrinden uzaklaşmak için ilgimi dağıtacağım.. Karıkoca başbaşa mutluyduk zaten Daha da mutlu olmak için birbirimizi daha çok sevmeye söz verdik dün akşam..

Bütün forum dostları sağlıcakla kalın.

Herşey gönlünüzce olsun.

THEO

Arkadaşım inan kendim yaşamış kadar çok üzüldüm belki yaşıt olamamızın verdiği bi yakınlık ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin eşinle mutlu bi ömür nasip etsin inşallah kendini toparlayıp güçlenip aramıza katılırsın...KENDİNE ÇOK İYİ BAK!...

canım çok zor bir karar dı bana göre,
ama üstesinden geldin, umarım herşey yolunda gider ve ikizlerini sağ salim kucağına alırsın.
kendine çok dikkat et,,,

Theo gerçekten çok üzüldüm. siz birbirinizi daha çok sevin, daha mutlu olun. Çocuk fikrinden uzaklaş, başka şeylerle ilgilen ama ileride bir daha dene bence.
Canın acıyor biliyorum ama zaman çok iyi bir ilaç.
Geçecek.
Tekrar denesen de denemesen de istediğin her an biz buradayız.
Sevgilerimle.

canım gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor Allah ım sabırlar versin canım.Allah ım eşinle sana sağlıklı birlikte uzun ömürler nasip etsin.güzel bir evliliğiniz var anladığım kadarıyla değerini bilin bazı evliliklerde çocuk oluyor ama çok mutsuz evlilikler boşanmalar,bunlar daha zor bence,kendine ve eşine çok iyi bak canım çok üzüldüm ama elden gelen bir şey yok tatlımmm

:2:
seni diğer forumdan tanıyorum arkadaşım çoc.is.forumdam çok sevindim ikizlere hamilesin demek hayırlı olsun arkadaşım sağlıklı bi hamilelikle sağ salim kucakla ikizlerini.Darısı tüm isteyenelre inş.

arkadaşlar kendi sorumu alıntı ile tekrar sormak istiyorum lütfen cevap verirmisiniz

arkadaşım çok üzgünüm sanırım bu bizim sınavımız ve bize hep bilmediğimiz yerden soru geliyor bence önce kendine ve eşine bak sizin sağlığınız herşeyden önemli bu uğurda sağlığını kaybetmiş ama çok şükür yeniden sağlığına allahımın izni ile kavuşmuş biri olarak yazıyorum.bir müddet bu konuyu unut ama vazgeçme daima ümüt vardır
sevgiler.......

canim hadi gözünaydin cnm.adina sevindm ..persembe günü co güzel bir gün dua okyuacagim cnm.
ayrica yazarmisin? hangi igne ypaildi ? hangi ilac verildi ? pruloton depot yapildimi? biraz tedavi protokulden not düsermisin?
yasin kac bilmyiorum ama ilac dozu ve verilen tedavi cook önemli ..iyice sor firdevs hanima bu konunun üzerine düs cnm..))
kac embriyo alacksin?
transfer öncesi su iceciksin bilgin varmi?
Blast asamasi olacaksin ,
transferden sonraki iki gün dinlen
Yorulmadan otelinde gecir cok önemli deniyor bilgine.
sicak dus alma..
maydanoz yeme..bol haslanmis yumurta ye..
ilacina ignene özen göster..
anne nasihati gibi oldu degilmi olsun cnmbayan dayanismasi.
sakin olmalisin cnm ,sakin panik yapma..
tedavinden birazda yaz tamami?
simdiden bol sans diliyorum cnm.
tekrar görüsmek üzere
sorun varsa yaz cnm ..sevgiler

sevgili nildaaa cook tsk ederim insalalh senide böyle güzel yogun duygularla gönderecegiz cnm
tsk ederim duan icin kabu lettim simdiden..
sevgilerimle

sevgili bebek,
aklima gelmisken sorayim cnm. tarama testi hamileliginin kacinci haftasinda yaptirdin?
teknoloji ilerledigi icin co k erken haftalrada yapildigini biliyorum ben.
biraz bilgi veririmisin cnm.
insallah benimde bebisim olurda paylasirim burada her gün ..
tsk ederim.sevgilerimle..

arkadaşlar kendi sorumu alıntı ile tekrar sormak istiyorum lütfen cevap verirmisiniz

hazanumut meraba daha önce hiç yazışmamıştık.yazını görünce yazmak istedim.erken menepoz olup yada farklı sorunları olup donasyonla gebe kalan arkadaşlarımız tabiki var.isimlerini net hatırlamıyorum.ama forumun ilk sayfalarında vardı.erken menepoz donasyona engel deyil canım .çünkü rahim hiç bir zaman yaşlanmıyor.

canim ,burda görmek seni cok güzel.allah razi olsun güzel dileklerin icin.
insallah cnm tüm isteyen annelerimiz icin.
yüce rabim banada layik görürse bende isterim dansözden ..tek dansöz olsada olur cnm,güzel yüreginden ne gelirse..
iyi güzel arkadasim.
güzel paylasimlar dilerim.
sevgilerimle. kendine iyi bak cnm .igüzel yürekli bir annesin hissediyorum.yiki varsiniz .

regli oldun mu..hapın bitmişti sanırım.bende extrofeme başladım.hayırlısı ile altı gün sonra rahim kalınlığını ölçtürücem.nacizane bir fikir soğan kürü adet sökmeye birebir denemiştim.bazen doktorlar rahim kalınlığından regli döneminin yaklaşıp yaklaşmadığını anlıyorlar.

sevgili hazanumut
sorunu dogru anladiysam evet tabiki ,menepozda olsan ,adetin geciksede,sorun yasasan her zaman yapiliyor.
merak ettim bu bilgii sana doktorun vermedimi?

hangi doktora gidiyorsun? en saglikli bilgi seni tanyian dogum doktorundur.
menepozda bile olsan adet oluyor ilacla ile tedavi oluyorsun ve gidiyorsun.
formda cok kisi geriye dönük okursan hep sorunalrimiz varken tedavi oluyor gidiyoruz.sükür hamile cok annelerimiz var
darisi sana cnm.insallah sende umutla ciktigin nikin gibi bbeislerine kavusacaksin..
görüsmek üzere

nasilsin cnm? özelden emsajimi alamadinmi??bu haftalar biraz daginigim nedense. islerden olsa gerek..
hayir cnm olmadim daha.burdaki doktorum düsük dozda progestan hapi verdi cylco-prognovayi düsük verdi 14 gün verdi kullandim gelmedi..
bende baska bir doktora dnaisarak baska bir ilacla tedavideyim.olacagim regl ama yaklasik 7 güne kadar ancak..olursamda estrofeme baslyiorum kismetse..
sogan kürü ypatim kendim 3 gün ictim tik yok vallahi..
rahim kalinligi sorunz yasamadim hic ,insallahda olmaz ...
oo güzelll estrofeme basladin cok iyi nerden baksan 14 güne kadar gidersin.. darisi bana cnm ..
tekrar görüsmek üzere

canım cevabın için teşekkür ediyorum. bende yumurta donasyonu düşünüyorum ama menopoz dayım sanırım sanırım dedim çünkü ben ışın ve kemoterapi aldım sonra menepoza girdim daha önce yazmıştım ama doktora gitmedim doktor fobim oluştuğu için kendimi toparlar toparlamaz gideceğim aslında tekrar teşekkür ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşım cevabın için teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…