tşk cnm. bilgilerin çok güzel. otelden girebiliyosak internete süper. kıbrısta canımızda sıkılmaz bari. formuda takip ederiz. telefon konusunda kararsızım daha önceki yazılarda arayanlara yurtdışı ile görüşme yapıyosunuz diye uyarı verdiğini okumuştum sanırım. ve yine irem hanım ve firdevs hanımı ararkende kıbrıs uyarısını veriyordu. bende malum gizli gidicem hiçkimsenin bilmesini istemiyorum. hayırlı transferler şimdiden. allahım yardımcın olsun.

sanırım sıcak su torbasını efsun demişti. ben ondan yapıyorum. önceki sayfalarda öyle okumuştum. rahmin kanlanmasına yardımcı oluyomuş.

Sıcak su torbasını ben transferden sonra ayaklarım çok üşüdüğü içinnsadece ayaklarımın altına koyuyordum .
Asla karnıma koymadım.
Hatırlarsan fblıda otelde küveti sıcak su ile doldurup ayaklarını ısıtmıştı. Ayakları sıcak tutmak yeterli.. Ama yaz aylarında gerekmeyebilir.
Kan akışı için coraspin veriyorlar zaten!!!!

Haberlerine sevindin. Hakkına hayırlısı!! Merak ediyordum..
Nerede yaptırdın doktorun kim yazarsan memnun olurum..

Kızlarlar benim 3. Kesede kalp atışı yok şimdilik.
Süpriz yapmaz ise şimdilik ikize devam.
Hamilelik iyi geçmiyor çok kötüyüm.
Dinlenmek bile derdimi çözmüyor.
Ben sık giremiyorum okurken yazıları miğde bulantısından gene banyonun yolunu tutuyorum.
Çok nazendeymişim herhalde)

Aykızım işlemin başarılı geçmesine forumca sevindik. Sanırım hepimizin aklı sendeymiş. İkizlerini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.

Kızlar merhaba,
Bizi soranlar oldu ama yazamadım. Nolur kusura bakmayın. Biz iyiyiz. Benim tüm çabam süt artırma üzerine :) annem 'amma inatçı çıktın, ben olsam çoktan vazgeçmiştim' diyor. Bütün gün süt arttırıcı bişeyler hazırlayıp yiyorum. Yeğeniniz de iyi. Artık cazgırlık yapmaya başladı. Boğa burcu bebeklerinin açlığa tahammül edemediğini okumuştum ama inanamıyorum. Acıktığı an ağlamıyor, kendini parçalıyor :)) çok içtiğinden değil de sabırsızlığından :)
Bu arada hamilelere ve sıra bekleyenlere;
Hastanenin bir hizmeti var, eve anne bebek hemşiresi gelip kontrol ediyor ve kısa bir eğitim veriyor. Bu eğitim esnasında süt için öğrendiklerim;
Tencerede pişen yemeğe kimyon konulursa sütte gaz olmazmış.
Aynı şekilde peynirin üzerine ekilen öğütülmüş çörek otu da sütteki gazı engelliyormuş.
5-6 kuru inciri yarım litre suda kaynatıp içince süt artıyor.
Bir tutam ısırgan ve rezeneyi birlikte demleyip her gün 1 fincan içmeliymiş. Rezene gazı alıyor, ısırgan süt yapıyormuş.
Sabahları tahin pekmez de süt arttırıcılardanmış.
Ayrıca lactate diye bir çay var. Doğadanın. O da işe yarıyormuş.
Şahsi fikrim; en çok işe yarayanı lactamil mama. Anne maması. Tadı da gayet güzel :)
Hepinizin süt maceralarını dinlemek dileğiyle.
Kendinize iyi bakın :))

canım inşallah bende ikiz çok istiyorum Rabbim inşalah bu dünyamda bana bu mükafatı layık görür. otelle klinik arası 30 dk fafan zaten servis gelip seni alıyor canım buradaki ulaşım için eksta para vermiyosun.aklınız takılan herşeyi sorabilirsiniz.sevgiler bana dua etmeye devam

canım bizimde 6-7 gece olucak toplam burada kalmamız ,paket içinde 5gece kalma var İrem hanım bizim için görüşüp 130tl yaptırdı.ben sordum otel fiyatını 130-160tl bir gecelik fiyatıama sezon fiyatı200tl dedi canım.görüşürüz.

evet canım sürekli forumu takip ediyorum.bu telefon konusu benim de kafama takıldı şimdi kardşimin başka operatör ona da herhangi bir uyarı vermiyormuş.ben Firdevs hanımı ve irem hanımı defalarca aradım hiç yurt dışı demedi acaba benim operatörümden mi anlamadım ben sadece operatörümü yurt dışı aramalarına açtırdım nasıl oluyor bilen var mı tam olarak?

Kızlarrr şimdi irem hanım aradı 11 tane embriyomuz olmuş, perşembe günü transferimiz olacak İnşaallah. Ayyyy Heyevcandan ölüyoorumm galibaaaaaaaa. Ben şimdiden böyleysem trnasfer günü nasıl olurum acabaaaaaaa.

baharım sağlıklı hamilelik dilerim. senin dansözler gecikti kusura bakma olur mu??
aynı günlerde waltkrayburg ikinci negatifi öğrendi ya inan o ağlarken içimden gelmedi dansöz koymak. çünkü birinci negatif beni sarstı. ikinci onu daha da çok sarstı diye gerçekten çok üzgündüm. birde onun firdevs hanıma gidip ikinci de pozitif sonuç alması bana umut olacaktı. diyecektim ki evet doktoru değiştireceğim ve pozitif olacak .....ama olmayınca ona kendim kadar çok üzüldüm...
allah yardımcısı olsun yeniden güçlensin umutlansın inşallah.....

ama dansözler senin için oynamadı
bu da sana haksızlık olduu.....((
affet...

ŞİMDİ GELİYOR İŞTE SENİN İÇİN HERŞEY BÖYLE DEVAM ETSİN HAKKINA HAYIRLISI OLSUN TEBRİK EDİYOR ÖPÜYORUM SENİEki Görüntüle 720833 Eki Görüntüle 720834 Eki Görüntüle 720834 ]16:Eki Görüntüle 720833 Eki Görüntüle 720834

bol şanslar diliyorum.
güzel sonuçla dönmen için dua ediyorum.
her güzel pozitif sonuç sıradakilere umut oluyor...
herşey yolunda gitsin hayatında yepyeni bir dönemin başlangıcı olsun bu günler inşallah...

sanırım bu kadar çok mide bulantısı yapan beta hcg nin çok yüksek oluşuymuş. her insanda da çok farklı aralıkta oluyormuş bu. ama sanırım 12. haftadan sonra geçiyor.
sık dişini az kaldı..

inşallah daha çabuk geçer..
kokuyu biliyorum hamileliğimde yaşadım halao günlerden kalan tiksindiğim kokular var. çok zor bişey bu da ama...naaaapacaaann MECBUUURRR

ALLAH FORUMDAKİ HERKESE ÇEKTİRSİN İNŞALLAH

kardelen canım merhaba..şu an kıbrıstasın her ne kadar uzakda olsan yanlız değilsin canım..sana dua edicem..hayırlısıyla transferin çok güzel geçsin ve bebeklerinle birlikte dön inşallah..bu arada kıbrısa gidecek diğer arkadaşlarım Larax, Bilginisa sizlerede bol şans diliyorum dualarımı tüm bu yolda olanlara ediyorum..

iyi dileklerin için sağol Allah ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

sağol canım Allah razı olsun,Allah ım pozitif sonuçarı aldığımız günleri de göstersin inşallahhhhh

arkadaşlar ben forumu baştan okumaya çalışıyorum ama okurken aklıma bir şey takıldı sonucu pozitif olan ve yaşı 43 ün üzerinde olan arkadaşlar daha önce doğum yapmış arkadaşlarmı yani 43 yaş üzeri menopoz lu ve daha önce doğum yapmamış biri de hamile kalıp çocuk doğuran oldumu cevaplarsanız çok sevinirim çünkü pozitif sonuçların bazıları örneğin 2. çocuk gibi okudum şimdiden teşekkür ediyorum. kıbrıstaki arkadaşlar sonuç bekleyenler ve şu anda hamile olanlar allah yardımcınız olsun

canim otel fiyati klinikle anlasmali oldugu icin paket disindada esinle birlikte 130 tl esin ayrilirsa 97 tl ödüyorsun ben paket almadim esimde 3 gün sonra gitmisti sadeceesin olmazsa 33 tl az ödüyorsun hangi sezonda gidersen git Klinik araciligiyla gittigin Zaman fiat buymus ben sormustum sevgiler hayirli transferler diliyorum sevgiyle kalin....

EFSUNECİMMMM cnm çok saol ben antalyada tıpta bir perinatololji profosörü var cnm ona gittim..senin içinde hayırlısı cnm inşallah zor oluodur umarım en kısa zamanda buda geçer

Aykızım işlemin başarılı geçmesine forumca sevindik. Sanırım hepimizin aklı sendeymiş. İkizlerini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.

RÜZGARSELİNCİM cnm çok teşekkürler amin inşallah..sen nasılsın bebiş prensesimiz nasıl?

KARDELENKARANFİLCİM cnm sanada şimdiden bol şanslar rahat ol sadece inşallah bebilerini alıp geleceksin

hepinize ısındım şimdiden rabbim karnında bebekleri olanları sag salim dünyaya getirmesini olmayanlarada kısadan kısa bir zamanda müjdeji nasip etsin ben 4 kız çocugu annesiyim onlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum ben bir evin bir kızıyım bacısız büyüdüm bunun acısını çok çektim şimdi kızlrım 4 bacılı onların her biri ayrı kıymetli ama artık birde erkek olsun istiyorum..çokkkkkkk özür dilerimmm ben tüp bebek falan araştırıken buraya kadar geldim sizin sorununuz karşısında bana kızmanızı normal karşılarım ama anlayışlı olursanızda çok mutlu olurum... seneye kıbrısı düşünüyorum ve şimdiden araştırıyorum en iyi doktorları en iyi isimleri kalınan yerleriii sizleri seviyorum duam sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…