canım hattımı Türkiye deyken yurt dışı aramalarına açtırdım sadece o kadar,ailem arıyor,onlara hiçbir uyarı vermiyormuş normal yurt içindeki gibi çalıyor dediler bir sıkıntı yok.internete otelden giriyorum yanımda bilgisayar getirdik.ilk defe bu gün gittik Firdevs hanım rahmimi ölçtü eşim sperm verdi,yarın irem hanım embriyolar hakkında bilgi vericek,artık transfere gideriz herhalde.görüşürüz canım sevgiler
sanırım sıcak su torbasını efsun demişti. ben ondan yapıyorum. önceki sayfalarda öyle okumuştum. rahmin kanlanmasına yardımcı oluyomuş.
sanırım sıcak su torbasını efsun demişti. ben ondan yapıyorum. önceki sayfalarda öyle okumuştum. rahmin kanlanmasına yardımcı oluyomuş.
canım inşallah bende ikiz çok istiyorum Rabbim inşalah bu dünyamda bana bu mükafatı layık görür. otelle klinik arası 30 dk fafan zaten servis gelip seni alıyor canım buradaki ulaşım için eksta para vermiyosun.aklınız takılan herşeyi sorabilirsiniz.sevgiler bana dua etmeye devamgönlümden ne yalan söyleyeyim senin için ikiz geçiyor,
sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün, zihnen mükemmel evlatların olsun.
otel ve klinik için verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Biz sizden sonra gidecekler için bir ışık oluyorsunuz.
lütfen yazmaya bilgi vermeye devam eder misin?
merak ettiğim otel ile klinik arasında kaç dakika var?
canım bizimde 6-7 gece olucak toplam burada kalmamız ,paket içinde 5gece kalma var İrem hanım bizim için görüşüp 130tl yaptırdı.ben sordum otel fiyatını 130-160tl bir gecelik fiyatıama sezon fiyatı200tl dedi canım.görüşürüz.Baharım ben özel doktora gittim öncekinde de şimdide . doktorum durumu biliyor daha hassas ve tedarikli davranıyor .. devletteki doktorlara güvenemiyorum ultrasonları gelişmiş falan değil.. sen kendin için en iyisini bilirsin canım.. hem özele arada da devlete kontrole gidebilirsinde ..
AYKIZIM nihayet yazdın seni merak ediyorduk.. geçmiş olsun arkadaşım ikizlerin sağlıcakla rahat rahat büyür gelişirler .. kendne çok dikkat et..
KARDELENKARANFİL verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim. daha önce lefkoşede uygun bir telde kalmıştık. bu kez daha uzun kalmayı düşünüyoruz ama lüks, pahalı yer olmasını düşünmüyorum.. Büyük anadoluya fiyatları sorup bana yazabilirimisin. herşeyi kendim ayarlamayı düşünüyorum..
BEBEK., canım ya ne kadar gayretli ve tevekkül halindesin kıyamam şaka baka 24. haftaya geldin zaman su gibi geçiyor çoğu gitti azı kaldı )
TUANA, aramıza hoşgeldin. rica etsem öncelikle kendinden bahsedermisin.. çocuğun var da o sebepten mi cinsiyet seçimi düşünüyorsun.
bu forumda hiç birimiz (hatırladığım kadarıyla ) cinsiyet seçimini düşünmedik.. sağlıklı çocuğumuz olması için uğraş verdik.
kıbrıstaki tüm doktorlar cinsiyet seçimi yapıyorlar diye biliyorum. fakat ödemesi de ona göre yüksek elbette...
ayrıca forumda açıktan mail adresi verilmesini ben pek sağlıklı bulmuyorum.. sonrasında sıkıntı oluşabilir...
tşk cnm. bilgilerin çok güzel. otelden girebiliyosak internete süper. kıbrısta canımızda sıkılmaz bari. formuda takip ederiz. telefon konusunda kararsızım daha önceki yazılarda arayanlara yurtdışı ile görüşme yapıyosunuz diye uyarı verdiğini okumuştum sanırım. ve yine irem hanım ve firdevs hanımı ararkende kıbrıs uyarısını veriyordu. bende malum gizli gidicem hiçkimsenin bilmesini istemiyorum. hayırlı transferler şimdiden. allahım yardımcın olsun.
iyi dileklerin için sağol Allah ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...kardelen canım merhaba..şu an kıbrıstasın her ne kadar uzakda olsan yanlız değilsin canım..sana dua edicem..hayırlısıyla transferin çok güzel geçsin ve bebeklerinle birlikte dön inşallah..bu arada kıbrısa gidecek diğer arkadaşlarım Larax, Bilginisa sizlerede bol şans diliyorum dualarımı tüm bu yolda olanlara ediyorum..
sağol canım Allah razı olsun,Allah ım pozitif sonuçarı aldığımız günleri de göstersin inşallahhhhhbol şanslar diliyorum.
güzel sonuçla dönmen için dua ediyorum.
her güzel pozitif sonuç sıradakilere umut oluyor...
herşey yolunda gitsin hayatında yepyeni bir dönemin başlangıcı olsun bu günler inşallah...
canım bizimde 6-7 gece olucak toplam burada kalmamız ,paket içinde 5gece kalma var İrem hanım bizim için görüşüp 130tl yaptırdı.ben sordum otel fiyatını 130-160tl bir gecelik fiyatıama sezon fiyatı200tl dedi canım.görüşürüz.
Haberlerine sevindin. Hakkına hayırlısı!! Merak ediyordum..
Nerede yaptırdın doktorun kim yazarsan memnun olurum..
Kızlarlar benim 3. Kesede kalp atışı yok şimdilik.
Süpriz yapmaz ise şimdilik ikize devam.
Hamilelik iyi geçmiyor çok kötüyüm.
Dinlenmek bile derdimi çözmüyor.
Ben sık giremiyorum okurken yazıları miğde bulantısından gene banyonun yolunu tutuyorum.
Çok nazendeymişim herhalde)
Aykızım işlemin başarılı geçmesine forumca sevindik. Sanırım hepimizin aklı sendeymiş. İkizlerini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.
Kızlarrr şimdi irem hanım aradı 11 tane embriyomuz olmuş, perşembe günü transferimiz olacak İnşaallah. Ayyyy Heyevcandan ölüyoorumm galibaaaaaaaa. Ben şimdiden böyleysem trnasfer günü nasıl olurum acabaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?