slm ben 3 tane büyüttüm şükür rabbim herkese versin bebekler gazı olunca aç olsun olmasın aranır emmek için memeyi çekiştirir azına süt gelincede sinirlenir ben bu sorunu ilk bebegimde tecrübeli biri sayesinde çözdüm çok sık emzirmedim yani 10 dakikada yarım satte bir emzirip sürekli gaz sorunu yaşayacagına 2 saatte üç saatte bir emzirdim hep hızlı kilo aldı hemde gaz sorunu bitti...denemek istersen sende dene
canım hayırlı osun canımiki gün aramız olucak transfer için hadi bakalım hayırlısı.doktorun kimdi canım?rapor almakla iyi yapmışsın boşver işler sonra da olur.sana kaç tane transfer edilecek canım ne dedi doktorun?Allah ikimizinde yardımcısı olsun hayırlısıyla bebişlerimizi alıp gidelimdün kıbrıstaydım bugün evime döndüm .rahim kalınlığım ölçüldü eşim sperm verdi kısmetse cumartesi günü transferim yapılacak cumadan itibaren 15 günlük rapor ayarladım işe gelmiycem iş yernin yolları çok bozuk 600 metre kadar zıplayarak gidiyorsun arabada ilk yolların için ilk önceki pplanım bu sonra nasıl bir cözüm bulurum hiç bilmiyorum...
lütfen her aklınıza geldiğimde benim içinde dua edin cumartesi transferimin hayırlı olması ve hamile kalabilmem için ben bu anı cok bekledim dualarınızı lütfen eksik etmeyin arkadaşlar.....allaha emanet olun...
canım hayırlı osun canımiki gün aramız olucak transfer için hadi bakalım hayırlısı.doktorun kimdi canım?rapo almakla iyi yapmışsın boşver işler sonra da olur.sana kaç tane transfer edilecek canım ne dedi doktorun?Allah ikimizinde yardımcısı olsun hayırlısıyla bebişlerimizi alıp gidelim
canım hayırlı osun canımiki gün aramız olucak transfer için hadi bakalım hayırlısı.doktorun kimdi canım?rapo almakla iyi yapmışsın boşver işler sonra da olur.sana kaç tane transfer edilecek canım ne dedi doktorun?Allah ikimizinde yardımcısı olsun hayırlısıyla bebişlerimizi alıp gidelim
efsuneciğim bende hayırlısıyla haziran ortasında kıbrıs yolcusuyum. dr. firdevs hanım. bana hep ilham oldunuz . beni listeden güncelleyebilirsen sevinirim. en sağdaki bölüme ikizlere üçüzlere hamiş yazmak dileğiyle.:)
canım yaa ben de çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki,bazen böyle güzel hayaller kuruyorum ikiz olsa biri oğlan biri kız isim düşünmeye başlıyorum,bazen de ya olmazsa diyip üzülüyorum Allah ım karmakarışık duygular içindeyim Rabbim bu hayatımızda bu mükafatı veriverse ne güzel olur yaaaa. benim transferim perşembe günü saati belli değil ama firdevs hanım ben 5tane dediğim için bana 3 demedi 4 tane yaparız dedi,olucak oldktan sonra 4-5 farketmez aslında da işte insan gönlüne söz geçiremiyor artık olsun diye...büyük ihtimalle 4 tane alcam.hayırlısı bakalım....görüşürüzcanım teşekkür ederim amin işalah allahın izni ile ikimizde güzel haber vereceğiz burdan doktorum firdevs hanım cumartesi transfer yapılacak 3 yada 4 dedi ama kesin birşey konuşmadık sadece düşünüyorum dedi senin bellimi ayy cok umutluyum ve cokta heyecanlıyım biliyormusun sen ne durumdasın...
Kardelencim nasilsin varmi embriyolarda yeni haberler. Birde canim sana donor bilgisi gondermislermiydi ne zaman gonderdiler ya da.
iyi akşamlar arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
ben kendimi anlatayım sonra yavaş yavaş tanışacağımızı umuyorum. ben 44 yaşındayım kaç tüp denedim kaç yumurta takibi yaptırdığımı inanın hatırlamıyorum. yani o kadar çoktu hangi dr iyi dense oraya koştum 15 yıllık evliyim.ilk yıllar korundum sonra miyom ameliyatı oldum sonra rahim zor toplandı rahim toparlandı yumurta rezervi azaldı kalitesiz oldu bir kez yumurta takibinde hamile kaldım ve düştü sonra çok çok üzüldüm.ve kanser oldum uzun bir tedavi süresi çok zor günler ama çok şükür iyiyim bu arada tedaviye başlamadan 2 gün önce adetim bitti adetim çok çok düzenli idi.ışın dan 2 gün önce son adetimi gördüm ve bir daha adet olmadım 2 yıldır hastalığı tamamen atlatınca bebek özlemim yine depreşti.ve sizin yazılarınızı okudum acaba olabilirmi diye düşünüyorum.dr derseniz kadın doğum dr una 2 yıldır hiç uğramadım öyle çok dr ile muhatap oldum ve dr fobim oluştu ki çok çok korktum korkuyorum gitmedim ha bu arada ışın dan dolayı troidde nodül oluştu.ve tsh çok yüksek çıktı troidin hiç çalışmıyor dediler levitron 100 den hergün 1 adet içiyordum.tekrar ölçtürdüm tsh sınırın altına düştü ilacı yarıma düşürdüler.arkadaşlar başınızı ağrıtmayayım bende hikaye çok kısaca donasyon düşünüyorum ve tabiiki sizlerden destek bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hamile arkadaşları kutluyorum diğer arkadaşlara da tez zamanda nasip etsin inşallah.arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.bu arada forumun başını günlerdir okuyorum heniz 60.sayfadayım sonları hergün okuyorum tekrar görüşmek üzere.
canım Firdevs hanım embriyoları sık sık rahatsız etmek iyi olmaz dediği için arayıp sormadım, yeni haber yok ben de çatlıyorum ama....bana donör bilgisini İrem hanım gönderdi.buraya gelmeden bir hafta önce falan.görüşürüz canım perşembe bana dua et bebişlerim bana yapışsın beni hiç bırakmasınlar diyeee.benim de dualarım sizinle
Mormenekşe ameliyat tarihiniz belli mi? Haziran geldi bile. Heyecanlı mısın?
canım arkadaşlarım ikiniz içinde dualarım sizinle olacak,
o kadar güzel geçsin ki transferiniz, zaman hızla aksın geçsin, ve
pozitif test sonuçlarınızla hep beraber mutlu olalım sevinelim.
lütfen yazın sizden haberler alalım.
kardelen havalar nasıl? transfere az kaldı neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?