cnm çok teşekkür ederim Rabbim diğer bebeklerime sağlık ver kucağıma almayı nasip etsin.....cnm işlem çok basit ilk başta devlet hastanesinden heyet raporu alıosun işlem yapılmasını istediğine dair bi yazı....sonra karından iğne ile girilerek bebeğin kalbine ilaç verilio cnm işlem 10 dk falan sürüo sadece iğne vurulunca hissettiğin acı var sadece o acı oluo.....sonra beni 1 saat dinlendirdiler cnm orada hemen kalkmadım tekrar ultrasonla baktı sorun olmadığını söledi doktor.bebek orada kaldı cnm diğer bebekler büyüdükçe o ebbeğin kaybolacağını sölediler.doktorumda kayboluo dio.3-4 günün çok önemli olduğunu söledi cnm doktor düşük olduğu zaman 3 -4 günde oluomuş.ama ben hala fırsat buldukça dinleniorum.bugün doktorumda kont.vardı rahat ol herhangi bir sıkıntı olmadığını söledi şükürr.umarımda olmaz bundan sonra cnm

Merhaba,

Sanırım aynı yaşlardayız.Bende Firdevs hanım için İrem hanımla görüşüyorum.Tedaviyi kimle yapmıştınız biraz detay alabilirmiyim lütfen ? Tşk, Sevgiler,

Hayırlısı ile inş iyi haberleer alırsın canım.Kimle yaptırdınız tedaviyi ? Biraz detay ve görüş alabilirmiyim ? Tşk,
Sevgiler,

mrb arkadaşlar bugün doktordam geldim şükür bebişlerim iyilermiş bi sıkıntı yokmuş doktorum korkma dedi rahat ol dedive bir bebişimizin cinsiyetini öğrendik oğlan dedi doktor diğerini göremedim dedi.D

Canim sizin sperm donasyonuydu ya esiin nasil kiziniza karsi bizimde buyuk ihtimal embriyo donasyonu olacagi icin eşim kabullenebilirmi diye korku var

Eslemsena benim eşim hemen sahiplendi bir problem yaşamadık. Zaten çocukları çok seven biriydi. Öyle güzel, öyle masum ki sevmemek mümkün değil. Bu arada eşimin tarafı kızımızı babasına benzetiyor :))
Eğer eşin donasyonu kabullendiyse korkmana gerek yok :))

arkadaşlar coraspine ne zaman başladınız folbiole başladım coraspini adet bitiminden snra mı kullanmak lazım?

Canım ben coraspine kullanmadım ama clexane a transfer sonrası başladım. Yumurta toplamada kanamayı artırmasın diye coraspin kullanma bence. Transferle başlarsın. Ya da yumurta toplama sonrası.

Kardelenkaranfil ben transfer gününe kadar denize girmiştim. Bir sorun olmayacağını hem oradaki hem de tr deki doktorum söylemişti. Transferden sonra girme dediler. Bence sen de doktorunu ara. Gir derse atla havuza, kocan şaşırsın :))

Umutlan tabii ki, umut olmasa denemezdiniz ki. İnşallah bulunacak. Bulunamazsa da bu bir son değil yeni bir sürecin başlangıcı olacak. Bunu bilerek devam edersen daha rahat olursun canım.

Hayırlısı ile inş iyi haberleer alırsın canım.Kimle yaptırdınız tedaviyi ? Biraz detay ve görüş alabilirmiyim ? Tşk,
Sevgiler,

ben uzun zamandır araştırıyordum bu formu okumanı tavsiye ederim sana eline kağıt kalem alaraktan notlar al ben o şekilde yaptım ve sonunda firdevs hanıma karar verdim allah nasip edersede cumartesi transferim olacak... sanadabol şans diliyorum içinden kim geçerse onu seç derim...

cumartesi günü eczaneden aldığım gebelik testini yaptım bir çizgi kırmızı birid silik çıktı batmalarımda oluyor baş dünmem var kabızlığım var

cumartesi günü eczaneden aldığım gebelik testini yaptım bir çizgi kırmızı birid silik çıktı batmalarımda oluyor baş dünmem var kabızlığım var

sevgili arkadasim hayirli olsun ben evde 12.gün test yaptim tek cizgi cikti sonucumda negatifti yani silik cikmis olmasi bence gebesin demek oluoyr hayirli olsun canim Allah kucagina almayida nasip etsin

Kabullendi canım esim benim esimde oyle cocuklari cok sever hatta kendinede soruyorum kabullenme konusunu o da diyor baskasinin cocuklarini bile seviyorumda bunu mu sevmicem diyor nasil olursa olsun o bizim bir parcamiz olacak diyor.
Insallah olur allahim bizede nasip ederde dualarinizi bekliyorum

aslında çokta belirtim var kan sonucumu almadan tam rahat olamicam korkuyorum

canim belirtiye aldanma benim cok belirtim vardi negatif oldu benim Tatli kardesim baharim var onda belirti yoktu pozitif oldu yani belirti herkeste olmuyor rahat ol sen hayirlisiyla senin dansözlerinide görecegiz sevgiler....

3 4 gün koyu kahve rengi lekelemem oldu can bey preluton depot önerdi 2 gün içinde kesilir dedi öyle oldu . embiriyolar rahime yerleşmeye çalıştığı için kanama oluyormuş

canım eşine benzetmelerine çok sevindim zira eşim bu yüzden çok tedirgin bana değil başşkasına benzicek diyor bizim aileler de çocuk doğduktan ilkokula kadar benzeme muhabbeti yaparlar şurası şuna burası buna benziyo diye.çok sevindim bu eşinin kabullenmesi hızlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…