3 4 gün koyu kahve rengi lekelemem oldu can bey preluton depot önerdi 2 gün içinde kesilir dedi öyle oldu . embiriyolar rahime yerleşmeye çalıştığı için kanama oluyormuş
herkese selam ayın 16 transferim oldu bu gün kan tahlili verdim yarın çıkıcakmış hayırlısı
ilk sayfadaki liste niye yok bilgisi olan varmı
yumurta toplama işlemini anestezi ile mi yaptırdınız?ben rahim filmini anestezi almadan çektirdim çok kötüydü şekerim çok düştü doktor ağrı şokuna girdiğimi söyledi bende dayanıklıyım diye hava atıyordum öncesindebir daha tövbe ettim gerek yok anestezi gerekiyorsa alıcam .eğer rahim filmi gibiyse ben anestezi alayım diyorum sence?
merhaba canım,
havuz sana yasakmı ? İrem Hanım tatile geliyorsun demişti, o yüzden sahile yakın bir otel olması bence daha iyi demişti.
ben de gerçekten deniz ve havuzu hayel etmiştim. Firdevs hanım mı yasakladı? yoksa sen tedbir amaçlı mı girmiyorsun?
transferim çok güzel bir günde oldu regaip kandilinde bolca dua ettim. 3 gün transferi oldum. başta 5 gün olucaktım yani 18 mayısta ama 9 yumurtam olduğu için can bey 3 gün transferi benim için daha iyiy olucağını söyledi. can bey benle çok ilgilendi tarnsfer sonrasında en kıymetli ve özel hastamız dedi tam 1 saat beni dinledi sorduğum tüm sorulara cevap verdi o gün çok yoğun oldukları halde . yalnız şevket dr 11 transferi vardı o gün peşpeşe giriyorduk transfere. bir çift vardı ikinci kez sperm donasyonu için gelmişti bir erkek çocuğu vardı donasyondan çocuk aynı babası çocuğu ilk grdüğümde yumurta danasyonu sanmıştım o kadar babasına benziyordu.
canim firdevs hnm banada hopla zipla transfere Kadar ama havuz deniz yok demisti yasak yani esim girdi bende girmemistim
canım sizin sperm donasyonu muydu?
Firdevs hanım da İrem hanım da yasak dedi canım maalesef,hatta Verda hanımında bir hastasıyla tanıştık onunda yuurta donasyonu ona da havuz deniz yok demiş canım enfeksiyon olabileceğinden dolayı....merhaba canım,
havuz sana yasakmı ? İrem Hanım tatile geliyorsun demişti, o yüzden sahile yakın bir otel olması bence daha iyi demişti.
ben de gerçekten deniz ve havuzu hayel etmiştim. Firdevs hanım mı yasakladı? yoksa sen tedbir amaçlı mı girmiyorsun?
Merhaba,
Sanırım aynı yaşlardayız.Bende Firdevs hanım için İrem hanımla görüşüyorum.Tedaviyi kimle yapmıştınız biraz detay alabilirmiyim lütfen ? Tşk, Sevgiler,
Firdevs hanım da İrem hanım da yasak dedi canım maalesef,hatta Verda hanımında bir hastasıyla tanıştık onunda yuurta donasyonu ona da havuz deniz yok demiş canım enfeksiyon olabileceğinden dolayı....
selam Tutku, ben 42 yasindayim, 43 e gircem. evet firdevs hanimda yaptirdim, cogu zaman irem hanimla herseyi görüstük telefonda. ön görüsmeye kibrisa gitmedim, yani sadece direk transfere gittik yaklasik 10 gün falan kaldik biz. birazda tatil amaci olsun diye. donör in cikmasi yaklasik 2 ay sürdü, bize sonra bilgileri verdiler, yasi, sac rengi, meslegi, kan grubu, anne-baba durumlari vs vs. sonra iste basladik tedaviye, adetimin sanirim 10. günü kibrsida olmustuk. 4 tane a kalite blasto transfer edilmisti. 2 si tuttu allaha sükür ve iyi gelisiyorlar bebekler. ama tekrar denemis olsam 3 tane blasto dan fazla almam. cünkü genc donörlerde gercekten hepsinin de tutma sansi var yani. ki cogu gebelik de cok riskli , hem bebekler hemde anne icin.
sen ilk kez mi deniyceksin donasyon? biraz bahset istersen.
bence de canım yeter ki bebişlerimiz olsun da değer....seneye bebişlerle gideriz denize...canım gerçekten çok üzüldüm ben tatil hayalleri kuruyordum.gidene kadar artık denize girerim. girmesem de olur dediğin gibi çocuklarla inşallah seneye gireriz.
canim belirtiye aldanma benim cok belirtim vardi negatif oldu benim Tatli kardesim baharim var onda belirti yoktu pozitif oldu yani belirti herkeste olmuyor rahat ol sen hayirlisiyla senin dansözlerinide görecegiz sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?