Arkadaşlar çok sık giremiyorum, bazen kısa göz atıp çıkıyorum... Kendimi iyi hissetmiyorum. Fazla tv izlemek, bilgisayara bakmak da sanki midemi bulandırıyor,ne tuhaf değil mi? Kendime şaşıyorum... 2 gündür migren şeklinde baş ağrım oldu; başımın sağ tarafından ensemden gözüme yayılan bir ağrı..2 günü yatarak geçirdim,ilaçsız,sessiz,ışıksız bir odada... Zaten mide rahatsızlığı,halsizlik cabası..
Bugün ağrım yok... Dünden beri midemde kurt var da midemi kazıyor sanki,kepek ekmek, kepekli grissini filan yersem iyi geliyor.Dün gece eşime mısır patlattırdım... Yemek kokusundan tiksinen ben cuma günü kelle-paça çorbası içmek istedimki bunu kırk yılın başı içerim... Cumartesi gece eşime kokareç aldırdım ki hamilelikte bunları yemeyi düşünmüyordum ayrıca kırk yılda bir yediğim şeyler... Neyse çok güvendik yerden aldı.. Bugün yediğimden yarın tiksiniyorum.. İtiraf ediyorum ki daha önceki hamileliğimde bu kadar erken dönemde şuursuzluk yaşamamıştım.. Demek ki bu velet biraz kaprisli.. Oğlum çok usluydu maaşallah, hala da öyle...
BİLGİNİSA,
Başın sağolsun arkadaşım;allah sevdiklerine sabır versin, mekanı cennet olsun...
AYKIZIM,
Operasyonun iyi geçmesine sevindim... İnşallah ikizlerin sağlıklı şekilde dünyaya gelirler...Kaderde 3. sü yokmuş ki bu kararı aldın ve yola devam..
KARDELENKARANFİL,
Transferine az kaldı, inşllah bebeklerine kavuşacaksın...
HAZANUMUT,
Hoşgeldin aramıza... Forumun ilk sayfasına bakmadın sanırım ordaki listede 40 yaş üstü gebeleri görebilirsin... Ben 44 üm. Daha önce doğal yoldan olmuş bir çocuğum var, şimdi 2. ye hamileyim Firdevsten
EFSUNE,
3.bebeğin kalp atışı olmaması senin hayrına hizmet ediyor diye düşünüyorum; bir gün redüksiyona ihtiyaç duymak zorunda kalmayacaksındır... Daha önce de söylemiştim, sana yazılan ve hayırlı olan kaç tane ise o gelecektir arkadaşım... Filmin sonu belli ama biz baştan izliyoruzz..
HAZIRLIK AŞAMASINDA OLANLAR,
Hepinizin tedavi ve transfer yolu açık, şansı bol olsun..
Hepiniz mutlu kalın...
sağlıklı sorunsuz bir transfer diliyorum canım...bebişlerinide al gel inşallah
Arkadaşlar çok sık giremiyorum, bazen kısa göz atıp çıkıyorum... Kendimi iyi hissetmiyorum. Fazla tv izlemek, bilgisayara bakmak da sanki midemi bulandırıyor,ne tuhaf değil mi? Kendime şaşıyorum... 2 gündür migren şeklinde baş ağrım oldu; başımın sağ tarafından ensemden gözüme yayılan bir ağrı..2 günü yatarak geçirdim,ilaçsız,sessiz,ışıksız bir odada... Zaten mide rahatsızlığı,halsizlik cabası..
Bugün ağrım yok... Dünden beri midemde kurt var da midemi kazıyor sanki,kepek ekmek, kepekli grissini filan yersem iyi geliyor.Dün gece eşime mısır patlattırdım... Yemek kokusundan tiksinen ben cuma günü kelle-paça çorbası içmek istedimki bunu kırk yılın başı içerim... Cumartesi gece eşime kokareç aldırdım ki hamilelikte bunları yemeyi düşünmüyordum ayrıca kırk yılda bir yediğim şeyler... Neyse çok güvendik yerden aldı.. Bugün yediğimden yarın tiksiniyorum.. İtiraf ediyorum ki daha önceki hamileliğimde bu kadar erken dönemde şuursuzluk yaşamamıştım.. Demek ki bu velet biraz kaprisli.. Oğlum çok usluydu maaşallah, hala da öyle...
BİLGİNİSA,
Başın sağolsun arkadaşım;allah sevdiklerine sabır versin, mekanı cennet olsun...
AYKIZIM,
Operasyonun iyi geçmesine sevindim... İnşallah ikizlerin sağlıklı şekilde dünyaya gelirler...Kaderde 3. sü yokmuş ki bu kararı aldın ve yola devam..
KARDELENKARANFİL,
Transferine az kaldı, inşllah bebeklerine
HAZANUMUT,
Hoşgeldin aramıza... Forumun ilk sayfasına bakmadın sanırım ordaki listede 40 yaş üstü gebeleri görebilirsin... Ben 44 üm. Daha önce doğal yoldan olmuş bir çocuğum var, şimdi 2. ye hamileyim Firdevsten
EFSUNE,
3.bebeğin kalp atışı olmaması senin hayrına hizmet ediyor diye düşünüyorum; bir gün redüksiyona ihtiyaç duymak zorunda kalmayacaksındır... Daha önce de söylemiştim, sana yazılan ve hayırlı olan kaç tane ise o gelecektir arkadaşım... Filmin sonu belli ama biz baştan izliyoruzz..
HAZIRLIK AŞAMASINDA OLANLAR,
Hepinizin tedavi ve transfer yolu açık, şansı bol olsun..
Hepiniz mutlu kalın..
.inşallah canım bebeklerimi alıp gelirim.sana da sorunsuz bir gebelik diliyorum.bana dua edin perşembe transferim var
43 yaşında hamile kalan ben varım. Hatta menepozda 46 yaşında hamile kalan. Çocuğu olup 44de ikiniye hamile kalanda..
Senin için çözümü doktorlar üretecek. Herkesinkaderi farklı. Bence bir an önce ideceğin yeri belirle ve gereken ön tahlileri yaptır. Yolun açık olsun,
başın sağolsun allah sabır versinCyglo ile hep zamanında kanardım. yine cumartesi gelmesi gerektiği halde hala tık yok.. hacı yolu bekler gibi kanamayı bekliyorum..
çok da takılmadım stres yapmadım aslında nasıl olsa gelir diye bu gece ya da yarın gelir sanırım eee yani estrofemede ona göre başlayacağım..
bugün eşimle çok güzel bir gün yaşadık sezonu açıp denize girdik mangal yaptık falan gezdik tozduk şarkılar türküler söyleyip eğlendik.
eve dönüş yolunda acı bir haber geldi
halamın 40 yaşındaki oğlu nasıl olduysa anlamadım bıçaklanmış ve hayatını kaybetmiş...
kalakaldım öylece eşinde ayrılmıştı dünya güzeli bir kızı vardı 7 yaşında . bana göre daha geç yaşta evlenmişti ama mutluluğu bulamamıştı.. benim yeğenim babasız kaldı gencecik dağ gibi kuzenim gitti..
ben marmaradayım halamlar egede .. cenaze yarın öğlen kalkacakmış ama gidemem bu ara ..
eğer kuzenimi toprağa verilirken görürsem bunu kaldıramam tam bu tedavim öncesinde dağılırım biliyorum..
Allahım nur içinde uyutsun beni bağışlasın ama gidemem eşimde yollamıyor zaten etkileneceğim diye..
Düşünüyorumda, kainatın büyüklüğünden fazla sevdiğim eşim var yanımda.. bu saadet Mevlanın en büyük lutfu olsa gerek..
Sevgili Hazanumut,
öncelikle hosgeldin foruma........40 yas üzeri bende varim burda, ilk cocugumuz olucak insallah (ikizler), yasim 42, nerdeyse 43e gircem. yani umut var canim - bilhassa donasyonda..........sana basarilar diliyorum....baska sorularin var ise, bizler hep burdayiz birbirimize destek oluyoruz.
Cyglo ile hep zamanında kanardım. yine cumartesi gelmesi gerektiği halde hala tık yok.. hacı yolu bekler gibi kanamayı bekliyorum..
çok da takılmadım stres yapmadım aslında nasıl olsa gelir diye bu gece ya da yarın gelir sanırım eee yani estrofemede ona göre başlayacağım..
bugün eşimle çok güzel bir gün yaşadık sezonu açıp denize girdik mangal yaptık falan gezdik tozduk şarkılar türküler söyleyip eğlendik.
eve dönüş yolunda acı bir haber geldi
halamın 40 yaşındaki oğlu nasıl olduysa anlamadım bıçaklanmış ve hayatını kaybetmiş...
kalakaldım öylece eşinde ayrılmıştı dünya güzeli bir kızı vardı 7 yaşında . bana göre daha geç yaşta evlenmişti ama mutluluğu bulamamıştı.. benim yeğenim babasız kaldı gencecik dağ gibi kuzenim gitti..
ben marmaradayım halamlar egede .. cenaze yarın öğlen kalkacakmış ama gidemem bu ara ..
eğer kuzenimi toprağa verilirken görürsem bunu kaldıramam tam bu tedavim öncesinde dağılırım biliyorum..
Allahım nur içinde uyutsun beni bağışlasın ama gidemem eşimde yollamıyor zaten etkileneceğim diye..
Düşünüyorumda, kainatın büyüklüğünden fazla sevdiğim eşim var yanımda.. bu saadet Mevlanın en büyük lutfu olsa gerek..
ikizlerinlee sağlıklı bir hamilelik diliyorum...kendine ve bebişlere iyi bak....
adetin gelmiş sevindim.benim transferimde galiba haziranın 10 yada12 arasında olucak.şimdiden heycanlıyım.bilginisa canım sen ilk denemende extrofeme neden bir geç başlamıştın.yani bir nedeni varmıydı.genelde ikinci gün başlanılıyor diye biliyorum.
Canim benim, sen nasilsin kücük melegin nasil? Süt arttirma konusunda insallah basarili olmusunuzdur. Benim yengemde bana dediki, en önemlisi süt konusunda bol bol sivi icmek dedi, yani su. sanirim iciyorsundurda bol bol.
kizin nasil canim? gülücükler atmaya basladimi - anne duygusu nasil bisey :)) gün gectikce bende sabirsizlaniyorum inan. daha odasini biseyini hazirlamadik diye huzursuzluk cöktü bana zaten. sanki gec kaliyormusuz gibi, ki daha vakti de var aslinda.
canim ya, kimbilir ne duygusal anlar,güzel stresli anlar yasiyorsunuzdur ailecek - insallah bu güzellikler hep böyle devam etsin!!!
Canım biz kendimiz ayarlıycaz.yakınlığını bilmiyorum ama rocks otelde kalıcaz.hepimiz için güzel pozitif sonuçlar olsun canımcanım ben bir önceki denemede bir kaç ay önceden başlamıştım diyebilirim. burdaki doktorum istanbuldan ünlü bir doktorla kontaktaydı. "2 ay adet olsun rahim kalınlaşsın öyle görelim "demişti. bende donasyondan önce yumurtalığıma bir kez bakılsın yumurta görülebilecek mi istiyordum. adet olduğumda gitmiştim yumurtalığı deneyyecekilaçlar verilmişti bir hafta sonra gittiğiimde yumurtalığımdan yanıt alınamamıştı. donasyona içimiz rahat bir şekilde yönlendirebildik..
bu maksatla adetden bir hafta sonra başlamıştım estrofeme..
yani biz menapozda olanlar için adeti baskılamak gibi bir durum olmadığından istenilen gün başlayabiliriz benim bildiğim kadarıyla.. için rahat olsun canım şimdi sürecine odaklan.
aynı zamanlarda doğuştayız seninle :) görüşme
imkanımız olabilir ben isterim sende istersen görüşelim..
uçak-otel nasıl yapcan .. ben kendim ayarlayacağım.. araştırıyorum halen. daha önce lefkoşede kalmıştık. bu kez girne de kalmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?