Canim benim, sen nasilsin kücük melegin nasil? Süt arttirma konusunda insallah basarili olmusunuzdur. Benim yengemde bana dediki, en önemlisi süt konusunda bol bol sivi icmek dedi, yani su. sanirim iciyorsundurda bol bol.

kizin nasil canim? gülücükler atmaya basladimi - anne duygusu nasil bisey :)) gün gectikce bende sabirsizlaniyorum inan. daha odasini biseyini hazirlamadik diye huzursuzluk cöktü bana zaten. sanki gec kaliyormusuz gibi, ki daha vakti de var aslinda.

canim ya, kimbilir ne duygusal anlar,güzel stresli anlar yasiyorsunuzdur ailecek - insallah bu güzellikler hep böyle devam etsin!!!

allhaım tamamına erdirir inşallah...şimdiden sağloıklı huzurlu hamilelikler dilerim....

çok geçmiş olsun...nasıl ve ve ne şekilde mutluysan öyle yaşaman dilğiyle....belli mi olur yine denemek için dönersin aramıza...bizler buradayız unutma..sağlıcakla ve sevgiyle kal...

Guzel kadinlar, ben donduuuum :82:
Nasilsiniz, forumda bahar bereketi devam ediyordur insallah. Hamileler nasilsiniz bakalim? cok merak ediyorum yeni haberler varmi, yeni hamileler? Simdi geriye dogru hepinizi okuyacagim.
Baktim ki sevgilinin isleri var, tatile cikacak hali yok, aldim basimi 2 hafta gittim. Bir hafta Istanbul'da aile ve arkadaslarla hasret giderip, sonra bir hafta da Bodrum'da detox programina katildiktan sonraaa, evime dondum, donmez olsaydim 6 derece ve durmadan yagiyor. Bomba gibi bir enerjiyle geldim ama, bakalim bu havada ne kadar gidecek.
Bir haftalik detox programinda 4 kilo zayifladim, amac kilo vermek degildi, o kadar ilac yukunden sonra ve glukoz intoleransi denen illetle beraber, vucudumu cok mutsuz etmistim, bunlari temizlemek, bobrek ve karacigeri biraz rahatlatmak istedim. Ama ise de yaradi bence. Inanilmaz bir enerji geldi vucuduma, gluckophage'i biraktim, kilo verdim. Gunde 9-10 kere sebze ve meyve sulari ile beslendik, PH'i 10 olan sular, detox corbalari, bir de karaciger detox'u icin 3 gunluk bir kur yaptim, hic kati yok, cigneme yok. Bu kadar zorluga dayanmaya calisan vucuduma birazcik yardim edeyim dedim. Bundan sonra da evde devam edecegim ogrendiklerimi uygulamaya. Ooooh gozum biraz deniz gordu, hatta buz gibiydi ama yuzdum bol bol.
Bugun ayagimin tozuyle doktora gittim, endometrium azicik daha iyi. 5,1mm'den yukari cikmazdi, simdi 5,7 mm olmus.
Anlamadigim bir sey acikladi bana, endometrium kavitesi optimal 3-4 cm olurmus, benimki de acilmaya baslamis 1 cm olmus. Ne ki bu?
Biraz okuyayim geriye dogru, sonra tekrar yazarim. Hepinize sevgiler.

canım çok teşekkür ederim cevapladığın için önce dr a gitmekle başlayacağım ahhhh o korkuyu bir atabilsem

başın sağolsun allah sabır versin

ah canım allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim ilk çocuk olmasına da sevindim cevap verdiğiniz için ilginiz için de teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

cnm başın saolsun rabbim mekanını cennet etsin ve kalanlara sabır diliorum cnm

ikizlerinlee sağlıklı bir hamilelik diliyorum...kendine ve bebişlere iyi bak....

cnm benim çok teşekkür ederim

duyarlılığınız için teşekkür ederim arkadaşlarım . evimdeyim daha iyiyim..

nihayet bugün kanamam geldi. Verda hanımla görüştüm . ilaç protokolum bir öncekindeki gibi. estrofemin ilk dört gün sabah akşam sonra günde 3 olarak alıyorum. coraspin günde 1, folbiol 1..
burdaki doktorum önceden elevite başlatmıştı.

bu durumda 8 haziranda ordayım bakalım hadi hayırlısı..

çok üzüldüm.acı bir ölüm olmuş.Rabbim kalanlara sabır ,sağlık nasip etsin.adetin gelmiş sevindim.benim transferimde galiba haziranın 10 yada12 arasında olucak.şimdiden heycanlıyım.bilginisa canım sen ilk denemende extrofeme neden bir geç başlamıştın.yani bir nedeni varmıydı.genelde ikinci gün başlanılıyor diye biliyorum.

canım ben bir önceki denemede bir kaç ay önceden başlamıştım diyebilirim. burdaki doktorum istanbuldan ünlü bir doktorla kontaktaydı. "2 ay adet olsun rahim kalınlaşsın öyle görelim "demişti. bende donasyondan önce yumurtalığıma bir kez bakılsın yumurta görülebilecek mi istiyordum. adet olduğumda gitmiştim yumurtalığı deneyyecekilaçlar verilmişti bir hafta sonra gittiğiimde yumurtalığımdan yanıt alınamamıştı. donasyona içimiz rahat bir şekilde yönlendirebildik..
bu maksatla adetden bir hafta sonra başlamıştım estrofeme..
yani biz menapozda olanlar için adeti baskılamak gibi bir durum olmadığından istenilen gün başlayabiliriz benim bildiğim kadarıyla.. için rahat olsun canım şimdi sürecine odaklan.
aynı zamanlarda doğuştayız seninle :) görüşme imkanımız olabilir ben isterim sende istersen görüşelim..

uçak-otel nasıl yapcan .. ben kendim ayarlayacağım.. araştırıyorum halen. daha önce lefkoşede kalmıştık. bu kez girne de kalmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

Merhaba bebekcim,
Annelik çok güzel ama çok da meşakatli bişeymiş. Şimdiden uykusuzluğa alıştım. Tüm günüm süt arttırma peşinde. Bir de ela son 4-5 gündür çok huzursuz. Aslında tüm gün değil, günde 5 saat falan. Aç değil ama aranıyor, ağlıyor ama tam emmiyor. Nedenini anlamaya çalışıyorum. Şu içtiğim incir suyunu kesmeyi deneyeceğim. Belki de o huzursuzluk yapıyor.
Günler jet hızıyla geçiyor. Şimdilik bilinçli bir gülme olmasa da güldüğünde gerçekten başka bir dünyaya geçiş yapıyorum. Gün o zaman aydınlanıyor.
Oda konusunda geç kalmadınız ama bence hazırlklara başlayın. Biz oda takımını 1 ay önceden eve getirdik koku hala çıkmadı. Keşke daha önce alsaymışız.
Senin de hamileliğin çok zor geçiyor ama sabır arkadaşım. Öyle güzel bir koku ki tüm yaşadıklarını unutacaksın.
Dileyen herkesin yaşaması dileklerimle...

slm ben 3 tane büyüttüm şükür rabbim herkese versin bebekler gazı olunca aç olsun olmasın aranır emmek için memeyi çekiştirir azına süt gelincede sinirlenir ben bu sorunu ilk bebegimde tecrübeli biri sayesinde çözdüm çok sık emzirmedim yani 10 dakikada yarım satte bir emzirip sürekli gaz sorunu yaşayacagına 2 saatte üç saatte bir emzirdim hep hızlı kilo aldı hemde gaz sorunu bitti...denemek istersen sende dene

dün kıbrıstaydım bugün evime döndüm .rahim kalınlığım ölçüldü eşim sperm verdi kısmetse cumartesi günü transferim yapılacak cumadan itibaren 15 günlük rapor ayarladım işe gelmiycem iş yernin yolları çok bozuk 600 metre kadar zıplayarak gidiyorsun arabada ilk yolların için ilk önceki pplanım bu sonra nasıl bir cözüm bulurum hiç bilmiyorum...
lütfen her aklınıza geldiğimde benim içinde dua edin cumartesi transferimin hayırlı olması ve hamile kalabilmem için ben bu anı cok bekledim dualarınızı lütfen eksik etmeyin arkadaşlar.....allaha emanet olun...

Canım biz kendimiz ayarlıycaz.yakınlığını bilmiyorum ama rocks otelde kalıcaz.hepimiz için güzel pozitif sonuçlar olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…