şuan otelde 3-4çift var donasyon için gelen dediğin gibi belli oluyor,inşallah herşey güzel olur,sana da rahat bir hamilelik diliyorum canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.son 1 gün transfere hayırlısıyla bebişlerim benimle kalırlar inşallah.bir de sana bir şey sorucam transferden önce embriyoların kalitesi hakkında bilgi verildi mi size?sana 4 embriyomu verildi.kızlar nasılsınız; EFSUNE canım ikizlerinin olması ne güzel,Allahım bundan sonra hayırlısını versin.. AYKIZIM geçmiş olsun; zor bir kararbundan sonra ikizlerini Allahım bağışlasın...., BİLGİNİSA başın sagolsun,kuzeninin mekanı cennet olsun,stress herşeyin başı,tedaviyede başlamışsın haydibismillahhh:)) KARDELENKARANGİL canım ben suan hala kalın çorap giyiyorum,ayaklarım üşüyor,birde Firdevs hoca bana havuz, deniz yasak demişti,zaten otelde bebiş isyeten çiftler belli oluyordu,kocalar güneş,havuz,derken tatil modundaydı,bayanlarda sadece izliyorduusen rahat ol,herşey güzel olcak inşallahhh NİLLLL35 cumartesi transferin oluyor,ayy ne heyecan vardır,bebişlerin sana sımsıkı tutunur inşallahhh RÜZGARSELİN canım Allah yardımcın olsun,minik bebiş çenesini kapatdımı,açmıyor,emmiyor,kızkardeşim oturup ağlamıştııı niye niye emmiyor diyee şimdiyse bebiş emmekten vazgeçemiyor,ama inatlarıda var hala..canım seninkide hırslı ve inatçı demekki...oooyyyşşş ben onun o minik çenesini öperim yerimm SHANTİ iyi dileklerin için sagol arkadaşım..... ARYADİCLE yârin güzel haberlerini okuycamm inşallahhh THEO canım sonucun için çok üzüldüm,ama sana Allahın bi lütfu eşe sahipsin ne güzel;biömür mutlu olcaksınız inşallahhh ATESSİNNN dansözler için sagol arkadaşım...yazdıkların çok doğru..o anki duygularımız aynıydı inan...fark etdiysen bende dansöz sözü bile geçirmedim...içimden gelmedi...ama inanıyorumki WALTKRAYBUR çok güçlü ve toparlanıp inşallah yeniden bebiş isteğine döncekkk... TRESS canım senin gelişmeler nasıl,ne zaman gitceğin bellimi KIZLAR UNUTDUGUM GÖZDEN KAÇIRDIĞIM BİŞEY VARSA ŞİMDİDEN AFFOLA...YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELMİŞLER...
şuan otelde 3-4çift var donasyon için gelen dediğin gibi belli oluyor,inşallah herşey güzel olur,sana da rahat bir hamilelik diliyorum canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.son 1 gün transfere hayırlısıyla bebişlerim benimle kalırlar inşallah.bir de sana bir şey sorucam transferden önce embriyoların kalitesi hakkında bilgi verildi mi size?sana 4 embriyomu verildi.[/QUO
sagol canım,amiinnn Allahım isteyen bekleyen herkesin kucağına hayırlı evlat versin; transferden önce emriyoların kalitesi hakkında bilgi verildi sanırım, gelişimleri iyi demişlerdi,ve 5.güne kadar ellemiycez demişlerdi,kliniğe gitdiğinde odaya alındıktan sonra Firdevs hoca yanına gelip konuşuyor,bilgi veriyor,sonra transfere alınıyorsun....evet canım benimkie 4 taneydi...Allahın izniyle herşey güzel olacak ve bebişlerini alıp gelceksin...
2 gündür çokkk sıkıntı çektim,pazar günü baya bi koyu akıntım oldu,fazlaydı,korktum,apar topar hastaneye gitdim,gidecek doktor yoktu,bende acil kadın doğum hastanesine gitdim,orda stajer 2 kadın doğumcu vardı,beni aldılar ultrasonda baktılar,minik bişey görüküyo dediler,sonrada kan tahlili istedi,verdim,2 saat kan sonucunu bekledim,kan değerin çok yüksek çıkmış,bide sorunca tersliyorlar,acil gelmiş sezeryanlar vardı yerde sedyede bekleyen,ayakta gelen başka bi bayan bayıldı,onlarıda görünce iyce strese girdim zaten,sonra tekrar ultrasona aldılar,bakmaya başladılar ama benim içimi dışıma çıkardılar,bu kezde minik bişey daha var ama bu gelişmeler bu kan değeriyle anormal çıkıyor;seni yatıralım ve hocamız baksın,sonlandırılsın dediler...oturdum ağladım,bende yatışı kabul etmedim,imza verip hastaneden kaçtım,iremi aradım,ağlıyorum,stres etme dedi,Firdevs hocayla görüşüp bana geri döndü,oda rahatlatıcı konuştu,sonrada bana önerdikleri doktora gitmemi istediler ve bende beklemedeyim...haftaya doktora gidiyorum...VE HALA İSTEDİĞİM GİBİ BİR DOKTOR BULAMADIM...
2 gündür çokkk sıkıntı çektim,pazar günü baya bi koyu akıntım oldu,fazlaydı,korktum,apar topar hastaneye gitdim,gidecek doktor yoktu,bende acil kadın doğum hastanesine gitdim,orda stajer 2 kadın doğumcu vardı,beni aldılar ultrasonda baktılar,minik bişey görüküyo dediler,sonrada kan tahlili istedi,verdim,2 saat kan sonucunu bekledim,kan değerin çok yüksek çıkmış,bide sorunca tersliyorlar,acil gelmiş sezeryanlar vardı yerde sedyede bekleyen,ayakta gelen başka bi bayan bayıldı,onlarıda görünce iyce strese girdim zaten,sonra tekrar ultrasona aldılar,bakmaya başladılar ama benim içimi dışıma çıkardılar,bu kezde minik bişey daha var ama bu gelişmeler bu kan değeriyle anormal çıkıyor;seni yatıralım ve hocamız baksın,sonlandırılsın dediler...oturdum ağladım,bende yatışı kabul etmedim,imza verip hastaneden kaçtım,iremi aradım,ağlıyorum,stres etme dedi,Firdevs hocayla görüşüp bana geri döndü,oda rahatlatıcı konuştu,sonrada bana önerdikleri doktora gitmemi istediler ve bende beklemedeyim...haftaya doktora gidiyorum...VE HALA İSTEDİĞİM GİBİ BİR DOKTOR BULAMADIM...
transferim çok güzel bir günde oldu regaip kandilinde bolca dua ettim. 3 gün transferi oldum. başta 5 gün olucaktım yani 18 mayısta ama 9 yumurtam olduğu için can bey 3 gün transferi benim için daha iyiy olucağını söyledi. can bey benle çok ilgilendi tarnsfer sonrasında en kıymetli ve özel hastamız dedi tam 1 saat beni dinledi sorduğum tüm sorulara cevap verdi o gün çok yoğun oldukları halde . yalnız şevket dr 11 transferi vardı o gün peşpeşe giriyorduk transfere. bir çift vardı ikinci kez sperm donasyonu için gelmişti bir erkek çocuğu vardı donasyondan çocuk aynı babası çocuğu ilk grdüğümde yumurta danasyonu sanmıştım o kadar babasına benziyordu.
mrb arkadaşlar bugün doktordam geldim şükür bebişlerim iyilermiş bi sıkıntı yokmuş doktorum korkma dedi rahat ol dedive bir bebişimizin cinsiyetini öğrendik oğlan dedi doktor diğerini göremedim dedi .D
Gunaydin arkadaslar
yine her gece gibi bu gece de uyuyamiyorum... Gunlerdir sabah 2,30 gibi kalkip sabah 5 lere kadar ayakdayim.... Bazen yuregim kalbim sIkIsiyor sanki, icime bi huzursuzluk ve korku giriyo../
hayirdir artik...nefes almakta dahi bazen zorluk cekiyom.
Dusunceler boyunu alip gidiyor... Bebeklerim acaba genetik annesi olmadigimi anliycaklarmi? Bebeklerim acaba biraz olsun bana benziyckmi? Insanlar derse, cocuklar hic sana benzemiyor ben ne cevap vericem?
Iste durumlar boyle... Bana akil fikir verin arkadaslar bu dusuncelerden kopayim......
BAHARIM lütfen kendini uzman ellere teslim et.. sen küçük bir yerde misin ki istediğin gibi bir doktor bulamadın..
benim doktorum özel bir merkezde önceden sorup anlaşmıştım gece acil bir durum olursa gidip çağırabileceğim. ben her an ulaşabileceğim bir doktorla rahat edebileceğimi düşünüyorum.. üzme kendini daha embriyo gelşim ve tutunma aşamasında. Allahın izniyle herşey yolunda gidecektir. Artık anne sayılırsın soğukkanlı davranmaya çalış canım..
ARYADİCLE ikinci çizgi silik de olsa gebeliğe işarertdir. hadi bakalım bugün şenlik yapalım pozitif haberinle.
KARDELEN perşembe NİLL cumartesi , gönlümüz dualarımız sizinle olacak. burdan elele verip güzel enerjilerimizi size yollacağız.
ben sahil kentinde oturuyorum 5 dakikalık mesafede bana sahil ama transfer için gittiğimde de denize yakın olmak istiyorum. girmemeyi tercih edeceğim enfeksiyon kapmak istemiyorum ama denizden uzak olduğumda nefes alamıyorum.. :))
RÜZGARSELİN Ela'mız daha çok küçük alışmaya çalışıyor annesi kısa zamanda obur olur o bence :) kokla benim içinde meleğini
EFSUNE, YUSUFDENİZ nasıl gidiyor ne durumdasınız. efsunecim sanırım midem kötü pek görünmüyorusun.
eh biz kendimiz kaşınıyoruz bu mide bulantılarına yaşamak için.. :)
umarım kısa zamanda hafler rahat gebelik yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?