Sevgili rüzgarselin, bebeğini mutlulukla büyüt.

Bebekler ilk 2 hafta sakin oluyorlar, hatta uykudan uyandırıp beslemek gerekebiliyor. Sonraki 3 ay maalesef biraz yorucu olabiliyor. Yani gaz sancısı çeken bebeklerde. Tabi ki çekmeyenler de var, ama onlar mutlu azınlık sanırım. Huzursuzluk hangi saatlerde oluyor? Genelde aynı zamanlara mı denk geliyor?

Emme konusunda ilk başlarda nasıldı? Yani tam emmiyor demişsin, daha önce tam emiyor muydu? Parfüm, deodorant benzeri bir şey bir şey kullandıysan bebeği huzursuz etmiş olabilir. Yada baharatlı bir şeyler sütün tadını değiştirmiş olabilir. Bunları gözden geçirmeni öneririm.

Sütüm artsın diye her denileni yeme, ben doğumdan sonra 7-8 kilo aldım bu yüzden bol sıvı al. Tabi ki sütü arttıran yiyecekler var, ama miktarını abartmana gerek yok. O yiyecekleri normal beslenmene dahil etmek yeterli.

BEBEKCİĞİM bunları hiç kafana takma...bence anne olunca herşey farklı olacak ve sen bile unutacaksın donasyon olduğunu...sonuçta bizler aynı anne babadanız ama kardeşler bile bazen birbirine benzemiyor...ikizlerinle çok mutlu bir anne olacaksın:)))...sevgilerimle....

ay canım şimdi yazını okuyunca içim rahatladı biliyormusun bende aynı durumdayım seninle saçma sapan şeylere ağlıyorum çok duygusalım saçma sapan şeylere sinirlenebiliyorum aslında çok güçlü bir yapıya sahip bir insanın sinirlerim çelik gibidir ama ne oldu bana böyle yıprandım mı acaba diye düşünüyordum ama seninde dediğin gibi ilaçtan olabilir.

bazen bende senin gibi olumsuz düşünüyorum karamsar oluyorum sonrada saçmalama diyorum kendi kendime kendine gel nil diyorum hemen güzel şeyler düşünmeye başlıyorum internetten bebek odalarına bebek arabalarına bebek kıyafetlerşne bakıp mutlu oluyorum ve dua etmeye başlıyorum bazende hiç düşünmüyorum bu olayı değişik bir ruh hali ama kendimi sokaklara vurdum işten sonra hergün gezmeye gidiyorum evde durunca düşünüp kafamı kurcalıyor bu şekilde rahatlamış oluyorum aslında bekleme sürecinde kıbrısta kalmamamda iyi geldi bana diyede düşünüyorum şimdi evde hazırlık yapıyorum buzluğa yapıp koyabileceğim yemeklerden yapıp hazırlıyorum ki sadece ısıtma ve pişirme işlemi kalsın bana diye dolapta iyi olabilecek yemek varsa yazarsanız sevinirim aslında :) çünkü bizimkini ne benim ailem ne eşimin ailesi kimse bilmiyor ilk gelişimizi kazasıs belasız hallettik allahım ikinci gelişimizide öyle nasip etsin işallah bana yardımcı olabilecek kimse olmayacak yanımda eşimde işte olacak bende bana yardımcı olması için biraz hazırlık yapıyorum işte...

tebrik ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin başına işallah.....sağlıklı sıhatli devam etsin allah kucağına almayı nasip eder işallah canım tekrardan tebrikler.

Lütfen hepimiz için geçerli dikkatli olalım!!!!

Bizler iyi niyetimizin kurbanıolmayalım..
Türkiye yasak olan birşey bu !! Cezası var... Buranın deşifre olması hepimize zarar verir...

Onun için artık liste yok!!!!

Anne olma isteğimizin kurbanı olabiliriz. Hiçbir kimse bizi anlayamaz.. Yasakçı zihniyet bizim gibileri deşifre edip rezil edip hapse göndermeye çalışacaktır...bu ülke artık insani yönünü kaybetmiş kendinden olmayanları öldüresiye yok eden birülke olmuştur.

Hoşgörüsüz toplumlarda bizlere yaşam hakkı tanımazlar....
Lütfen 1. sayfadaki mailimi dikkatli okuyun!!!!

canım bende coraspin vede clexane iğne kullanıyorum.bu iğneyi kaç ay vurulmuştun?

Ben clexane ı nişanım gelinceye kadar kullandım. Yani doğumdan 1 hafta öncesine kadar. 14.haftada yoğun kanama geçirdim. 3 hafta sürdü. O zaman bile clexane a devam ettim. Firdevs hanım kesinlikle bırakmak yok demişti.

transferden sonra 12 günlük bekleme süresinde arkadaşlar yeme içme siteminiz yatma ne kadar aralıklarla gezindiniz ne kadar yattınız ne adar oturdunuz bununla ilgi hiç birşeye denk gelmedim arkadaşlar tecrübelerinize dayanaraktan bunlarıda paylaşırmısınız rica etsem transfer olacak bizlere ve bizden sonraki arkadaşlara ışık tutmak amaçlı..
özellikle efsunenin ciddi güzel ayrıntıları ve tespitleri var efsune ve diğer arkadaşlar 12 günlük sürede neler yapmalıyız ve neler yapmamalıyız yazarsanız çok sevinirim.............

öncelikle başın sağolsun allah sabırlar versin arkadaşım yeni yazabiliyorum.. sürecinin başlamasına çok sevindim allahım işallah hepimiz mutlu çıkacağız bu sürecin içerisinden ayrıca dualarım sizinle yazmışsın biliyorum lütfen eksik etmeyin üzerimizden buna benimde kardelenkaranfilinde çok ihtiyacı var iyiki varsnız ayrıca çok teşekkür ediyorummmm

senin pıhtılaşma sorunun heterozigot mu homozigotmuydu?*
9 ay hergün mü kullandın. canım yaa ne zor bişey ben 12 gün kullandım karnım mosmordu ve hala minik bezeler var iğne yerlerinde nedense.
sende de oldu mu??

Şu geçen yıllarda ailemden çok çocuksuuzluğumu paylaştınız.

Hep yanımdaydınız.. Karar veremedğimde sorguladımda üzüldüğümde hep el verdiniz...

Seçtiğimiz yola inanmak için çaba harcadık hep beraber Korkulara karşı birlikte direndik..

Şimdi benim için bu kadar sevinenleri üzmek istemiyorum ama hafif ağrım ve kanama var . Şimdilik bekleyeceğiz dedi doktor. Durum çok iyi değil. Herşeye hazırlıklı olun dedi..

Giremiyorum çünkü iyi değilim ve nefes almak bile bulantı nedenim;((

Psikolojimde yerlerde kaderden kaçılmıyor..

Aryadicle çok sevindim ikizler yolda allah devamına erdirsin!!!

Shanticim teşekkür Ederim. Tecrübe nasıl belli :)) aynen dediğin gibi ilk 2 hafta uyandıralım diye uğraşıyorduk şimdi uyusun diye.
Ben sütümü sağıp veriyorum ama ağlama nöbeti esnasında aransa da biberondan birkaç yudum çekip yine bağırıyor. Saatleri belli olmuyor. Bazen gece yarısı bazen sabah ya da öğlen.
Süt arttırımı için yaptığım herşeyi bıraktım. Sadece lactamil mama içiyorum. Günde 3 kez. Birtek onun bariz faydasını gördüm. Parfüm falan da kullanmıyorum.
Dün akşam çocuk doktorumuz muayene etti. Gazı varmış. Sab simplex damla verdi.
Çok şükür ki sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi. Rahatladım, gazı da idare edeceğiz artık.

progestan fitil dışarı çıkıyor bende bütün halde değil ama çamaşırımda görüyorum sizdede oldumu böyle?

Nillcim sürecin hayırlı olsun.sende mi erken menepozdun canım.progesteron fitile eşler sperm verdiği gün mü başlanılıyor.bir sorum daha olucak eşin adetinden kaç gün sonra kıbrısa gitti.

işallah herşey yolunda gider üzgünüm çok

Kızlar bunları yazdım hep...o tarihten sonrakileri oku.. Bulursun. Ben kimseye cevap yazamıyorum. Herşey bulanıyor gözümde;

Nillcim sürecin hayırlı olsun.sende mi erken menepozdun canım.progesteron fitile eşler sperm verdiği gün mü başlanılıyor.bir sorum daha olucak eşin adetinden kaç gün sonra kıbrısa gitti.

teşekkür edrim evet bende erken menepozum eşimin sperm verdiği gün progestan fitile başladık adetimden 13 gün sonra gittik.

Arkadaşım hepsi geçecek, lütfen rahat ol. Ben ikizleri kucağına alacağına çok inanıyorum. Sen de onları kucağında hayal et lütfen. Onlara güven. Kanama yoğun olmadığı sürece korkma. Firdevs hanımı aradın mı? Belki ilaç dozu değişir.
Allah onlara sağlıklı birer ruh, can versin. Güzel bir kader, güzel bir ömür versin.

sen güçlü birisin ama şu an gücünü son performans kullanma zamanın.
yaşadığımız hayal kırıklıklarının birikiminden artık gücümüz hemen bitse de şu an senin dua edip güçlü olman gereken en önemli zaman ne olur gücünü hayallerini kaybetme ...

çok ama çok örnek var...
bebek ara ara hep kanama yaşadı...
rüzgarselin yaşadı....

seninki de onların yaşadığı gibi bişey olmalı ikiz oldukları için tutunma kanaması gibi bişeydir
dualarım seninle...
şimdi senin için Meryem okuyacağım sende oku. allah nasıl yoktan var ediyor biliyorsun anlıyorsun okudukça...

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. benimkisi sperm donasyonu rahim kalınlığım yumurta toplama işlami sırasında ölçüldü dokuzbuçuk can bey hem kalınlık olarak çok iyi olduğunu söyledi hemde şekil olarak. ilaçlarım pregon 300 orgalutron ovitrell. e2 hormonum yüksek olduğu için çok az ilaç kullandım

peki.
kahrolsun kanatsız melek ruhum :))
foruma ilk girdiğim günlerde de dr. tavsiye etmiştim .tammaen iyiniyetle ve yaşadıklarımı payşmak adına. sadece tavsiye niteliğinde.çok şaırmıştım yazılanlara.forum var ama dikkatl olmak lazım.demek hala akıllanmamışım i .uyarını dikkate alacağım artık çok fazla gönüllü yardım yok., başkan:)

kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…