Bebekciğim bu bahsettiğin omeprazol ü ne zaman kullanmaya başladın? İlk aylarda sakıncalı mı acaba doktoruma sorayım ben de.. Miğde yanmasından öleceğim, tokken de aynı şey oluyor. Bulantıysa cabası... Sen de sabret az kaldı, bebeklerin iyi olsunda... Ben fazla giremiyorum, şu an telden yazıyorum o da zor oluyor. Bilgisayar ekranı miğdemi bulandırıyor...
Hepiniz öpüldünüz...
yarın bhcg baktırcam,bana dua edin teyzeleri şöyle 3-4 katlanmış olsun.....
iğne acıtıyor mu.kendimiz vurabilir muyuz.özellikle dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir.yapanlar anlatabilirmisiniz
kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. sizce düşmesi normal mi? perşembe gününe tekrar yükselirmi? ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
1 tane yumurta bile olsa annelik şansın var eşin de de iyi kalitede sperm 1 tane bile olsa onu döller...bence devam et
Menekşe eşin tese mi mikro tese mi olacak
kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. sizce düşmesi normal mi? perşembe gününe tekrar yükselirmi? ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
dün histeroskopi yaptirdim dr Temiz cikti dedi henüz kagidi almadim jinogologuma gelecek oradan alicam..bu arada nargozla yapildi operasyondan sonra uzun bir süre uyanamamisim Sabah 10 da girdim yarim Saat sürmüs uyandigimda Saat 1 .30 du cok sükür bitti demekki nargoz alinca uyanamiyorum nedenini bilmiyorum ögrenmis oldum sevgiyle kalin....
arkadaşlar 4 gündür ilaç kullanıyorum eşimde ameliyatla sperm aranacak öncesinde bende normal tüp bebek için tedavi görüyorum dün doktor kontrolüm vardı moralim çok bozuldu foliküllerden bir tanesi diğerlerine göre çok büyümüş diğerleri daha çok küçükdoktor biraz daha büyürse diğerlerini beklemeden çatlatma iğnesini yapmak zorunda kalırız dedi buda diğerlerinin boş olma ihtimalini gösteriyor çok sıkıldım Allah ım bunca ilacı boşuna aldım galiba sizde böyle bir durum yaşayan oldu mu?ne yapacağımı bilmiyorum iptal mi etsem çok ilaç kullandım o kadar üzüldüm ki bunda da bir hayır vardır inşallah yaa iptal etsem mi?şimdi eşimde sperm bulunursa kalitesi çok iyi olmayabilr dondurmazlar yani bende de bir tane yumurta varsa nasıl olcak bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?