dün histeroskopi yaptirdim dr Temiz cikti dedi henüz kagidi almadim jinogologuma gelecek oradan alicam..bu arada nargozla yapildi operasyondan sonra uzun bir süre uyanamamisim Sabah 10 da girdim yarim Saat sürmüs uyandigimda Saat 1 .30 du cok sükür bitti demekki nargoz alinca uyanamiyorum nedenini bilmiyorum ögrenmis oldum sevgiyle kalin....
Kardelen geçmiş olsun canım düşmesi demek kimyasal gebelik demek.
Yani tutmuş ama gelişmemiş...
Kendini toplamaya çalış
canım transferin hayırlı olsun...clexane iğneyi bende kullanıyorum,ilk başlarda eşim yaptı,şuan ise kendim yapıyorum,göbek deliği çevrem mosmor,ama 3 aya kadar kullancam sanırım...
canım nasılsın .belirtilerin var mı.malum aynı gün sonuç alıcaz.birde nazlım transfere girmeden rahim kalınlığın en son kaçtı.kaç tane transfer edildi sana .
canım kalınlığa bakmadı dr
ama her şey yolunda dedi
grade 1 - 2 tane
grade 2- 1 tane
3 bebek koydular
pek bi şey hissetmiyorum
rahmin 2 tarafında biraz çekme ve dolgunluk var ara ara o kadar
sen de durumlar nasıl
Canım temiz çıkmasına sevindim.Ben narkoz almadan yaptırmıştım.
kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. sizce düşmesi normal mi? perşembe gününe tekrar yükselirmi? ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
selam canim. en büyügü ne kadar büyük sordunmu doktoruna? yani mesela 22 mm lerde oldugu zaman catlatma ignesi veriliyor. bazi doktorlar cok erken de veriyor. yani 18mmlerde falan. o yüzden soruyorum merak ettim. bende aynisni yasamistim bir kez, benim bir tanesi daha cok büyükdü ama o kist cikti iste, kist oldugu zaman diger yumurtalari gelismesini engelledi, o yüzden biz tedaviyi o zaman iptal etmek mecburiyetinde kaldik..........bence doktorun ne tavsiye ediyorsa öyle haraket et..kolay degil, Allah yardimcin olsun...
kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. Bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. Perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. Değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. Sizce düşmesi normal mi? Perşembe gününe tekrar yükselirmi? Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bebek canım sana sorcaklarım var;senindemi miden çok bulandı,birde kahverengi akıntın oldumu hiç,benim bugün yine başladı akıntım,özelden yazacaklarım var...
teşekkür ederim canım. en büyüğü 16 mm diğerleri 12 13 civarındaydı büyüğü 18 e geldiği zaman çatlatma iğnesini yapıcaz dedi bu durumda diğerleri boş çıkabilir dedi canım çok sıkıldı doktora 22 mm bekleyelim desem mi acaba:?böylelikle diğerlei de büyümüş olur .bende kist yoktu öncesinde ama şimdi bilmiyorum öyle bir durum var mı ne yapacağımı şaşırdım sence ne yapmalıyım tedaviyi iptal etsem mi doktor devam dedi gerçi bende ilaç almışken bu kadar olsun istiyorum ama zor gibi bakalım
Canım valla bende hiç belirti yok.sadece çok afedersin bağırsaklarda gaz var çok fazla.. bu da rahatsız ediyor.banada 4tane embriyo verdiler.
Sevgili Larax
mesajin icin tesekkür ederim...cevabi gönderemedim maalesef, mesaj kutun doluymus, öyle diyor en azindan sistem.
Selamlar
Bebek
kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. sizce düşmesi normal mi? perşembe gününe tekrar yükselirmi? ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bebekciğim bu bahsettiğin omeprazol ü ne zaman kullanmaya başladın? İlk aylarda sakıncalı mı acaba doktoruma sorayım ben de.. Miğde yanmasından öleceğim, tokken de aynı şey oluyor. Bulantıysa cabası... Sen de sabret az kaldı, bebeklerin iyi olsunda... Ben fazla giremiyorum, şu an telden yazıyorum o da zor oluyor. Bilgisayar ekranı miğdemi bulandırıyor...
Hepiniz öpüldünüz...
Slm cnm,belirti arama cnm ,bazen belirti olmuyor ,ilaclarda cok migde bulanstisi yapiyor.zaten az kaldi testine insallah kutlariz burada.
4 adet cok iyi embiyo .
gör üzere
sevgiler
proluton depot toplam 4 tane vuruldum transferden sonra.inşallh canım dediğin gibi olur da değerim artıverir.üzülüyorum üzülüyorum hem de çok ama yapabileceğim bir şey yok sevindirdi bizi önce şimdi de böyle oldu.firdevs hanım 2 gün sonra tekrar baktır dedi.kanamam hiç olmadı.bana dua edin arkadaşlarımmmmmDoktorunla kontaga gec canim.9 kötü bir deger degil ve 5-9 ile hamile kisiler taniyorum.
Pruloton depot yapiliyormuydun? günde kac defa? Firdevs hanim ne dedi bu duruma bize bilgi verirmisin? Duam seninle cnm .panik yapma desemde üzülürsün haliyle .yalniz degilsin cnm.
Normalde düsmemesi gerek ama snein neden düsük cikti anlamadim..)) kanama oldumu?
yüce rababim yardimcimiz olsun güzel hberlerle gel tekrar buraya cnm.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?