Arkadaşlar bende tsh biraz yüksekti.doktor hap vermişti.dün test yaptırmıştım.TSH 3.20 çıkmış.hap kullanmama rağmen niye hala yüksek ki anlamadım.Napmalıyım .
Canim Firdevs Hanimla hangi numaradan gorusuyorsun??
Bendeki tel numarasinda Irem hanim cikiyor hep. Ama ulasamadim
slm kızlar. bugun tarnsferımden sonrakı 10. gun. cumartesı gunu test yaptıracağım.sabah aksam crınone jel kullanıyorum. dun sabah jelı çıkartırken bıraz pembe bıraz kahve koyu halde geldı. doktorumu aradım. progenx ıgneyle devam edelım dedı.dun ıgne oldum. fakat bıraz önce wc ye gırdıgımde yıne koyu renklı bişey gelmıstı.bu arada 2 gundur karnımda agrı gıbı bısey var . sızce adet mı olacağım ?
senin doktorun hit ti galiba,onunla konuş bence ama tutunma kanaması da olabilir bana fitil kullandırdılar,senin dediğin iğneyi bilmiyorum ama progesteron iğnesi.genel olarak doktorundan memnun kaldın mı?hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Kızlar ilk değerim 133, buğünkü değerim 299
Testi şimdilik aile hekimimize yaptırdık.ısrarla iki gün sonra bir daha tekrarlayalım diyor. Yani sizce değerim iyi katlamamışmı niye bu doktor böyle diyo ki yaaa
Iki gündür bu testler Beni zaten çok gerdi doktor kanda hcg takip edelim diyor.
canim bende kullaniyorum troid icin ama kullanmaya basladigimda 3.20 ydi sonra birden 4.50 lere cikti neden oldugunu anlayamadim tekrar dr a gittim ve dozaji artirdi estrofem degeri yukseltiyor diye biliyorum dozaj artinca en son 1 54 tu sanirim dr unla gorusmelisin dozaji artiracaktir ben 50 mg aliyordum dr 100 yapti sevgiyle kal...
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinnn.
sen ne zaman gidiyorsun canım haziran değil miydi senin de?ben baya odaklanmıştım son şansımızı deniecektik eşimle ama olmadı tedavim yarım kaldı ağutosa erteledim son kez hayırlısı ile o zaman deniycez darısı başımıza bak son gidenler de hep gebe geldi yine forum bereketlendi bakalım darısı bize artık
slm kızlar. bugun tarnsferımden sonrakı 10. gun. cumartesı gunu test yaptıracağım.sabah aksam crınone jel kullanıyorum. dun sabah jelı çıkartırken bıraz pembe bıraz kahve koyu halde geldı. doktorumu aradım. progenx ıgneyle devam edelım dedı.dun ıgne oldum. fakat bıraz önce wc ye gırdıgımde yıne koyu renklı bişey gelmıstı.bu arada 2 gundur karnımda agrı gıbı bısey var . sızce adet mı olacağım ?
ilaçlara rağmen hala olmadımı
bunu hiç duymamıştım
menapoza girenler bile kullanınca oluyor yeniden..
çok ilginç olmadı değil mi daha??
birde bir ilaçtan söz ediliyor türkiyede yo0kmuş yurt dışından getirtiyorlarmış hiç duydunmu kullandınmı??
adı
IVF Embryo Implantation Herbal Support
oldukça pahalı bir ilaç.. kullanan var mı??
Tek tek isminizi bilemiyorum ama herkesin yolu acik olsun ismini aklimda tutabildikelrimi yaziyorum ..
Görüsemsekte birebir kalbimiz duamiz sizlerde büyük aileyiz ,paylasmak icin burdayiz.
Sevgili, hazanumut - minasare -umudum- nazlim78-breeze35tr-mormenekse ve diger tüm formdaki arkadaslar
adini unuttugum varsa darilmadan herkesin yolu acik olsun
her sey gönlümüzce olsun
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?