Arkadaşlar bende tsh biraz yüksekti.doktor hap vermişti.dün test yaptırmıştım.TSH 3.20 çıkmış.hap kullanmama rağmen niye hala yüksek ki anlamadım.Napmalıyım .

canim bende kullaniyorum troid icin ama kullanmaya basladigimda 3.20 ydi sonra birden 4.50 lere cikti neden oldugunu anlayamadim tekrar dr a gittim ve dozaji artirdi estrofem degeri yukseltiyor diye biliyorum dozaj artinca en son 1 54 tu sanirim dr unla gorusmelisin dozaji artiracaktir ben 50 mg aliyordum dr 100 yapti sevgiyle kal...

Canin tesekkur ederim gerek kalmadi.
Irem hanim aradi.Dedigin gibi rahatsizmis. Firdevs hanimda yogun oldugu icin yeni bakabilmis..
Tesekkur ederim.QUOTE=rosedali;30883170]merhaba özelden msj göndermek istedim ama yazdığım msj 69 olmuş,100 tane olunca özel msj yazabiliyor muşum.
bana sen özelden mail adresini verirsen göndereyim.[/QUOTE]

senin doktorun hit ti galiba,onunla konuş bence ama tutunma kanaması da olabilir bana fitil kullandırdılar,senin dediğin iğneyi bilmiyorum ama progesteron iğnesi.genel olarak doktorundan memnun kaldın mı?hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım firdevs hanım değerinle ilgili ne dedi ?umarım olumlu konuşmuştur dış gebelik riskinden bahsettin mi inşallah bebeklerin seninledir sağlıkla tabihaberini bekliyoruz

Progestana bugün baktırdım.13 çıkmış irem hanım on üzerine iyi diyoruz dedi.Sence nasıl değerim.Acaba firdevs hanımı arasam mı.

hayırlı olsunevhamı bırak yaa ne güzel değerin katlanmış sanırım değeri takip etmek için bir daha test istedi yoksa bu değer gayet iyi inşallah böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın canım darısı tüm arkadaşlarımıza vee bana

Tebrikler cnm,Degerin gayet güzel cok sevindim adina .
güzel telasli tatli heyecanlar dilerim tekrar görüsmek üzere

esenkal cnm,darisi bizlere insallah

Canım saol valla anlamadım hapta kullanıyorum ama niye hala yüksek anlamadım.senin hapın hangisi

inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinnn.

Geriye dönük tek tek okuyamadim,okudukalrimdada cook daginik okudugum iicn tam snein konunu anlayamadim cnm
eger sabrin varsa yazabilirsen son durumundan bahsedermisin cnm?
Hamile oldugunu ve degerinin düstügünü yazmissin ))
Insallah iyi bir durumdasindir biraz bahsedermisin?
Allahim insallah iyi güzel sonuclar versin ,bebeginde siki tutunmustur insallah sorunsuz devam eder cnm.
sevgilerimle.

sen ne zaman gidiyorsun canım haziran değil miydi senin de?ben baya odaklanmıştım son şansımızı deniecektik eşimle ama olmadı tedavim yarım kaldı ağutosa erteledim son kez hayırlısı ile o zaman deniycez darısı başımıza bak son gidenler de hep gebe geldi yine forum bereketlendi bakalım darısı bize artık

ilaçlara rağmen hala olmadımı
bunu hiç duymamıştım
menapoza girenler bile kullanınca oluyor yeniden..
çok ilginç olmadı değil mi daha??

birde bir ilaçtan söz ediliyor türkiyede yo0kmuş yurt dışından getirtiyorlarmış hiç duydunmu kullandınmı??
adı
IVF Embryo Implantation Herbal Support
oldukça pahalı bir ilaç.. kullanan var mı??

Slm cnm,nasilsin? uzun zamandir yzamadim tek tek

Benim tarihim belli dgeildi cnm ,ilac kullandim adet olmak icin,igne kullandim lucrin adet olmak icin ama hala adet olamadim.
Bekliyorum büyük bir heyecanla...
Ne zaman adet olursam estrofeme baslayip kismetse gidiyorum Kibrisa ama henüz günüde tarihide belli dgeil..
ne yzaikki yaza kaldim yine...ama elden bir sey gelmiyor..
Ay insallah bizde o berektten nasip alalim insallah diyorum.Gittigimde toplu dua isterim bende ,herkese tek tek dua ettim namaz kildim ona göre...
olsun cnm tedavin gec olsunda güc olamsin diyorum.vardir her seyde bir hayir ..))
sevgilerimle
güzel paylasimlar dilerim.

Nasilsin cnm? iyimisin ?

Gelisme varmi sende cnm? uzun zaman oldu görüsemedikte..
Konularin cogunu kacirdim ,ama bereket var insallah bizde yakalyacagiz diyorum.Banada dansöz oynatacaksin unutma )))
Insallah sneinkinide biz koyacagiz cifter dansözler ...
tekrar görüsmek üzere
sevgiler

canım tutunma kanaması olabilir bir arkadaşımızda olmuştu yanlış olabilir ama baharım dı sanırım onun da yoğun kahverengi akıntısı olmuştu ama değeri iyi çıktı ve şuan gebe 10. günden sonra değerin iyi çıkar zati baktırabilirsin aslında

Tek tek isminizi bilemiyorum ama herkesin yolu acik olsun ismini aklimda tutabildikelrimi yaziyorum ..

Görüsemsekte birebir kalbimiz duamiz sizlerde büyük aileyiz ,paylasmak icin burdayiz.

Sevgili, hazanumut - minasare -umudum- nazlim78-breeze35tr-mormenekse ve diger tüm formdaki arkadaslar

adini unuttugum varsa darilmadan herkesin yolu acik olsun
her sey gönlümüzce olsun

sevgiler..

Slm cnm,
Nasilsin? iyimisin? sen neler yaptin?

Hayir olmadim , vallahi benim vücut anatomim cok farkli ..herkese uymyuor nedense..
alman doktorum ilk verdigi hapi cyloco-prognovayi az dozda iki haftali kverdi ,sonrada 2 hafta progestan hapi verdi ,natur döngünle adet olacaksin dedi ..hapla uygun görmüyoruz az dozda dedi.
Hala olmadim beklemedeyim, olsun mutlaka olacagim gec olsun güc olmasin cnm acelemde yok zaten.
dedigin Ilaci hic duymadim kullanmadimda.. bendeki bu gecikme sorunu son 6-8 aydir oluyor önceden olmadim böyle..
menepozda dgeilmisim ama bu neden böyle bilemedim)9 is stresimden kaynakli olabilir..))

tsk ederim cnm sevgilerimle.görüsmek üzere cnm

Sevgili Lenova71
Sevgili Karanfil 1

yolunuz acik olsun cnm görünce ekledim sizide .

pozıtıf sonuc alan tum arkadaslarımı tebrık edıyorum

tedavıye hazırlanan sonucunu bekleyen arkadaslarıma yollarının acık olmasını diliyorum.

negatıf ıle sonuclanan arkadaslarımda hıc uzulmesın vaktı zamanı geldıgınde olacak bebıslerımız bundan emınım

bu arada kızlar sıze bır kac sorum var gecen ay cyclo progynova ıle tedavıye basladım ve 18 hazıran da regl oldum. ama cok az oldum ve canım sıkıldı bıraz hemsıre hanıma soyledım tedavım agustosa plandıgı ıcın sımdılık kafanızı takmayın buna dedı. Zaten dedı 2. reglı de turkıyedekı doktorunuza kontrola gıdeceksınız ona gore bakarız bırsey olursa da otelerız tedavıyı bıraz dedı. yıne aynı ılacı verdı ve ılacın 17. gunu lucrın depot ıgneyi kalcadan 1 tane yaptırmamı ıstedı ama ne ıse yaradıgını bılmıyorum bu ıgnenın? ıcınızde bılen var mı? bırde estrofem alın dedı. nedır acaba bu ılacları kullanmamdakı sebep ıcınızde bılenınınız var mı?

sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…