Geriye dönük tek tek okuyamadim,okudukalrimdada cook daginik okudugum iicn tam snein konunu anlayamadim cnm
eger sabrin varsa yazabilirsen son durumundan bahsedermisin cnm?
Hamile oldugunu ve degerinin düstügünü yazmissin ))
Insallah iyi bir durumdasindir biraz bahsedermisin?
Allahim insallah iyi güzel sonuclar versin ,bebeginde siki tutunmustur insallah sorunsuz devam eder cnm.
sevgilerimle.
canım yolun açık olsunnnn.lucrin adeti biraz geciktiriyormuş merak etme gelir.lucrin seni geçici olarak menapoza sokuyor transfer de şansı artırmak için canım senin hormonları devre dışı bırakıyorlar.orgalutran diye bir iğne de var onu bana yaptırmadılar o iğne ne işe yarıyor bilen var mı,sana dediler mi orgalutran?Slm cnm,nasilsin? uzun zamandir yzamadim tek tek
Benim tarihim belli dgeildi cnm ,ilac kullandim adet olmak icin,igne kullandim lucrin adet olmak icin ama hala adet olamadim.
Bekliyorum büyük bir heyecanla...
Ne zaman adet olursam estrofeme baslayip kismetse gidiyorum Kibrisa ama henüz günüde tarihide belli dgeil..
ne yzaikki yaza kaldim yine...ama elden bir sey gelmiyor..
Ay insallah bizde o berektten nasip alalim insallah diyorum.Gittigimde toplu dua isterim bende ,herkese tek tek dua ettim namaz kildim ona göre...
olsun cnm tedavin gec olsunda güc olamsin diyorum.vardir her seyde bir hayir ..))
sevgilerimle
güzel paylasimlar dilerim.
canım yolun açık olsunnnn.lucrin adeti biraz geciktiriyormuş merak etme gelir.lucrin seni geçici olarak menapoza sokuyor transfer de şansı artırmak için canım senin hormonları devre dışı bırakıyorlar.orgalutran diye bir iğne de var onu bana yaptırmadılar o iğne ne işe yarıyor bilen var mı,sana dediler mi orgalutran?
Tress dün verdiğim kan testi 286 çıktıı
yani transfer gününü de sayarsak 12.gün değeri bu
yarın gene verecem 14.gün testi
acaba tek mi ikiz mi yaa
canım özelden msj attım aldın mı?
Tress dün verdiğim kan testi 286 çıktıı
yani transfer gününü de sayarsak 12.gün değeri bu
yarın gene verecem 14.gün testi
acaba tek mi ikiz mi yaa
slm kızlar. bugun tarnsferımden sonrakı 10. gun. cumartesı gunu test yaptıracağım.sabah aksam crınone jel kullanıyorum. dun sabah jelı çıkartırken bıraz pembe bıraz kahve koyu halde geldı. doktorumu aradım. progenx ıgneyle devam edelım dedı.dun ıgne oldum. fakat bıraz önce wc ye gırdıgımde yıne koyu renklı bişey gelmıstı.bu arada 2 gundur karnımda agrı gıbı bısey var . sızce adet mı olacağım ?
Arkadaşlar bende tsh biraz yüksekti.doktor hap vermişti.dün test yaptırmıştım.TSH 3.20 çıkmış.hap kullanmama rağmen niye hala yüksek ki anlamadım.Napmalıyım .
canım benim 12. gün önümüzdeki salı oluyor ama zor dayanıyorum:) cumartesi evde bi idrar testi yapsammı acaba :)
bugün 7. gün oldu..
Progesteron cok iyi!! 13 super, aramana gerek yok bence. Benimki 6lardaydi zamaninda.
Tsh ya gelince: kac gramlik hap kullaniyorsun? Birde ft3 ve ft4 de cok onemli. Aslinda en iyisi bi endokrinolog a gitsen..
canım benim 12. gün önümüzdeki salı oluyor ama zor dayanıyorum:) cumartesi evde bi idrar testi yapsammı acaba :)
bugün 7. gün oldu..
kendimi zor tutuyorum zaten test yapmamak için cumartesi belki bir cesaret idrarda yaparım kanda pazartesi yapayım beklemiyim salıyı diyorum :)
önceki gibi bir belirtim yok, son iki gece kasıklarıma ağrı girdi.. belkide sakin geçecek...
Beni rahatlattın saol. Ben tsh için eutroty 50ml yanlış yazmamışsam eğer .benim bulunduğum yerde endokrinolog yok sanırım.firdevs hanımda 75 ml al. Ama yinede endokrinoloğa git dedi.Ben annemdeyim ve burası küçük bir yer .Ankara burdan üç saat o kadar yoluda gitmek istemiyorum.artık 75ml alıp içerim.sen nasılsın kaç ayın kaldı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?