Yeniden selamlar teress...Benim işlem sonrası kanamam devam ediyor ve sürekli kontrol altındayım.diğerlerinde problem gözükmüyor ama kanamada durmuyor.
Ense kalınlıkları hakkında net bir şey söylenmedi.İyi göründüklerini ama ilerleyen haftalarda kendi kararımızı kendimizin vermesi gerektiği söylendi.Sanırım bu işlemden sonra bende yaptıramıyacağım.Kaderlik bana göre değil derdim ama kaybetme korkusu çok ağrımış.neyse zaman herşeyi belirleyecek...
Kızlar bu tipik diğer tüm torpillerden çok ama çok bilgi dolu .Hamilelik öncesi hamilelik dönemi ve hatta sonrası ile ilgili bir sürü bilgi burada mevcut.Her yaş gurubunun olması ise çok çok iyi.efsune ve CHP arkadaşımızınyazılarını çok çok arka sayfalardan okudum.aminiosentez ile ilgilimpaylaşımları da yok.Sanıyorum artık yazmıyorlar.neyse ben burayıda takip etmeye devam edeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun. ..
Forumu uzun süredir takip ediyorum.Sanırım donasyonda başarı şansı çok yüksek ve sağlıklı.
Bu beni ümitlendirdi.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
İrem hanım % 80 başarı diyor.Bu durumda 2-3 tane almak lazım en fazla diye düşünüyorum.
Onlar 4 tane garanti olsun diyorlar ama.İkiz bile olsa bizim yaşımız için uygun değil,riskli olduğunu söyledi doktorum.
Sevgilerrr...
öncelikle seni tebrik ederim,bebeklerin hayirli ugirlu olsun, Allah anali babali büyütsün ins...Senin sürecinde gecmise dönük bir kac yazina rasladim ve sen beni cok etkiledin hatta aglattin diyebilirim!!! Ben senin kadar bir anne olabilrmiyim ? bilmiyorum dogrusu !!! Evet cocugum olsun cok istiyorum ama bu yola cikarkende ister istemez bir burukluk yasadim...
Ama senin o anne sicakligini ben taaa burdan hissettim canim.Sana tesekkür ederim, bana psikolojik acidan cok yardimci oldun.
Eger anne olacaksam bu sekilde eger, kibaska pek mümkün görünmüyor zaten) ÖNCE BENIM HER ZAMAN YANIMDA OLAN ESIME, BU FORUMA , VE SANA COK TESEKKÜR EDERIM...
Sana esinle ve cocuklarinla mutluluklar dilerim canim...
*bebekistiyoruz biz nickli arkadaşım profil resmini değiştirmeni tavsiye ederim. burda hamilelerin olduğunu unutmuşsun. meyve resmi olmamış :)
/QUOTE]
Çilek yılın 12 ayı bulunan bir meyve artık ama. Çok özür dilerim , rahatsızlık verdiğimi düşünememişim.
*Helun çok geçmiş olsun umarım bundan sonra sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam eder
* Krem16 tebrikler arkadaşım, sağlıklı gebelik ve sıhhatli şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim
*çatdiye, aramıza hoşgeldin. doktorun saçmalamış! bu öngörüyü nerden edinmiş sormalı. bizler sürekli kontrol altında olarak gebe kalıyoruz bu sakat doğma ihtimali ev gebeliğiyle aynı. bu topikte onlarca kişi doğum yaptı hiçbirin doğumdan sonra bir anomaliyle karşılaştığını hatırlamıyorum. çoğul gebelikte sakıncalar var belkide bunu demek istemiştir.
*bebekistiyoruz biz nickli arkadaşım profil resmini değiştirmeni tavsiye ederim. burda hamilelerin olduğunu unutmuşsun. meyve resmi olmamış :)
ee kızlar, isimleri sayamadıklarım umarım herkes iyidir.
Eylül yolcuları kalbim sizinle bol bolllll şanss sizinle olsun
kızlar biz bu ilacı uzun bir süre kullancaz.bu ilacın bebege zararı yokmu çok merak ediyorum ve korkuyorum.bilginiz varmı.
Bebek
Kızın ve oğlun nasıl??
Gelişimleri hızlandımı ve sütün yetiyormu??
Birde benimde ayak topuklarımda geçen haftalarda korkunç ağrılar oldu doktora gitmeden teşhisimi koydum gidip topuk dikeni terliği aldım 3 günde geçti. Senin kulakarını çınlatıp durdum)
Kaç kg doğdular şimdi kilolar??
Herşeyin güzelini diliyorum size!!
Kizlar merhaba. Bende eylul 5. De transferim oldum bugun 3 gun 4 adet emriyo koydular. Ucak fobim vardi ama mecburdum ucakla gelmeye biraz korktum insallah su kuslarima bir sey olmamistir. 3 gunluk transferle ucak fobisi yasayan varmi aranizda tecrubelerine ihtiyacim var acil
Kimse yokmu arkadaslar. Yardimmm. Cok korktum. Ucak fobis i. 3 gunluk transfer emriyolar. Tecrube yasayanlar varmiii
Bende çok tedirgin bindim uçağa inane kadarda gerginlikten öldüm.bu durumun embriyonun tutunmasıyla ilgisinin olduğunu sanmıyorum.üstelik sen üç gün sonra binmişsin.Ben transfer edildi bir gece kaldım sabah ilk uçakla döndüm.umarım güzel haberini alırız...
Kizlar merhaba. Bende eylul 5. De transferim oldum bugun 3 gun 4 adet emriyo koydular. Ucak fobim vardi ama mecburdum ucakla gelmeye biraz korktum insallah su kuslarima bir sey olmamistir. 3 gunluk transferle ucak fobisi yasayan varmi aranizda tecrubelerine ihtiyacim var acil
merhaba herkese,
cuma günü saat öğle 4 suları kanaman başladı, buradaki doktoru ve irem i aradım, halen kanaman devam ediyor, cuma günün kü gibi olmasa da, bir kese de kalp atışı Allahıma şükür devam ediyor, fakat diğer kesede kalp atışı yok, kanamam neden oldu anlamadılar, ya doğru gitmeyen keseden, ya düşükten herşey olabilir dendi, pruloton depot vurdular,2 tane serum taktılar, geceyi gece ettik,cumartesi sabahına kadar kanama olmadı, ama cumartesi sabahı parçalar pıhtılar düşmeye başladı, çok korktum, doktorumu beklemekten sıkıldım, saat 7-8 gibi gelir dediler, saat 10 olmuş kanamam var parçalar düşmüş, doktorum özel muayenesinden gelen hastaları bakıyormuş, neyse 10 gibi odadan alıp muayenesine ulaşabildim. böyle şeylerin olabileceğini,9 ay kanaması olan varmış,peki sorunu olan kese diğer sağlam keseye zarar verebilir mi diye soruyorum, herşey olabilir, siz müdahale etmeyecekmişsiniz dedim, sana bir zararı olmadığı sürece hayır, her parça düşük anlamına gelmezmiş, pembe renkli olursa düşük müş, diğerleri pıhtılaşmaymış vs., bana pazartesiye kadar kendimi mutlu hissedersem hastane yoksa evde daha çok mutlu olursam eve taburcu edebilir miş, çok faydalı olduklarından eve gelmeyi seçtim, damar yolu açıldı, serum bitti canım yanıyor dedim, çıkarmadılar, sabah leyin korkuyla nasıl yaptım bilmiyorum, iğneyi yamultmuşum, sağ kolum davul gibi oldu, çıkartın kolum şişti diyorum bir şey yok aşağıya sarkıtmışsın dediler, kızlar nasıl bişey bu, hep böyle mi geçecek bizim dokuz ay, güzel haber veremiyorum, şuanda 6 hafta 5 gün oldu, biran önce 2 ayı bitirmek istiyorum, pazartesi tekrardan muayene olacak, hayırlısı artık,ama ne yalan söyleyeyim ben ikiz fikrine çok alışmışım, resmen yıkıldım, Allahım diğerine upuzun sağlıklı bir hayat versin,eli ayağı,fikri bedeni her yönden düzgün hayırlı evlatlarımız olsun,
kızlar transfere gidenlere ve gidecek olanlara hayırlı transferler diliyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?