Merhaba canım, ben de yeni okudum. Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Moralini yüksek tut bak onlar inatla sana tutunuyorlar. Herşey güzel olacak. Dualarım seninle....

Canım çok teşekkür ederim.O günlere geldiğimizde duruma göre karar veririz diye düşünüyorum.Ben şu anda doğal yoldan 2-3 ay deneyeceğim.Olmazsa donayson diye düşünüyorum.Bebeklerini lütfen benim yerime öp olur mu ? Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Sevgilerimle....

Allahın izni ile pozitif sonuç alırsın inş...

Monny hayırlısıyla pozitif haberlerini alırız. Nerede yaptırdın transferini. Kaç yaşındasın kaçıncı denemen?

zenann 40 yaşındayım kıbrısta yaptırdım. doğuşta 4 emriyo 8 hücreli 1.kalite fragmastasyon yok. Eşimin spermleri kullanıldı. Donasyonla ilk deneme Türkiye' de çok deneme yapıldı olmadı.

Son düzenleme:
çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik ve hayırlı ,sağlıklı bir evlat versin canım .güzel haberlerini bekliyoruz seninde ikiz olacak gibi

teşekkür ederim arkadaşım.yarın 12 günüm tekrar test yaptırcam bakalım.allah kucagıma almayı nasip eder inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.kanama çoğu arkadaşımızda oldu.önemli olan bir bebeğinin kalbinin atıyor olması..tabiki hepimiz istiyoruz ikiz olsun üçüz olsun.ama önce bizim sağlığımız güzel haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tutt..

cnm tebrikler Rabbim tamamını erdirsin
EYLÜL KAFİLELERİ ARKADAŞLARIM hepinize bol şans güzel haberler almak dileğiyle

tebrikler kremcigim, aykızım bebeğini almana az kalmış yüce rabbim hepinizi korusun.

Benim bugun transferin 4. günü ancak işe başladım. Ağır bir işim yok sürekli masada oturuyorum. Ancak yemeğe giderken yürüyorum. Bunun dışında sürekli oturuyorum. Dün hafif batma vardı hafif ateş gibi ve sırtımda sanki soğuk almış gibi bir ağrı vardı ama bugün yok biraz tedirginim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz neler yaptınız.

Canım çok ama çok teşekkür ederim.Aranıza yeni katılmama rağmen kendimi burda çok rahat hissediyorum.Çok sıcak ve samimisiniz.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

hadi kızlar nerdesiniz bana biraz moral verin transfer sonrası neler yaptınız sonuçlarınız nasıl geldi? İlk belirtileriniz nasıldı

Son düzenleme:
hadi kızlar nerdesiniz bana biraz moral verin transfer sonrası neler yaptınız sonuçlarınız nasıl geldi? İlk belirtileriniz nasıldı

Canım bu belirtiler kişiden kişiye değişen bir durum.mesela bende ve çoğu arkadaşımızda hiç bir belirti olmamıştı.yalnız bende üşütmüşüm gibi birden sıcak başladı ve üşüme olmuştu.belirtileri hiç kafana takma daha erken belirtiler için tabii belirtide olmayabilir....bol bol dinlen ağır Harriet et canım...

Canım umarım durumun netleşmiştir.bayağı karışık zor şeyler yaşamışsın.malesef işte hamile kalmakla bu iş bitmiyor.kendimizi yeni bir mücadelenin içinde buluyoruz.bu seferde yakaladığımız şansı elimizden kaçırmama mücadelesi başlıyor.rabbim sana tez zamanda şifa versin bizleri habersiz bırakma canımmm

Eylülün 24ünde endometrial küretaj için Kıbrıs ta olacağım. Daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu acaba arkadaşlar. Temmuz da denemiştik olmadı. Şimdi kürtaj yapacak bir nevi temizlik sonra tekrar deneyeceğim. Bu durumu yaşayan oldu mu ya da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Benden haberler esim bugun sperm verdi bende birazdan ucuyorum kibrisa bugun rahim kalinligini olctdurdum 8.3 estrofem 2 altdan 4 agizdan olmak uzere 6 ya cikti.hayirlisi allahtan internet bulursam kibristan yazarim hepinizi opuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin .

Dualarımız seninle..Herşey yolunda gider hayırlı mutlu güzel olur inşallah. 2 hafta sonra da pozitif sonucu paylaşırsın bizimle....

Allah yardımcın olsun.İyi yolculuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…