Arkadaşlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Ben transferden 12 yani test gününden sonra, dayanılmaz bir kasık ağrısı hafif kanama ve feci bir mide bulantısıyla gece yarısı kadı doğum acile gittik. Tam beş gün yatırdılar beni. Sadece serum taktılar. Dış gebelik yada düşük yapıyorsun dediler. Hamileliğin devam etme riskine karşıda hiç bir ağrı kesici vermediler. İki gün kıvrandım. Sürekli vajinal baktılar, benim içim gitti. Bu arada da sağlıksız bir gebelik olur diye ilaçlarımı bıraktırdılar. iki gün kadar hiç bir ilacımı kullanmadım. Eğer dış gebelikse tüplerde ilaç bebeği besler ve sonrasında ameliyat olman gerekir dediler. Arkadaşlar İlaç kullanmamanın bendeki vicdan azabını tahmin edersiniz herhalde. Dış gebelik olup olmadığına bir türlü karar veremediler. Bu arada iki gün arayla betaya bakıldı. Testlerde hamilelik devam ediyor, değerim artmaya devam ediyor. En son ben sorumluluğu üstlendiğımi, ilaçlarımı kullanmak istediğimi söyledim. Şimdi iki gün aradan sonra ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.
Hastaneden çıktıktan bir gün sonra evde yine kasık ağrım başladı. Hastaneyle tekrar irtibata geçtiğimde; benimle ilgilenen dr. genelde hafif ağrı ve hafif kanamanın olmasının normal olduğunu fakat benim bünyemden kaynaklı (daha önce geçirdiğim endometrium ameliyatı) daha hassas olduğumu, evde iyice dinlenmemi, ağrımın tamamen dayanılmaz noktaya gelirse, kanamam hafif değilde ciddi ciddi kırmızı kan gelmeye başlayınca gel dedi. değerlerim arttığı için dış gebelik olma olasılığının çok düşük olduğunu ve gebeliğin sağlıklı devam ettiğini söyledi.
Son 8-9 gündür duygularım allak bullak oldu. Bir yandan korkunç bir kasık ağrısı, mide bulantısı diğer taraftan bebeğimi kaybediyorum korkusu, kabusu, kaygısı dış dünyayla iletişimimi kopardı.
Neyse ki hamileliğim devam ediyor. İnşallah tekrar o ağrıları yaşamam. Bebeğim sağlıklı bir şekilde bana tutunur. Onun için dua ediyorum.
Bu arada forumu geriye dönük hiç okuyamadım. Eminim ki güzel haberler vardır. Krem 16 tebrik ediyorum canım. Fırsat buldukça sonradan okuyacağım. Şimdi dinlenmem gerekiyor, çok halsizim. Hepinizi öpüyorum. Sevgiyle kalın....
Tutku34 canim, evet donasyonda sans cok yüksek, cünkü genc saglikli donörlerden yumurta alindigi icin..senin dedigin embyro sayisina gelince....senin fikrin ama bence kesinlikle 4 alma derim..gördügün gibi forumda son aylar kac kiside 4 tanesi olsun, 3 tanesi olsun tuttu. ikiz olanlarda cok - bende dahil - Allahima cok sükür ikizlerime bayiliyorum, cok seviyorum..ama senin doktorunun dedigi de gercek dogru..elbette cogu gebelikler riskli bir durum...bende o riskleri yasadim, bebeklerim 5 hafta hastanede dogumdan sonra kaldi, yineki iyi atlattilar..cogu gebeliklerde erken alma durumu oluyor bebeklerin.buda bebeklerin gelisimi icin tabiikii zararli bir durum
irem hanimi cok severim evet, cok cici bir bayan, ama "garantisi" diye bisey yok bunun canim!! bunun garantisini sana kimse veremez...4 tane embyro almak illaki tutatcak denilmez, cok sacma bisey. bazen 1 tane embyro bile tutabiliyor. bazen 1 tane embyronun kalitesi iyi olmasa dahi tutabiliyor....birde düsün o 4ü tuttu ve birde bir kaci ikiye bölündü tekrar..
Kizlar merhaba. Bende eylul 5. De transferim oldum bugun 3 gun 4 adet emriyo koydular. Ucak fobim vardi ama mecburdum ucakla gelmeye biraz korktum insallah su kuslarima bir sey olmamistir. 3 gunluk transferle ucak fobisi yasayan varmi aranizda tecrubelerine ihtiyacim var acil
Monny hayırlısıyla pozitif haberlerini alırız. Nerede yaptırdın transferini. Kaç yaşındasın kaçıncı denemen?
Allahın izni ile pozitif sonuç alırsın inş...
zenann 40 yaşındayım kıbrısta yaptırdım. doğuşta 4 emriyo 8 hücreli 1.kalite fragmastasyon yok. Eşimin spermleri kullanıldı. Donasyonla ilk deneme Türkiye' de çok deneme yapıldı olmadı.
Doktorunuz kimdi ?[/QUOTE
doğuş şevket bey
çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik ve hayırlı ,sağlıklı bir evlat versin canım .güzel haberlerini bekliyoruz seninde ikiz olacak gibi
*Helun çok geçmiş olsun umarım bundan sonra sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam eder
* Krem16 tebrikler arkadaşım, sağlıklı gebelik ve sıhhatli şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim
*çatdiye, aramıza hoşgeldin. doktorun saçmalamış! bu öngörüyü nerden edinmiş sormalı. bizler sürekli kontrol altında olarak gebe kalıyoruz bu sakat doğma ihtimali ev gebeliğiyle aynı. bu topikte onlarca kişi doğum yaptı hiçbirin doğumdan sonra bir anomaliyle karşılaştığını hatırlamıyorum. çoğul gebelikte sakıncalar var belkide bunu demek istemiştir.
*bebekistiyoruz biz nickli arkadaşım profil resmini değiştirmeni tavsiye ederim. burda hamilelerin olduğunu unutmuşsun. meyve resmi olmamış :)
ee kızlar, isimleri sayamadıklarım umarım herkes iyidir.
Eylül yolcuları kalbim sizinle bol bolllll şanss sizinle olsun
tebrikler kremcigim, aykızım bebeğini almana az kalmış yüce rabbim hepinizi korusun.
Benim bugun transferin 4. günü ancak işe başladım. Ağır bir işim yok sürekli masada oturuyorum. Ancak yemeğe giderken yürüyorum. Bunun dışında sürekli oturuyorum. Dün hafif batma vardı hafif ateş gibi ve sırtımda sanki soğuk almış gibi bir ağrı vardı ama bugün yok biraz tedirginim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz neler yaptınız.
hadi kızlar nerdesiniz bana biraz moral verin transfer sonrası neler yaptınız sonuçlarınız nasıl geldi? İlk belirtileriniz nasıldı
Benden haberler esim bugun sperm verdi bende birazdan ucuyorum kibrisa bugun rahim kalinligini olctdurdum 8.3 estrofem 2 altdan 4 agizdan olmak uzere 6 ya cikti.hayirlisi allahtan internet bulursam kibristan yazarim hepinizi opuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin .
Benden haberler esim bugun sperm verdi bende birazdan ucuyorum kibrisa bugun rahim kalinligini olctdurdum 8.3 estrofem 2 altdan 4 agizdan olmak uzere 6 ya cikti.hayirlisi allahtan internet bulursam kibristan yazarim hepinizi opuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?