tebrikler kremcigim, aykızım bebeğini almana az kalmış yüce rabbim hepinizi korusun.
Benim bugun transferin 4. günü ancak işe başladım. Ağır bir işim yok sürekli masada oturuyorum. Ancak yemeğe giderken yürüyorum. Bunun dışında sürekli oturuyorum. Dün hafif batma vardı hafif ateş gibi ve sırtımda sanki soğuk almış gibi bir ağrı vardı ama bugün yok biraz tedirginim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz neler yaptınız.
Benden haberler esim bugun sperm verdi bende birazdan ucuyorum kibrisa bugun rahim kalinligini olctdurdum 8.3 estrofem 2 altdan 4 agizdan olmak uzere 6 ya cikti.hayirlisi allahtan internet bulursam kibristan yazarim hepinizi opuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin .
Benden haberler esim bugun sperm verdi bende birazdan ucuyorum kibrisa bugun rahim kalinligini olctdurdum 8.3 estrofem 2 altdan 4 agizdan olmak uzere 6 ya cikti.hayirlisi allahtan internet bulursam kibristan yazarim hepinizi opuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin .
teşekkür ederim arkadaşım.ben sana söyleyim hamilesin:) bende 4 günü bu belirtiler vardı.8 günü test yaptım değer 200.
İnsallah canim benim allahin izni ile hepimizin yuzu gulecek
Canım çok geçmiş olsun.kanama çoğu arkadaşımızda oldu.önemli olan bir bebeğinin kalbinin atıyor olması..tabiki hepimiz istiyoruz ikiz olsun üçüz olsun.ama önce bizim sağlığımız güzel haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tutt..
Canım çok geçmiş olsun.Zaman zaman sıkıntılı olsa da Allah sonunu güzel edecek diye düşünmeni istiyorum.İyi düşüncelerle gününü geçirmeye çalış olur mu?
Moony tahlil yaptırdın mı hadi ver artık mutlu haberi :)
arkadaşım senden epeydir haber alamadım..gözden mi kaçırdım bilemedim..en son kıbrısa gidiyorum demiştin....nasılsın umarım herşey yolundadır....
Merhaba Canım, 5 Eylülde trn.yapıldı. 9 tane yumurta oluştu. 7 tanesi çok iyi kalitede. Bu sefer 2 tane trn. edildi. 5 tanesi donduruldu. Bugün E2 ve progesteron testi yaptırdım. Akşam sonuçlarını alıp, kliniğe bildireceğim. Kullandığım ilaçlara ilave olarak karından yapılan iğnelerden verdiler bu sefer. Ayrıca progesteronu da 200 mg.a çıkarttılar. Vajinadan 8 saatte bir 2 tane olarak kullanıyorum. 17 Eylül test günüm. İnşallah hayırlısı olur. Belirti olarak da düne kadar kasıklarımda ağrı oluyordu, bugün hiçbir ağrım yok iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bekleme süresi çok yıpratıcı hakkımızda hayırlısı bakalım. Sen ne yaptın?
bugün 12 günüm değer 918.
Gözün aydın canım değerin kat Kat katlamış...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?