bende dün rahmimi ölçtürdüm..6mm çıktı..irem hanıma bilgi verdim..ince bulmuşlar..ilacı artırdılar..estrofem 4 tane ağızdan bir tanede vajinal alacam...
yüzüm sivilce doldu..bu hormonlardan sanırım..birde felaket uyku hali,sersemlik sormayın gitsin..

Kızlar dayanamadım sabah idrar testi yaptım gayet net belirgindi bende gittim hastaneye kanda beta hcg baktırdım sonuç 222 çıktı bugün 8. gün.Firdevs hanımı aradım muhtemelen çoğul dedi 12. gün bidaha baktırcakmışım.çoooook mutluyum canlarım Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın...!

canim Transfer arkadasim cok tebrik ederim insallah darisi bana ve sonuc bekleyen herkese..bende yapmak istiyorum test ama cesaret edemiyorum

Canım çok mutlu oldum tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.

selam kizlar 2 gündür kasiklarimda inanilmaz bir agri var banzen kramp gibi giriyo,bazen siddetli gaz sancisi gibi oluyor korktum icininzde böyle bir durumla karsilasan oldumu ? dra mi gitmeliyim ?
canım bence de tutunma sancısıdır inşallah pozitif sonucunu dört gözle bekliyorum canım,bol bol su iç dinlen...

canım çokkkkksevindim Rabbim sağ salim kucağına da almanı nasip etsinnn.tebriklerrrr
:emir_bebek

Canım iyi olacak iyi olacaksın inan.güzel günler yaşayacağız hep birlikte.

Canım bak gördün mü? Allah sırayı sana verdi.Mutlu olma sırası sende.Çok sevindim senin adına umarım sağlıklı,sıhhatli az tekmeli bir hamilelik sorasında yavrularına kavuşursun.Hep mutlu ol,iyi düşün ve güleç yüzlü yavrularınla güzel yaşa :)

Allah tamamına erdirsin...8. gün için oldukça yüksek..üçüz mü acaba::::)))))
inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız..

canim Transfer arkadasim cok tebrik ederim insallah darisi bana ve sonuc bekleyen herkese..bende yapmak istiyorum test ama cesaret edemiyorum

Canım çok mutlu oldum tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.

canım çokkkkksevindim Rabbim sağ salim kucağına da almanı nasip etsinnn.tebriklerrrr
:emir_bebek

Arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah kalbinize göre versin Allah sizede bu güzel duygulari yaşatsin en yakin zamanda....
Tresscigim Allah sanada ikizlerinle mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin insallah...

süperrrr tebrikler allahım tamamına erdirsin inşallah benimde 12 gün 205 idi. 15 gün 715 olmuştu.

selam kizlar 2 gündür kasiklarimda inanilmaz bir agri var banzen kramp gibi giriyo,bazen siddetli gaz sancisi gibi oluyor korktum icininzde böyle bir durumla karsilasan oldumu ? dra mi gitmeliyim ?

canım merhaba,
inşallah tutunma sancısıdır,
12 gün test için bekleyecek misin? yoksa 8.gün lerde testi yaptıracak mısın?

canım merhaba,
Allah ım yolunu açık etsin,
bir gidip en az iki üç gelesin, bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar,,,

Son düzenleme:

merhaba lalita cım,
canım çok sevindim,
dilerim Allah tan 9 ay boyunca vücuduna taşıma gücü versin,
sorunsuz bir hamileliğin geçer ve bebeklerini kucağına sapa sağlam alırsın,

selam canim. ikizlerim iyi gayet. sadece gaz la ugrasiyoruz biraz. kizim cok aci cekiyor gaz konusunda. bakimlari cok zaman istiyor canim. cok uykusuz kaliyorum ama insan katlaniyor ve güc bulabiliyor. tek basima bakiyorum esim calistigi zaman. aksamlari o bana yardimci oluyor tabii. hayir yardimcim yok canim. burda yurtdisinda öyle yardimci olaylari cok pahali, o yüzden kendim hallediyorum. ikisini yedirme teknikleri ögreniyorum bende :) cünkü aciktiklari zaman bir ciglik atiyorlar anlatamam :) yavrular hemen doymasi gerekiyo, cok sabirsizlar haliyle :)

ama yinede ara sira evimi temizlemeye, yemek yapmaya vakit de buluyorum acikcasi. cünkü uyuduklari zaman bi 2-3 saat arada zamanim oluyor.

sen nasilsin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…