tresscim bilmiyorum inan cesaretim yok henüz. umudumda yeşermedi. bişiler yapmam lazım sanki gitmeden önce ama ne yapmalıyım bilmiyorum...
bakalım zaman ne getirecek ..
yada ben ne yapacağım nasıl hazırlanacağım bakalım ne çıkacak karşıma beklemedeyim.
bir müddettir giremiyordum geçmişi okuyamadım ama hem kendimi hatırlatayım hem bi merhaba diyeyim dedim nasılsınız? ben iyiyim ama halen histereskopi yaptıramadım bi türl ayarlayamadım histereskopi yaptırabilsem diyeceğim ama bu kez eş engeli var ben halen eşimi ikna edemedim offffff offff
Arkadaslar cok mutluyummmmmm... hayatimda ilk defa cift cizgiyi gördüm bu gün, Allahim ne mutluluk :)))
Icime su serpildi, derin bir ohhh cektim, gözlerimden yaslar süzüldü... Allahim sana sükürler olsun bana bu duyguyu yasattin, isteyen herkesede yasat yarabbim...
Insallah persembe günüde kan testim var, güzel bir sonuc alabilirim.
Benden iyi dileklerini ve dualarini esirgemeyen tüm forumdaslarima cok tesekkür ediyorum, iyiki varsiniz...
Polyanna tebrik ederim idrar testi pek yanilmiyor persembeyi nasil bekliceksin ben dayanamazdim yarin baktirirdim...
Eylül kafilesi ne bereketliymis masallah hic boş yok.. ;-)
alpilknur askolsun arkadasim beni unutmussun...heyecanina veriyorum...senin tarihte belli olmus hadi insallah bu sefer olucak....Allah yolunu acik etsin canim...
Aykizim nasilsin canim? Hamileligin nasil gidiyo? 32. haftaya girmissin bile, ne güzel. anlat biraz merak ediyorum canim :)
Arkadaslar cok mutluyummmmmm... hayatimda ilk defa cift cizgiyi gördüm bu gün, Allahim ne mutluluk :)))
Icime su serpildi, derin bir ohhh cektim, gözlerimden yaslar süzüldü... Allahim sana sükürler olsun bana bu duyguyu yasattin, isteyen herkesede yasat yarabbim...
Insallah persembe günüde kan testim var, güzel bir sonuc alabilirim.
Benden iyi dileklerini ve dualarini esirgemeyen tüm forumdaslarima cok tesekkür ediyorum, iyiki varsiniz...
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsn inşallah seninde firdevs hanmda ikinci dememndi demi canm farklı olarak ne yapldı bu kez sen ikisindede lucrin kullandnmı ya da ilk denemeden sonra neler yaptrdn histeroskopi falan yaptırdınmı birde ne kadar ücret ödedin ikincide
eslemsenacim tesekkür ederim canim, ins tez zamanda allah sanada nasip eder. Benimde ikinci denememdi firdevs hanimda, ilkinde son yaptigimiz tüp denemesi testleri ile gitmistim ve benim bu arada troidim tavan yapmis ve sonuc negatif ! Bu defa ben ne tessti varsa hepsini yeniden yaptirdim yalniz dedigim gibi troit cikti ve minicik bir tabletle kontrol altina alindi.
Histereskopi 1 sene önce yapilmisti canim mikro yaptigim zamanlar o yüzden burdaki doktorum gerek görmedi.
Ücret ikincide 1000 euro indirimli yani 3500 euro ödedik ama ayrica biz pgt istemistik oda 1000 euro tabi o istege bagli biz kendimiz istedigimiz icin yapildi.
Ayrica bana hic lucrin vermedi Firdevs hm, ilkindede bu seferde ayni, kibrisa gittigim gün bana kompact bir igne yaptilar, yanlis hatirlamiyorsam ovitrelle galiba. Benim adetlerim düzgün ama rezervim azdi.
Sende firdevs hanimdasin galiba, bence sende bu defa mutlaka hamile kalirsin hic dert etme, Eylül kafilesinde Firdevs hanima giden kimse bos dönmedi maasallah...Sende dönmezsin merak etme! Yalnizca gitmeden önce kan degerleine bir baktir firdevs hm isteyecektir büyük ihtimalle. Sende benim gibi mutlulugu ikincide yakalarsin ins canim...
Simdiden sansin bol bahtin acik olsun...
eslemsenacim tesekkür ederim canim, ins tez zamanda allah sanada nasip eder. Benimde ikinci denememdi firdevs hanimda, ilkinde son yaptigimiz tüp denemesi testleri ile gitmistim ve benim bu arada troidim tavan yapmis ve sonuc negatif ! Bu defa ben ne tessti varsa hepsini yeniden yaptirdim yalniz dedigim gibi troit cikti ve minicik bir tabletle kontrol altina alindi.
Histereskopi 1 sene önce yapilmisti canim mikro yaptigim zamanlar o yüzden burdaki doktorum gerek görmedi.
Ücret ikincide 1000 euro indirimli yani 3500 euro ödedik ama ayrica biz pgt istemistik oda 1000 euro tabi o istege bagli biz kendimiz istedigimiz icin yapildi.
Ayrica bana hic lucrin vermedi Firdevs hm, ilkindede bu seferde ayni, kibrisa gittigim gün bana kompact bir igne yaptilar, yanlis hatirlamiyorsam ovitrelle galiba. Benim adetlerim düzgün ama rezervim azdi.
Sende firdevs hanimdasin galiba, bence sende bu defa mutlaka hamile kalirsin hic dert etme, Eylül kafilesinde Firdevs hanima giden kimse bos dönmedi maasallah...Sende dönmezsin merak etme! Yalnizca gitmeden önce kan degerleine bir baktir firdevs hm isteyecektir büyük ihtimalle. Sende benim gibi mutlulugu ikincide yakalarsin ins canim...
Simdiden sansin bol bahtin acik olsun...[/QUO
Tekrar tebrik ederim.değerin çok iyi Maaşallahhh.canım eğer çok özel deyilse pgt işlemini neden yaptırdığını sorabilir miyim..bu işlem için extra1000 euro mu ödediniz.
Arkadaşlar, Cumartesi günü dr.a gittim ve keseyi gördük. Çok sağlıklı bir şekilde tutunmuş. Dr. hiç sorun olmadığını söyledi. O an Allaha şükretmekten başka ağzımdan laf çıkmadı ve gözümden de yaşlar. Fasulye gibi karşımda duruyordu. Eşimde yanımdaydı ağladığını hiç görmediğim adam baktım iki göz iki çeşme ağlıyordu. Görene kadar inanmamıştı hamileliğime. Görünce artık inanıyor. Haftaya çarşamba tekrar gideceğiz sanırım o zamanda kalp atışını duyacağız. İnşallah herşey yolunda gider. Bende belirti olarak ne kusma ne baş dönmesi hiçbirşey yok. Sadece çok fazla uykum oluyor günün her saatinde uyumaya hazırım bir de boğazımda bir yanma oluyor. Sürekli gazoz ya da soda içiyorum o rahatlatıyor. Annem de bana hamileyken aynısını yaşamış. Genetik sanırım :) Allah isteyen herkese bu mutlulukları tattırsın inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?