Isik70
Merhaba arkadasim.bende foruma yeni uye olanlardanim senin mutluluk gozyaslarini okuyunca duygjlarini okadar iyi anliyorumki inanki cok sevindim insallah darisi biz bebek isteyenlerin basina.saniyorum sende yimurta donasyonu yaptin bende bu konuds biranonce karar verip birseyler yapmak istiyorum cunku yasim 45. Lutfen yasadiklarini ve hsngi asamalardan gectigini benimle psylasirmisin.tum forum srkadaslrin bilgi ve destegine cok ihtiyacim var.tekrar gozun aydin insallah bebeginizi hayirlisiyla ve saglikla kucaginiza alirsiniz.sevgiler

Arkadaşlar herkese merhaba,
Uzun zamandır foruma giremedim, oğlum bütün zamanımı alıyor inanın bütün gün üstümü bile değiştirmeye fırsat bulamıyorum. Bu hafta oğlum 3. Ayını dolduruyor biraz gazlı bir bebek hep kucağımda olmak istiyor yemek bile yiyemiyorum. Bu hafta annem yanımda da fırsat bulup hemen nete girdim.
Ama aklım hep forumda kimle hamile kimler doğurdu kimler transfere hazırlanıyor diye :) ilk fırsatta tekrar gireceğim bu yoldaki herkese bol şans ...

Arkadaslar lutfen yumurta fonasyonu dusunenlr ve ysptirp bebisini kucagina alanlar duygularini benimle paylasabilirmi.cok zor bir asamadayim esimin varikosrli oldugunu ve bunu tedavi ettirene kadar 4 basaridiz tupbebek denedim taki tesadufen ben esimin rahatsiligini ogrenip tedsvi ettirinceye kadar.tabi bu arada benim yumurtalar yaslanmaya basladi .esimin tedavisinden sonra 5. Tupbebegi yaptik 2 cok kalitel embriyo verdiler ama oda tutmadi.doktor ben hickirarak aglarken gozumun icine bakarak artik benim yumurtalarin ise yaramadigini soyledi ve ben oracikta olmek istedim.aradab 1.5 yil gecti brlki dogal yoldan olur diye hep umut ettim ama malesef bugunde hastalandim.artik kararimi verdim bir bebegim olsun istiyorum ve yumurta donasyonunu yapicam.sizlerdenricam lutfen yasadiklarinizi benimle paylasirmisiniz hangi asamslardan gecildigini tam olarak bilmbilmiyorum.herkese sevgiler

Merhaba Anisha oncelikle Allah bebegine saglikli uzun omurler versin bebeginizi anali babali buyutun insallah. senin adina cok sevindim.o degerli zamanini ayirip sesimi duydugun icin cok tesekkurler umarim yakinda gorusuruz.deneyimlerini gercekten cok merak ediyorum .hoscakal

kendimi dinliyorum sürekli kasık ağrısı falan hiç yok..
göğüslerimde çok şişdi ama bugün anlarda sönmüş gibi...
inşallah herşey güzel olur...

merhaba gulfemak tebrik ederim öncelikle,
ben de halen belirti yok, lütfen belirti arama,
herkesin bünyesi farklı oluyor,
inşallah doğuma kadar da seni rahatsız edici bir belirtin olmaz,,,,

merhaba anisha,
demek 3.ayını doldurdu,
zaman nasıl geçmiş, tabi zaman bize geçmiş, kimbilir sen neler yaşadın değil mi?
Maşallah diyelim yakışıklı oğluna,

canım merhaba,
geliyor en az ikizler......
değerin çok yüksek çıkmış, dilerim 9 ayı sağlıkla tamamlarsın,
Allahım kucağına almayı da nasip eder....

Hoşgeldin canım... Öncelikle karar vermen önemli. Ben en başından organ nakli gözüyle baktım ki öyle. Ve çocukları da çok ama çok seviyorum. İçimizde büyümesi kanımızdan kan, canımızdan can alması en önemlisi. Ben Nisan 2013'de karar verdim, İlk denememi Haziran'da yaptım. Negatif oldu. İkinciyi Temmuzda yaptım o da düştü. Üçüncüsünü de Eylül başı yaptırdık. Çok şükür hamileyim ve inşallah sağlıklı bir şekilde taşıyacağım ve zamanı gelince de kucağıma alacağım. Sana tavsiyem istiyorsan şayet kararlı olman ve vazgeçmemen. Olumsuzluklar moralini bozmasın. Herşey güzel olacak diye düşün.

kendimi dinliyorum sürekli kasık ağrısı falan hiç yok..
göğüslerimde çok şişdi ama bugün anlarda sönmüş gibi...
inşallah herşey güzel olur...
Belirti için bence biraz erken:)) Amaaa içimden bir ses 9 gün sonra buradan bize hamilelik haberini vereceğini söylüyor :))Rabbim inşallah yüzünü güldürür biz de mutluluğuna ortak oluruz

böyle arada bi ancak giriyorum canlarım ya. net hala alamadık eve binada kablo döşenmemiş. haftaya alıcaz galiba. herkes iyidir umarım. gebe sayısı artmış MAŞALLAHHH. aykızım senin nasıl gidiyor bakalım? bizi sorarsanız bebişlerim çok iyiler teyzaleri. dün kontrol vardı.oğlum 1600 kızım 1500 gr olmuşlar. bende hazırlıklara başladım artık. 13 kasım gibi doğum olucak bi terslik olmazsa İnşallahh. hepinizi çok öpüyorum canlarım.

çok ama çok sevindim senin adına.Allahım nazarlardan korusun...
bu arada sana arkadaşlık isteği göndermiştim :)
ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum. arayıp söylesemmi karar veremedim, durumumuzu ayarlayınca gelicez demiştik.
sabırsızlanıyorum,ağırdan alıyorum git gellerdeyim anlayacağın....
ilk etapta sen neler yaptın yazarmısın..

Biyopsi sonucuma göre endometrit varmış o yüzden negatif sonuç almışım, bu durumda 50 kere de denesek başarılı olmaz dedi doktor. Antibiyotik tedavisine başladım 20 gün sürecek sonrası tekrar konuşulacak.

geçmiş olsun...
biyopsi yapılmadan önce bir şikayetin varmıydı peki..

Merhaba oncelikle tanridsn dilegim bu defa bebegini saglikla ve yine mutluluk gozyaslariyla kucagina alirsin insallah.mesajin bana cok pozitif duygular verdi bunun icin cok tesekkur ediyorum.evet aslinda kararimi verdim ama sadece bunu kendimin basaramadigi duygusu aklima gelince iste ozaman icim burkuluyor.sanirimtez vakitte bu duygulardan kurtulup sosoyledigin gibi olaya baska pencerelerden bakmak gerekiyor.nasil basvuruda bulundunuz ve ne kadar surede cevap aldiniz.rica etsem bunlari benimle paylasirmisin.saglicakla kal

anishacım ne güzel 3 aylık olmuş oğluşun büyümüş kime benziyor merak ettim.allah sağlıklı uzun ömürlerde büyütmeyi nasip etsin canım çok sevindim senin adına...

Merhaba arkadaslar,yumurta donasyonunda embrıyo transferi yapılırken kaç adet transfer edileceği konusunda bizlerin görüşü dikkate alınıyormu,ben yasımdan dolayı çoğul gebeliğin riskli olacağını düşünüyorum ve bu nedenle bir embriyo düşünüyorum bu mümkünmü bilgisi olan varmı

Yaş ilerledikçe embriyo sayısı çoğalıyor. En çok 4 oluyor diye biliyorum. Ama sana soruyorlar tercih tamamen senin. 4-3-2-1 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…