- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
kendimi dinliyorum sürekli kasık ağrısı falan hiç yok..
göğüslerimde çok şişdi ama bugün anlarda sönmüş gibi...
inşallah herşey güzel olur...
Arkadaşlar herkese merhaba,
Uzun zamandır foruma giremedim, oğlum bütün zamanımı alıyor inanın bütün gün üstümü bile değiştirmeye fırsat bulamıyorum. Bu hafta oğlum 3. Ayını dolduruyor biraz gazlı bir bebek hep kucağımda olmak istiyor yemek bile yiyemiyorum. Bu hafta annem yanımda da fırsat bulup hemen nete girdim.
Ama aklım hep forumda kimle hamile kimler doğurdu kimler transfere hazırlanıyor diye :) ilk fırsatta tekrar gireceğim bu yoldaki herkese bol şans ...
Güzel arkadaslarim, tress, Aykizim, Alpilknur,Eslemsena, Rosadali, zenann, karanfil, Ansu,Bebek,waltkrayburg, monny, lalita,daha ismini yazamadiklarim hepinize tesekkürler...Mutluluguma ortak oldunuz,hepinize cok cok cokkkkkk tesekkür ederim...
Lalita senin dedigin gibi persembeyi bekleyemedim bu sabah gittim test icin, 11. gün hcg degerim 747 cikti :)))
Cuma günü tekrar gidicem bakalim ne olacak !!! ins güzel haberler alirim.
Insallah forumda hamile kalmayan kalmasin !!! Allah isteyen, ugras veren tüm arkadaslarima bol bol pozitifler diliyorum, ins kucaklariniz tatli tatli bebislerle dolar...
Sevgilerimle...
Canim hadi gozun aydin.
Benim de haftaya cuma randevum var. Muaneyi karindan mi yapiyorlar???
Isik70
Merhaba arkadasim.bende foruma yeni uye olanlardanim senin mutluluk gozyaslarini okuyunca duygjlarini okadar iyi anliyorumki inanki cok sevindim insallah darisi biz bebek isteyenlerin basina.saniyorum sende yimurta donasyonu yaptin bende bu konuds biranonce karar verip birseyler yapmak istiyorum cunku yasim 45. Lutfen yasadiklarini ve hsngi asamalardan gectigini benimle psylasirmisin.tum forum srkadaslrin bilgi ve destegine cok ihtiyacim var.tekrar gozun aydin insallah bebeginizi hayirlisiyla ve saglikla kucaginiza alirsiniz.sevgiler
Belirti için bence biraz erken:)) Amaaa içimden bir ses 9 gün sonra buradan bize hamilelik haberini vereceğini söylüyor :))Rabbim inşallah yüzünü güldürür biz de mutluluğuna ortak oluruzkendimi dinliyorum sürekli kasık ağrısı falan hiç yok..
göğüslerimde çok şişdi ama bugün anlarda sönmüş gibi...
inşallah herşey güzel olur...
Yok canım karından değil
Arkadaşlar, Cumartesi günü dr.a gittim ve keseyi gördük. Çok sağlıklı bir şekilde tutunmuş. Dr. hiç sorun olmadığını söyledi. O an Allaha şükretmekten başka ağzımdan laf çıkmadı ve gözümden de yaşlar. Fasulye gibi karşımda duruyordu. Eşimde yanımdaydı ağladığını hiç görmediğim adam baktım iki göz iki çeşme ağlıyordu. Görene kadar inanmamıştı hamileliğime. Görünce artık inanıyor. Haftaya çarşamba tekrar gideceğiz sanırım o zamanda kalp atışını duyacağız. İnşallah herşey yolunda gider. Bende belirti olarak ne kusma ne baş dönmesi hiçbirşey yok. Sadece çok fazla uykum oluyor günün her saatinde uyumaya hazırım bir de boğazımda bir yanma oluyor. Sürekli gazoz ya da soda içiyorum o rahatlatıyor. Annem de bana hamileyken aynısını yaşamış. Genetik sanırım :) Allah isteyen herkese bu mutlulukları tattırsın inşallah....
Biyopsi sonucuma göre endometrit varmış o yüzden negatif sonuç almışım, bu durumda 50 kere de denesek başarılı olmaz dedi doktor. Antibiyotik tedavisine başladım 20 gün sürecek sonrası tekrar konuşulacak.
Arkadaşlar herkese merhaba,
Uzun zamandır foruma giremedim, oğlum bütün zamanımı alıyor inanın bütün gün üstümü bile değiştirmeye fırsat bulamıyorum. Bu hafta oğlum 3. Ayını dolduruyor biraz gazlı bir bebek hep kucağımda olmak istiyor yemek bile yiyemiyorum. Bu hafta annem yanımda da fırsat bulup hemen nete girdim.
Ama aklım hep forumda kimle hamile kimler doğurdu kimler transfere hazırlanıyor diye :) ilk fırsatta tekrar gireceğim bu yoldaki herkese bol şans ...
geçmiş olsun...
biyopsi yapılmadan önce bir şikayetin varmıydı peki..
Güzel arkadaslarim, tress, Aykizim, Alpilknur,Eslemsena, Rosadali, zenann, karanfil, Ansu,Bebek,waltkrayburg, monny, lalita,daha ismini yazamadiklarim hepinize tesekkürler...Mutluluguma ortak oldunuz,hepinize cok cok cokkkkkk tesekkür ederim...
Lalita senin dedigin gibi persembeyi bekleyemedim bu sabah gittim test icin, 11. gün hcg degerim 747 cikti :)))
Cuma günü tekrar gidicem bakalim ne olacak !!! ins güzel haberler alirim.
Insallah forumda hamile kalmayan kalmasin !!! Allah isteyen, ugras veren tüm arkadaslarima bol bol pozitifler diliyorum, ins kucaklariniz tatli tatli bebislerle dolar...
Sevgilerimle...
Merhaba arkadaslar,yumurta donasyonunda embrıyo transferi yapılırken kaç adet transfer edileceği konusunda bizlerin görüşü dikkate alınıyormu,ben yasımdan dolayı çoğul gebeliğin riskli olacağını düşünüyorum ve bu nedenle bir embriyo düşünüyorum bu mümkünmü bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?