Geçmenin buz saatinde cevap verdiğin için çok sağl,peki yapılantransfer başarısız olduğunda. Ondan sonraki her transferde yeni ücret talep ediliyormuş.senin durumun nasıl sen neler yaşadın

Gecenin bu saatinde cevap verdiğin için çok sağl,peki yapılantransfer başarısız olduğunda. Ondan sonraki her transferde yeni ücret talep ediliyormu.senin durumun nasıl sen neler yaşadın

Geçmenin buz saatinde cevap verdiğin için çok sağl,peki yapılantransferi başarısız olduğunda. Ondan sonraki her transferde yeni ücret talep ediliyormuş.senin durumun nasıl sen neler yaşadın

Evet her yeni transfer için ücret ödüyoruz 500--1000 euro gibi bir indirim oluyor o kadar.Benim doktorum Savaş bey ilk deneme negatif oldu. Tüm tahliller yapıldı sıkıntı yoktu. Neden olmadı diye entometrial küretaj yapıldı alınan örnek patalojiye gitti ve endometrit (iltihabik bir durum)var dendi 20 günlük bir antibiyotik tedavisine başladım. Bitince tekrar deneyeceğim

Bu forumu her kim açtıysa ve buraya katılarak duygu ve düşüncelerini yaşadığı hertur acıyı içtenlikle paylaşan kocaman yürekli anne olma özlemiyle yanıp tutuşan ve bu uğurda binlerce acıya göğüs geren tüm arkadaslara öncelikle en kısa zamanda hayallerine kavuşmalarını diliyor ve sonsuz teşekkürler ediyorum.paylaşımlarınızı gördükçe bu konuda yalnız olmadığımı görüyorum ve sizin mücadelenizi okudukça bende başarabilirim diyorum kendikendime ve biraz olsun içimdeki karamsarlığı atıp hayata yeniden tutunmaya başlıyorum.Annelik gerçekten çok kutsal,üstelik burkadar meşakkatli bir yoldan anne olmak dahada kutsal olsa gerek.sizlerin sayesinde bütün gücümü toplayarak eşimebugun yumurta donasyonunu istediğimi söyleyebildim çünkü daha önce bu sözcükleri değil söylemek düşüncesi dahi beni perişan etmeye yetiyordu.artık gercekten kararlıyım ve bebeğimin olması için yeni bir mücadeleye başlıycam. Ve tabiki hepinizden yardım ve desteklerinizi rica ediyorum.bu kararı vermeme yardımcı olduğunuz için basta bana çok pozitif duygular veren ışık70 olmak üzere herkese çok teşekkürler ediyorum.Allah hepimizin yolunu açık etsin.inşallah herkes tez vakitte bebişlerini sağlıkla kucağına alır.

Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun ve bidahakinde bebişinin güzel haberlerini verirsin.ben daha yolun çok başındayım bu nedenlerde hastane ve doktor konusunda henüz bir araştırma yapmadım.ama sanıyorum büyük ihtımalle burdan bir doktorun takibi ile başlayıp Kıbrıs'ta işlemi tamamlıycam .umarım iyi bir doktor karşıma çıkar.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Sen de başlamalısın maddi imkanın varsa hiç vakit kaybetme derim..Takip ettiğim kadarıyla Firdevs hanım a gidenlerin hepsi pozitif neredeyse. Savaş beyde iyi bir doktor tabii. Aslında yapılan işlemler aynı yapacağın yüreğine kulak vermek ve seçimini yapmak. Rabbim bu yolda sana güç versin herşey gönlüne göre olsun :)

çekilen rahim filmimde sol tüpümde şişlik görüldü.tedavime 2 ay sonra başlayabileceğim maalesef..önce bu sorunun çözülmesi gerekiyor.gebelik şansım düşermiş..ayrıca bu şekilde dış gebelik riskim varmış.moralim bozuldu.pazartesi laparoskopi yapacaklar.sol tüpüm alınacak.narkoz alacağım..offf offfff..en kötüsü de bana bu şekilde istanbulda 3 kez tüp bebek denendi.emek,maddi ve manevi çabalarımız,zamanımız boşuna gitti...rahim filmi çektirmeden asla ve asla tüp bebek denemeyin..benim gibi eminim çok kişi vardır.çok çok önemli.
rahim filmi çekilmeden yapılan tüp bebekten şüphe ederim. elbette gebe kalan olabilir ama işi şansa bırakmamak lazım..

sevgiyle kalın....inşallah dualarımız kabul olur da biz de bir evlat sahibi oluruz...

Günaydın canım, sana olumlu olarak cesaret verebildiysem ne mutlu. İnternetten ben de senin gibi forumlardan araştırma yaptım. Karşıma birçok doktor çıktı. Ancak HİT'e okuduklarımdan kanım ısındı. Başarılarını falan da okuyunca o olmasını istedim. Kliniğe internet sitesinden yazdım. Yarım saat içinde beni aradılar. Kendimle ilgili bilgi verdim. Bana nasıl olacağını anlattılar. Öncesinde rahim filmi çektirmemi ve muayene için gelmemi istediler. İst.damısın bilmiyorum ama İst. Radyonom diye biryerde rahim filmi çektirdim. (Çok korkunç birşey olduğunu anlatmışlardı ancak ben nasıl çektirdiğimi anlamadım bile) sonucu alınca arayıp randevu aldım ve günü birliğine eşimle beraber kliniğe gittik. Muayenemizi olduk eşim sperm verdi. Ben erken menepozda olduğum için düzenli adetim olmuyordu. Ancak ilaçla hastalanabiliyordum. Bu yüzden ilaç tedavisine hemen başladık. Benim fotoğrafımı çektiler, nasıl bir bebek istediğimizi, donörde istediğimiz özellikleri sordular. Döndük ve 15 gün sonra tekrar gittik aynı gün trn. oldu. 6 emb. oluştuğunu 3'ünü trn. yapacaklarını 3'ünü donduracaklarını söylediler. Trn. oldu, 1 gece kaldık ertesi gün döndük. İlk trn. böyle oldu. negatif çıktı. 2.sinde de dondurulmuşlarım olduğu için, tekrar denemek istedim. Bu sefer fizyoterapi uygulandı. Aynı hastanede gün aşırı, 45 dk. fizyoterapi aldım. Benim rahim inceliği sıkıntım vardı. Bu işlem rahim içinde akımı hızlandırıyor ve emb. tutunmasını sağlıyor ve sadece o klinikte yapılıyor diye biliyorum. Çok da faydasını gördüm. 7 gün kaldık, gün aşırı 3 kez fizyoterapi aldım ve sonuç pozitif ama ne yazıkki sonradan düştü. Çok üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğimi öğrendim. Bunu bile bile işi yarım bırakmak olmazdı. Ağustos ortasında yine ilaç tedavisine başladım. Bu sefer farklı ilaçlar da eklendi. Yine fizyoterapi aldım. Bu sefer 12 tane emb oluştu. 9 tanesi sağlam olmuş. Hepsi en iyi kalitedeymiş. 2 tane trn. ettiler. Niye 3 değil dedim. Hepsi çok iyi kalitede yazık olur o yüzden 2 yeterli dediler. Çok şükür tuttu ve şimdi bugünleri yaşıyorum. İnşallah açıklayıcı olmuştur. Kliniğe senin karar vermen lazım hepsini tek tek incele, yapılan işlemler genelde hep aynı. Bir tek fizyoterapi olayı sanırım bir tek benim gittiğim yerde var. Hepsinin başarı oranlarına bak klinikleri git ve gör ona göre kararını ver. Sonbahar Kıbrıs için en güzel zamanmış. Bence git ve çıktığın yolun keyfini çıkar. Sana bol şans diliyorum. Herşey çok güzel olacak.

Canım kliniğe karar verdiysen bence ara ve ilaç tedavine başla. Sanırım 15-16 günlük bir ilaç tedavisi oluyor. Onlar da bu arada donörü hazırlıyorlar. Ben yaşadıklarımı biraz önce Bcemre3 için cevapladım. Sana da yol gösterir sanırım. Çıktığın bu yolda sana da başarılar dilerim sakın pes etmeyin. Bol şans....

Arkadasim sana katiliyorum bende 3kez tup bebek denedim acibadem maslak 3farkli doktor 3ude rahim filmi istemedi gerek duymadi.dnsynda firdevs hanim istedi cok sasirdim asil tup bebekte istenmesi gerekir.demekki laf olsun diye sirf insanlarin paralarini sömürmek icin yapiyorlar...Allah yolunu acik etsin...

geç olsun güç olmasın...endişe etme..
benim daha evvelindem sağ tarafımda yapışıklık vardı laparoskopi oldum sonrasında kendiliğinden hamile kaldım ama dış gebelik oldu.sonra 1yıl sonra tüp bebek yaptırdık,sonuç negatif oldu... ön görüşme için gelirken rahim filmi çektirdik tekrar sağda yapışıklık oluşmuş,HİT isterseniz hemen tedaviye başlıyalım isterseniz bu sorunu kaldırın ameliyat olun dedi.dış gebelik yaşayan birinin tekrar aynı olayı yaşama ihtimali varmış..
ama kafam karıştı benim Türkiyedeki doktorlar tüp tıkanıklığını problem etmiyor tüp bebek öncesi.yoksa bana yaparlardı 3 defa tüp bebek yapıldı tüpteki tıkanıklık hep vardı anlıyamadım...

merhaba anisha,
demek 3.ayını doldurdu,
zaman nasıl geçmiş, tabi zaman bize geçmiş, kimbilir sen neler yaşadın değil mi?
Maşallah diyelim yakışıklı oğluna,

anishacım ne güzel 3 aylık olmuş oğluşun büyümüş kime benziyor merak ettim.allah sağlıklı uzun ömürlerde büyütmeyi nasip etsin canım çok sevindim senin adına...
Canım evet zaman çabuk geçiyor ama yorucu ve uykusuz bir şekilde geçiyor ama şikayet yok biz bu yolda bu kadar mücadele edip acılar çekmişken herşeyi güzel geliyor insana. Canım açıkçası oğlumu benim babama ve ağbime çok benzetiyorlar dolayısıyla banada benzediğini söylüyorlar tabi eşime de benziyor. Herkesten bişeyler almış gerçekten ağbimin bebeklik resimleriyle yan yana koysak ayıramazlar o kadar dayıya benziyor yani :)

Benim de haftaya cuma randevum var. Karindandir diye umuyordum ama degilmis. Bu riskli olmaz mi???

merhaba canım,
8.haftaya kadar alttan muayane ettiler, bir risk olsa sanırım üsten muayane ederlerdi,
zaten çok küçük oluyorlar ilk başlarda 1 cmm bile olmuyorlar o yüzden alttan muayane ettiklerini düşünüyorum.

merhaba bcemre3,
doğuş merkeze gittiğimde doktor ile görüştüğümde ben fikrimi söylemiştim, transfere giderken embriyo durumundan bahsedildi kaç tane transfer edelim diye, ben siz nasıl uygun görürseniz demiştim. senin istemediğin sayıyı transfer etmeyeceklerini düşünüyorum, ama 2 olursa bence daha iyi tabi embriyo kalitene bağlı,

merhaba kızlar,
bugün kontrolümüz vardı, biri 10 hafta 6 günlük müş, diğeri 10 hafta 3 günlükmüş, büyük olan 4 cm küçük olan 3.5 cm 4 cm olan maşallah kıpır kıpır oynuyordu, diğeri tembel çok hareketli değil di,
malum bayram haftası 13 haftaya girmiş oluyoruz, 2 li test yapmamız lazım, doktorumuz başka bir üniversite hastanesi doktorunun özel muayanesine yönlendirdi, randevu tabiki ben alamadım, ayın 28 ine veriyorlar mış biz o hafta 14 oluyoruz. doktorum 23 ine aldı, ikiz olduğu için muayane ücreti 400 tl,yani para harcamanın sonu yokkkkk,,

merhaba arkadaşlar benim de 3 tane negatif tüp denemem var sonunda yumurta donasyonuna karar verdim ama pek bi bilgim yok fiyat acısından ne kadar tutuyor ve kıbrısa kaç kere gitmek gerekiyor biraz beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum:)

Kizlar cevabiniz icin cok tesekkurler...
Doktorlar nasıl bakacaklarını çok iyi biliyorlar o yüzden gönlünü rahat tut. Bende muayene sonrası hiçbir sıkıntı olmadı.

merhaba.Bir karar almak isin yarisidir kliniklere gore degisebilir belki fiyat. Ben dogusta Firdevs Hanima gittim. 4500 EURO odedik.Yurtdisinda oldugumuz icin butun gorusmeleri telefonda yapip sadece islem icin Kibrisa gittik.
Ama vaktin varsa ve Turkiyedeysen gorusme icin gunu birlik gidebilirsiniz Kibrisa.

teşekkür ediyorum cevabın için benim de aklımda firdevs hanım var türkiyedeyim ama izin sıkıntım var telefonla halloluyosa sıkıntı olmaz tekrar teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…