Merhaba
Ben burdayım canım keseyi gördük ancak karınbirdeaktı. daha kalp atışları için gitmedim. Önümüzdeki hafta inşaalah kalp atışlarını duyarız daha 6 hafta bitmemiş cünki. Ayrıca burun tıkanıklığım tavan yaptı. Soğuk buhar makinesi, tuzlu sular çok kötü oluyorum.
zenancim benim biraz agir geciyor agrilarim cok oluyor nerdeyse 2 günde bir hastanedeyim mide bulamtim cok var pek giremiyorum[/QUOT
Canım şimdi tabloyu hazırlamaya çalışıyordum,mide bulantım çok yazınca hemen döneyim sana dedim,çok çektiğim için neler çektiğini biliyorum,dr um bana tsh baktırdı serbest t4 çok artmış ki hamilelik başladığında test yaptırmıştık bir sorun yoktu ama kullandığımız ilaçlar ve gebeliğe bağlı bhcg deki aşırı yükselme tiroidi de uyarıyor ve tiroid hastasıymışsın gibi belirti veriyormuş,dr kusma günde 3 ü aşarsa serum yapalım dedi,dayanmaya çalıştım ama salı günü serum taktırdım gerçekten vücut hemen toparladı,kusma 2-3 e düştü,iyotlu tuzu kestik,iyotsuz veya kaya tuzu kullanmamı söyledi,dün ve bugün çok şükür oldukça iyiyim,sende bence tiroidine bir baktır ha birde estrofemi vaginal kullanmayı bıraktım onun bulantıya etkisi var mı bilmiyorum ama tuz ve serum gerçekten olayı bitiriyor gibi,dr una danış istersen,sevgiler:)
helun;3217698 Bende kendimi toparladım .!.:canım tekrar yola çıkacağına,kendini toparlamana gerçekten çok sevindim:) yılmak yok,bizler gerçekten güçlü kadınlarız ve tuttuğumuzu koparacağız,forumu görüyorsun,çoğumuzun bir veya bir kaç olumsuz deneyimi var ama çok şükür çoğumuzda hamile kalabildik,eminim seninde herşey yolunda gidecek ve bu sefer olacak güzel arkadaşım:) iyiki döndün,hamilelerin duası kabul olurmuş inanmazsın ama sabah rüyamda doğum odasındaydım ve 3 kişinin adını söyledim,atessn,sen ve umudumm,diğer arkadaşlarada isminizi tek tek söyleyemiyorum ama hepinizin anne olmasını çok istiyorum allahım hepinize göstersin diye dua ediyordum,sanırım allahım duamı kabul edecek,allahım hepimize anneliği tattırsın yarabbim..
zenancim benim biraz agir geciyor agrilarim cok oluyor nerdeyse 2 günde bir hastanedeyim mide bulamtim cok var pek giremiyorum[/QUOT
Canım şimdi tabloyu hazırlamaya çalışıyordum,mide bulantım çok yazınca hemen döneyim sana dedim,çok çektiğim için neler çektiğini biliyorum,dr um bana tsh baktırdı serbest t4 çok artmış ki hamilelik başladığında test yaptırmıştık bir sorun yoktu ama kullandığımız ilaçlar ve gebeliğe bağlı bhcg deki aşırı yükselme tiroidi de uyarıyor ve tiroid hastasıymışsın gibi belirti veriyormuş,dr kusma günde 3 ü aşarsa serum yapalım dedi,dayanmaya çalıştım ama salı günü serum taktırdım gerçekten vücut hemen toparladı,kusma 2-3 e düştü,iyotlu tuzu kestik,iyotsuz veya kaya tuzu kullanmamı söyledi,dün ve bugün çok şükür oldukça iyiyim,sende bence tiroidine bir baktır ha birde estrofemi vaginal kullanmayı bıraktım onun bulantıya etkisi var mı bilmiyorum ama tuz ve serum gerçekten olayı bitiriyor gibi,dr una danış istersen,sevgiler:)
canim benim tskr edrim hemen cevap yazmissn cok haklisin ben zaten tsh hastasiydim ama kontrl altindaydi birden 4.20 ye firlamis ilaci 75 ten 150 ye cikardik ama hala yuksek p.tesi tekrar baktiricam banada Serum dediler hala Serum istemiyorum diye kaciyorum bakalim ne Kadar daha idare edebilecegim estrofemi vajinal birakip agizdanmi aldin ? ben toplam 8 estrofem aliyorum 2 vajinal 6 tane agizdan insallah birdaha bulantin olmaz sevgiler canim
canım tekrar yola çıkacağına,kendini toparlamana gerçekten çok sevindim:) yılmak yok,bizler gerçekten güçlü kadınlarız ve tuttuğumuzu koparacağız,forumu görüyorsun,çoğumuzun bir veya bir kaç olumsuz deneyimi var ama çok şükür çoğumuzda hamile kalabildik,eminim seninde herşey yolunda gidecek ve bu sefer olacak güzel arkadaşım:) iyiki döndün,hamilelerin duası kabul olurmuş inanmazsın ama sabah rüyamda doğum odasındaydım ve 3 kişinin adını söyledim,atessn,sen ve umudumm,diğer arkadaşlarada isminizi tek tek söyleyemiyorum ama hepinizin anne olmasını çok istiyorum allahım hepinize göstersin diye dua ediyordum,sanırım allahım duamı kabul edecek,allahım hepimize anneliği tattırsın yarabbim..
Kızlar beklemek ne zorşey...bugün transferden sonraki 5.gün.
İdrar testi yapsam mı diye içsel bir ses beni dürtükleyip duruyor..bakalım nekadar dayanabilecem..12 ekim test tarihim..
Kalçalarım iğneden çok ağrıyor....iğne yapılırken değilde sonraki gün ağrısı çıkıyor...
zenancim benim biraz agir geciyor agrilarim cok oluyor nerdeyse 2 günde bir hastanedeyim mide bulamtim cok var pek giremiyorum
İdrar testi yapsam mı diye içsel bir ses beni dürtükleyip duruyor..bakalım nekadar dayanabilecem..12 ekim test tarihim..
Kalçalarım iğneden çok ağrıyor....iğne yapılırken değilde sonraki gün ağrısı çıkıyor...
mrb bebekcimm teşekkür ederim iyiym cnm sen nasılsınşükür cnm şimdilik iyi gidio şu sıralar ağrılarım var biraz ara ara ve bacaklarım şişmeye başladı onun dışında bı sıkıntı yok bakalım artık ağırlaşmaya başladım biraz tekmeleri bile acıtıo bebişlerin ama nese az kaldı bunada şükür ...bi ara bendede protein çıkmıştı tansiyonu ölçtüm sürekli doktor dedi bi sıkıntı çıkmadı korkmuştum biraz ama şükür şimdilik bişi yok.bu prşbe bakalım kont. var cnm ne dicek heralde az buçuk doğum tarihi belli olur die düşünüorum git gide heycan atrmaya başladı :
sen nasılsın cnm bebişler nasıl neler beklioyor bizleri doğumdAN SONRAkilo almışlardır iyice emiorlarmı cnm....benim yerimede öp ve kopkla bebişleri bu arada bizleri bırakmadığın ve bilgilendirdiğin için teşekkürler cnm
Merhaba arkadaslar ben 45 yasindayim 5 basarisiz tupbebek deneyimim oldu ve doktorum artik yumurta donasyonuna karar vermem gerektigini soyledi.surekli bunu dusunuyorum acaba bebek dogdugunda onu kabullenebilirmiyim diye cunku bu acilari yasayan ve anne olmak icin emek veren herkes gibi bende benim genlerimi tasiyan bana benzeyen bir cocugumun olmasini cok istedim ama artik anliyorum ki bazen birseyi cok istemek ona kavusmak icin yeterli olmuyor.cocuklari cok seviyorum hic tanimadigim bir cocugun agladigini dahi gorsem icim sizliyor bu yuzden bu bebegide karnimda hissettikten sonra cok sevevegimi dusunuyorum.ama yinede bunu yasamis olan ve bu yolla evladina kavusan annelerin baslangictaki ve bebekleri dogduktan sonraki duygularini cok merak ediyorum.yasadiklarinizi ve duygularinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim.
canım tekrar yola çıkacağına,kendini toparlamana gerçekten çok sevindim:) yılmak yok,bizler gerçekten güçlü kadınlarız ve tuttuğumuzu koparacağız,forumu görüyorsun,çoğumuzun bir veya bir kaç olumsuz deneyimi var ama çok şükür çoğumuzda hamile kalabildik,eminim seninde herşey yolunda gidecek ve bu sefer olacak güzel arkadaşım:) iyiki döndün,hamilelerin duası kabul olurmuş inanmazsın ama sabah rüyamda doğum odasındaydım ve 3 kişinin adını söyledim,atessn,sen ve umudumm,diğer arkadaşlarada isminizi tek tek söyleyemiyorum ama hepinizin anne olmasını çok istiyorum allahım hepinize göstersin diye dua ediyordum,sanırım allahım duamı kabul edecek,allahım hepimize anneliği tattırsın yarabbim..
böyle arada bi ancak giriyorum canlarım ya. net hala alamadık eve binada kablo döşenmemiş. haftaya alıcaz galiba. herkes iyidir umarım. gebe sayısı artmış MAŞALLAHHH. aykızım senin nasıl gidiyor bakalım? bizi sorarsanız bebişlerim çok iyiler teyzaleri. dün kontrol vardı.oğlum 1600 kızım 1500 gr olmuşlar. bende hazırlıklara başladım artık. 13 kasım gibi doğum olucak bi terslik olmazsa İnşallahh. hepinizi çok öpüyorum canlarım.
Merhabalar,Allah evlâtlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin .ikizlerde böyle oluyor bir tanesi biraz tembellik yapıyor ama İnan o tembel ve minik olan sonra diğerini solluyor benimde ikiz yeğenlerim var onlarda aynen böyleydi ama şimdi maşallah ikiside çok sağlıklı darısı senin başına.inşallah bizlerde en kısa zamanda bunları sizlerle paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?