Yumurta

mavizurafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
11
2
86
Merhaba kızlar, çok büyük bir sorunum var. Yumurtayı bırakın kırmayı, yumurtaya dokunamıyorum bile. Eşimse yumurtayı çok seviyor. Neredeyse her öğün yumurtalı bir şeyler istiyor. Kendisi mutfağa asla girmez, yemek yapmayı bilmiyor. Bu konu yüzünden sürekli kavga ediyoruz, artık ikimiz de dayanamama noktasına geldik. Ne yapmalıyım sizce? Her gün ağlıyorum.

Merhaba kızlar, çok büyük bir sorunum var. Yumurtayı bırakın kırmayı, yumurtaya dokunamıyorum bile. Eşimse yumurtayı çok seviyor. Neredeyse her öğün yumurtalı bir şeyler istiyor. Kendisi mutfağa asla girmez, yemek yapmayı bilmiyor. Bu konu yüzünden sürekli kavga ediyoruz, artık ikimiz de dayanamama noktasına geldik. Ne yapmalıyım sizce? Her gün ağlıyorum.
Ne garip hikayeler var bu kk da..neden hergn agliyosunuz ki..yumurtaya dokunamadigin icin mi yoksa bunu anlayisla karsilayip kalkip yumurtasinda kendi yapmayan bi adam icin mi..hem hamissin ufak tefrk seyler icin.uzulmeye degmez..bi zahmet yumurtayi madem cok sevior kocan kalksn kendi yapsin.sen karisisin ustelikte hamile bukdr anlayissz olmasina gerek yok..yumurtaya dokunamama sebebinide merak ettm tiksiniyor msn

Ne garip hikayeler var bu kk da..neden hergn agliyosunuz ki..yumurtaya dokunamadigin icin mi yoksa bunu anlayisla karsilayip kalkip yumurtasinda kendi yapmayan bi adam icin mi..hem hamissin ufak tefrk seyler icin.uzulmeye degmez..bi zahmet yumurtayi madem cok sevior kocan kalksn kendi yapsin.sen karisisin ustelikte hamile bukdr anlayissz olmasina gerek yok..yumurtaya dokunamama sebebinide merak ettm tiksiniyor msn

evet yumurtadan tiksiniyorum. hamile olmadan önce de hoşlanmazdım ama hamileliğimden sonra çok tiksinmeye başladım. ağlıyorum çünkü çok anlayışsız, bana hiçbir şekilde yardım etmiyor. kalkıp kendisi de kırmıyor, kaç kere söyledim. her gün bunun yüzünden kavga ediyoruz, o işe gittiğinde ağlamaya başlıyorum çünkü çok ağır geliyor. bebeğimizi bile düşünmüyor.

Hamileliğinin dolayı yumurtadan tiksinmişsin anlaşılan. Eşine çok anlayışsızmış, çocuk doğana kadar yumurtayı yemeyiversin ne olacak yani.

Acaba sizi bebisten mi kiskaniyor? Olabilir inaninki. Varmis boyle olanlar.
Siz guzelce konussaniz, midem bulaniyor deseniz??

olabilir artık bundan şüpheleniyorum. kaç kere dedim ama sanki ona yalan söylüyormuşum gibi davanıyor, yumurtadan tiksindiğime inanmıyor.

Back
X