- 13 Temmuz 2025
- 191
- 46
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Sokaktayım sabahtan beri, hiç bakmadım eve gidince kontrol etcem vallahi yeşil mi sarı mı çözemiyorumSen nasıl oldun akıntın ne durumda
Adet günü veya adet gününe çok yakın bir zamanda ovülasyon testinde koyu çıktığını duymuştum ama belki kademe kademe koyulaşıyordur çok bilmiyorum istersen arkadaşıma bir sorayımRegl belirsiz 28 30 arası olur
Sor bakalım ama akıntı sarıysa gebeliğede işaret olabiliyor yeşil enfeksiyon zatenAdet günü veya adet gününe çok yakın bir zamanda ovülasyon testinde koyu çıktığını duymuştum ama belki kademe kademe koyulaşıyordur çok bilmiyorum istersen arkadaşıma bir sorayım
Tam ayırt edemiyordum ve korkumdan bir yudum su içmedim 40 derece havada gezdim sırf lavaboya gidip yüzleşmeyeyim diyeSor bakalım ama akıntı sarıysa gebeliğede işaret olabiliyor yeşil enfeksiyon zaten
Ya kıyamam ama bakman lazım suyu içmeyi ihmal etmeTam ayırt edemiyordum ve korkumdan bir yudum su içmedim 40 derece havada gezdim sırf lavaboya gidip yüzleşmeyeyim diye
Vallahi psikolojim bozuldu. Neyse arkadaşıma sordum kendisi yumurtlamanın olduğu gün dahil, on gün geçtiği zaman ovulasyonda kopkoyu görmüş, sanırım senin altı gün geçti böyle bakınca acaba koyulaşacak mı gebelik var gibi düşündürdü bana canısıYa kıyamam ama bakman lazım suyu içmeyi ihmal etme
SarııTam ayırt edemiyordum ve korkumdan bir yudum su içmedim 40 derece havada gezdim sırf lavaboya gidip yüzleşmeyeyim diye
O zaman gebelik işareti olabilir sen yine ilaçları kullanSarııkesin sarı, dün sabahta krem kıvamında süt beyazı gelmişti
Kaşıntı yanma kötü koku var mıSarııkesin sarı, dün sabahta krem kıvamında süt beyazı gelmişti
Kaşıntı yanma veya koku yok, burnum çok hasssastır olsa hemen anlar doğru doktora giderdim böyle bişi hayatımda bi kere geldi başıma, otelde tuvaletten kaptığımı düşünüyorum o kaşıntıyı kokuyu asla unutmam Allah yaşatmasın bir dahaKaşıntı yanma kötü koku var mı
O zaman gebelik işareti olabilir sen yine ilaçları kullan
Aynen bulmaya çalış büyük maketlerdede olur hakkımızda hayırlısı inşalahh Bebiş vardırKuru dut bulamadım ona sinirim bozuldu, yarın mutlaka halletmem lazım.
Aynen bulmaya çalış büyük maketlerdede olur hakkımızda hayırlısı inşalahh Bebiş vardır
Merhaba hilal sarı akıntın devam ediyor mu nasılsınİnşallah
MerhabaMerhaba hilal sarı akıntın devam ediyor mu nasılsın
Merhaba hilal sarı akıntın devam ediyor mu nasılsın
bende beklemedeyim midem çok kazınıyor akşamları kadık ağrısı oluyor akıntı felan yok ama 23 Temmuz doğum günümde test yapacağımMerhabahayır devam etmiyor, kramplar var ama adet gecikmesi olmadan belirti kovalamaktan vazgeçtim, sen ne yaptın?
Bendede şimdi beyaz jel gibi az akımtı geldiMerhabahayır devam etmiyor, kramplar var ama adet gecikmesi olmadan belirti kovalamaktan vazgeçtim, sen ne yaptın?
Benim içimden nedense bu ay pozitif göreceksiniz gibi geliyor ilk defa birine böyle bir his oluştu.Bendede şimdi beyaz jel gibi az akımtı geldi
Ayyy Allah razı olsun ya inşallah bende umutluyum aylardır olmadıBenim içimden nedense bu ay pozitif göreceksiniz gibi geliyor ilk defa birine böyle bir his oluştu.
İçinizi ferah tutun, doğum gününüzde en güzel hediyeniz olsun inşallah.Ayyy Allah razı olsun ya inşallah bende umutluyum aylardır olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?